kızzzzlaaaaaaar ben gidiyorum birazdan istanbul yolcusuyum bana dua edin .ihtiyacım olan tek şey dua kızlar :Saruboceq:inanın sizde hep dualarımdasınız olumunekankayizsmile by
hayır canım hiç canım yanmadı hatta hoşuma gitti))iğneler çok ince ve kısa ben hiç bişi hissetmedim ) meleeeek ben gidiyorum kardeşim dua et olurmu )) opuyorumnanaktan
musetta senin de transferin yarın değil miydi yanlışmı hatırlıyorum?
kıslar cevap beklıoruuuuum
evet nedimecim. hatta oldum geldim opuyorumnanaktan
ama ne yazık ki haberlerim pek iyi değil. embrolar iyi değil. 13 yumurta alınmıştı. 8 i iyiymiş ve 8 i de döllenmiş ama ne yazık ki sadece 1 tanesinin kalitesi iyiydi transfer için. ben donduracaktım daha fazla olursa ama ne yazık ki olmadı. dr pek umutlu değil çünkü o iyi denilen tek embro bile istenilen gibi değilmiş.
moralim çok bozuldu. ağladım biraz ama napalım. sonuçta herşey Allahtan. yumurtalar iyi, sperm iyi ama döllenme sonucu iyi değil.
şimdi dinleniyorum evde. çok umudum yok hayırlısı yinede. zaten rahmimle ilgili, kistimle ilgili başka sorunlarımda vardı.
canım benim inşallah katlanarak devam edecek sen rahat ol 4. hamilemizde geliyo
evet nedimecim. hatta oldum geldim opuyorumnanaktan
ama ne yazık ki haberlerim pek iyi değil. embrolar iyi değil. 13 yumurta alınmıştı. 8 i iyiymiş ve 8 i de döllenmiş ama ne yazık ki sadece 1 tanesinin kalitesi iyiydi transfer için. ben donduracaktım daha fazla olursa ama ne yazık ki olmadı. dr pek umutlu değil çünkü o iyi denilen tek embro bile istenilen gibi değilmiş.
moralim çok bozuldu. ağladım biraz ama napalım. sonuçta herşey Allahtan. yumurtalar iyi, sperm iyi ama döllenme sonucu iyi değil.
şimdi dinleniyorum evde. çok umudum yok hayırlısı yinede. zaten rahmimle ilgili, kistimle ilgili başka sorunlarımda vardı.
Zubeyde degerim dusuyoo canım çok kötü sıkılıyor beta hcg 12 düştü
canım geçmiş olsun çok üzme kendini demekki hakkında hayırlı olan bbuymuş üstelik herşey bitmiş deği :teselli:
haklsıın özlemcim ama dr çok umutlu konuşmayınca olmayacak diye daha çok inanır oldum.iyi olan tek embromda istenilen kadar iyi değil. Allahtan hayırlısı...canim niye uzuluyorsunki zaten tek embro konulmayacak mi? dondurulmasin bosver sen orasini cunku zaten hamile kalicaksin iyi ebroyonla. sakin aglanilcak gunler degil, bir iyi olan olmasaydi tamam aglanir da zaten on tane cok iyi olan olsa kac yazar, biri yetiyor. bak bebisine hazir olmak icin en onemlisi rahat olman boylelikle rahimde kasilma olmayacak ve bebisin sana rahatlikla tutunacak. lutfen uzulme sana iyi bir embro yeter ve cok sukur o da varmis. inanmayacaksin ama bugun icimden keske sadece iki uc embroyom iyi olsa diye gecirdim boylelikle hamile kalmazsam acaba digerleri daha mi iyiydi demem. dondurulsalar bile cozulunce zaten bir ikisi ancak iyi oluyor.
Kızlar çok üzüldüm beta hcgm yine düşüyor ilk transferimde bu sekildeydi şimdi öğrendim daha sonucu
canım geçmiş olsun çok üzme kendini demekki hakkında hayırlı olan bbuymuş üstelik herşey bitmiş deği :teselli:
haklsıın özlemcim ama dr çok umutlu konuşmayınca olmayacak diye daha çok inanır oldum.iyi olan tek embromda istenilen kadar iyi değil. Allahtan hayırlısı...
hayırlısı olsun canım, üzme kendini. belli olmaz yinede
haklısın canım hakkımda hayırlısı.. senin nasıl geçti. inşallah güzel haberlerini alırız
kızlar gunaydınlar hepinize bugun kan testi için gideceğim uyuyamadım bile bana dua edin haber vereceğim rabbim hakkımızda hayırlısını versın
tedavizi başarısız arkadaşlara da sabırlar dılıyorum aynı duyguları iki kere de ben yaşadım rabbim inşallah diğier tedavinizde nasip eder
rabbim bugun benim ve tum sonuç alanların yuzunu guldursun(amiiiin)
canım rabbim seninle olsun. umarım bebişin seninledir ve hayırlı bir bebektir. rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın...
Arkadaşlar merhabalar;
Siz tecrübeli olduğunuz için sizden birşey öğrenmek istiyorum.
Ben tedavime haziran sonu temmuz başı gibi başlayacağım size sormak istediğim ; uzun protokol - kısa protokol neye göre belirleniyor?
Bende sorun yok yumurtalıklar rahim filmim temiz çıktı (kan tahlillerini henüz yaptırmadım bilmiyorum ) eşimin sperm sayısında sorun var sadece sizce bana hangisi uygulanır ??
Hepinize tşk ederim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?