Teşekkür ederim yorumunuz için.bence isabetli bir karar almışsınız. sade bir nikah yapın, sonra yakın arkadaşlarınızla yemekli müzikli bir yere gider eğlenirsiniz.böylece düğün yapmadım eğlenemedim diye içinizde de kalmaz. iyi bir fotoğraf çekimi yaptırırsanız sonra da güzel bir balayına giderseniz hiçbir şey içinizde kalmaz. düğün yaparsanız sizin dışınızda had bilmez akrabalarınız da eğlenecek üstüne bir de söylenecekler sizi yine sinir krizine sokacaklar ve nereden baksanız 20-30 bin de masraf yapacaksınız değmez bence.
hiç girme o konuya kuzum yoksa cinlerim tepeme çıkarBabamdan bile daha düzgün dediğiniz bir adam karşınıza çıkmış ne kadar şanslısınız . Maşallah. Aynen öyle nişanlım konuşmadı diye pasif dediler resmen.
Kajmery onu elinde oynatır demişler.. Rabbim kim ne düşünüyorsa bin katıyla versin.
Canım ne güzel düşünmüşsünüz. Boşa masraf cidden . Gelinliğime bile en fazla 5 bin vermeyi düşünüyorum . Oralara harcanan paraya acıyorum ben ya.
Meraktan soruyorum neden doğduktan sonra sünnet ettirmedin? 2 aylıkken falan? abimler ettirdi çok rahat ettiler.
inanın yazık günah dedim yaa..Adam 70 tane gül getirdi, bunların lafı ayy bunlar çöp zaten kuruyup çöp olacak dediler.
Valla ne yazacağımı şaşırdım.
İmkânınız varsa yapın derim. Ben yapmadım ama sevmem düğün konseptini. Siz bu akrabalara değmez diyorsanız o parayı kendinize harcayın tabi ki.Merhabalar KK nın güzel kadınları;
Hafta sonu çok yoğun ve kargaşalı geçti. Nişanıma gelen akrabalarımdan tek tek utanmakla daha doğrusu..
Çok büyük bir imtihan oldu benim için. Öncelikle nişanım da her şey kusursuzdu. Bunu ben değil kendileri söyledi. Ama kimse bir hayırlı olsun bile diyemedi. Nişan olmasına (erkek tarafının gelmesine) 1 saat kala bana sürekli bu sefer inşallaaaah seni üzmezler, bir daha kaldıramazsın demeler mi? Beni kızlarıyla kıyaslamaya çalışmaları mı? Sürekli sevgilime doğulu diye saçma sapan kulp takmaya çalışmalarımı. Ben son 1 saati çok üzgün ve sinirli geçirdim. Her neyse erkek tarafı geldi , ortamı çok sevdiler sohbet birazcık uzadı ama çok keyifliydi. Bunu bile laf ettiler. Buraya oturmaya mı geldiler? dediler. Ben de dayanamadım rahatsızsanız daha fazla kalmayın , siz gidebilirsiniz dedim(kendi akrabalarıma)
Yanlış anlamayın lütfen , hava atmak için söylemiyorum ama nişanıma yemesi , içmesi ,garsonu , fotoğrafçısı derken 20 binden fazla harcadım. Takıları saymıyorum bile.
Bunları resmen kaldıramadılar. Ne gerek var deyip durdular.. Sanki onların ceplerinden harcadık.
Velhasıl düğün yapmaktan tamamen vazgeçtim. Kendi sülalemden resmen utanç duydum. Nasıl cahil nasıl fesatlar.
Umarım bunun için pişman olmam. Ama sade bir nikah ve sonrasında da balayına gitmeyi planladık.
Nikah yapanlara özellikle soruyorum , sizce kararım doğru mu?
Yani pişman oldunuz mu?
Merhabalar KK nın güzel kadınları;
Hafta sonu çok yoğun ve kargaşalı geçti. Nişanıma gelen akrabalarımdan tek tek utanmakla daha doğrusu..
Çok büyük bir imtihan oldu benim için. Öncelikle nişanım da her şey kusursuzdu. Bunu ben değil kendileri söyledi. Ama kimse bir hayırlı olsun bile diyemedi. Nişan olmasına (erkek tarafının gelmesine) 1 saat kala bana sürekli bu sefer inşallaaaah seni üzmezler, bir daha kaldıramazsın demeler mi? Beni kızlarıyla kıyaslamaya çalışmaları mı? Sürekli sevgilime doğulu diye saçma sapan kulp takmaya çalışmalarımı. Ben son 1 saati çok üzgün ve sinirli geçirdim. Her neyse erkek tarafı geldi , ortamı çok sevdiler sohbet birazcık uzadı ama çok keyifliydi. Bunu bile laf ettiler. Buraya oturmaya mı geldiler? dediler. Ben de dayanamadım rahatsızsanız daha fazla kalmayın , siz gidebilirsiniz dedim(kendi akrabalarıma)
Yanlış anlamayın lütfen , hava atmak için söylemiyorum ama nişanıma yemesi , içmesi ,garsonu , fotoğrafçısı derken 20 binden fazla harcadım. Takıları saymıyorum bile.
Bunları resmen kaldıramadılar. Ne gerek var deyip durdular.. Sanki onların ceplerinden harcadık.
Velhasıl düğün yapmaktan tamamen vazgeçtim. Kendi sülalemden resmen utanç duydum. Nasıl cahil nasıl fesatlar.
Umarım bunun için pişman olmam. Ama sade bir nikah ve sonrasında da balayına gitmeyi planladık.
Yani pişman oldunuz mu?
Amaçları ne acaba? Cidden çok merak ediyorum. Ne olacak ki bizi üzünce? Ellerine ne geçecek. Yaptıkları tek şey strese sokmak ve bizi üzmek. Allah çok büyük ama soracak hesabını..benim nisanimda dugunumde de en yakinimiz dedigimiz kisiler bile ne sorunlar ne sorunlar cikarmislardi. ki ben cok kisitli imkanlarla evlendim. o anlamda kiskanacaklari birsey yoktu. ama nispeten onlara gore daha erken evlendim diye bile kiskanclik yapan oluyor.
takilan bilezigi hemen eline alip bakayim 14 ayar mi diyen mi ararsin. sudan sebeplerden kinaya gelmeyen gelmedigi gibi tum kina gunu sanki suclu benmisim gibi anneleri tarafindan mobbinge ugrayan mi dersin. oyle sacma seyler ki. dugun gunu cok mutluydum cunku herseyi de bilmiyordum bazilarini sonradan duydum. su an hic hatirlamak istemiyorum. dugun videoma hic bakmadim. bakmaya cesaret bile edemem. butun baştan sonra bu dugun nisan olaylari icimi sıkar bu yuzden. baskasinin dugunu nisani da icimi sıkıyor artik. gecmisi hatirlattigi icin.
akraba kiskancligi eziyeti mobbingi hicbisiyle kiyas olmaz valla. ipleri koparsan bir dert koparmasan icini kemirir sömürür dururlar.
Ben düğün yaptığıma çok pişmanım..
Kınamı ve düğünümü çok büyük yaptım.
Kınama doyamadım o kadar eğlendim keşke bir daha yapma şansım olsa.
Fakat düğünümde inanılmaz yoruldum hiç bir şey anlamadım.. bitmek bilmeyen takı kuyruğu foto çekimi herkese gülme mecburiyeti.
Zaten bir gün önce aile arasında eğlence düzenlenlenmişti.. o yüzden düğünde çok yorgundum artı ailemden ayrılacağımın burukluğu bindi üstüme.
Bir de 1000 kişiyi kaldıramadım..
Millet bir gece oynayacak yiyecek içecek diye de o kadar para verdik
Arabamı değiştirirdim o parayla..
O yüzden herkese derim kınanızı çok güzel yapın ama düğün kadar saçma bir şey yok..
En güzeli nikah.. nikahtan sonra da kafa dengi insalarla küçük bir eglence yaparsıniz
Emin olun nişana o kadar para harcama saydınız öğlen vermeseydiniz bu sefer de ne kadar pinti siniz gibi tam tersi yorumlar olurdu insanlar sürekli konuşur kıskançlıkları fesatlıkları bitmez. Benim tavsiyem insanlar için bir şey yapmayın kendiniz için yapın. Biz evlilik sürecinde büyük paralar harcamadık biraz da problemli geçmişti. Düğünde yapmadık nikah oldu. Nikahtan sonra arkadaşlarımızla kendimize yakın gördüklerimizle yemek programı ayarladık ve sonrasında oynadık tabii biraz. Ama bizim nikah olayı falan büyük bir şehirde olmadı o yüzden nikah sonrası yemeği oynama faslını falan ufak bir tur teknesinde yaptık Ama dediğim gibi kuş uçmaz kervan geçmez bir yer olduğu için büyük meblağlar ödemedik istanbul'da vereceğimizin onda biri bile değil di. Sonuç çok güzel eğlendik müthiş anılarımız oldu. Yerinizde olsam programımı değiştirmek yerine davetiye listemi değiştiririm, ama programıma da başkaları için değil kendim gerçekten istediğim bir şeyleri koyarım.
Düğünü yap canım doğulular takıda onlara cevabı fazlasıyla verir şen en güzel anını kimse için bozma oyna eğlen ilerde içinde kslirMerhabalar KK nın güzel kadınları;
Yani pişman oldunuz mu?
Aslında benim pek içimde kalmaz ama nişanlımın kalabilir. O yüzden yemek vermeyi planlıyoruz:)Düğünü yap canım doğulular takıda onlara cevabı fazlasıyla verir şen en güzel anını kimse için bozma oyna eğlen ilerde içinde kslir
Ohhh davullar zurnalar çalsin halaylar horonlar oynasın kiskananlar catlasin:)Aslında benim pek içimde kalmaz ama nişanlımın kalabilir. O yüzden yemek vermeyi planlıyoruz:)
Mrb biz nıkah yaptık.benım ısrarımla. Tr de dugunler malum abe kaynanayla bitiyor. 5 saat gelınlıgın ıcınde ara sıra oynamaya mahkum ınsanları eglendirme kafası bana gore degildi. Eşimin biraz ıcınde kaldı ama umrumda drgil acıkcası. Bır sast ıcınde kıyıldı nıkah.sade ve sık oldu. dedıkoduya mahal vermeden cektik gittik:) pişman drgilim.tarzınızla alakalı biraz. ben kendı istegim ve mutlulugumu dusunenlerdenim.kimseye bi sey kanıtlama derdinde olmadıgım ıcın dugun secenegı benım ıcın hıc olmadı cok da anlamsız bulurum.Merhabalar KK nın güzel kadınları;
Yani pişman oldunuz mu?
Benim akrabalarımın yaptıklarını anlatsam şok olursun .Ben düğün yaptım ama nişanda zaten çok akraba cagirmamistim dolayısıyla kimsenin gerçek yüzünü erkenden göremedim .Nisanım çok güzel geçti .Düğünüme h emen hemen hiçbir akrabam gelmedi .Üzüldümmu ailem için üzüldüm .Kendilerini belli ettiler çatır catirda oynadım umrum olmadı .Ama yaptıklarını da unutmadım .Bence nikâhta olur .Ama düğünde güzel birşey sonradan keşken olmaz .O insanları düğünün e çağırmazsin olur biter .Küçük bir yer tutar arkadaşlarınla eğlenirsin .Benim arkadaşım da yoktu mesela ben eşimin arkadaşlarıyla çok güzel eğlenmiştimMerhabalar KK nın güzel kadınları;
Yani pişman oldunuz mu?
Bu kadar kötü kalpli insanlara ne denir bilemedim ya. Kalpleri böyle kötü oldukça acaba neyi kazanacaklar ? Cidden yazıklar olsun ..Akrabadan ala akrep mi olur be. Aman zaten akrabaların en temel birinci görevi şu dillerini herşeye uzatmaları değil mi. Kim akrabasından ne hayır görmüş sanki. Aman boşver. Hiç takma derim ben. Benim öz ve öz amcam ve yengem ben atandım iş sahibi oldum diye kıskançlıktan küstü bana yıllardır da konuşmuyorlar evlerine misafir oldum bı hoşgeldin demeyi bırak suratları bı çevirecek yer aradılar sen düşün gerisini. Ama umrumda mı başta umursuyordum ama şimdi hiiccc biri umrumda değil benden uzak Allah'a yakın olsun hepsi. Sende onlara göre hareket etme çatır çatır düğününü de yap valla. Cat diye catlasinlar orta yerlerinden ohhh sefam olsun :)
ben sade bir nikah yaptim ve hic pisman olmadim.. eger sasali seyleri seviyorsan bilmem sonradan tuh ya seviyodum ben boyle seyleri diyebilirsin. nisanim kir nisaniydi dugun icin gelin hamami ve nikahla bitirdim.ve surekli iyiki diyorum insanlar asla mutlu olmuyorlar. havyar koy onlerine bocek bu iyyy derler en iyi yemekleri yaptir sogumus anacim bu derler elalemi mutlu edemicegim sey icinde dunya kadar para vermedim en guzelini de yaptim aferin bana zaten cok tarzim degil dugun halayina da kalkarken kendimi hayal edemiyorum..aaaa niye dugun yapmiyosun derlerse ben keyfim ve kahyasi bunu uygun gordu de gec cok cevap verme sinirlensen bile bu onlara laf vermek olur 163829 sene sunu demisti boyle yapmisti diye konusma hakki verir bisey soylediklerinde dalgaya al hic kendini uzme. mis gibi nikahimi yaptim evet evet dedim aldim kocisimi gittim tatilime bi sonraki dugunde herkesin hedefi degisir bak keyfine.. maalesef bu soz nisan dugunde illa bi imtihan yasaniyor canin ne istiyorsa oyle yap mesela nikah yapabilirsin save the date cekimi yaptirabilirsin dugunden once dugun tarihini yazip instagramda paylasirsin hem guzel eglenceli bi cekim olur hemde mustakbel esinle en stressiz sekilde dugune bir adim daha atmis olursun insanlarla ugrasmadan ohh misss.. (seni kiskanmislar kesin patavatsizlar soylemeden gecemedim)Merhabalar KK nın güzel kadınları;
Yani pişman oldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?