selammm
kızlarrrrrrr hamileyiiiiim :CüvCüv:
rabbime şükürler olsuuuuun rabbim bütün isteyenlere nasip etsin :CüvCüv:
10.gun um 169 cıktı sonuc sızce nasıl :CüvCüv:
hoooooollllllleeeeeeeeyyyyyyhihoyy
gunaydin kizlar listemize bir nazar boncugu koysak diyorum:)) Masallahi var.
kizlar hamislerimize kac embro kondu ve kacinci gun embroyosuydu, bilenler yazabilir mi?
teyzesinin gülü yeriim ben onu Şeniz kızz annesi yoksa yerim ben onlarımı demeliyim var mı öyle bir ihtimal?kendine çok dikkat et gülüm morilin yüksek olsun olsun ki pozitif bir evlat olsun opuyorumnanaktan
Kızlar sİze bİŞİ soracam sİze kaÇ embrİyo verİlİyo
gizemli 83 canım sana bi şey sormak istiyodum senin de yanlış hatırlamıyosam 9 yumurtadan 1 tanesi dölllenmişti.bir de sana bilostakist mi diyorlar 5. gün emriyosu niye sana 5. gün konuldu benimde 9 taneydi 2 tanesi döllendi hemen 2. gün arayıp transferi yapalım gelin demişlerdi
hoşgeldn cancan trasferin hayırlı olsun.benimde çok yeni 2 gün)))güzel haberlerini bekliyoruzzz.:CüvCüv:
Çok teşekkür ederim nedime, inşallah aynı zamanlarda güzel haberleri arka arkaya alırız hepimiz. Bu arada benide listeye eklerlerse çok sevinirim.
cancan cım bilgilerini verirsen eklerim tabi ne zaman sonuç kaçıncı deneme ve hangi merkezde
canım sayı az olunca blast için beklenmiyor onun için sana erken transfer yapılmıştır benim de 3 embro vardı 3. gün transfer edildi
çok teşekkür ederim. ilk denemem, transferimin 4. günündeyim ve Medical park ta.
gizemli 83 canım sana bi şey sormak istiyodum senin de yanlış hatırlamıyosam 9 yumurtadan 1 tanesi dölllenmişti.bir de sana bilostakist mi diyorlar 5. gün emriyosu niye sana 5. gün konuldu benimde 9 taneydi 2 tanesi döllendi hemen 2. gün arayıp transferi yapalım gelin demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?