karatasozcum sizde sorun neydi tup sonrasi dogal hamilelik sansi cok artiyor yumurtaliklar dopingi almis oluyor cunku. bence biraz dogal dene.
selammm[/QUOTE
hoşgeldin :)
pany canımALLAHkucağına alıp koklamayı doya doya öpüp koklamayı nasib kısmet etsin :Saruboceq:
panyyyy Masallah ikizler geliyor bence ay nasil icim costu bir an; Allah saglicakla kavustursun, kucagina aldigin gunleri yazmayi da nasip etsin.alkisalkisalkis
kzlar bir saattir yemek yiyorum doyduğumu hissetmiyorum.sizde hap ve fitil kullanıyor musunuz???
canııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım tebrik ederim çok mutlu oldum :))) hamilelik sürecini çok güzel geçirip bebişini kucağına almanı dilerimm :)))a.s.a.s.
canım benım cok saol allah herkese nasıp etsın inşallah
canım seni listede göremedim sanki :) sen transferin kaçıncı günündesin
Kızlar selamm. giremedim dün. bugün.... NAsılsınız??
Nedimecim hayırlı uğurlu olsun transferin:)))) Hayırlı haberler alıcaz bak sakın kaytarma:)))
Pany sana da çok sevindim.. Allah daim etsin kucaklarımıza alalım bebişlerimizi...
Mustella sen de pozitif olduğun için çok mutlu oldum, inan bu iş gerçekten inançla oluyor.. sadece olumlu düşün canım, hakkında hayırlısını iste.. Dualarım sizlerle...
Bana gelincee, ben de dün testi tekrarladım.. değerim yükseldi.. 106 dan 202 ye çıkmış.. 30 nisanda kontrolümüz var teyzeleri:))
Evet ben yeni katıldım buraya. Transferimin artık 4. gününe girdim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?