Hayırlı olsun canım. Benimde 4 Mayıs test günüm :)
canım kan tahlili için mi bekliyosun 3 gün?neden öyle oldu ki?kizlar insallah dediginiz gibi olurda hamileyimdir . gercekten sacma sapan is yapiyolar ne yapacagimi bilmiyorum 12 gun beklemesi o kadar zorken birde 3 gun cikti beklemekten olecem nerdeyse. ben bu kadar beklemek oldunu bilsem gitmezmiydim hastaneye karnim ve belim agriyor sizce normalmi yoksa hastami olacagim
Biz çok mutluyuz teyzeleri.. Valla ikiz olabilir bana verilen embriyoların ikisi de birinci kalite idi:))))) Bakalım keseyi görmeye 5 gün kaldı... Hayırlısı olsun valla.. eli ayağı düzgün aklı sağlam evlatlar versin rabbim hepimize... Ama çok heyecenlıyım tabi... Sağlıkla şu 3 ayımızı bi atlatsak rahatlıycaz kızlar.. Zar zor bi çocuk yapınca hepimiz paranoyak oluyoruz.. millet üzerine ceket atılınca hamile kalıyo valla :)))) bizim derdimiz büyük
Nedimeeeee ben hep olacak dedim oldu hayatım bak sende öle de...OLACAK BEN İNANIYORUM KIS:)))))))
blast olarak olduğu zaman tutma şansı daha yüksek oluyo. benimde 9 yumurtadan 2 tane bölünmüştü 2 ve 3 hücreli .diğerleri atıldı acaba neden beklemediler 2. günde transfer ettiler kafama takıldı ya o gün ağlamaktan doktorada bir şey soramadım
şimdi benim perşembe toplanmıştı. c.tesi transferdi 2. gün mü oluyo.3 gün mü ? transfer yapılan günü sayıyorlar mı canım
inşallah canım. canım Allahisterse olur be bebeğim eskiden bende o dediğindendim ve 15 yıldır korunurken perişan olmuştum ama bak şimdi kendimi sizin kervanda buldum))) ama bu da çokfarklı çok güzel birv duygu )))) Allah hepimize çifter çifter versiinn ))) opuyorumnanaktan
kızlar i akşamlar dün yumurtalarım toplandı kımetse çarşamba günüde transferim var kızlar bu transfer işlemi nasıl oluyor zormu hiçbişeyden korkmadım yransferden tırsıyorum ya...
canım yaa bu konu biraz kafa karıştırıcı.. Ben ilk defa senden duydum 2. günü.. zaten en az 6 hücreli olunca transfer ediyorlar yanılmıyorsam... Ve 2. gn çok erken.. Merkezini iyi araştırmışmıydın.. ticari kaygıdan dolayı yapmış olmasınlar bu işi... bence bir başka merkezden randevu al ve git bi konuş bu konuyu.. Nasılsa danışma parayla değil ya
Ya da bak benim doktoruma
doktorlarsitesi.com dan soru sor, yanıtlar
noldu aradınmı hemşireyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?