Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zübeydecim şekerim hemen listeyi değiştirmişsin harikasın ne diyim a.s.
inş.bir gün hamiş yazısını da görürüz hihoyyyt
sen de lucrine başlamışsın canım.şimdi adetini mi bekliyosun tatlım?

Çok teşekkür ederim Zübeyde eline sağlık

evet evocum bu hafta olmam lazım beklemekten sıkıldım bebişime kavuşmak istiyorum biran önce yavvvvv :)

saol canım bnm rabbimin mucizesi işte en kısa zamanda hepiniz bu güzel duyguya yaşarsınız inşallah sizde sorun nedir

Bende hiçbir sıkıntı yoktu. Eşimde varikosel çıktı. Biz önce ameliyat düşündük. Fakat doktorum ameliyat olursa değerleri daha kötüye gider dedi. Bizde tüp bebeğe karar verdik. Bende merak ediyorum. Bende herşeyin iyi olması tutunma şansını arttırırmı acaba? Sen transfer sonrasını nasıl geçirdin?

evet canım cuma günü kalp atışı randevusu var allahın izniyle bi atlatsak 50 rekat namaz adadım onu kılıcam hemen

mübarek gündeymiş ne güzel randevun :) bende dua ederim canım merak etme sen :)
pıt pıtları duymak kadar güzel bir duygu olamaz herhalde :)

bu arada uğurlu sayfamızın kurucusu sel76 nın da cumartesi transferi varmış çok sevindim :)
inşallah sımsıkı tutunurlar selcim :)
burdan dualarımızı göndeririz sana :)

cuma günü gidicem doktoruma sizin için detaylıca sorucam yüzyüze arkadaşlar böle böle yapıo diye ama bana detaylı bi yazın sorunuz ne ve ne ilacına başladınız

tamam canım sende sor unutma ama
ben şuan lucrin kullanıyorum bu hafta içinde regli olucam şimdilik bukadar daha sonra hangi iğneye geçicez bilmiyorum.

bei de eklerseniz sevinirim ilk deneme sonuç 1 mayısta olacak 19 nisan transfer günü 3. gün transfer yapıdı tek embriyo yaşım 27

rabbim hep yardımcın olsun sen de bebişin de hep sağlıklı ve mutlu olun inşallah

kızlar merhaba
hamiş listemiz ne güzel artıyor bende sabırsızlanıyorum bitmedi gitti şu lucrin günleri bir an önce regl olsamda bende yumoş büyütsem artık boshayallersmile

5. gun tarnferi icin kadinin birinci kalitede en az dort embroyusu olmali cunku bu dort embroyodan belki de hicbiri besinci gune cikamayacak ama ucuncu gunde anne icine konsaydi belki de dordu de tutunacakti. her seye ragmen eger bu dortten sadece biri besinci gune kalirsa en guclusu buymus diyorlar. tum bu rsikli yani tra,sferin iptalini goze alabilmek icin birinci kalitede cok sayida embro varsa besinci gunu bekliyorlar.o yuzden tek transferde besinci gun tercih ediliyor.
benim doktorum bu konu ustune amerikada arastirma yapmis kesinlikle ucuncu ve besinci gun arasi fark yok hatta ucuncu gunde konulup dogal ortamda embroyolar daha saglikli gelisiyor diyor. egerki bir kadin defalarca tup bebek yapmissa ve negatifse denenmeli diyor onu da embroyolara neler oluyor neden gelismiyor gormek icin sadece diyor.
diyor da diyor ama ben de hala besinci gun transferi istiyorum:))
Insallah saglikla guzel haberlerini alriz.

Son düzenleme:
kızlar merhaba
hamiş listemiz ne güzel artıyor bende sabırsızlanıyorum bitmedi gitti şu lucrin günleri bir an önce regl olsamda bende yumoş büyütsem artık boshayallersmile

al bende de o kadar bugun altincisini olacagim; ama bana 19.gunde basladi doktorum, regle gelse de asil bolum baslasa degil mi kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…