NİSANDA TÜP BEBEK YAPTIRMAYA KARAR VERENLER

Doktorumu aradım 3.gün ilaçlaeı iç dedi dikkat ettim içtim Şimdi doktorumu tekrsr aradam gel dicek bosuna muayene ucreti ödemek istemiyorum tüp bebek için doktorada gidicem bu hafta çnkü raporlarımı gösterip konusucam.. Böyle olan varmı ı8gün oldu hala aynı sancı artık korkuyorum ya

canım bende çektirdim bunların hiç birini yaşamadım.Bana sorarsan git doktora Allah korusun daha kötüsü olur tüpler tıkanır bilemezsin. Yada direk tüp bebek nerede yaptırcaksan o doktora git sor

kuzum ısrar etmeseydin keşke ya progesteron gercekten önemli sondurum ne okumadan bıu yazına cevap verdim ama

Yumurta toplandı dün kızlar..15 tane bugün aradılar 12 si olgunmuş 8.i döllenmiş tekrar aricaklar sanirim

Kızlar selamın aleykum. Bizimde 2 yıldır bebeğimiz olmuyor . Bu yaz tüp bebek istiyoruz. Sadece klomen tedavisi olduk. Hiç çocuğum yok ve hiçbir gebelik yaşamadım. Ilk tüp bebeği devlet mi karşılıyor ve şartlar Tam olrak nedir Lütfen tecrübeli kişilerden cevap bekliyorum

Devlet karsilamasi icin bazi sartlari var. Mesela en az 2 defa igneli asilama olmadi lazim. Sgk pirim gunu vardi sartlarda. 3 yil evlilik suresini gecmis olmak. Yas 23 mu biseydi.
Bide direk tup bebege gecirdigi durumlar var tabi onlar karar veriyo kafinin yumurta rezervi az ise erkegin spermsayisi az ise falan

Eşim varikoser hastası sperm az kime sorsam direk tüp bebek için izin verirler dedi. Tabı randevu alıp gitmeden bilemeyiz temmuzda ogrenicez Insallah verirler izin.

Eşim varikoser hastası sperm az kime sorsam direk tüp bebek için izin verirler dedi. Tabı randevu alıp gitmeden bilemeyiz temmuzda ogrenicez Insallah verirler izin.
Digru canim oyle durumlarda direk cikarabiliyorlar raporunu. Hayirlisi olur insallah

Kızlar çok şükür transferim oldu 3.gün 7 hücreli tek embriyo ..7 tane kaldı onuda takip edip 5.günde kalırsa dolduracağız dedi embriyolog normalde dr 3.gün transfer hemn doldururuz demişti. Embriyolog 5.güne gitmesi daha iyi dedi peki neden beni de 5.gun trsnfer etmediniz bekleseydik dedim dr karar verdi dediler..kafam karisik esimlede tartistik cok kotu suan yatiyorum moralim bozuk sekilde ):

Amin inşallah. Tüp bebek masrafları ne kadar tuttu sizin . Devlet hastanesi de mi yaptırdınız özel mi
Ben 5 defa denedim canim. 3 devlette raporlu. Hakkim bitince de 2 tanesi ozel oldu. Devlettekiler 2-3 bin arasi degisir. İlac kullanimina gore herkese farkli uygulaniyo. Ozelde de birinde 10 bini gecti biride 10 bine yakin tuttu canim. İyi bi doktor bulman onemli. Yoksa karambole gidip geliyosun. Paraci bi merkez olmasin. İyi arastir

Benim ilk randevum onaydı canım vazgeçtim başkentte erhan hocaya gittim iyi bi dr ama opu da ve transferde tayfun çok yaptı işlemleri kim bbm dr anlıyamadım.. sen neler yaşadın dilin yandı cnm

Hastaneden aradılar 3.gün 7 embriyo vardı bi tanesi bugüne kadar gelebilmiş 5.güne çok üzüldüm ya bu kadar kalitesizmiydi yani

Hastaneden aradılar 3.gün 7 embriyo vardı bi tanesi bugüne kadar gelebilmiş 5.güne çok üzüldüm ya bu kadar kalitesizmiydi yani
canım doktorun mantıklısını yapmış ya hiç biri yaşamasaydı 5. güne kadar boşa geçmiş bir tedavi olacaktı bende de bu şekilde olmuştu. Şimdi hiç değilse çok kaliteli 1 adet embriyon var sen neden daha karnındaki belli olmadan diğerine üzülüyorsun ki bırak şimdi bunları sen bebişine odaklan olur mu üzme kendını.Şöyle bak benim 3 tane 3. gün embriyosuydu 2 i konuldu tutmadı.Şimdi 3. gün embriyom var bitane o konulacak onunda tutma ihtimali düşük senin hiç değilse 5. gün embriyon var.O yaşamayan 6 embriyo 3. gün dondurulsaymış bile bir daha ki trasnferde yaşamayacakarmış demekki.Üzme kuzum kendını bebişin içinde olabilir onu kasma.

Sag ol canım ..yok o beşinci güne geleni koymadılar ki onu dondurduk cumartesi 3.gün du 8 tane vardı birini koydu 5.bekledi 7 tanesi işte biri blast mi nedr öyle olabilmis

Arkadaş lar konuyu bn acmistim transferin 8.günü bugün 3.gun embriyosu sonucum 4.8 cıktı dr arada bi değer tekrarlayın testi dedi..Bu şekilde olup yükselen oldu mu

Arkadaş lar konuyu bn acmistim transferin 8.günü bugün 3.gun embriyosu sonucum 4.8 cıktı dr arada bi değer tekrarlayın testi dedi..Bu şekilde olup yükselen oldu mu
3. Gün embriyosu için erken baktırmışsın bence daha 4 gün yok mu asıl gününe

Evet cnm beklicektim ama bugün birden hastane gittik ..işte dayanamadım ki

Merhaba ben de nisan 25te 2. transferimi oldum. Dondurulmuş 5. gün tek transferdi. 10. günde kan testi yaptırdım sonuç 1.

İlki Aralık ayındaydı 3. gün taze transferdi. O tutmuştu fakat keseyi göremeden düşük oldu.

Güne falan takılmayın olacağı varsa oluyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…