kızlar selam hepinize :)
ben cumartesi doktordaydım ve gonalf kullanmaya başladım.artık tedaviye tam anlamıyla başladık hihoyyyt
sayfamızın maşallahı var inşallah hepimiz hamiş kalıcaz hihoyyyt
pany canım çok sevindim,tebrik ederim alkisalkisalkis
Allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan
canım hangi medicalpark bende orda yaptırdım
Bahçelievlerdekinde. Sen? Ayrıca hangi doktor?
bnmki göztepe ben bakırköyde oturutyorum ama doktorum göztepe medikalparkta bahçelievlere sadece kan vermeye gittim
doktorum DR serdar koç ünlü biri zaten göztepe medicalpark tüp bbek sorumlusu aytuğ kolankaya varya o da orda bide handan hnm die bi doktor var böle işte senin doktorun kim
Benimkide Latif Bey. Hastaneden ve ekipten çok memnun kaldım doğrusu.
bende çok memnunum doktorumdan her an aradığında ulaşabiliyosun ve sitesinden soru sorduğun zaman ertesi gün hemen cvp yazıyo
Zaten bu işte iyi bir doktor şart. Zaten insan psikolojik bir sürü hale giriyor. Hastayı rahatlatması çok önemli. Sana kaç embriyo transfer edildi, kaçıncı günde ve kaç hücreliydi?
bnm ilk denemem 1 embriyo 5. gün transferi ve balst embriyo hücre sayısı bilnimiyor 70-80 oluyo genelde
diğerleri kalitesizdi çöpe attılar yavrularımı donduramadım hiç
slm hanımlar bugun başlıyorum bende iğnelere listeye ekleyebilirsiniz vardım zaten başlıyorum şans dileyin kızlar bana gonel.f. vee famara verdi şimdilik cuma tekrar gidecegim incir suyuda içiyorum kaliteli olsun diye dr. sordum olbilir dedi
slm hanımlar bugun başlıyorum bende iğnelere listeye ekleyebilirsiniz vardım zaten başlıyorum şans dileyin kızlar bana gonel.f. vee famara verdi şimdilik cuma tekrar gidecegim incir suyuda içiyorum kaliteli olsun diye dr. sordum olbilir dedi
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bir tane de tutabiliyor Allah isterse ne kadar güzel bişey. Çok özel olmazsa, problem sendenmi eşindenmi kaynaklıydı acaba?
canım bu kürle ilgili bi topik açtım ben bi bakarsın
ben hala teraddütteyim ya incir kürüne haftasonu bende başladım devam etsemmi etmesemmi bilemedim sen internette gizemlinin doktoruna sormuştun dimi kendi doktoruna da sordun mu tatlım incir kürü kullanabilirmiyim diye
birde lucrinden sonra ne kullanacağımı merak ediyordum progon mu gonal-f mi diye
seninle aynı merkezdeyiz muhremelen banada gonal-f verirler ozaman.
Hayırlı uğurlu olsun. Özel mesaj henüz yazamıyomuşum :)) Gonal-f güzel bir ilaç. Bende onu kullandım.
bnm ilk denemem 1 embriyo 5. gün transferi ve balst embriyo hücre sayısı bilnimiyor 70-80 oluyo genelde
diğerleri kalitesizdi çöpe attılar yavrularımı donduramadım hiç
ah canım puregon di yanlış yazmışım:)) heycan bütün vücudumu alt ust ediyor nedense
canım özel değil ne özeli ben kendi derdim için topic bile açtım
sorunumuz şu özetle ben yumurtalık kanseriyim ameliyat oldum ve sol yumurtalığım alındı doktor ameliyatta içimde bi kitle bırakmış onun ne olduğu bilinemyio ancak operasyonla alınıp patoloji yapılırsa anlaşılıo tümörüm tekrar etme riski var o sebepten bu kitleyi doğumda alalım ama bir an önce hamile kal dedi doktorum tabi artık başka doktora gidiyorum..bizde bi süre denedik ama tek yumurtalıkla eşimdede bende sorun olmamasına rağmen tutmadı şans % 70 azalıyo bizde o kitle nedeniyle tüp bebek yaptırdık eğer kitle olmasaydı yeni evliyim diye beklicektim 1 sene deicektim korunmadan tutar belki diye ama bide tümörlü bir kitleyse diye endişe ettik sorun mu yani
benim derdim can derdi insan canından olucak diye öle korkuyor ki çocuk 10. planda kalıo rabbim şimdilik yüzümüze güldü bakalım kalp atışlarını duyarım inşallah çünkü artık maddi manevi şansım kalmadı yorulduk yıprandık rahmime bişey olmadan hayırlısıysa tabi anne olursam ne mutlu bana
blast olarak olduğu zaman tutma şansı daha yüksek oluyo. benimde 9 yumurtadan 2 tane bölünmüştü 2 ve 3 hücreli .diğerleri atıldı acaba neden beklemediler 2. günde transfer ettiler kafama takıldı ya o gün ağlamaktan doktorada bir şey soramadım
evocum hadi hayırlsıı bakalım kolay gelsin cicim gonal-f çok ii bi ilaç inşallah sende de ii etki yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?