Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım benim teşekkürederim allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
sakın moralını bozma senın içinde dua edicem rabbim insallah herkese nasip etsin:Saruboceq:
şükürler olsuuun rabbime:CüvCüv:

kızlar ilginiz için çok teşekkür ederim.ama bendünden bugüne kendime yenigeliyorum.size bir tavsiyem var trnsfer zamanı idrara sıkışık olmak gerekiyor ya sakın benim gibi abartmayın müthiş bir ağrı çektim 5 dakika sürdü ama çektiğim ağrı tarifsizdi;(((((

geçmiş olsun canım benim. geçtiiiiiiiiiiiiiiii gittiiiiiiiiiiiiii :)))))))) şimdi nasılsın

nedime senin nasıl geçti transfer??

transfer çok zzor du yaaa ;((( canım sende kendini üzme yaa bildiğin gibi herşeynALLAH tan hibir şeyin garantisi olmadığı gibi..bana da iki tane transfer edildi güzel dediler ama ne biliim yinede çok garanti olarak bakmıyorum.çünkü kaderde olanı yaşıyorsun. belkide sana çok iyi değil dediler ama ne biliim ikiz bile olabilir bu işler böyle yani....opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun sende kavuş meleklerıne:Saruboceq:
bende aynen senın gıbı abartmışım kafamçokkarıştı
2 kez lavaboya yolladılar ve 4 bardak rahatla fen sıkışıksın kendıne eziyet etme dedıler:uhm:
kendımı nerdeyse 1 damacana gıbı hıssettımnaniknanik
rabbim tamamına erdırsın:teytey:

saol canım benimde tranferden sonra idrar torbanı boşaltalım mı dediler ben 15 dk yatıcam diye yok dedim. sonra neredeyse 1 saat yattım. ölüyordum. hemsire çok sıkışırsan haber ver demişti. ama sürgü verecektir diye çağırmadım da.... sonra tuvalete gidebilirsin dediğinde inan dünyalar benim oldu. tuvaletten 1 saat çıkamadım. kaydirigubbakcemile3

yasmiin canımm sen regli olmuştun değil mi ne zaman başlıyoruz geri sayımaaa))

bugün oldum canım , cuma gününe randevu alıcam görüşcez doktorla bilmiyorum hiç belkide ramazan sonuna erteleriz, herkes biraz ara vermem gerektiğini söylüyor bende hüsrana uğramak istem,iyorum bakalım doktor ne dcek

kızlar haplardan olmalı çok açlık hissdiyorum çikolata hastasıydım hiç çikolata yemiyorum hep tuzlu bişiler yiyorum şimdi anacımmm mutfaktaçalışıyor bakııiim tuzlu neler hazırlamışşş))

benimde en sevdiğim şey çikolatadır ama hamileyken ağzıma sürememiştim :))) üzücü bişiiiiii :sm_cool:

doktor buna hazır olduğunu söylerse fiziksel olarak bir terslik yaşamazsın herhalde canımmm)))ben senin adına biraz acele ediyorum kaydirigubbakcemile

panyyyy Masallah ikizler geliyor bence ay nasil icim costu bir an; Allah saglicakla kavustursun, kucagina aldigin gunleri yazmayi da nasip etsin. alkisalkisalkis

nedime kac bardak su ictinki ya da sana litre diye mi sorsak yaa kizlar sormayin gecen yazicaktim ben iki bardak su iciyim yarim saatte uc kez wcye giderim hep boyleyimdir transfer oncesi su icme deneeleri yapcagim kac bardagi kac dakika tutabiliyorum diye zemuszemus

karatasozcum sizde sorun neydi tup sonrasi dogal hamilelik sansi cok artiyor yumurtaliklar dopingi almis oluyor cunku. bence biraz dogal dene.

kızlarrrrrrr hamileyiiiiim :CüvCüv:
rabbime şükürler olsuuuuun rabbim bütün isteyenlere nasip etsin :CüvCüv:
10.gun um 169 cıktı sonuc sızce nasıl :CüvCüv:
hoooooollllllleeeeeeeeyyyyyyhihoyy

canııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım tebrik ederim çok mutlu oldum :))) hamilelik sürecini çok güzel geçirip bebişini kucağına almanı dilerimm :)))a.s.a.s.

pannye nasil sevindim kizla siz hamileyim yazinca ben sevincten deliye donuyorum Rabbim hepinize saglicakla kucaginiza aldiginiz gunleri de gostersin Allah topigimizi nazarlardan korusun,.

doktor buna hazır olduğunu söylerse fiziksel olarak bir terslik yaşamazsın herhalde canımmm)))ben senin adına biraz acele ediyorum kaydirigubbakcemile

:))))) işin aslı bende acele ediyorum ama eşim ve ailem biraz daha bekle diyolar bakalım ya kısmet :) geç olsun güç olmasın. bide şimdi keçi boynuzu kürü filan yapıyoruz belki kendiliğinden olur belllimi olur alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…