Nişanı atacağım galiba

ah ah... olmuyor işte yaşanacak sa kaderse ne yapsan kaçamazsın ama kesinlikle nişanlın sana o şekilde davranıyorsa bırak derim eğer yalvarmayacaksa aman ne halin varsa gör diyecekse bunu evlendikten sonra da der ama ozaman psikolojin mahvolur insan inanamıyor yaşamadan... kaderse yaşanacaktır mecburen ama bilmiyorum ya inanın ki herkesin bir derdi var... kimi eşiyle kimi kendiyla kimi sağlığı kimi çoluğu cocuğu kimi kaynanasıyla kimi arkadaşıyla yani bunlar hayatın gerçekleri ama bunları yaşamamak için gayret etmek lazım keşke zamanında diyorum ki çok masraf ettirseydim hiç düşünmeseydim o zaman daha kıymetli olurdum bu kesin erkek milletine acırsan alışır hep aynı idare edeceğini düşünür para bile vermez doğru dürüst neyse ya sinir oldum ((

canım falla anlaşılan sadece maddi olarak değil düşünce olarak da farklı dünyaların insanlarısınız gibi görünüyor, yaşın da çok küçükmüş..bence de ayrıl, sen artık bir kere böyle düşünmeye başlamışsın ya artık hep evlenince de aynı şeyleri kafana takar durur pişman olursun..

bana da nisanda bir set takıldı.. ayrıca benim aılem nisanlımın ailesinden hıç bi sey istemedi...
bohcayı da almıcaktık aramızda anlasmıstık ama benim annem illede olsun dedi onlar getirdi bi tek ... ayrıca istanbulda yasıyoruz koyde ya da ne bilim küçük bi sehirde yasamıyoruz artık adet madet yok ya... boyle seylere takılmayın.. evlendimm kayınpederim en lüks yerlerde yaptı eğlencemi herseyimi.. allah ağız tadı versin.. defter diorsn içinden o gelmis onu uygun gormüs... kazak diorsn onun zevki o... hiç biseye karısmasınlar saçma sapan konusup ailenin moralını bozmasınlar bu bence herseyden onemli... su an evliyim hersey o kadar güzel ki... kayınvalıdem mükemmel bi kadın her konuda çok iyi arkadasım benim.. bence maddi acıdan deil de manevi acıdan düsünürsek daha mutlu olacağına ınanıyorum..

sevgiler arkadasım..

insan sevince gözü herşeyi pembe görüyor.. tabi olumsuzluklar ortaya çıkınca bu pembe renk siyaha dönüşüyor ve gerçeklerin farkına varıyorsunuz. bende maddi bakımdan iyi bir ortamda büyüdüm.. hava atmak değil derdim ama bizim dolabımız hep dolu hep markalı kıyafetlerim vardır dolabımda.cebimde her zaman param vardır annem ve babam sayesinde hiçde çalışmadım ... allah şükürler olsun neyse şimdiki sevdiğim insanın durumu yok ama benim için önemli değil çalışır kazanırız diye düşünüyorum ama herkes sen nasıl bu hayata alışcaksın filan diyorlar aslında bende kararsızım off

bence seviyorsanız ayrılmayın çükü insan ayrıldıktan sonra o acıyı yaşayınca görüyor şuan düşündüklerinizin ne kadar basit olduğunu. inanın o acının yanında hiç bir şey kalıyor takıymış çeyizmiş vs. ben severek ayrılığı yaşadım hala yaşıyorum ne bitmez tükenmez bir bilseniz...Rabbim kimseye yaşatmasın diyorum... illa ki yaşayarak öğreneyim diyorsanız da karışamam tabii...

sanırım sen sana nısanlının ve aılesının deger verdıgını gormek ıstıyosun yoksa cul caput yanı ama ınsan onem verıldıgını gormek ıster elbet ben bunun durumla ılgısı oldugunu dusunmuyorum canım haklısın bence ınsanın gonlu zengın oldukdan sonra herseyı usulunce butcesıne gore yapar zengınlık fakırlık meselesı degıl bu senı anlıyorum allah yardım etsın tatlım senın adına uzuldum

ADINA NiSAN NEDEN DENMIS CUNKU TANISIP ANLASIP ANLASMAYACAGINIZI ANLAMAK ICIN...EVLENMEDEN EVVEL DENKLIK TESTI DE DIYEBILIRIZ ADAMADA AFFERIN KENDINI HERSEYIYLE SANA GOSTERMIS YA DA ROL KESSEYDI.Sinirlenmeyen,bir iki yerden borc alipp ppahali hediyeler alip daha sonrada evlendiginizde babanin durumuda iyiymis babandan nemalansaydi????Bence Adamla denk degilsiniz.Mutlu olamazsiniz bir kizi bin kisi ister bir kisi alir.Demekki denginiz degil yol yakinken vazgec

Sana sonuna kadar hak veriyorum ayrıca şunu anlamadım seni çirkin bir şekilde eleştirenlere de uyarı gidiyor mu acaba?Neyse sen bakma kimseye ne demek almazlarsa almasınlar.Almak zorundalar.G...kiraya veren acısına katlanır.Ben de bu yüzden nişan atmıştım şu an çok rahatım valla.43 kilodan 50 ye yükseldim şükür.Kafaya tak tak nereye kadar?Elalemde görüyodum gelinlerine neler yapıyorlar neler ya insan bir çift çorapda mı alamaz.Maksat gönül alma değil midir? Ben nişanlıyken kayınvalidem nasıl olduysa bir kazak yollamıştı bana düdük gibi aynı kolumun biri zor gecmişti dalga geçer gibi ve kazağın üstüne de etiketini yapıştırmış görgüsüz mahlukat.İnsan fiyatı görünmesin der o gözüme sokar gibi kazağın üstüne etiketi yapıştırmıştı İnsan özeniyor çevredekilerden görünce dolayısı ile sana yapılmıyosa üzülmen çok doğru ve yerinde.Sakın evlenme yaşında daha küçük nasıl olsa.Huylu huyundan vazgeçmez.İnan böyle yaptıkları zaman olan sevgin de bitiyor.Benim arkadaşlarıma kayınvalideleri hediyeler alırken künyeler takarken ben incecik bi tenekeyle boynum bükük bakıyodum.Keşke çok önceden atsaydım.Olmaz olsun öyleleri.Bir yüzük tenekesiyle nasıl cekmişim adileri hayret.Kimseyi takma seni eleştirenleri falan.Onlar bilmez senin ne yaşadığını çünkü yaşamamışlar.Eğer nişanlı olup da incecik teneke bi yüzükle beklerken evlerine gelen nişanlı arkadaşı ballandıra ballandıra anlatıyosa kayınvalidem bana şunu aldı,şunu yaptı diye işte o zaman anlarlar neyin ne olduğunu.Yok sevgin gercek değilmişte yok bilmem neyde ben de seviyodum ama o hareketleri sevgi mevgi bırakmıyor inan.Görgüsüz insan her zaman görgüsüzdür.Ne yaparsan yap yaranamazsın seni takdir bile etmez öyleleri haaa neden? Masraf etmiyolar ya bişey almıyolar ya değerin bile olmaz.Arkadaşım kimseyi takma.Hemen ayrıl bence düzelmezse.Uğraşma elin delilerini,cimrilerini sen mi adam ediceksin yol ver gitsin.Kendi meziyetlerinde birini bulsunlar....

arkadasim sende haklisin rahat icinde buyumussun belki ayak uyduramam die korkuyorsun cunku ne istersen olmus alinmis alamam lafina pek aliskin olmayabilirsin ama ALLAH BASKA DERT VERMESIN(AMIN) para nasil olsa bulunur insanlar ellerinden geldigince sana biseyler almaya calismislar ellerinde olsa zaten fazlasini yaparlar tek sorun maddiyatsa bence dünyevi seyler icin mutlulugunu bozma parayi her zaman bulursunuz beraber calisirsiniz bi sekilde cocugunada guzel bi gelecek saglarsin hersey zamanla olur kimse zengin dogmuor calisip cabalayip kazanior zaten calismassaniz hazira dag dayanmaz aranizda baska sorun yoksa tek sorun maddiyatsa bence huzurunu bozma canim yarin ayrilirsin tamam maddiyati iyi birini bulursun ama belki sevgisi az olur bence maddiyattan once sevgi saygi onemli huzurun olmadiktan snra istersen dunya senin olsun ama yine mutlu olamassin ama huzurun varsa saygi sevgi varsa sen zaten zenginsin demektir

simdi yazdiklarinin tamamini okudumda günahini almak istemem ama kayinvalidende seni istemior gibi anlattigina görw soguk ve sanki mecburiyetten oglu seviyor die istiyor gbi ama bilemem ve nisanlinin sacini cekmesi bagirmasi küfür etmesi bunlar nisanliyken varsa ewlenip seni elde ettikten snra hayli hayli olur simdiden saygi yoksa sonradan hic olmaz bence yol yakinken vazgec sonra gercekten cok pisman olursun bunu samimiyetle söylüyorum...daha yasin cok genc belki senin icin hayirli olan ayrilmak ve buda senin icin bi hayat tecrübesi ilerde bunlari dusunerek daha saglam adimlarla ilerlersin...HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN(AMIN)

Son düzenleyen: Moderatör:
Cnm benim sen gerçekten nişanlını seviyor musun önce buna karar ver.Herkesin bütçesi aynı değildir pek tabii.İki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş derler.Bu bir eleştiri değil kesinlikle yanlış anlama beni cnm ama bir kadının erkekte aradığı özellikler vardır.Para,güç,statü,dış güzellik,iç güzellik vs.bunlardan hangisi senin için birinci sırada? Hepsinin karşındaki insanda olmasını bekleme. Mükemmeliyeti senin nişanlına bakış açın belirler.

sen sevgiyi koy bir kenara canım nerde nışanlının sana olan saygısı..... kendini çok ezdiriyorsun....ne demek ben evimi yaptıracağım bir sene daha bekle bana bunu kaynanam deseydi o yüzüğü alıp kafasına çarpar içimdekileri de döker çekip giderdim......gayet güzel bi mesleğin olacak sen bu tip insanları çekmek zorunda değilsin sen sadece eşinle değil ailesi ilede evleniyorsun bunu unutma....daha yaşın küçük bence kendini ateşe atma....

canım bende nişanlıyım benim durumumda seninkine benziyor nişanlımın ailesinden maddi anlamda bir destek görmedik ne yazıkki herşeyimizi nişanlımla beraber çalışıp yapıyoruz başka çaremiz yok bir ev kuruyoruz sonuçta ama haklısın insanın çok zoruna gidiyor bende ailemde maddi sıkıntı görmedim el bebek gül bebek büyüdüm. Ama sevdiğim insanla kendi yuvamızı kuracağımız için çabalıyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

boyle bir adamla nasil bir gelecek hayal ediyorsun?
tamam ilk basta asik oldun farkedemedin diyelim.
ya simdi?sana neler yaptiginin farkindasin seni uzen seyleri buraya yazadigina gore.
daha yasin cok genc.ise de baslayacaksin.
ilerde secimlerin simdikinden cok farkli ve mantikli olacak.
cok iyi dusun.emin ol bu tarz bir insanla hayal ettigin bir evlilige sahip olmayacaksin.

kızlar kaç gundur nısanlımla mucadele edıyorum bu sabah okula gıttım okuluma kadar gelmıs konusalım dedı tamam dedım bana dıyokı bu yaz dugun yapıcam sen ne ıstersen olucak gece boyunca annesı aradı zaten açmadım kendısıde sabaha kadar msj attı herneyse ben konusurken bunun ıckılı oldgunu farkettım nıe ıctın dıınce ıyıce sınırlenmeye basladı bana afedersınız o... demedıgı kaldı. annesnın tavrından bahsettım onun sacmalıklarından hıc brnı kabul etmedı ben okuyrum dıe degısmısım okul benı degıstrmıs okulu bırakıcakmısım yoksa öldururmus benı. sakın sakın dınledım fazla konusmadım snra sarıldı agladı yolcu ettım gitti akşam babam nısanlımlara gıdıcek konusmak ıcın babamı aradım soyledım soylemıcektım ama napaım kızlar. ya kaç gundur uyumadım bu iş buraya kadar geldı ıyıce çirkinleestı benı karsılarına alıp konusmak yerıne boyle sacmalıklar yapıolar tatlı dılle anlatsaydı annesı ve nısanlım bende essek degılım anlardım kafam cok dagnık kızlar cumlelerı toparlayamyorm ksura bakmayn. yorumlarınız ıcın cok tesekkkur ederım hepınıze okudum hepsınıde kendımı cok ezdırdım bılıyorum. daha cok seyler var ama benm gozum körmüş yınede sevıyorum onu kıyamıyorum gozyaslarına keske oda bana karsı boyle olsaydı. dua edın bana

evet kaderde ne varsa o sabredıcem aama bende

insan mutlu olmak ıcın evlenır sıkıntı cekmek ıcın degıl eger oyle bı nyetım olsaydı baska turlu yasardım ben sevdıgım adamla yasamak ıcın okdar hayaller kurdumkı 2 gune kadar gelınlık bakıyodm ceyızım ıcın ne alsam dıe bakıodum benm onlara verdıgım degerı onlar bana vermedıler. off sıkılıyorum((

değer görmüyosan, bitir canım. çabuk unutursun .. onların bu yaptıklarını hatırladıkça acın hafifler
Allah hakkında hayırlsını versin

baban niye gidiyor evlerini onu anlamadım.nişan atılırken ortak bir tanıdık emanetleri götürür emanetleri ister.bu iş burada biter.öyle yüz göz olunmaz.senin o küçücük beyinli nişanlın[inşallah yanılıp karar değiştirmezsin]bir yanlış yapmaya kaşkarsa da baban alıverir boyunun ölçüsünü.sana yapılanın 3 te birini bana yapsa eşim 2 çocuk 15 sene demem yolu gösteririm.sana inanamıyorum yaaa...ağlamış nişanlısı acımış.acı yavrum acı da sonunda sen acınacak duruma düşme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…