Elbiseme 4 bin verdim diye beni taşladılar. Sanki onların cebinden aldım parayıNe gerek var ayol diyen kıskanıyodur netnegatif enerjilerinden uzak durun çağırmayın
kokteyl diye bir şey varmış. Onu araştırdınız mı?
Hahaha kiskanmislar yainanın yazık günah dedim yaa..Adam 70 tane gül getirdi, bunların lafı ayy bunlar çöp zaten kuruyup çöp olacak dediler.
Valla ne yazacağımı şaşırdım.
Nişanlım bunu söyleyemedi ama içinden geçen tam da bu bence. Çünkü sürekli olumsuz şeyler konuşup durdular. Nişanlım iş sahibi bir adam ve ona senin izin günün var mı? diyorlarBir önceki konunuzu da hatırlıyorum tabi ki de düğün yapın ama akrabaları davet etmeyin. En önceliğiniz kendiniz olun. Ben olsam yapardım çağırmazdım uzaktan harika fotolarımı görürlerdi düşman çatlatırdım. Yapmayın bunu kendinize. Cahilleri çağırmayın kırılan kırılsın insan olan anlar. Eğlenmenize bakın
Nikahtan sonra yemekli küçük bir eğlence düzenleyin en sevdiklerinize. Diğerleri duyup içerlerse de aman canım gereksiz olurdu, dersinizAkrabalarımdan nefret ettim inan.
Evet tek mesele o biliyor musun? Makas kesmiyor dediklerinde nişanlım epeyce bir para koydu tepsiye. Bir baktım hepsinin suratı düştü ooo uuuu deyip durdular. Gerçekten anlatılacak şey çok ama ne desem bilemiyorum. Adam bana pırlanta set taktı diye bile ne gerek vardı demişler. Ne kadar hasta ruhlular...
Merhabalar KK nın güzel kadınları;
Hafta sonu çok yoğun ve kargaşalı geçti. Nişanıma gelen akrabalarımdan tek tek utanmakla daha doğrusu..
Çok büyük bir imtihan oldu benim için. Öncelikle nişanım da her şey kusursuzdu. Bunu ben değil kendileri söyledi. Ama kimse bir hayırlı olsun bile diyemedi. Nişan olmasına (erkek tarafının gelmesine) 1 saat kala bana sürekli bu sefer inşallaaaah seni üzmezler, bir daha kaldıramazsın demeler mi? Beni kızlarıyla kıyaslamaya çalışmaları mı? Sürekli sevgilime doğulu diye saçma sapan kulp takmaya çalışmalarımı. Ben son 1 saati çok üzgün ve sinirli geçirdim. Her neyse erkek tarafı geldi , ortamı çok sevdiler sohbet birazcık uzadı ama çok keyifliydi. Bunu bile laf ettiler. Buraya oturmaya mı geldiler? dediler. Ben de dayanamadım rahatsızsanız daha fazla kalmayın , siz gidebilirsiniz dedim(kendi akrabalarıma)
Yanlış anlamayın lütfen , hava atmak için söylemiyorum ama nişanıma yemesi , içmesi ,garsonu , fotoğrafçısı derken 20 binden fazla harcadım. Takıları saymıyorum bile.
Bunları resmen kaldıramadılar. Ne gerek var deyip durdular.. Sanki onların ceplerinden harcadık.
Velhasıl düğün yapmaktan tamamen vazgeçtim. Kendi sülalemden resmen utanç duydum. Nasıl cahil nasıl fesatlar.
Umarım bunun için pişman olmam. Ama sade bir nikah ve sonrasında da balayına gitmeyi planladık.
Nikah yapanlara özellikle soruyorum , sizce kararım doğru mu?
Yani pişman oldunuz mu?
Çok doğru bence, biz de nikahtan sonra arkadaş ve yakın akrabalar ile eğlenceye gitmiştik.Merhabalar KK nın güzel kadınları;
Hafta sonu çok yoğun ve kargaşalı geçti. Nişanıma gelen akrabalarımdan tek tek utanmakla daha doğrusu..
Çok büyük bir imtihan oldu benim için. Öncelikle nişanım da her şey kusursuzdu. Bunu ben değil kendileri söyledi. Ama kimse bir hayırlı olsun bile diyemedi. Nişan olmasına (erkek tarafının gelmesine) 1 saat kala bana sürekli bu sefer inşallaaaah seni üzmezler, bir daha kaldıramazsın demeler mi? Beni kızlarıyla kıyaslamaya çalışmaları mı? Sürekli sevgilime doğulu diye saçma sapan kulp takmaya çalışmalarımı. Ben son 1 saati çok üzgün ve sinirli geçirdim. Her neyse erkek tarafı geldi , ortamı çok sevdiler sohbet birazcık uzadı ama çok keyifliydi. Bunu bile laf ettiler. Buraya oturmaya mı geldiler? dediler. Ben de dayanamadım rahatsızsanız daha fazla kalmayın , siz gidebilirsiniz dedim(kendi akrabalarıma)
Yanlış anlamayın lütfen , hava atmak için söylemiyorum ama nişanıma yemesi , içmesi ,garsonu , fotoğrafçısı derken 20 binden fazla harcadım. Takıları saymıyorum bile.
Bunları resmen kaldıramadılar. Ne gerek var deyip durdular.. Sanki onların ceplerinden harcadık.
Velhasıl düğün yapmaktan tamamen vazgeçtim. Kendi sülalemden resmen utanç duydum. Nasıl cahil nasıl fesatlar.
Umarım bunun için pişman olmam. Ama sade bir nikah ve sonrasında da balayına gitmeyi planladık.
Yani pişman oldunuz mu?
Merhabalar KK nın güzel kadınları;
Yani pişman oldunuz mu?
Bu karar tek başınıza verebileceginiz bir karar değil bence ailenizle birlikte eş adayinizin ailesiyle konusmalisiniz . Biz eşimle hiç böyle seremoniler istemedik ama biz ne kadar istemediysek onlar o kadar istedi biz hiç istemezken iki düğün yaptık her şey güzeldi pişman olmadım yaptığıma ama yapmasaydim da pişman olmazdim .benim öyle beyaz gelinlik düğün vs vs heveslerim yoktu eğer böyle hayalleriniz varsa pişman olabilirsiniz bence ama yoksa pişman olacak bişey yok . Ama aileler önemli ben şuan hamileyim henüz yolun çok başındayım riskli durumlar yaşıyorum doğuma kadar da kim bilir neler yasicam büyütürken neler yasicam ama sonra bu ona bişey olacak diye ödümün koptuğu meleğim bana bu benim seçimim benim hayatım siz karisamazsin demesi çok çok ağır. Ailelerin evlatlarının hayatlarına aşırıya kaçmadan müdahale etmesi bence anne babaların hakkıdır lütfen daha fazla düşünerek karar verinMerhabalar KK nın güzel kadınları;
Yani pişman oldunuz mu?
Yaa hahahaNişanlım bunu söyleyemedi ama içinden geçen tam da bu bence. Çünkü sürekli olumsuz şeyler konuşup durdular. Nişanlım iş sahibi bir adam ve ona senin izin günün var mı? diyorlarhani onun tüm çevresi güldü bu soruya . Kaliteyi siz anlayın.
Ailem ve nişanlım bana hep sen ne istersen o olsun diyorlar. Ailemde asla şunu yap bunu yap demiyor.Bu karar tek başınıza verebileceginiz bir karar değil bence ailenizle birlikte eş adayinizin ailesiyle konusmalisiniz . Biz eşimle hiç böyle seremoniler istemedik ama biz ne kadar istemediysek onlar o kadar istedi biz hiç istemezken iki düğün yaptık her şey güzeldi pişman olmadım yaptığıma ama yapmasaydim da pişman olmazdim .benim öyle beyaz gelinlik düğün vs vs heveslerim yoktu eğer böyle hayalleriniz varsa pişman olabilirsiniz bence ama yoksa pişman olacak bişey yok . Ama aileler önemli ben şuan hamileyim henüz yolun çok başındayım riskli durumlar yaşıyorum doğuma kadar da kim bilir neler yasicam büyütürken neler yasicam ama sonra bu ona bişey olacak diye ödümün koptuğu meleğim bana bu benim seçimim benim hayatım siz karisamazsin demesi çok çok ağır. Ailelerin evlatlarının hayatlarına aşırıya kaçmadan müdahale etmesi bence anne babaların hakkıdır lütfen daha fazla düşünerek karar verin
ya aslında şey düşündüm , sıradan bir nikah olacak kimse zahmet etmesin gelmesin demeyi.Yaa hahahaDüğün yapın bence. Ben olsam bu lafları duyunca vazgeçmek yerine üstlerine giderdim çatlatırdım. Cahiller kıskanıyor diye neden ben düğün yapmayacakmışım ki. İsterse 50.evliliğim olsun yaparım. Ne motivenizi düşünüyorsunuz demek ki nisaniniz çok güzel olmuş düğün daha da güzel olur❤
Nişanlım hiç düğün istemiyor , çok çevresi var çünkü. Hani basit bir yemek bile olsa en asağı 60 -70 bin harcarız diyor ki doğru söylüyor. Ama sen istersen yaparız onu da diyor. Her kafadan bir ses çıkıyor:)sadece nıkah yapsanız bak bak okadar sey yaptı dugunde damat masraftan kactı dıye dedıkodu da cıkarırlar
agzı olan konusur
sız ıstedıgınızı yapın nasılsa her turlu konusacaklar barı degsin :)
Siz bide onu bana sorun . Bağırmamak için kendimi ne zor tuttum. Hepsine defolun diyecek raddeye geldim..aaaa vallahi kibar kadınsın iyi tutmuşsun kendini, kendimi hayal ettim bi an piuuvvv. düğün yaparsan küçük tut, erkek tarafı+yakın arkadaşların ve çekirdek ailen olsun.cahil cühela takımı çağırma. yapmazsan da nikahtan sonra eğlenceye gidersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?