Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ama size soyleyeyim ben bu isi cozerim tranfere kadar her yonuyle, benden kacmaz lmaz:
benimki kesin ucuncu gun olur doktorum inat biri de ama ben yine de besincinin hakligini cikartirim olumunekankayizsmile
benim yumurtalari gelistiren jinekologumla opu ve transferi yapicak farkli, demin arayan asil tup bebekciydi onunla ingilizce her seyi konusuyorum digeri yani normal jinekologumla fransizca konusuyor olmuyor sohbetimiz iyi, kisacasi ben bu asil doktorla sadece iki kez bulusacagim ama opuda cozerim konuyu zaten lokal olucak kafasini utulerim niye besinci gun degil die:))) ay cok merakliyimdir da :lepi:

kizlar merhaba acil bir cevaba ihtiyacim var, ilk kez kendi ignemi yaptim decapeptyl, bu altinci gunu ama kendim ilk yaptim igne bacagimdayken enjektoru basitracgima geriye cektim hava aldi tabii:)) sonra yavasca yapiyorken bir baktim igne ucu demir kismi tam deri icinde degil, neyse bitirince bir minicik sivi disari geldi ve ardindan sinek isirmis gb orasi kabardi minik. sizce ilaci etki edicek sekilde yapmismiyimdir?

acaba simdi gidip bir tanede hemsireyi mi yaptirsam? ay ne salagim ya tepeden bastiracagiz ya igneyi tam yaparken geri cektim ne alaka anlamadim niye yaptiysam, havadan mi sisti acaba? formun da delisi oldum ha deli ozlem diye nickimi degistirecegim; kendi kendime konusuyorum da:)))))

bu arada bacagim da kizardi o bolge ates gb de sicak ben iyisi gidip hemsireye sorayim, gerekirse bir daha yapsin, kizarsin su bu onemli degil de ya igneyi yanlis yaptigim icin ilac etki etmezse diye korktum(

canım sen bi bilene sor onu doktorunun hemşire hizmetleri yokmu sakata gelmesin iğnen

bu arada özlemcim bende 6 mayısa randevu aldım doktora eylüle kadar beklicemi sölicem bakalım ikna olabilirim ama :)

kizlar insallah dediginiz gibi olurda hamileyimdir . gercekten sacma sapan is yapiyolar ne yapacagimi bilmiyorum 12 gun beklemesi o kadar zorken birde 3 gun cikti beklemekten olecem nerdeyse. ben bu kadar beklemek oldunu bilsem gitmezmiydim hastaneye karnim ve belim agriyor sizce normalmi yoksa hastami olacagim

canım kan tahlili için mi bekliyosun 3 gün?neden öyle oldu ki?
istersen başka bir yere yaptır yarın bikaç saate veriyolar genelde sonucu..

inşallah canım. canım Allahisterse olur be bebeğim eskiden bende o dediğindendim ve 15 yıldır korunurken perişan olmuştum ama bak şimdi kendimi sizin kervanda buldum))) ama bu da çokfarklı çok güzel birv duygu)))) Allah hepimize çifter çifter versiinn))) opuyorumnanaktan

kızlar i akşamlar dün yumurtalarım toplandı kımetse çarşamba günüde transferim var kızlar bu transfer işlemi nasıl oluyor zormu hiçbişeyden korkmadım yransferden tırsıyorum ya...

canım yaa bu konu biraz kafa karıştırıcı.. Ben ilk defa senden duydum 2. günü.. zaten en az 6 hücreli olunca transfer ediyorlar yanılmıyorsam... Ve 2. gn çok erken.. Merkezini iyi araştırmışmıydın.. ticari kaygıdan dolayı yapmış olmasınlar bu işi... bence bir başka merkezden randevu al ve git bi konuş bu konuyu.. Nasılsa danışma parayla değil ya

Ya da bak benim doktoruma
doktorlarsitesi.com dan soru sor, yanıtlar

amiiiin:)))))))))))))))))))))))

kızlar i akşamlar dün yumurtalarım toplandı kımetse çarşamba günüde transferim var kızlar bu transfer işlemi nasıl oluyor zormu hiçbişeyden korkmadım yransferden tırsıyorum ya...

Nursim cım transfer işin en kolay kısmı.. canın yanmıyor.. ultrason eşliğinde doktor incecil bir tüp ile bebişlerin rahmine yolluyor ve bitiveriyor.. ben 15 dakikada çıktım transferden.. korkma.. inan iğneleri yapmak daha zor:))

slm kızlar benim bu akşam son iğnem di sanırım bu gün son ultrosonumu oldum doktor bi daha bakmıycaz dedi çatlatma iğnesini ne şekilde oluyo yani günde bi tane mi bana 2 tane yazmış da doktorum olduktan ne kadar sonra yumurta toplanıyo yardımcı olurmusunuz

hayir canim hic kafa karistirici olur mu tum merkezlerin sitelerinde, 2;3 ve besinci gun transferi olabilir yaziyor kesinlikle merkeziyle ilgili olmadigi zaten olusan embroyolarindan da belli; zaten sadece birkac embro iyi durumduysa niye bekleyip transferi tehlikeye atsinlarki, burasi net arkadaslar embroyonuz azsa veya sayica normal olsa da kaliteleri cok iyi degilse kesinlikle 2.gun transferi oluyor.
hatta yukarda anlattim burda da ikinci gun cok tercih ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…