nisanda nasıl olur

Nisanda gelin alma olma cunki geri o eve doneceksin dugunde gelin alinir onun sebebide o evden kiz cikiyor diger aile kiziniz bizim kizimizdir diye teslim aliyor eskiden kiz almada at kullanilirmis genelde yayan gidilirdis at pesine davul zurna esliginde oynaya oynaya giderlermis sana tavsiyem illa olacak diye diretme gonulsuzce gelip seni aldiklarinda sen o anlik mutlu olacaksin ama sonra bunlar hep karsina sorun olarak cikacak

Nisanda gelin alma olma cunki geri o eve doneceksin dugunde gelin alinir onun sebebide o evden kiz cikiyor diger aile kiziniz bizim kizimizdir diye teslim aliyor eskiden kiz almada at kullanilirmis genelde yayan gidilirdis at pesine davul zurna esliginde oynaya oynaya giderlermis sana tavsiyem illa olacak diye diretme gonulsuzce gelip seni aldiklarinda sen o anlik mutlu olacaksin ama sonra bunlar hep karsina sorun olarak cikacak
Yollari ayni yer diye istedim ailemde cok istiyor

Yollari ayni yer diye istedim ailemde cok istiyor
Ama bir mantigi yok sirf sen istiyorsun diye onlarda istemiyor ama kaldi ki boyle bir toren yok gitsinler salona ne gerek var ki tartisma cikacak dugune kadar elinden geldigince hos gorulu ol
Caydan gecip derede bogulursun

Nisani gectim ama dugundede nazlancaklar aileminde hevesi var
Olurmu oyle sey , Dugunde nazlanmalarina izin vermeyin..

Benim esimin ailesi 1 saat uzaklikta oturuyorlardi , 10 araba geldiler okadar yol gelin cikarmaya , sonra geri donduler salonda onlarin oldugu sehirde degildi bize yakindi , gidis gelis 200 kilometre yaptilar..

Gelin cikarmaya mecbur gelecekler onceden ailenle konusmalari gerekiyor zaten.
Bizde 2 hafta dugune kala aileler buyukler konustu ..
Nasil ne yapacaklarini...

Bana kalırsa sen ailenin etkisinde kalmışsın..Yani öyle bi adet yok düğünde var ki düğün günü mecbur gelip seni evden alcaklar..Buna itiraz ederlerse o zaman konusursun..Şuan ailen istiyo diye yok yere huzursuz olma ,nişanlında arada kalmış..Aileni senin ikna etmen gerekir yani, anlayışlı olmak yerine bunlar düğünde de almaya gelmez seni demeleri çok üzücü seni hiç düşünmüyolar mı üzülürmüsün diye ?Sen onlara gelin olacaksın makul olup orta yol bulacaklarınasenide strese sokuyolar, hemde böyle gereksiz bişeyden..Sen nişanlınla kendini düşün gerisini boşver..

Ben nişanımda fotoğraf çekiminden direkt salona geçtim. Bizde düğünde kız evinden alma olur :)

Evet nisanda gelin alma olmaz ama sozlun seni almak istiyorsa ben gidip alicam diyemiyo mu annesine? Beraber gitmis olursunuz adetler bir noktadan sonra devre disi kaliyor cunku. Onemli olan sizin istekleriniz.

Nisanin sizin eve yakin bir yerde olmasi mantikliydi aslinda. Niye onlarin evine yakin yapiliyor?

Nisani gectim ama dugundede nazlancaklar aileminde hevesi var

Gelmezlerse sen gitmezsin dugune. Gelin almadiniz bu dugun gelinsiz olsun dersin. Restini cek. Kimse nazlanamaz. Ama mantikli yerde cek o resti. Her olayda inatlasma hakkin olan mevzuda inatlas ki bir sey ifade etsin.

nişanda damat evden almaz. gelin alma vardır, nişanlı alma değil. girin babanızın koluna ailecek çıkın evden.
siz böyle küçük şeylere takılırsanız geçim olmaz. aileminde hevesi vardı bendende adet beklemesinler diyerek yuva kurulmaz.
madem çok istiyorsunuz, usulünce konuşun ya da büyükleriniz konuşsun, şimdiden düğün olasılıklarını kurup, birbirinize gaz vermeyin.
kk.'yı okudukça, iyi ki erkek evladım yok diye şükrediyorum.

Kuaför den gelin alinior ama
Valla ben kız Arkadaşlarımla gittim kuaföre ordan da geçtik hemde son ses müzik süper eğlenceliydi. Benim görümcemde benim gibi gitti ablamda kuzenim de hatta arkadasım da. Zaten Nişanda gelin çıkarma gibi bisi yok ki. O yuzden bunun için yıpranmaya değmez bence

Nisanda siz ev sahibi sayilirsiniz, ayni sekilde kinada da. O yüzden damat tarafi gelip sizi almaz. Ayrica nişan ve kina dönüşü yine o eve gireceksiniz biraz sacma olur yani onlarin sizi cikarmasi. Bir arkadas demis istiyorsa damat gelip alsın, dert etmeyin oyle seyleri, onemli olan huzurlu olmak.

Gelin alma varda , Gelinlikle evden alirlar.

Ama bisanda almazlar hic duymadim .. benimde nisanim oldu gelip alma felan olmadi yok zaten nisanda oyle sey...

nisanda kızı evden alıp gidivercekler bence :D Düğün masrafı falan ne gerek gibisinden :D Aslında bu bana mantıklı geldi şuan bizde mi öyle yapsak :D

Bizde erkek tarafi sadece dugun gunu gelir gelin almaya. Nisan ve kinada zaten siz nisanlinla fotograf cekiminden direkt salona gecersiniz aileler de kendi gelir salona. En azindan bizde öyle.

Ay sonu nisanim var ama kv dem biz direk salona geceriz diyor. Eve gelip beni almalari gerekmezmi . Onlar Anadolu yakasinda ben avrupa yakasinda oturuyorum. Nişan evime yakin olacak. Düğün de onlara yakın. Annem de bunlar gelin almayada gelmez düğünde kendi evlerine yakin buraya gelmeye usenirler diyor. Sinir oldum haliyle.
hiç kafaya takma bende de kimse gelmedi hatta eşim taksi çağırdı kuaförden eve geçtik annnaaaaaa bi baktım ki millet kendi derdinde herkes salona gidince de dayım salona götürdü bizi, düğünüm de öyle oldu ne güzel işte ben senin ayaklarına kadar geldim diyen bir kv.dem yok o yüzden eyvallahım da yok :P

Nişanımda kımse beni almadı ama ben nasıl gıttım oraya hıc hatırlamıyorum Allah Allah kafama takıldı şimdi bu..

Back
X