canım bende çektirdim bunların hiç birini yaşamadım.Bana sorarsan git doktora Allah korusun daha kötüsü olur tüpler tıkanır bilemezsin. Yada direk tüp bebek nerede yaptırcaksan o doktora git sorDoktorumu aradım 3.gün ilaçlaeı iç dedi dikkat ettim içtim Şimdi doktorumu tekrsr aradam gel dicek bosuna muayene ucreti ödemek istemiyorum tüp bebek için doktorada gidicem bu hafta çnkü raporlarımı gösterip konusucam.. Böyle olan varmı ı8gün oldu hala aynı sancıartık korkuyorum ya
kuzum ısrar etmeseydin keşke ya progesteron gercekten önemli sondurum ne okumadan bıu yazına cevap verdim amaKızlar çok moralim bozuk çarşamba yumurta toplanacak progesteron 2.küsür çıkmış 1.in altında olması lazımmış doktor toplayıp transfer yapmayalım dedi çok ağladım bugün ısrar edince cumartesi transfer yapalım dedi ama progesteron önemli olmusuz konuştu...bu hormonla ilgili bilginiz var mı nasıl düşürebilirim transfere kdar
Devlet karsilamasi icin bazi sartlari var. Mesela en az 2 defa igneli asilama olmadi lazim. Sgk pirim gunu vardi sartlarda. 3 yil evlilik suresini gecmis olmak. Yas 23 mu biseydi.Kızlar selamın aleykum. Bizimde 2 yıldır bebeğimiz olmuyor . Bu yaz tüp bebek istiyoruz. Sadece klomen tedavisi olduk. Hiç çocuğum yok ve hiçbir gebelik yaşamadım. Ilk tüp bebeği devlet mi karşılıyor ve şartlar Tam olrak nedir Lütfen tecrübeli kişilerden cevap bekliyorum
Eşim varikoser hastası sperm az kime sorsam direk tüp bebek için izin verirler dedi. Tabı randevu alıp gitmeden bilemeyiz temmuzda ogrenicez Insallah verirler izin.Devlet karsilamasi icin bazi sartlari var. Mesela en az 2 defa igneli asilama olmadi lazim. Sgk pirim gunu vardi sartlarda. 3 yil evlilik suresini gecmis olmak. Yas 23 mu biseydi.
Bide direk tup bebege gecirdigi durumlar var tabi onlar karar veriyo kafinin yumurta rezervi az ise erkegin spermsayisi az ise falan
Digru canim oyle durumlarda direk cikarabiliyorlar raporunu. Hayirlisi olur insallahEşim varikoser hastası sperm az kime sorsam direk tüp bebek için izin verirler dedi. Tabı randevu alıp gitmeden bilemeyiz temmuzda ogrenicez Insallah verirler izin.
Amin inşallah. Tüp bebek masrafları ne kadar tuttu sizin . Devlet hastanesi de mi yaptırdınız özel miDigru canim oyle durumlarda direk cikarabiliyorlar raporunu. Hayirlisi olur insallah
Ben 5 defa denedim canim. 3 devlette raporlu. Hakkim bitince de 2 tanesi ozel oldu. Devlettekiler 2-3 bin arasi degisir. İlac kullanimina gore herkese farkli uygulaniyo. Ozelde de birinde 10 bini gecti biride 10 bine yakin tuttu canim. İyi bi doktor bulman onemli. Yoksa karambole gidip geliyosun. Paraci bi merkez olmasin. İyi arastirAmin inşallah. Tüp bebek masrafları ne kadar tuttu sizin . Devlet hastanesi de mi yaptırdınız özel mi
canım doktorun mantıklısını yapmış ya hiç biri yaşamasaydı 5. güne kadar boşa geçmiş bir tedavi olacaktı bende de bu şekilde olmuştu. Şimdi hiç değilse çok kaliteli 1 adet embriyon var sen neden daha karnındaki belli olmadan diğerine üzülüyorsun ki bırak şimdi bunları sen bebişine odaklan olur mu üzme kendını.Şöyle bak benim 3 tane 3. gün embriyosuydu 2 i konuldu tutmadı.Şimdi 3. gün embriyom var bitane o konulacak onunda tutma ihtimali düşük senin hiç değilse 5. gün embriyon var.O yaşamayan 6 embriyo 3. gün dondurulsaymış bile bir daha ki trasnferde yaşamayacakarmış demekki.Üzme kuzum kendını bebişin içinde olabilir onu kasma.Hastaneden aradılar 3.gün 7 embriyo vardı bi tanesi bugüne kadar gelebilmiş 5.güneçok üzüldüm ya bu kadar kalitesizmiydi yani
3. Gün embriyosu için erken baktırmışsın bence daha 4 gün yok mu asıl gününeArkadaş lar konuyu bn acmistim transferin 8.günü bugün 3.gun embriyosu sonucum 4.8 cıktı dr arada bi değer tekrarlayın testi dedi..Bu şekilde olup yükselen oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?