NİSANDA TÜP BEBEK YAPTIRMAYA KARAR VERENLER

Amin dr değerleri garip buldu..cuma yaptıracam tekrar kan testi..artık bıraktım Rabbime verirsede alirsa da o en iyisini bilir

tüp bebek dr görüşmedim tekrar kan vereceğim yakında . .sen direk negatif sonuç mu aldın canım oda çok acı ama benim gibi pozitif olup sonrası karmakarışık olanlar için daha bi zor

Merhaba bayanlar! Tedavi başlayanlara önce Allah yardemciniz olsun, başarılar,hayırlisinan ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Şimdi kendimin başımnan geçtiklerini anlatmak istiyorum. Yazılarım gercek ve raporlu. 2 ci deneme tüp bebek tedaviyımı nisan ayında başladım, yumurtam kalitesiz dedi ve işlem durduruldu. Tm anladım, yaş faktoru vs. İTRAZIM YOK.
Ama yumurta topladıktan sonra/ yumurta toplama tarihi 1.05.2018/ tetradox 5 günde sabah akşam kullandım/ 3-5 günnen sonra kasıklarımda, altımda şidetlı ağrılarım başlandı. Ateşim cıktı hep parol içtim. Bu konuda dk daniştim, hatta muayene bile yaptı. Geçer geçer dedi, ama ağrılarım cualdı . Bu sırada başka yerde muayene olmadım.
19.04 günü tüp bebeke ilgili başka doktora İstanbula gittim ve ayne zamanda ağrılarımnan bas ettım. Orda muayene oldum ve kan tahlilimi yaptı. Sonuç : mikrop kapmışım / raporum ve kan tahlilim var/.Güçlü 2 tane antibiotik ve antibiotik fitl verdi. Ağrılarım şidetlı, anlatamam. Acile gitmeye bile düşünüyorum. 4 katlanıp yatiyorum. Üzün lafın kısası alım derimnen kazandığım paramla doktorumnun sayesinde mikrop kaptım. Gittiğim doktorumun ismi Antalyada Ayla Üçkuyu. Kendisinede bügün tel.açtım:cevabı: oluyor, karşılaşiyoruz böyle durumlarla, normal dedi.
Bu olayımdı yaziyorum, sebebi dikatlı olmanızı ve benim başıma gelen başkasının başına gelmesin.
Sayın bayanlar! Motivasiyonlarınıza zarar vermek istemiyorum, bağışlayın benı. Size bol şanslar!!!

tüp bebek dr görüşmedim tekrar kan vereceğim yakında . .sen direk negatif sonuç mu aldın canım oda çok acı ama benim gibi pozitif olup sonrası karmakarışık olanlar için daha bi zor
Canım sen doktorla neden görüşmüyorsun cidden karmaşık bir durum.

değer düştü malesef canım nasip olmadı . .bende araştırıyorum şimdi normal yolla gebe kaldigimda tutunamadı düşük yaptı tüp bebek pozitif oldu sonra tutunamadı.. neden oluyor bu ikidr

ne diyim kuzum demek sağlıklı bebek değilmiş. seni en iyi ben anlarım 2. kez denedim ve olmadı şimdi genetik test isteyecekler yeni tüp bebekte Allahım isteyen herkese versin.

ne diyim kuzum demek sağlıklı bebek değilmiş. seni en iyi ben anlarım 2. kez denedim ve olmadı şimdi genetik test isteyecekler yeni tüp bebekte Allahım isteyen herkese versin.
senin sorunun ne canım dr bana rahim ameliyatı diyo sekil duzeltme varsa icerde dngel seyler tdmizlemek için ilk tedaviden öncede söyledi kabul etmemistim şuan ikinci tedaviden önce yaptirsam mi diyorum çünkü bi tane embriyo var heder etmek istemem

canım bende hiç bir sorun yok ama 2.tüp bebeğimde olmadı pcos var ama tüp bebek tutanlarda pcos hastları en çok şansa sahip kişiler. Rahminde sorun varsa tabiki baktır ama kesinlikle 1 doktorun demesiyle yapma. Ben şimdi bahçeciye gideceğim, herkesin dilinde bir bahçeci var en iyisi diyorlar bakalım o diyecek.

hayırlısı olsun canım ben bi kaç dr sorucam ama ara vericem yavaş yavaş olduğu kadar

Bende iki tarflı çikolata kisti vardı.düşük amh.3 ay gecici menopoz a girdim.adet olnamu beklemeden direkt tüp bebek tedavisibe baslandı
Merhaba C crosword bende gecici menopozdayim, 3.ignemi haftaya olacagim insllh. Sizin tedaviniz sonuclandi mi insllh hayirli sonuc almissinizdir

Merhaba arkadaşlar, nihayet yarın embriyo transferim olacak. 2 adet 3. gün embriyosu transfer edecekler. Bu 3. transferim inşallah sağlıkla kucağıma alacağım bir gebelik yaşatır Rabbim bana, hepimize. Dualarınızı benden esirgemeyin şimdiden Allah hepinizden razı olsun..

Allahım yardımcın olsun yüzüne baksın sağlıklı hayırlı evladın olsun bu son olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…