Anladım cnm inş nisan ayı bizim ayımızBizim de öyle canım sebepsiz benim de kendiliğinden bi hamileliğim oldu inş beklemeden hemencik hamile kalırsın belki doktorun dondurmayı uygun görebilir bu yöntemle olasılık daha yüksek diyolar ne kadar doğru bilmem ama inş pozitif olup pozitif i görelim
Geçmiş olsun cnm ve hayırlı olsun tedavin zor dönemlerden geçmiş en inş bu son olur skintiniz varmıydı peki varsa Ne?Merhabalar kızlar bende nisan ayında 4. Transferime baslamayi düşünüyorum hayırlısıyla 1.si ve 2.si ilaçlı siklus oldu ve negatif aldım 3.sü geçen ay naturel siklus oldu kimyasal sonuçlandı.Bu sefer yine naturel olucak ama çift koyulacak hayırlısıyla inşallah bu sefer hayirlisiyla bana tutunur bebeğim.. Rabbim emeklerimizin karşılığını boşa cikarmasin
Amin amin cnm inş nisan uğur getirecek umudumuzu asla yitirmeyelmSelam anne adayları:)
İnşallah Nisan ayı uğur getirir bizlere.
Kısmetse bende bu hafta adetin başlamasıyla iğneleri kullanmaya başlayacağım.
Bu 4. deneme olacak, umutla ve tam gaz devam edeceğiz bakalım. Herkese hayırlı güzel süreçler ve olumlu sonuçlar diliyorum.
Canım çok bekletmezler daha yaşın çok genç çok takma olur mu yipranirsinEge üniversitesine gidiyorum eşimle Akdeniz anemisi taşıyıcılıgımız oldugu için mecbur tüp bebek deniyoruz ilk deneme 19 yaşındayım tahlilleri verdik taa nisan ın 27 sine gün verildi kan verecekmişiz bizim yolumuz uzun sanırsam
Merb.cnm 1 hafta var aramızda inş güzel haberler alırız.. bahsettigin şey tam olarak ne oluyor cnm .Kızlar merhaba.. Ben de varım bu ay bat 16Nisan, sebepsiz infertilite 1,5 senedir deniyoruz hiç hamile kalamadım.. inşallah herşey yolunda gider ilk denemem olacak Naturel siklusu kendimiz tercih edebiliyor muyuz? Sanırım başarı şansı daha yüksekmiş..
Sperm %95 hareketsiz canım dna hasarıda mevcut kaan hocada eşim tedavi gördü sonra tüp bebege yonlendirdiler Çok şükür bi çok yumurtam oldu dollendi ama tabi hangisi sağlıklı hangisi değil bilemiyoruz Allah hepimizin yaridmcisi olsunMerhabalar kızlar bende nisan ayında 4. Transferime baslamayi düşünüyorum hayırlısıyla 1.si ve 2.si ilaçlı siklus oldu ve negatif aldım 3.sü geçen ay naturel siklus oldu kimyasal sonuçlandı.Bu sefer yine naturel olucak ama çift koyulacak hayırlısıyla inşallah bu sefer hayirlisiyla bana tutunur bebeğim.. Rabbim emeklerimizin karşılığını boşa cikarmasin
Yok pek takmıyorum epilasyon a başladım sadece tedaviyi ne zaman başlatcaklar onu merak ediyorum epilasyon u da ona göre ayarlardımInş
Canım çok bekletmezler daha yaşın çok genç çok takma olur mu yipranirsin
Merb.cnm 1 hafta var aramızda inş güzel haberler alırız.. bahsettigin şey tam olarak ne oluyor cnm .
Anladım cnm biraz daha garanti ..Inş cnm gelişmeleri haber et bizlereYumurtalar döllendikten sonra hemen transfer edilmiyor 1 aylık donduruluyor.. bir sonraki adet döneminde ilaçsız rahimin kendi kendine kalınlaşması sonrası transfer yapılıyor.. yoğun ilaçlardan sonra rahim 1 ay dinlenmiş oluyor ve başarı şansı daha yüksek deniyor internette okuduğum kadarıyla..henüz doktoruma sormadım tabii tam bilemiyorum
Hayırlı olsun canimm..hangi şehir de hangi merkezdesin:) inş olumlu olur burdan paylaş gelişmeleri bide son adet tarihi ne cnmSelam kızlar ben de ilk denememe geçen hafta başladım. İğnelerin 8.günündeyim. 8-9 adet yumurtam 15 mm’ye ulaştı. Pazartesi yada salı yumurta toplanacağını söyledi doktorum. Hepimize şans getirsin Nisan ayı
Ankara'dayım, Centrum Tüp bebek kliniği doktorum Recai Pabuççu. sat 19 mart :)Hayırlı olsun canimm..hangi şehir de hangi merkezdesin:) inş olumlu olur burdan paylaş gelişmeleri bide son adet tarihi ne cnm
Cumartesi 4 yumurta ile opu ya gircem .bugun catlatma iğnesioluyorum.cok heyecanlı ve karamsarım
Canım herkese farklı tedavi, farklı ilaçlar, farklı dozlar uygulanıyor. Benim de okudukça çok kafam karışıyor ama doktorlarımıza güvenmekten başka çaremiz yok galiba :)Kızlar ben de ilk defa tüp bebek yaptırıyorum on gündür lucrin iğne kullanıyorum fakat bugün doktor gonal f verdi benim adet biteli on gün oldu bu iğnelere adetin üçüncü günü başlanıyor galiba açıkçası kafam karıştı bana yardımcı olur musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?