- Konu Sahibi benoctobus
-
kızlar derdımı soyle anlatmaya baslıyayım.ben eylulde nısanladım ve nısanlımısın aılesı bana ne bohca nede nısan alısverısı yaptılar sadece yuzuk ve ıgrenc kadın ısı bı ıncı kolye taktılar okdar. benım aılemın maddı durumu oldukca ıyı ama nısanlımın oyle degıl nısanlımın 1000 tl maaası var aılesıde dugune yardımcı olmucak gıbı gelınlık kuafor esya salon hepsını ucuz ucuz seylerden almaya bakıolar kayınvalıdem hep işittirio bana. bısey dedıgım zamanda nısanlım bana okdar bagırıyokı anlatamam kızlar bısey dıyemıyorum susuyorum. babam nısanlanmama sıcak bakmadı cunku durumlarını bılıyor baana hep naısl gecınıceksınız dıodu ama ben karsı cıktım.sonra dn gece kayınvalıdm geldı bosbos konusup dugun gunu soylemedn gıttı konuusulmadı bıle bıde bana bı kazak almıs ıgrenc bısey ınsan onu getırırken utanır zaten bayrmdada bısey almadılar yılbasında kayınbabam defter hedıye etttı:S sonra annem cok sınırlendı dun gece konsutuk benım masraflarım ısteklerım hersey ıcımde kalıcak bılıyorum onu sevıyorm ama evlenırsek evlılıgımız bnm ıcın kabus olucak cunku ben ıyı gıyınmyı ıyı yasamayı seven bı ınsanım benım aılem benı oyle buyyuttu maddıyat nerye kadar dıe dusunuyodm ama yok kızlar olmucak galıba ben cocuguma ıyı bı gelecek veremdıkten sonra bu evlılıgın anlamı ne sızce??bugun nısanlımla konusup bu işi bitiricem. aılem ıcınde sorn olmaz hatta babam sevınır bıle. hoscaklaın kızlar yorumlarınızı bklyrm:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?