e doktor ne dıyor hamile misin değil misin? benim bu tüp bebeğimde tutmadı maalsef umarım senden güzel haber alırızdeğerim 120 olmuş
Canım sen doktorla neden görüşmüyorsun cidden karmaşık bir durum.tüp bebek dr görüşmedim tekrar kan vereceğim yakında . .sen direk negatif sonuç mu aldın canım oda çok acı ama benim gibi pozitif olup sonrası karmakarışık olanlar için daha bi zor
görüşüyorum cnm ama takip et kan ver diyo başka bise yok dr aynı şehirde degilzCanım sen doktorla neden görüşmüyorsun cidden karmaşık bir durum.
ILK DENEMENIZMI. BENIM 1O GUN ÖNCE ILK DENEME SONUCU NEGATIF OLMADIgörüşüyorum cnm ama takip et kan ver diyo başka bise yok dr aynı şehirde degilz
BENIMDE NISAN 26 DA TRANSFER OLMUSTUÇok geçmis olsun cnm inş Bi daha ki tutsun ..Bilmiyorum ne dusunecegimi hayırlısı bncede Verende Alanda Allah oyuzden o isterse ol derse olur gerisi boş Rabbime sigindim
Canım ne durumdasın hayırlı haberlerini bekliyorumgörüşüyorum cnm ama takip et kan ver diyo başka bise yok dr aynı şehirde degilz
senin sorunun ne canım dr bana rahim ameliyatı diyo sekil duzeltme varsa icerde dngel seyler tdmizlemek için ilk tedaviden öncede söyledi kabul etmemistim şuan ikinci tedaviden önce yaptirsam mi diyorum çünkü bi tane embriyo var heder etmek istememne diyim kuzum demek sağlıklı bebek değilmiş. seni en iyi ben anlarım 2. kez denedim ve olmadı şimdi genetik test isteyecekler yeni tüp bebekte Allahım isteyen herkese versin.
canım bende hiç bir sorun yok ama 2.tüp bebeğimde olmadı pcos var ama tüp bebek tutanlarda pcos hastları en çok şansa sahip kişiler. Rahminde sorun varsa tabiki baktır ama kesinlikle 1 doktorun demesiyle yapma. Ben şimdi bahçeciye gideceğim, herkesin dilinde bir bahçeci var en iyisi diyorlar bakalım o diyecek.senin sorunun ne canım dr bana rahim ameliyatı diyo sekil duzeltme varsa icerde dngel seyler tdmizlemek için ilk tedaviden öncede söyledi kabul etmemistim şuan ikinci tedaviden önce yaptirsam mi diyorum çünkü bi tane embriyo var heder etmek istemem
hayırlısı olsun canım ben bi kaç dr sorucam ama ara vericem yavaş yavaş olduğu kadarcanım bende hiç bir sorun yok ama 2.tüp bebeğimde olmadı pcos var ama tüp bebek tutanlarda pcos hastları en çok şansa sahip kişiler. Rahminde sorun varsa tabiki baktır ama kesinlikle 1 doktorun demesiyle yapma. Ben şimdi bahçeciye gideceğim, herkesin dilinde bir bahçeci var en iyisi diyorlar bakalım o diyecek.
Allahım yardımcın olsun yüzüne baksın sağlıklı hayırlı evladın olsun bu son olsun inşallahMerhaba arkadaşlar, nihayet yarın embriyo transferim olacak. 2 adet 3. gün embriyosu transfer edecekler. Bu 3. transferim inşallah sağlıkla kucağıma alacağım bir gebelik yaşatır Rabbim bana, hepimize. Dualarınızı benden esirgemeyin şimdiden Allah hepinizden razı olsun..
Amin.. çok ama çok teşekkür ederim hepimiz için artık son olsun Allah bizim de kucağımızı doldursun insallahAllahım yardımcın olsun yüzüne baksın sağlıklı hayırlı evladın olsun bu son olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?