kızlar merhaba
hamiş listemiz ne güzel artıyor bende sabırsızlanıyorum bitmedi gitti şu lucrin günleri bir an önce regl olsamda bende yumoş büyütsem artık boshayallersmile
5. gun tarnferi icin kadinin birinci kalitede en az dort embroyusu olmali cunku bu dort embroyodan belki de hicbiri besinci gune cikamayacak ama ucuncu gunde anne icine konsaydi belki de dordu de tutunacakti. her seye ragmen eger bu dortten sadece biri besinci gune kalirsa en guclusu buymus diyorlar. tum bu rsikli yani tra,sferin iptalini goze alabilmek icin birinci kalitede cok sayida embro varsa besinci gunu bekliyorlar.o yuzden tek transferde besinci gun tercih ediliyor.
benim doktorum bu konu ustune amerikada arastirma yapmis kesinlikle ucuncu ve besinci gun arasi fark yok hatta ucuncu gunde konulup dogal ortamda embroyolar daha saglikli gelisiyor diyor. egerki bir kadin defalarca tup bebek yapmissa ve negatifse denenmeli diyor onu da embroyolara neler oluyor neden gelismiyor gormek icin sadece diyor.
diyor da diyor ama ben de hala besinci gun transferi istiyorum:))
Insallah saglikla guzel haberlerini alriz.
şimdiden senin de tedavin hayırlı olsun canım inşallah bebeişine kavuşursun
ohooooo herkes burdaymis hosgeldiniz hatunlar:)) ay tavuklar yazmak istedim kizmayin esim durekli bana simdi sen yakinda icinde bir suru yumurtayla tavuk gb mi gezicen diye saka yapiyor da surekli :))))))
pany 86 tebrik ederi canim ve diger hamile arkadaslarida tebrik ederim.
benimki galiba negtiff, kizlar lutfen yardim istiyorum bugun kan verdim hastanede verseymisim hemen bugun sonucu alacakmsim ama kendi ozel doktoroma gittim orda verdim onlarda 2 yada 3 gun icinde alirsin dediler sonucu bilmiyordum bilsem orda verirmiydim. ben bu arada idrar testi yaptirdim birde orda negatifti.edet olmadim ama agrilar hissediyorum birde kizlar gel son gunu bugun yarin yeni alimmi sizce lutfen cevap
pany 86 tebrik ederi canim ve diger hamile arkadaslarida tebrik ederim.
benimki galiba negtiff, kizlar lutfen yardim istiyorum bugun kan verdim hastanede verseymisim hemen bugun sonucu alacakmsim ama kendi ozel doktoroma gittim orda verdim onlarda 2 yada 3 gun icinde alirsin dediler sonucu bilmiyordum bilsem orda verirmiydim. ben bu arada idrar testi yaptirdim birde orda negatifti.edet olmadim ama agrilar hissediyorum birde kizlar gel son gunu bugun yarin yeni alimmi sizce lutfen cevap[/QUOTE
tatlım sen sabah git başka bi yerde ver kan testini hatta şimdi bile gidip verebilirsin ben iş çıkışı verip saat 10 da öğreniyordum sonucumu 1 saatte veriyorlar bizim burda yakınında varsa özel bi hastane git bekleme boşuna insan 2-3 gün nasıl bekler ne saçmalık o öyle
5. gun tarnferi icin kadinin birinci kalitede en az dort embroyusu olmali cunku bu dort embroyodan belki de hicbiri besinci gune cikamayacak ama ucuncu gunde anne icine konsaydi belki de dordu de tutunacakti. her seye ragmen eger bu dortten sadece biri besinci gune kalirsa en guclusu buymus diyorlar. tum bu rsikli yani tra,sferin iptalini goze alabilmek icin birinci kalitede cok sayida embro varsa besinci gunu bekliyorlar.o yuzden tek transferde besinci gun tercih ediliyor.
benim doktorum bu konu ustune amerikada arastirma yapmis kesinlikle ucuncu ve besinci gun arasi fark yok hatta ucuncu gunde konulup dogal ortamda embroyolar daha saglikli gelisiyor diyor. egerki bir kadin defalarca tup bebek yapmissa ve negatifse denenmeli diyor onu da embroyolara neler oluyor neden gelismiyor gormek icin sadece diyor.
diyor da diyor ama ben de hala besinci gun transferi istiyorum:))
Insallah saglikla guzel haberlerini alriz.
ne demek canim elimden geldigince doktorumun anltiiklarini anlattim. bana da ucuncu gun olucak. cok da olsa az da olsa embroyom doktorum ucuncu gun diyor baska da bir sey demiyor, fransanin genelinde ucuncu gun embroyosu uygulaniyor.besinci gun de var ama anlattigim gb bir de yasiniz kirka yakinda besi yapiyorlar. bir de su var burda dondurulmus embro cok deneniyor embroyolari ucuncu gun dondurmak cok daha iyiymis o yuzden de ucungu tranferi yapip kalanlari donduruyorlar.bilgilerin için teşekkürler
bence sabah merkezini ara ve zorla eger hala boyle derlerse bence de sabah baska yerde yaptir, idrar testiyle sakin morelini bozma ikiz degilse idrarda henuz cikmiyor. sen idrar testini unut, Insallah mujden icinde guzelce gelisiyordur sen de bosuna uzuluyorsundur.pany 86 tebrik ederi canim ve diger hamile arkadaslarida tebrik ederim.
benimki galiba negtiff, kizlar lutfen yardim istiyorum bugun kan verdim hastanede verseymisim hemen bugun sonucu alacakmsim ama kendi ozel doktoroma gittim orda verdim onlarda 2 yada 3 gun icinde alirsin dediler sonucu bilmiyordum bilsem orda verirmiydim. ben bu arada idrar testi yaptirdim birde orda negatifti.edet olmadim ama agrilar hissediyorum birde kizlar gel son gunu bugun yarin yeni alimmi sizce lutfen cevap
bende besinci gun tercih ederdim bana sorsalardi ama 3. olucak ama besinci gun illa olucak diye dusunmuyorum formda bir baslik vardi onu okursan 3. ve 5.gun konanlardan hamilelik acisindan bir fark yoktu hemen hemen ayniydi. bes istesem de icimde bir yerlerde biliyorum, ucu besi birinci ikinci kalitesi bahane olucaksa oluyor sakin morelini bozma, once sen inan olacagina lutfen bu cok onemli.ben de aynen hem 3. gün transferi 8 hücreli hem de 2. kalite diye baya umutsuzum sanki blastokist olduğunda kesin tutarmış gibi hissediyor insan
ne demek canim elimden geldigince doktorumun anltiiklarini anlattim. bana da ucuncu gun olucak. cok da olsa az da olsa embroyom doktorum ucuncu gun diyor baska da bir sey demiyor, fransanin genelinde ucuncu gun embroyosu uygulaniyor.besinci gun de var ama anlattigim gb bir de yasiniz kirka yakinda besi yapiyorlar. bir de su var burda dondurulmus embro cok deneniyor embroyolari ucuncu gun dondurmak cok daha iyiymis o yuzden de ucungu tranferi yapip kalanlari donduruyorlar.
şimdi benim perşembe toplanmıştı. c.tesi transferdi 2. gün mü oluyo.3 gün mü ? transfer yapılan günü sayıyorlar mı canım
merhaba arkadaşlar....
benimde bu ay 1. transferim gerçekleşti ve 1 mayıs test günüm:) herkese bol şansss...
bu arada ankara tüp bebek merkezinde tedavi olan arkadaşımız varmı
?
şimdi benim perşembe toplanmıştı. c.tesi transferdi 2. gün mü oluyo.3 gün mü ? transfer yapılan günü sayıyorlar mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?