Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar merhaba
hamiş listemiz ne güzel artıyor bende sabırsızlanıyorum bitmedi gitti şu lucrin günleri bir an önce regl olsamda bende yumoş büyütsem artık boshayallersmile

şimdiden senin de tedavin hayırlı olsun canım inşallah bebeişine kavuşursun

ohooooo herkes burdaymis hosgeldiniz hatunlar:)) ay tavuklar yazmak istedim kizmayin esim durekli bana simdi sen yakinda icinde bir suru yumurtayla tavuk gb mi gezicen diye saka yapiyor da surekli :))))))

ben de aynen hem 3. gün transferi 8 hücreli hem de 2. kalite diye baya umutsuzum sanki blastokist olduğunda kesin tutarmış gibi hissediyor insan

ohooooo herkes burdaymis hosgeldiniz hatunlar:)) ay tavuklar yazmak istedim kizmayin esim durekli bana simdi sen yakinda icinde bir suru yumurtayla tavuk gb mi gezicen diye saka yapiyor da surekli :))))))

hahahahahahah ilahi alemsiniz he çok iimiş walla bizde labratuvardaki bebeklerimizle konuşuyoduk yumurtaar toplandıktan sonra ...eşim benim üstümü örtünce acaba bebeklerimin sütünü örtüolar mı diyodu bende wahh wahh yavrularımı attılar soğuk kabın içine diodum aman napalım accık geyik olmazsa geçmez ki bu günler

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............cumar tesi transfer
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. sonuç bekliyo
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................decapeptyl kullanıyo
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................lucrin kullanıyo
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................gonalf
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ............lucrin kullanıyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................gonalfte
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel....................cumartes i transfer
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... 28 NİSAN SONUÇ
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................yumoş lar yoplandı
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................pazartesi transfer
26.aralma.....................................???? ????................???????????????????........... ......regl bekliyor
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. ..........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me.....................medicalpark................ ....4 MAYIS SONUÇ
32.zeynepela...............................1 deneme......................??????????......................30 NİSAN SONUÇ
HAMİLELER

.1- benmasal...............................HAMİŞŞŞŞŞŞ: :
2-GİZEMLİ83..............................HAMİŞŞŞŞ ŞŞ
3- qualiyt ...................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82....................................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ

pany 86 tebrik ederi canim ve diger hamile arkadaslarida tebrik ederim.

benimki galiba negtiff, kizlar lutfen yardim istiyorum bugun kan verdim hastanede verseymisim hemen bugun sonucu alacakmsim ama kendi ozel doktoroma gittim orda verdim onlarda 2 yada 3 gun icinde alirsin dediler sonucu bilmiyordum bilsem orda verirmiydim. ben bu arada idrar testi yaptirdim birde orda negatifti.edet olmadim ama agrilar hissediyorum birde kizlar gel son gunu bugun yarin yeni alimmi sizce lutfen cevap

Bende perşembe günü estradiol ve progesteron hormonu tahlilini yaptırıcam. Hamileliğin nasıl gittiğini anlıyolarmış. Yaptıran varmı? Bide bu zaman nasıl geçer :)) Bir an evvel 4 Mayısa ışınlanmak istiyorum.

idrar testi kan değeri 200 lerde olsa bile çıkmıyo bazen canım onu boşverde 2-3 günde sonuçç mu olur2 gün sonra esas test günün zaten e o zaman kan vercen yine saçma sapan iş ya 2 saatlik şeyi ne kadar sallıyolar

merhaba arkadaşlar....

benimde bu ay 1. transferim gerçekleşti ve 1 mayıs test günüm:) herkese bol şansss...
bu arada ankara tüp bebek merkezinde tedavi olan arkadaşımız varmı
?

bilgilerin için teşekkürler

bilgilerin için teşekkürler
ne demek canim elimden geldigince doktorumun anltiiklarini anlattim. bana da ucuncu gun olucak. cok da olsa az da olsa embroyom doktorum ucuncu gun diyor baska da bir sey demiyor, fransanin genelinde ucuncu gun embroyosu uygulaniyor.besinci gun de var ama anlattigim gb bir de yasiniz kirka yakinda besi yapiyorlar. bir de su var burda dondurulmus embro cok deneniyor embroyolari ucuncu gun dondurmak cok daha iyiymis o yuzden de ucungu tranferi yapip kalanlari donduruyorlar.

bence sabah merkezini ara ve zorla eger hala boyle derlerse bence de sabah baska yerde yaptir, idrar testiyle sakin morelini bozma ikiz degilse idrarda henuz cikmiyor. sen idrar testini unut, Insallah mujden icinde guzelce gelisiyordur sen de bosuna uzuluyorsundur.

ben de aynen hem 3. gün transferi 8 hücreli hem de 2. kalite diye baya umutsuzum sanki blastokist olduğunda kesin tutarmış gibi hissediyor insan
bende besinci gun tercih ederdim bana sorsalardi ama 3. olucak ama besinci gun illa olucak diye dusunmuyorum formda bir baslik vardi onu okursan 3. ve 5.gun konanlardan hamilelik acisindan bir fark yoktu hemen hemen ayniydi. bes istesem de icimde bir yerlerde biliyorum, ucu besi birinci ikinci kalitesi bahane olucaksa oluyor sakin morelini bozma, once sen inan olacagina lutfen bu cok onemli.

şimdi benim perşembe toplanmıştı. c.tesi transferdi 2. gün mü oluyo.3 gün mü ? transfer yapılan günü sayıyorlar mı canım

hayir sayilmiyor, senin durumunda doktorun beklese de beklemese de zaten var olan ikisinden birini koyacakti riske atmak istememis dogal olarak. doktorum embro icin gelisimine en iyi ortam rahimdir diyor hatta o da iknci gun transferine cok sicak bakiyor cok yumurta varsa ucuncu gunu bekliyor.

şimdi benim perşembe toplanmıştı. c.tesi transferdi 2. gün mü oluyo.3 gün mü ? transfer yapılan günü sayıyorlar mı canım

ay canim bu kadar olur simdi doktorum aradi ben esimin spermiyle ilgi not birakmistim hazir aramisken, kapatmadan yine sordum, besinci gun tranferi her turlu yapmayacak misiniz diye, ne dedi begenirsin? eger embroyolarin gidisati iyiyse iki ya da ucuncu gun ama bir sorun gorunurse besinci gun beklenebilir. en iyisi guzel gelisen embroyoyu en kisa surede annesine vermektir dedi:))
bakar misiniz kizlar tamamen ters mantik sorun varsa bekletiyor.
adam beni bir turlu ikna edemedi bense hala besinci gun diyorum:))
kafam karisiyor cunku besinci gun daha iyi diye bir firtina var turkiyedeki merkezlerde.
sizinkini de karistirmak istemem elimiz mahkum herkes doktorunu dinleyecek mecbur, yumurta bizim sperm bizim karari doktor veriyor ohhhh MAsalahhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…