evet nedimecim. hatta oldum geldim opuyorumnanaktan
ama ne yazık ki haberlerim pek iyi değil. embrolar iyi değil. 13 yumurta alınmıştı. 8 i iyiymiş ve 8 i de döllenmiş ama ne yazık ki sadece 1 tanesinin kalitesi iyiydi transfer için. ben donduracaktım daha fazla olursa ama ne yazık ki olmadı. dr pek umutlu değil çünkü o iyi denilen tek embro bile istenilen gibi değilmiş.
moralim çok bozuldu. ağladım biraz ama napalım. sonuçta herşey Allahtan. yumurtalar iyi, sperm iyi ama döllenme sonucu iyi değil.
şimdi dinleniyorum evde. çok umudum yok hayırlısı yinede. zaten rahmimle ilgili, kistimle ilgili başka sorunlarımda vardı.
canım hiç moralini bozma gizemli nin de embriyosu 2. kaliteydi bak hamile Rabbim ol dedikten sonra bişekilde içinde gelişir yine olur moralini bozma pskoloji çok önemli
he sonunda ölüm yok kader kısmet bu işler sıkma canını olucak inşallah.
kızlar gunaydınlar hepinize bugun kan testi için gideceğim uyuyamadım bile bana dua edin haber vereceğim rabbim hakkımızda hayırlısını versın
tedavizi başarısız arkadaşlara da sabırlar dılıyorum aynı duyguları iki kere de ben yaşadım rabbim inşallah diğier tedavinizde nasip eder
rabbim bugun benim ve tum sonuç alanların yuzunu guldursun(amiiiin)
canım bak ben de 2. kalite tek embriyo ile umudumu yitirmemeye çalışıyorum benim de 6 yumurtam vardı 3ü döllendi tek transfer 3. gün 8 hücreli ve üstelik 2. kalite ama rabbim verecek olan o dilerse herşey olur
ay canim ya hic bilmiyorum bu durumu henuz o asamaya gelemedim ama ultrasonun basinda agrin olduysa doktorla iliglidir sen her ihtimale karsi doktorunu israrli gecen canim cok acidi de, daha dikkatli olsun, kendi jinekologumu bir ara degistirmek istedim sirfbu yuzden degistiremedim ne zaman baskasina gitsem cok canimi acitiyorlar, benim jinekologumun elleri sihirli midir nedir asla acitmiyor cunku inanilmaz yavas yapiyor muaneyi. belki senin durumun yumurtalardan ama genelde cani yanan arkadaslara da fikir olsun diye yazdim kesinlikle doktorla ilgili kizlar.slm kızlar ben bugün 5. iğneım mi oldum 2 gündür de çatlamamalrı için iğne olmaya başladım.Yumurtaların büyümüş ama benim en son ultroson muayenem çok ağrılı geçti yumurtalrım büyüdüğü için sizde de oldu mu bu şekilde ya ben çok korkmaya başladım yarın doktora gidicdm nasıl muayene olucam ya.Bide kısa protokol tahminen kaç gün sürüyo bilginiz olanlar
haklsıın özlemcim ama dr çok umutlu konuşmayınca olmayacak diye daha çok inanır oldum.iyi olan tek embromda istenilen kadar iyi değil. Allahtan hayırlısı...
hayırlısı olsun canım, üzme kendini. belli olmaz yinede
haklısın canım hakkımda hayırlısı.. senin nasıl geçti. inşallah güzel haberlerinialırız
kızlar gunaydınlar hepinize bugun kan testi için gideceğim uyuyamadım bile bana dua edin haber vereceğim rabbim hakkımızda hayırlısını versın
tedavizi başarısız arkadaşlara da sabırlar dılıyorum aynı duyguları iki kere de ben yaşadım rabbim inşallah diğier tedavinizde nasip eder
rabbim bugun benim ve tum sonuç alanların yuzunu guldursun(amiiiin)
bana doktorum kisa ve uzun protokolu kadinin rezervine gore karar veriyoruz diye anlatmisti, yasi 35 alti olanlara genelde uzun oluyor demisti ultrasona bakmadan karar verilmiyor sanirim.Arkadaşlar merhabalar;
Siz tecrübeli olduğunuz için sizden birşey öğrenmek istiyorum.
Ben tedavime haziran sonu temmuz başı gibi başlayacağım size sormak istediğim ; uzun protokol - kısa protokol neye göre belirleniyor?
Bende sorun yok yumurtalıklar rahim filmim temiz çıktı (kan tahlillerini henüz yaptırmadım bilmiyorum ) eşimin sperm sayısında sorun var sadece sizce bana hangisi uygulanır ??
Hepinize tşk ederim a.s.
kızlarrrrrrr hamileyiiiiim :CüvCüv:
rabbime şükürler olsuuuuun rabbim bütün isteyenlere nasip etsin :CüvCüv:
10.gun um 169 cıktı sonuc sızce nasıl :CüvCüv:
hoooooollllllleeeeeeeeyyyyyyhihoyy
tebrikler canım yüksekmi biraz snki :) ikiz olabilir dedilermi
saol canım bilmiorum canım yaohaoldumsmileöyle bişi demediler inşallah öledir rabbim hayırlısını versin:CüvCüv:
Tebrik ederim canım, darısı bizlerin başına inşallah. 10. günde belli oluyor demek. Bana 12. günde gel dediler. Ama biliyosun 1 gün bile 1 yıl gibi geliyor sanki :))
amiiiiiiiiiiiiiin :) benim 11. gün 89 du diye hatırlıyorum o yüzden sordum ikizmi yoksa die hadi bakalım hayırlısı kaç embrio transfer etmişlerdi tatlım sana.
Tebrik ederim canım, darısı bizlerin başına inşallah. 10. günde belli oluyor demek. Bana 12. günde gel dediler. Ama biliyosun 1 gün bile 1 yıl gibi geliyor sanki :))
canım ıkı tane 5. gun transferım vardı.ay içime değişik bi his geldi belkide ikiside tutundu canlarımın
nedimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))))))))))))))
Panyyyyyyyyyyyyyyy:CüvCüv:,
Senin adına çok ama çok sevindim, ama hep içime iyi şeyler doğuyordu seninle ilgili, allah sonuna kadar sağlıkla bebeklerini seninle tutsun:teytey:
İnşallah hepimiz böyle mutlu haberler alırız,eşime de söyledim o da çok sevindi darısı başımızaopuyorumnanaktan.
Allah nazarlardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?