Nişandan sonra düğün yapmaktan vazgeçmek...

Ay yorum için teşekkür ederim . Zaten mümkün değil onları memnun etmem . Ben anladım bu durumu ondan nikaha döndük. Açıkçası nişanlımda bana sen ne istiyorsan takı olarak , gelinlik vs o olsun diyor. Hani kimseden bir beklentimiz yok ama sürekli durup durup saçmalamasalar yeterli. Onu yapacak bir kültürüde yok sülalemin Düğüne o kadar para harcamakta istemiyorum , değmez çünkü . Ben kına yapmayı bile istemiyordum da annem çok istiyor.

daha şatafatlı bir düğün yap iyice kudursunlar tabii imkanın varsa

Niye baskalarinin dusunceleri yuzunden kendi heveslerimden vazgeceyimki ? Bence bunu bi sor kendine

Sade bir nikahla evlendim. Akşamına da küçük bir glenceye gittik yakın arkadaşlarla.. ve inan kafam o kadar rahattı ki:) beni ilgilendirmez ama Nisan için 20 bin harcayan düğüne ne kadar harcar hesabını edemedim. Herkesin zevki, isteği, adeti başkadır elbet. Ama nikah yapmak istersen de deneyimleyen biri olarak kesinlikle öneririm ha bu arada ekleme, hiiicccc bir akrabami çağırmasını sonradan öğrenince şok oldular tabi

ben kinayi cok istiyordum sonra o dugun stresinin icerisinde keyif alamicagimi fark ettim ortada oryantal gibi butun gozler benim uzerimde butun dikkatler bende cok kasilacagimi hissettim baskalarini kinalarinda cok egleniyordum ama konu mankeni ben olunca ayni olmayacagini dusundugum icin gelin hamami yaptim arkadaslarimla ve aile buyukleriyle cok guzel gecti bide ustune masaj yaptirdik hamamda ohhh yorulmak yerine cok dinlendirici oldu butun dugun stresini yorgunlugunu atip nikahimi yaptim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…