Çok geçmis olsun cnm inş Bi daha ki tutsun ..Bilmiyorum ne dusunecegimi hayırlısı bncede Verende Alanda Allah oyuzden o isterse ol derse olur gerisi boş Rabbime sigindimMerhaba ben de nisan 25te 2. transferimi oldum. Dondurulmuş 5. gün tek transferdi. 10. günde kan testi yaptırdım sonuç 1.
İlki Aralık ayındaydı 3. gün taze transferdi. O tutmuştu fakat keseyi göremeden düşük oldu.
Güne falan takılmayın olacağı varsa oluyor bence.
Çok geçmis olsun cnm inş Bi daha ki tutsun ..Bilmiyorum ne dusunecegimi hayırlısı bncede Verende Alanda Allah oyuzden o isterse ol derse olur gerisi boş Rabbime sigindim
Tamam o zaman simdi sabirla bekliyosun sonuc ne olursa olsun "kesin" olsun di mi?? Arada kalmak öyle miydi böyle miydi demek daha zor inan. Kesin sonuç için ise 4 koca günün var. Kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış dizi izle film izle kitap oku dua et bol bol ve hayırlısını iste. Benim dualarım seninle olucakEvet cnm beklicektim ama bugün birden hastane gittik ..işte dayanamadım ki
Çok teşekkür ederim canım benim Allah dualarını kabul etsin ;-) ise gidiyorum yorucu biraz ama herzamanki gbi Allaha sığınıyorumTamam o zaman simdi sabirla bekliyosun sonuc ne olursa olsun "kesin" olsun di mi?? Arada kalmak öyle miydi böyle miydi demek daha zor inan. Kesin sonuç için ise 4 koca günün var. Kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış dizi izle film izle kitap oku dua et bol bol ve hayırlısını iste. Benim dualarım seninle olucak
Benim regl günüm 3 gün geçti aslında. Yrın normal test günüm regl olmazsam 4 gün geçmiş olacak. Ama nasılsa tutması diye yapmamam gereken herşeyi yapmaya başladım.Adet olmazsan yaptır bbm 12 gün adet günüm bide ..oyyy çok zor Rabbim sen gör bizleri
Dikkat et canım yinede bn elimden geleni yapicam haber ver bizede bnde yazarım bidaha yaptirincactestiBenim regl günüm 3 gün geçti aslında. Yrın normal test günüm regl olmazsam 4 gün geçmiş olacak. Ama nasılsa tutması diye yapmamam gereken herşeyi yapmaya başladım.
Neyse yarın bakıcaz artık.
Veririm tabi.. moral bozucu birşey yazmak istemem ama mukaddetat..Dikkat et canım yinede bn elimden geleni yapicam haber ver bizede bnde yazarım bidaha yaptirincactesti
Canım ne durumdasın test günün ne zaman?:) hiç belli olmaz döllenmiş yumurta koyuyorlar 3 de de 5 dede..Her zaman diyorum meryem anamızın karnına hz.isayi koyan rabbim bilir ne gelirse ondan biz elimizden geleni yaptık tıbbi olarak..tevekkulumz Allaha
Yükselir kuzum benim 3. Gün embriyosu transferi bugün 3. Günüm doktor 12 de test yap dedi acele etmişsin. Düzelecek dua et:) canım az önce yine yaptırdım pazar akşam 4.8 di şimdi 14.09 olmuş transferin 10 günü 3.gün embriyosu..Allah'ım inş yükselir
Canım ne durumdasın? yaptırdın mı tekrar test?:) canım az önce yine yaptırdım pazar akşam 4.8 di şimdi 14.09 olmuş transferin 10 günü 3.gün embriyosu..Allah'ım inş yükselir
Çok üzüldüm yaaa bende senden güzel haber bekliyordum 14 e kadar yükselmesi neden olur acaba ne desem boş bende yaşadım 2 embriyomun 2 side tutunmadı. Kendime gelemem tekrar yaptıramam diyordum ama bak şimdi yeniden yaptırdım.Rabbim sabrını veriyor Allahım yardımcın olsun arkadaşım.Ne diyeyim.ben adet oldum malesefçok üzgünüm dr aslında 14 gebelik var yükselebilirdi dedi ama bitti herşey
Uzun süre dusunmicem inş becerebilirsem psikolojim bozuldu hayatım bu konuya bağlı gnu resmen çok yoruldum ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum çünkü işyerinde avlama krizine girdim çünküherkese hayırlı sonuçlar diliyorum benm gbi olanlara da dayan ma gücü versin rabbim isyan ettiremesin
Öncelikle hakkında hayırlısı olsunkızlar ana bi bakın ya sonucum şimdi de 50 cıktı 10.gün 14 tu 13 gün yine 14 tu adet oldum sıfırlandı mi diye tekrar baktirdim 16.gun 50 cikti korkuyorum ya ters giden biseler mi var.tup bebek dr ulaşamadım normal bi kadın dogumcuya gösterdim bise diyemem dedi..bekliceksin cuma tekrar kan ver artadabilir diş gebelikde olabilir dedi..bu nedr ya yardımcı olun sorabileceğiniz birileri var mi
Güzel düşün güzel olsun belkide üstüne görüyorsun yarını bekle dua et canım bu hayırlı ayda Allahım sana mucizeyi yaşatsın.ve bn değer değişmeyince ikinci test de ve adet olunca yasak olan herşeyi yaptım karin hareketleri yukarı uzanma ev süpürme hızlı tempoda çalıştım ise gittim ve adetim bitti diye eşimle de birlikte oldumya bilmiyorum nedir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?