yemekli eğlence olsa bu sefer mutlaka duyacaklar . Aileme tavır almalarını da istemiyorum açıkçası. Yani nasıl bir üzüntü yaşadım anlatamam.sız dugununuzu yapın ama o akrabalara davetıye gondermeyın
ben nıkah cok ıstedım kayınpederım ılla kı dugun yapacagız dedı bence dugun sacma ama
yapmak ısteyen yapmalı ınsan nasıl ıstıyorsa nasıl mutluysa oyle yapmalı kımseyı memnun edemezsınız sız kendınız ıcın yapıyorsunuz eglenceyı
ha ben sızın yerınızde olsam nıkah yapar nıkah sonrası en sevdıklerımle yemeklı eglence ayarlardım gencler olurduk ama dugunden sırf bır kac kendını bılmez yuzunden vazgecılmez
Allaha havale ediyorum cidden onları.Çevremde çok fazla gördüğüm bir durum. Ablam evlenince teyzem evlenince gördüm bu durumları. İyiyse kıskançlıktan konuşuyorlar, onlara uygun görmüyorlarsa ise küçük görüp ötekileştiriyorlar ve dillerini tutamıyorlar. Dış görünüş için bile gülüp küçümseyen insanın kursağında bırakan nice insan gördüm. Hatta bunlar sürekli olan şeyler
İçimden bir şeyde gelmiyor ki.Ya bence kimin ne dediğine kulak tıkayın. Sizin içinizden ne geçiyorsa onu yapın. Mesela kiminin hayali şatafatlı bir düğün iken kiminin hayali bi nikah bi bakayıdır. Kişiden kişiye değişen şeyler. Şimdi siz kendinize sorun siz aslında nasıl olsun isterdiniz? İnsanları boşberin insanlar hep konuşur her şeye konuşur, iyi de olsa köyü de olsa konuşur. Ne yazık ki
malesef bazı ınsanların yasam bıcımı buyemekli eğlence olsa bu sefer mutlaka duyacaklar . Aileme tavır almalarını da istemiyorum açıkçası. Yani nasıl bir üzüntü yaşadım anlatamam.
O kadar kötü kalpleri var ki bir güzel olmuş dahi diyemediler.
Akrabalarımdan nefret ettim inan.Siz düğün yapın ama Allah aşkına şu akrabaları davet etmeyin. Belli ki çekemiyorlar. Önceki konuda da yazdım, adamın maddi durumunun iyi olmasını çekemiyorlar. Siz bunları zaten ne demeye davet ettiniz ki? Üzen, kıran hasetlik eden tipleri hayatından çıkarcaksın o kadar.
inanın yazık günah dedim yaa..Adam 70 tane gül getirdi, bunların lafı ayy bunlar çöp zaten kuruyup çöp olacak dediler.Gercekten bu cahillere o kdr para harcamak gereksiz olmus
kokteyl diye bir şey varmış. Onu araştırdınız mı?ben nikah yapacağım sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?