Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım bak ben de 2. kalite tek embriyo ile umudumu yitirmemeye çalışıyorum benim de 6 yumurtam vardı 3ü döllendi tek transfer 3. gün 8 hücreli ve üstelik 2. kalite ama rabbim verecek olan o dilerse herşey olur

inşallah, çok moral veriyorsunuz kızlar .. teşekkürler...

inş güzel haberlerini alırız pany... bir kutlamada senin için yaparızhihoyyyt

canım bak ben de 2. kalite tek embriyo ile umudumu yitirmemeye çalışıyorum benim de 6 yumurtam vardı 3ü döllendi tek transfer 3. gün 8 hücreli ve üstelik 2. kalite ama rabbim verecek olan o dilerse herşey olur

haklısın canım, Herşey Allahtan.... inş güzel sonuçlar alırız

ay canim ya hic bilmiyorum bu durumu henuz o asamaya gelemedim ama ultrasonun basinda agrin olduysa doktorla iliglidir sen her ihtimale karsi doktorunu israrli gecen canim cok acidi de, daha dikkatli olsun, kendi jinekologumu bir ara degistirmek istedim sirfbu yuzden degistiremedim ne zaman baskasina gitsem cok canimi acitiyorlar, benim jinekologumun elleri sihirli midir nedir asla acitmiyor cunku inanilmaz yavas yapiyor muaneyi. belki senin durumun yumurtalardan ama genelde cani yanan arkadaslara da fikir olsun diye yazdim kesinlikle doktorla ilgili kizlar.

ne olur simdi olmaz kendini uzmen, test gunune kadar tum olumsuzluklari sil at, bunlar bahane kismetinde bu seferde anne olmak varsa kesinlikle olacaktir, biliyorsun teknolojide bir yere kadar bu konu kesinlikle kismet isi. su an yapabilcegin en kotu sey kendini uzmen olumsuz dusuncelerle. Insallah hayirlisiyla olucak sen sadece buna inan.

ay ben de cok heycan yaptim simdi mujdeni bekliyoruz Rabbim dualarimizi duysun.

bana doktorum kisa ve uzun protokolu kadinin rezervine gore karar veriyoruz diye anlatmisti, yasi 35 alti olanlara genelde uzun oluyor demisti ultrasona bakmadan karar verilmiyor sanirim.

selam kızlar ,
musettacım gönlünü ferah tut canım, moralde çok önemli biliyosun Allah vericek sonuçta önemli olan zaten bebişin sonsuza kadar seninle ve sağlıklı olması dimi :)

ses cim canım senin içinde üzüldüm inş. değerllerin düşmeye devam etmez tatlım umudunu yitirme.

bu arada zübeydecim ben regl oldum tatlım bugün ama sanırım tedaviyi ertelicez.

öpüyorum hepinizi...

kızlarrrrrrr hamileyiiiiim :CüvCüv:
rabbime şükürler olsuuuuun rabbim bütün isteyenlere nasip etsin :CüvCüv:
10.gun um 169 cıktı sonuc sızce nasıl :CüvCüv:
hoooooollllllleeeeeeeeyyyyyyhihoyy

tebrikler canım yüksekmi biraz snki :) ikiz olabilir dedilermi

tupbaby :) hoşgeldin umarım adım attığın yolda herşey gönlüne göre olur

saol canım bilmiorum canım yaohaoldumsmileöyle bişi demediler inşallah öledir rabbim hayırlısını versin:CüvCüv:

amiiiiiiiiiiiiiin :) benim 11. gün 89 du diye hatırlıyorum o yüzden sordum ikizmi yoksa die hadi bakalım hayırlısı kaç embrio transfer etmişlerdi tatlım sana.

Tebrik ederim canım, darısı bizlerin başına inşallah. 10. günde belli oluyor demek. Bana 12. günde gel dediler. Ama biliyosun 1 gün bile 1 yıl gibi geliyor sanki :))

Tebrik ederim canım, darısı bizlerin başına inşallah. 10. günde belli oluyor demek. Bana 12. günde gel dediler. Ama biliyosun 1 gün bile 1 yıl gibi geliyor sanki :))

canım seni listede göremedim sanki :) sen transferin kaçıncı günündesin

amiiiiiiiiiiiiiin :) benim 11. gün 89 du diye hatırlıyorum o yüzden sordum ikizmi yoksa die hadi bakalım hayırlısı kaç embrio transfer etmişlerdi tatlım sana.

canım ıkı tane 5. gun transferım vardı.ay içime değişik bi his geldi belkide ikiside tutundu canlarımın

saol canım darısı tüm isteyenlerin basına inşallah:Saruboceq:1 gunu bırak son 10 dk bize 1 asır ggibi geldi ama sonunda aldık müjdeli haberimizihihoyyythihoyyyt

canım ıkı tane 5. gun transferım vardı.ay içime değişik bi his geldi belkide ikiside tutundu canlarımın

inş. canım olabilir bence eğer ikizse değer üç dört katına çıkıyor benim bildiğim :) inşş. sana sımsıkı tutunurlar her ikiside :)

Panyyyyyyyyyyyyyyy:CüvCüv:,

Senin adına çok ama çok sevindim, ama hep içime iyi şeyler doğuyordu seninle ilgili, allah sonuna kadar sağlıkla bebeklerini seninle tutsun:teytey:

İnşallah hepimiz böyle mutlu haberler alırız,eşime de söyledim o da çok sevindi darısı başımızaopuyorumnanaktan.

Allah nazarlardan saklasın

Ah ah! ne güzel haberler geliyor peşpeşe... canım tebrik ederim. Allah kucağına almayı da nasip etsin. inan kendim hamile kalmış gibi seviniyorum buradaki hamile mes görünce..kaydirigubbakcemile2Şeniz.

bu arada arkadaşlar bana yazdıklarınıza da çok teşekkürler. bugünden itibaren bıraktım negatifliği... dediğiniz gibi herşey Allahtan... olursa bu şekilde de ollur.... Sonuç gününe kadar negatiflik yok...sositososito

:kedi:canım beeniiim çok saol Allah razı olsun teyzesiii
bu topik cok ugurlu herkes hamile çıkacak inşallah:Saruboceq:
rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin bu duygular anlatılamaz inan o kadar cok ağladımki inşallah artık gülücez eşine de teşekkürlerimi ilet canım
:CüvCüv:

nedime senin nasıl geçti transfer??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…