Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

hayır canım hiç canım yanmadı hatta hoşuma gitti))iğneler çok ince ve kısa ben hiç bişi hissetmedim) meleeeek ben gidiyorum kardeşim dua et olurmu)) opuyorumnanaktan

ablacım ınsallah hersey gonlunce olur. sana basarılar dılıyorum. ALLAHA EMANET OLolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

musetta senin de transferin yarın değil miydi yanlışmı hatırlıyorum?

evet nedimecim. hatta oldum geldim opuyorumnanaktan
ama ne yazık ki haberlerim pek iyi değil. embrolar iyi değil. 13 yumurta alınmıştı. 8 i iyiymiş ve 8 i de döllenmiş ama ne yazık ki sadece 1 tanesinin kalitesi iyiydi transfer için. ben donduracaktım daha fazla olursa ama ne yazık ki olmadı. dr pek umutlu değil çünkü o iyi denilen tek embro bile istenilen gibi değilmiş.

moralim çok bozuldu. ağladım biraz ama napalım. sonuçta herşey Allahtan. yumurtalar iyi, sperm iyi ama döllenme sonucu iyi değil.

şimdi dinleniyorum evde. çok umudum yok hayırlısı yinede. zaten rahmimle ilgili, kistimle ilgili başka sorunlarımda vardı.

canim niye uzuluyorsunki zaten tek embro konulmayacak mi? dondurulmasin bosver sen orasini cunku zaten hamile kalicaksin iyi ebroyonla. sakin aglanilcak gunler degil, bir iyi olan olmasaydi tamam aglanir da zaten on tane cok iyi olan olsa kac yazar, biri yetiyor. bak bebisine hazir olmak icin en onemlisi rahat olman boylelikle rahimde kasilma olmayacak ve bebisin sana rahatlikla tutunacak. lutfen uzulme sana iyi bir embro yeter ve cok sukur o da varmis. inanmayacaksin ama bugun icimden keske sadece iki uc embroyom iyi olsa diye gecirdim boylelikle hamile kalmazsam acaba digerleri daha mi iyiydi demem. dondurulsalar bile cozulunce zaten bir ikisi ancak iyi oluyor.

Kızlar çok üzüldüm beta hcgm yine düşüyor ilk transferimde bu sekildeydi şimdi öğrendim daha sonucu

canım geçmiş olsun çok üzme kendini demekki hakkında hayırlı olan bbuymuş üstelik herşey bitmiş deği :teselli:

nedıme abla nasılsın. nasıl gectı transferın neeler yasadın anlatırmısın

nedime hosgeldin bebisini alip geldin mi? ayrintili bize de anlatabilir misin:))
hayirli olsun annesiyle 9 ay hic ayrilmasin saglikla gelsin Insallah.

canım geçmiş olsun çok üzme kendini demekki hakkında hayırlı olan bbuymuş üstelik herşey bitmiş deği :teselli:

nedime abla hayırlı olsun şuan dinleniyorsun dur heralde bol bol dinlen bebişin sağlıkla gelişsin içinde sen atlattın en zor kısmına geldin bekleme kısmı Allahım bekleme sabrı versin hayırla sonuçlandırsın inşallah.

slm kızlar ben bugün 5. iğneım mi oldum 2 gündür de çatlamamalrı için iğne olmaya başladım.Yumurtaların büyümüş ama benim en son ultroson muayenem çok ağrılı geçti yumurtalrım büyüdüğü için sizde de oldu mu bu şekilde ya ben çok korkmaya başladım yarın doktora gidicdm nasıl muayene olucam ya.Bide kısa protokol tahminen kaç gün sürüyo bilginiz olanlar

haklsıın özlemcim ama dr çok umutlu konuşmayınca olmayacak diye daha çok inanır oldum.iyi olan tek embromda istenilen kadar iyi değil. Allahtan hayırlısı...

Kızlar çok üzüldüm beta hcgm yine düşüyor ilk transferimde bu sekildeydi şimdi öğrendim daha sonucu

hayırlısı olsun canım, üzme kendini. belli olmaz yinede

haklısın canım hakkımda hayırlısı.. senin nasıl geçti. inşallah güzel haberlerini alırız

canım hiç moralini bozma gizemli nin de embriyosu 2. kaliteydi bak hamile Rabbim ol dedikten sonra bişekilde içinde gelişir yine olur moralini bozma pskoloji çok önemli
he sonunda ölüm yok kader kısmet bu işler sıkma canını olucak inşallah.

kızlar gunaydınlar hepinize bugun kan testi için gideceğim uyuyamadım bile bana dua edin haber vereceğim rabbim hakkımızda hayırlısını versın
tedavizi başarısız arkadaşlara da sabırlar dılıyorum aynı duyguları iki kere de ben yaşadım rabbim inşallah diğier tedavinizde nasip eder
rabbim bugun benim ve tum sonuç alanların yuzunu guldursun(amiiiin)

canım rabbim seninle olsun. umarım bebişin seninledir ve hayırlı bir bebektir. rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın...

Arkadaşlar merhabalar;

Siz tecrübeli olduğunuz için sizden birşey öğrenmek istiyorum.
Ben tedavime haziran sonu temmuz başı gibi başlayacağım size sormak istediğim ; uzun protokol - kısa protokol neye göre belirleniyor?
Bende sorun yok yumurtalıklar rahim filmim temiz çıktı (kan tahlillerini henüz yaptırmadım bilmiyorum ) eşimin sperm sayısında sorun var sadece sizce bana hangisi uygulanır ??

Hepinize tşk ederim a.s.

canım bizimde eşimideydi sorun kısa protokol uygulandı sanırım baska bi sorun çıkmazsa sızede aynısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…