Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

karatasozcum sizde sorun neydi tup sonrasi dogal hamilelik sansi cok artiyor yumurtaliklar dopingi almis oluyor cunku. bence biraz dogal dene.

canım benim bizimde kafamızı karıştıran o zaten birde keçi boynuzu kürü yapıyoruz iki ay oldu onada güveniyoruz hakkaten bilmiyorum akışına bıraktım biraz. bizde ileri sperm hareketi 0 canım başka bi sıkıntımız yok :)

olmadi bir sperm testi yapip sonucu gorup karar verin Insallah duzelme coktur da dogal kalirsin. daha yeni regli oldun en azindan bir ay bekle vucudun bir kendine gelsin o sirada kurun de etkisi iyice cikar Insallah.

kizlar aslinda bizde de sperm sorunu yokken biraz uzucu bir sonuc aldik dun, 100 sperme bakilmis sadece 27si iyi morfolojide ama hareket ve sayi cok iyi. yine de dusme var(doktoru yarin arayacagiz.

sanırım eylüle kadar ara vericez bakalım 3 ay dolsun bi test daha yaptırcaz. bunu kullanarak bebekleri olanların 6. ayda olmuş genelde hayırlsıı olsun. aslında sperm sorunu olanların tüp denemeden önce şu keçiboynzunu yapmalarında fayda var en azından sperm kalitesini artırmış olurlar.

pany canımALLAHkucağına alıp koklamayı doya doya öpüp koklamayı nasib kısmet etsin :Saruboceq:

saol canım benım inşallah sızınde mujdelı haberlerinizi bu uğurlu topikte alırız ve coşarııız:CüvCüv:alkisalkisalkis

panyyyy Masallah ikizler geliyor bence ay nasil icim costu bir an; Allah saglicakla kavustursun, kucagina aldigin gunleri yazmayi da nasip etsin. alkisalkisalkis

canım saol ya çok tatlısın kaydirigubbakcemile2teyzesi ikizmidir diosun bakalım salı gunu yıne kan tahlılı var o zaman bellı olur

canım benım cok saol allah herkese nasıp etsın inşallah

panyciğim hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına sağlıklı rahat bi şekilde de hamileliğin sürer inşallah ve bebişine kavuşursun sen memorialde mi tedavi görüyodun yanlış bilmiyosam doktorun kimdi canım

vallahi özlemcim iki küçük pet şişe su içtim ama nasıl bir sıkışıklık ağrı anlataman ama benim sistit gibi bir sıkıntım da var onunda etkisioldu sanırımçünkü bir gece öncede biraz ağrım vardı;((((

Kızlar selamm. giremedim dün. bugün.... NAsılsınız??

Nedimecim hayırlı uğurlu olsun transferin:)))) Hayırlı haberler alıcaz bak sakın kaytarma:)))

Pany sana da çok sevindim.. Allah daim etsin kucaklarımıza alalım bebişlerimizi...

Mustella sen de pozitif olduğun için çok mutlu oldum, inan bu iş gerçekten inançla oluyor.. sadece olumlu düşün canım, hakkında hayırlısını iste.. Dualarım sizlerle...

Bana gelincee, ben de dün testi tekrarladım.. değerim yükseldi.. 106 dan 202 ye çıkmış.. 30 nisanda kontrolümüz var teyzeleri:))

Transfer günü bir buçuk litre su içtim. Bende patlamak üzereydim ama Allah sabrını veriyor. Ama sonrasında hayatımın en uzun tuvaletini yaşadım. Beni perşembe günü progesteron seviyesine bakmak için çağırdılar transferin 7. günü olmuş olacak. O zaman tutunup tutunmadığını öğrenebilirmiyim acaba? Buna bakmaları neyi göstermiş olacak?

teyzesinin gülü yeriim ben onu Şeniz kızz annesi yoksa yerim ben onlarımı demeliyim var mı öyle bir ihtimal? kendine çok dikkat et gülüm morilin yüksek olsun olsun ki pozitif bir evlat olsun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…