Ah ah! ne güzel haberler geliyor peşpeşe... canım tebrik ederim. Allah kucağına almayı da nasip etsin. inan kendim hamile kalmış gibi seviniyorum buradaki hamile mes görünce..kaydirigubbakcemile2Şeniz.
bu arada arkadaşlar bana yazdıklarınıza da çok teşekkürler. bugünden itibaren bıraktım negatifliği... dediğiniz gibi herşey Allahtan... olursa bu şekilde de ollur.... Sonuç gününe kadar negatiflik yok...sositososito
kızlar ilginiz için çok teşekkür ederim.ama bendünden bugüne kendime yenigeliyorum.size bir tavsiyem var trnsfer zamanı idrara sıkışık olmak gerekiyor ya sakın benim gibi abartmayın müthiş bir ağrı çektim 5 dakika sürdü ama çektiğim ağrı tarifsizdi;(((((
nedime senin nasıl geçti transfer??
kızlar ilginiz için çok teşekkür ederim.ama bendünden bugüne kendime yenigeliyorum.size bir tavsiyem var trnsfer zamanı idrara sıkışık olmak gerekiyor ya sakın benim gibi abartmayın müthiş bir ağrı çektim 5 dakika sürdü ama çektiğim ağrı tarifsizdi;(((((
transfer çok zzor du yaaa ;((( canım sende kendini üzme yaa bildiğin gibi herşeynALLAH tan hibir şeyin garantisi olmadığı gibi..bana da iki tane transfer edildi güzel dediler ama ne biliim yinede çok garanti olarak bakmıyorum.çünkü kaderde olanı yaşıyorsun. belkide sana çok iyi değil dediler ama ne biliim ikiz bile olabilir bu işler böyle yani....opuyorumnanaktan
yasmiin canımm sen regli olmuştun değil mi ne zaman başlıyoruz geri sayımaaa))
kızlar haplardan olmalı çok açlık hissdiyorum çikolata hastasıydım hiç çikolata yemiyorum hep tuzlu bişiler yiyorum şimdi anacımmm mutfaktaçalışıyor bakııiim tuzlu neler hazırlamışşş))
kızlarrrrrrr hamileyiiiiim :CüvCüv:
rabbime şükürler olsuuuuun rabbim bütün isteyenlere nasip etsin :CüvCüv:
10.gun um 169 cıktı sonuc sızce nasıl :CüvCüv:
hoooooollllllleeeeeeeeyyyyyyhihoyy
doktor buna hazır olduğunu söylerse fiziksel olarak bir terslik yaşamazsın herhalde canımmm)))ben senin adına biraz acele ediyorum kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?