- Konu Sahibi benoctobus
-
kızlar derdımı soyle anlatmaya baslıyayım.ben eylulde nısanladım ve nısanlımısın aılesı bana ne bohca nede nısan alısverısı yaptılar sadece yuzuk ve ıgrenc kadın ısı bı ıncı kolye taktılar okdar. benım aılemın maddı durumu oldukca ıyı ama nısanlımın oyle degıl nısanlımın 1000 tl maaası var aılesıde dugune yardımcı olmucak gıbı gelınlık kuafor esya salon hepsını ucuz ucuz seylerden almaya bakıolar kayınvalıdem hep işittirio bana. bısey dedıgım zamanda nısanlım bana okdar bagırıyokı anlatamam kızlar bısey dıyemıyorum susuyorum. babam nısanlanmama sıcak bakmadı cunku durumlarını bılıyor baana hep naısl gecınıceksınız dıodu ama ben karsı cıktım.sonra dn gece kayınvalıdm geldı bosbos konusup dugun gunu soylemedn gıttı konuusulmadı bıle bıde bana bı kazak almıs ıgrenc bısey ınsan onu getırırken utanır zaten bayrmdada bısey almadılar yılbasında kayınbabam defter hedıye etttı:S sonra annem cok sınırlendı dun gece konsutuk benım masraflarım ısteklerım hersey ıcımde kalıcak bılıyorum onu sevıyorm ama evlenırsek evlılıgımız bnm ıcın kabus olucak cunku ben ıyı gıyınmyı ıyı yasamayı seven bı ınsanım benım aılem benı oyle buyyuttu maddıyat nerye kadar dıe dusunuyodm ama yok kızlar olmucak galıba ben cocuguma ıyı bı gelecek veremdıkten sonra bu evlılıgın anlamı ne sızce??bugun nısanlımla konusup bu işi bitiricem. aılem ıcınde sorn olmaz hatta babam sevınır bıle. hoscaklaın kızlar yorumlarınızı bklyrm:85:
ah ah... olmuyor işte yaşanacak sa kaderse ne yapsan kaçamazsın ama kesinlikle nişanlın sana o şekilde davranıyorsa bırak derim eğer yalvarmayacaksa aman ne halin varsa gör diyecekse bunu evlendikten sonra da der ama ozaman psikolojin mahvolur insan inanamıyor yaşamadan... kaderse yaşanacaktır mecburen ama bilmiyorum ya inanın ki herkesin bir derdi var... kimi eşiyle kimi kendiyla kimi sağlığı kimi çoluğu cocuğu kimi kaynanasıyla kimi arkadaşıyla yani bunlar hayatın gerçekleri ama bunları yaşamamak için gayret etmek lazım keşke zamanında diyorum ki çok masraf ettirseydim hiç düşünmeseydim o zaman daha kıymetli olurdum bu kesin erkek milletine acırsan alışır hep aynı idare edeceğini düşünür para bile vermez doğru dürüst neyse ya sinir oldum((
Sana sonuna kadar hak veriyorum ayrıca şunu anlamadım seni çirkin bir şekilde eleştirenlere de uyarı gidiyor mu acaba?Neyse sen bakma kimseye ne demek almazlarsa almasınlar.Almak zorundalar.G...kiraya veren acısına katlanır.Ben de bu yüzden nişan atmıştım şu an çok rahatım valla.43 kilodan 50 ye yükseldim şükür.Kafaya tak tak nereye kadar?Elalemde görüyodum gelinlerine neler yapıyorlar neler ya insan bir çift çorapda mı alamaz.Maksat gönül alma değil midir? Ben nişanlıyken kayınvalidem nasıl olduysa bir kazak yollamıştı bana düdük gibi aynı kolumun biri zor gecmişti dalga geçer gibi ve kazağın üstüne de etiketini yapıştırmış görgüsüz mahlukat.İnsan fiyatı görünmesin der o gözüme sokar gibi kazağın üstüne etiketi yapıştırmıştı İnsan özeniyor çevredekilerden görünce dolayısı ile sana yapılmıyosa üzülmen çok doğru ve yerinde.Sakın evlenme yaşında daha küçük nasıl olsa.Huylu huyundan vazgeçmez.İnan böyle yaptıkları zaman olan sevgin de bitiyor.Benim arkadaşlarıma kayınvalideleri hediyeler alırken künyeler takarken ben incecik bi tenekeyle boynum bükük bakıyodum.Keşke çok önceden atsaydım.Olmaz olsun öyleleri.Bir yüzük tenekesiyle nasıl cekmişim adileri hayret.Kimseyi takma seni eleştirenleri falan.Onlar bilmez senin ne yaşadığını çünkü yaşamamışlar.Eğer nişanlı olup da incecik teneke bi yüzükle beklerken evlerine gelen nişanlı arkadaşı ballandıra ballandıra anlatıyosa kayınvalidem bana şunu aldı,şunu yaptı diye işte o zaman anlarlar neyin ne olduğunu.Yok sevgin gercek değilmişte yok bilmem neyde ben de seviyodum ama o hareketleri sevgi mevgi bırakmıyor inan.Görgüsüz insan her zaman görgüsüzdür. Ne yaparsan yap yaranamazsın seni takdir bile etmez öyleleri haaa neden? Masraf etmiyolar ya bişey almıyolar ya değerin bile olmaz.Arkadaşım kimseyi takma.Hemen ayrıl bence düzelmezse.Uğraşma elin delilerini,cimrilerini sen mi adam ediceksin yol ver gitsin.Kendi meziyetlerinde birini bulsunlar....
insan mutlu olmak ıcın evlenır sıkıntı cekmek ıcın degıl eger oyle bı nyetım olsaydı baska turlu yasardım ben sevdıgım adamla yasamak ıcın okdar hayaller kurdumkı 2 gune kadar gelınlık bakıyodm ceyızım ıcın ne alsam dıe bakıodum benm onlara verdıgım degerı onlar bana vermedıler. off sıkılıyorum((
kızlar kaç gundur nısanlımla mucadele edıyorum bu sabah okula gıttım okuluma kadar gelmıs konusalım dedı tamam dedım bana dıyokı bu yaz dugun yapıcam sen ne ıstersen olucak gece boyunca annesı aradı zaten açmadım kendısıde sabaha kadar msj attı herneyse ben konusurken bunun ıckılı oldgunu farkettım nıe ıctın dıınce ıyıce sınırlenmeye basladı bana afedersınız o... demedıgı kaldı. annesnın tavrından bahsettım onun sacmalıklarından hıc brnı kabul etmedı ben okuyrum dıe degısmısım okul benı degıstrmıs okulu bırakıcakmısım yoksa öldururmus benı. sakın sakın dınledım fazla konusmadım snra sarıldı agladı yolcu ettım gitti akşam babam nısanlımlara gıdıcek konusmak ıcın babamı aradım soyledım soylemıcektım ama napaım kızlar. ya kaç gundur uyumadım bu iş buraya kadar geldı ıyıce çirkinleestı benı karsılarına alıp konusmak yerıne boyle sacmalıklar yapıolar tatlı dılle anlatsaydı annesı ve nısanlım bende essek degılım anlardım kafam cok dagnık kızlar cumlelerı toparlayamyorm ksura bakmayn. yorumlarınız ıcın cok tesekkkur ederım hepınıze okudum hepsınıde kendımı cok ezdırdım bılıyorum. daha cok seyler var ama benm gozum körmüş yınede sevıyorum onu kıyamıyorum gozyaslarına keske oda bana karsı boyle olsaydı. dua edın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?