Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlarrrrrrr hamileyiiiiim :CüvCüv:
rabbime şükürler olsuuuuun rabbim bütün isteyenlere nasip etsin :CüvCüv:
10.gun um 169 cıktı sonuc sızce nasıl :CüvCüv:
hoooooollllllleeeeeeeeyyyyyyhihoyy

oo süper canım hayırlı olsun darısı bizlere

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............cumar tesi transfer
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. sonuç bekliyo
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................decapeptyl kullanıyo
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................lucrin kullanıyo
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................gonalf
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ............lucrin kullanıyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................gonalfte
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel....................cumartes i transfer
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... 28 NıSAN SONUÇ
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................yumoş lar yoplandı
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................pazartesi transfer
26.aralma.....................................???? ????................???????????????????........... ......regl bekliyor
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. ..........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... ..bir gün mutlaka
HAMıLELER

.1- benmasal...............................HAMıŞŞŞŞŞŞ: :
2-GıZEMLı83..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞ
3- qualiyt ...................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82....................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ

Son düzenleme:
PANY CİM ÇOK SEVİNDİM ALLAH KUCAĞINA DA ALAMAYI NASİP ETSİN :):teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

gunaydin kizlar listemize bir nazar boncugu koysak diyorum:)) Masallahi var.
kizlar hamislerimize kac embro kondu ve kacinci gun embroyosuydu, bilenler yazabilir mi?

kızlar selam hepinize :)
ben cumartesi doktordaydım ve gonalf kullanmaya başladım.artık tedaviye tam anlamıyla başladık hihoyyyt
sayfamızın maşallahı var inşallah hepimiz hamiş kalıcaz hihoyyyt
pany canım çok sevindim,tebrik ederim alkisalkisalkis
Allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan

gunaydin kizlar listemize bir nazar boncugu koysak diyorum:)) Masallahi var.
kizlar hamislerimize kac embro kondu ve kacinci gun embroyosuydu, bilenler yazabilir mi?

selam kıslar.. Bana 2 embriyo kondu, 3. gün embriyosu idi, ikisi de 1. kalıte idi:)))

teyzesinin gülü yeriim ben onu Şeniz kızz annesi yoksa yerim ben onlarımı demeliyim var mı öyle bir ihtimal? kendine çok dikkat et gülüm morilin yüksek olsun olsun ki pozitif bir evlat olsun opuyorumnanaktan

Biz çok mutluyuz teyzeleri.. Valla ikiz olabilir bana verilen embriyoların ikisi de birinci kalite idi:))))) Bakalım keseyi görmeye 5 gün kaldı... Hayırlısı olsun valla.. eli ayağı düzgün aklı sağlam evlatlar versin rabbim hepimize... Ama çok heyecenlıyım tabi... Sağlıkla şu 3 ayımızı bi atlatsak rahatlıycaz kızlar.. Zar zor bi çocuk yapınca hepimiz paranoyak oluyoruz.. millet üzerine ceket atılınca hamile kalıyo valla :)))) bizim derdimiz büyük

Nedimeeeee ben hep olacak dedim oldu hayatım bak sende öle de...OLACAK BEN İNANIYORUM KIS:)))))))

gizemli 83 canım sana bi şey sormak istiyodum senin de yanlış hatırlamıyosam 9 yumurtadan 1 tanesi dölllenmişti.bir de sana bilostakist mi diyorlar 5. gün emriyosu niye sana 5. gün konuldu benimde 9 taneydi 2 tanesi döllendi hemen 2. gün arayıp transferi yapalım gelin demişlerdi

Kızlar sİze bİŞİ soracam sİze kaÇ embrİyo verİlİyo

35 yaş altı ilk 2 deneme tek embriyo yeni yasa gereği canım 3. den itibaren 2ye izin var. benim de yaş 27 ilk denemem bie hafta önce tek embriyo transferim yapıldı 3. gün transferi 8 hücreli ama 2. kalite

canım sayı az olunca blast için beklenmiyor onun için sana erken transfer yapılmıştır benim de 3 embro vardı 3. gün transfer edildi

Son düzenleme:
1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............cumar tesi transfer
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. sonuç bekliyo
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................decapeptyl kullanıyo
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................lucrin kullanıyo
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................gonalf
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ............lucrin kullanıyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................gonalfte
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel....................cumartes i transfer
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... 28 NıSAN SONUÇ
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................yumoş lar yoplandı
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................pazartesi transfer
26.aralma.....................................???? ????................???????????????????........... ......regl bekliyor
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. ..........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????.........................bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.deneme.....................medicalpark......................4 MAYIS SONUÇ

HAMıLELER

.1- benmasal...............................HAMıŞŞŞŞŞŞ: :
2-GıZEMLı83..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞ
3- qualiyt ...................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82....................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ

canım evet benimde 9 yumurta toplandı
ilk gün dokuzuda dölendi 2 si birinci kalite diğerleri 2. kalite
diğer günler hepsi düştü ikinci kaliteye bi tanede öldü
sonra doktor o ikinci kalite olanlardan bi tanesi 1. kalite olma yolunda bölünmesi ii onun 5. gününü beklemeyi düşünüyorum ama bakalım olmazsa hemen çağırabiliriz dediler
sonra 5. güne kadar dayandı blast embriyo yani 70-80 hücreye gölünmüş tutunması daha kolay ve dış çeperi lazerle alınmış

durum bu canım diğer yavrularımın hepsi çöpe gitti 2. kalite olduğu için dondurmadılar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…