Nişandan sonra düğün yapmaktan vazgeçmek...

Nişanlım bunu söyleyemedi ama içinden geçen tam da bu bence. Çünkü sürekli olumsuz şeyler konuşup durdular. Nişanlım iş sahibi bir adam ve ona senin izin günün var mı? diyorlar hani onun tüm çevresi güldü bu soruya . Kaliteyi siz anlayın.

Nikahtan sonra yemekli küçük bir eğlence düzenleyin en sevdiklerinize. Diğerleri duyup içerlerse de aman canım gereksiz olurdu, dersiniz

Öncelikle yaşadıklarınız çok üzücü ama en iyisini yapmışsınız. Sizi tebrik ediyorum. Hak edene lafını o an söyleyeceksin....
Ben olsam sade bir nikahtan ziyade şöyle yemekli eğlenceli küçük bir organizasyon yapardım ve sadece kendi öz ailem damat tarafı ve sevdiğim arkadaşlarımın olduğu bir yapardım bu durumda. Hem siz düğün yapmış olursunuz içiniz de kalmaz hemde daha eğlenirsiniz. Tüm akrabalarınızı çağırıp onların sizin en güzel gününüzü mahvetmelerine izin vereceğinize daha sade ama eğleneceğiniz, sizi seven kişileri davet ettiğiniz küçük bir organizasyon daha iyi olacaktır.

Çok doğru bence, biz de nikahtan sonra arkadaş ve yakın akrabalar ile eğlenceye gitmiştik.

Bu karar tek başınıza verebileceginiz bir karar değil bence ailenizle birlikte eş adayinizin ailesiyle konusmalisiniz . Biz eşimle hiç böyle seremoniler istemedik ama biz ne kadar istemediysek onlar o kadar istedi biz hiç istemezken iki düğün yaptık her şey güzeldi pişman olmadım yaptığıma ama yapmasaydim da pişman olmazdim .benim öyle beyaz gelinlik düğün vs vs heveslerim yoktu eğer böyle hayalleriniz varsa pişman olabilirsiniz bence ama yoksa pişman olacak bişey yok . Ama aileler önemli ben şuan hamileyim henüz yolun çok başındayım riskli durumlar yaşıyorum doğuma kadar da kim bilir neler yasicam büyütürken neler yasicam ama sonra bu ona bişey olacak diye ödümün koptuğu meleğim bana bu benim seçimim benim hayatım siz karisamazsin demesi çok çok ağır. Ailelerin evlatlarının hayatlarına aşırıya kaçmadan müdahale etmesi bence anne babaların hakkıdır lütfen daha fazla düşünerek karar verin

Yaa hahaha Düğün yapın bence. Ben olsam bu lafları duyunca vazgeçmek yerine üstlerine giderdim çatlatırdım. Cahiller kıskanıyor diye neden ben düğün yapmayacakmışım ki. İsterse 50.evliliğim olsun yaparım. Ne motivenizi düşünüyorsunuz demek ki nisaniniz çok güzel olmuş düğün daha da güzel olur

Ailem ve nişanlım bana hep sen ne istersen o olsun diyorlar. Ailemde asla şunu yap bunu yap demiyor.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

sadece nıkah yapsanız bak bak okadar sey yaptı dugunde damat masraftan kactı dıye dedıkodu da cıkarırlar
agzı olan konusur
sız ıstedıgınızı yapın nasılsa her turlu konusacaklar barı degsin :)

En doğru karar nikah bence de..
Düğünü zTen akrabalara yapıyorsunuz boşa masraf ya

ya aslında şey düşündüm , sıradan bir nikah olacak kimse zahmet etmesin gelmesin demeyi.
Çünkü gelirlerse yatılı kalırlar hepsi şehir dışında.

aaaa vallahi kibar kadınsın iyi tutmuşsun kendini, kendimi hayal ettim bi an piuuvvv. düğün yaparsan küçük tut, erkek tarafı+yakın arkadaşların ve çekirdek ailen olsun.cahil cühela takımı çağırma. yapmazsan da nikahtan sonra eğlenceye gidersiniz.

sadece nıkah yapsanız bak bak okadar sey yaptı dugunde damat masraftan kactı dıye dedıkodu da cıkarırlar
agzı olan konusur
sız ıstedıgınızı yapın nasılsa her turlu konusacaklar barı degsin :)
Nişanlım hiç düğün istemiyor , çok çevresi var çünkü. Hani basit bir yemek bile olsa en asağı 60 -70 bin harcarız diyor ki doğru söylüyor. Ama sen istersen yaparız onu da diyor. Her kafadan bir ses çıkıyor:)

keske orda dugune zahmet etmeyın burda gordunuz herseyı onca yol yapıp masraf edıp tekrar gelmeyın madem deseydınız
annenız de aman genc ıste sımdıkı gencler boyle konusuyor deyıp konuyu kapatsaydı kurtulsaydınız
ne guzel olurdu

Siz bide onu bana sorun . Bağırmamak için kendimi ne zor tuttum. Hepsine defolun diyecek raddeye geldim..
Allah verdi sabrını... Evet kendi sülalemden vazgeçtim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…