Merhabalar KK nın güzel kadınları;
Hafta sonu çok yoğun ve kargaşalı geçti. Nişanıma gelen akrabalarımdan tek tek utanmakla daha doğrusu..
Çok büyük bir imtihan oldu benim için. Öncelikle nişanım da her şey kusursuzdu. Bunu ben değil kendileri söyledi. Ama kimse bir hayırlı olsun bile diyemedi. Nişan olmasına (erkek tarafının gelmesine) 1 saat kala bana sürekli bu sefer inşallaaaah seni üzmezler, bir daha kaldıramazsın demeler mi? Beni kızlarıyla kıyaslamaya çalışmaları mı? Sürekli sevgilime doğulu diye saçma sapan kulp takmaya çalışmalarımı. Ben son 1 saati çok üzgün ve sinirli geçirdim. Her neyse erkek tarafı geldi , ortamı çok sevdiler sohbet birazcık uzadı ama çok keyifliydi. Bunu bile laf ettiler. Buraya oturmaya mı geldiler? dediler. Ben de dayanamadım rahatsızsanız daha fazla kalmayın , siz gidebilirsiniz dedim(kendi akrabalarıma)
Yanlış anlamayın lütfen , hava atmak için söylemiyorum ama nişanıma yemesi , içmesi ,garsonu , fotoğrafçısı derken 20 binden fazla harcadım. Takıları saymıyorum bile.
Bunları resmen kaldıramadılar. Ne gerek var deyip durdular.. Sanki onların ceplerinden harcadık.
Velhasıl düğün yapmaktan tamamen vazgeçtim. Kendi sülalemden resmen utanç duydum. Nasıl cahil nasıl fesatlar.
Umarım bunun için pişman olmam. Ama sade bir nikah ve sonrasında da balayına gitmeyi planladık.
Nikah yapanlara özellikle soruyorum , sizce kararım doğru mu?
Yani pişman oldunuz mu?