- Konu Sahibi benoctobus
-
canım senin problemin alınan satılandan çok nişanlının senin söylediğin şeylere bağırarak cevap vermesi .siz nişanlısınız bunun evliliği var böyle sıkıntıda alttan almayıp bağıran çağıran evlenipte gerçek sıkıntıyı görünce napar[/QUO
agzımı acamıyorum desem yerıdır hemen annesını savunmaaya baslıo
benim sözümde buna benzer geçmişti. ilk önce önemsemedim ama akrabalar, konu-komşu haberi olunca sorup duruyolardı ne getirdiler? ne taktılar diye.. Allahtan o zamanlar başka şehirdeydik sadece telde oluyodu bunlar. gelip bakma şansları yoktu. sözlüm doğulu ve yaş farkımız fazla olduğu için zaten laf edip duruyolardı bari burda laf ettirmeyelim diye almadığı şeyleri bile aldı dedik. bende sözlümle konuştum böyleyken böyle.. hak verdi ve kendi çabasıyla sonradan bayramda seyranda elinden gelebildiğince telafi etti. tabi ailedeki bayanların yönlendirmesiyle olur aslında bu tip işler ama bizimkinin annesi geline şunu bunu al, eli boş gidilmez diyeceğine bana altın yüzük al, bilezik al diyip durur. bi komşu-akraba ziyaretine giderken bile insanlar en azından hiç bişey almasa evdeki çocuklara bazı hediyeler götürüyo.. bomboş olmaz. ama sen konuşmaya çalıştığında sana bağırıp susturuyormuş.. kötü tarafı bu. en nihayetinde ne getirirlerse o onların düşüncesini ortaya koyar. sonuçta sen annenin evinde bırakmayacaksın aldıklarını. insan maddiyatından ziyade bak beni düşünmüş almış diye seviniyor. kalp kazanmanın yollarından biride hediyeleşmektir. ne yaparlarsa kendilerinin yararına benim düşüncem bu..
nişanlınla güzel bi uslupla senin rahatsız olduğun hususları konuşup halletmeye bak. ben sevdiğim için normalde olması gerekeni en azaa indirgiyorsam, onu düşünüyorsam oda sevdiği için en azından dinlemeli
ben nısanlıma en bastan soyledım eger bu işi basaramıcaksan nısanlanmayalım babamın karsı cıkmasına ragmen direttım. ya gezmeye gıdıoruz parasını ben verıyorum. ben bı erkegı tasımak ıcın evlenmıyorum kızlar zengın koca peısnde de degılım ben sadece para sıkıntısı cekmedenn yasaamak ıstıyorum ve dugunu kredı cekıp yapıcakmıs ben o kredıyımı odıyeyım ev kırasınımı hangısını??
canım sen burada yazılan yok sevsen öyle olurdu yok böyle olurdu diyenlere aldırma..kuru kuru sevmekle olmuyor bu işler..erkekler anaları yada başka bişiler söz konusu olduğunda düşünümüyoki ne eziyetler ediyorlar eşlerine.neler okuyoruz burda.
ben alamadıkları şeylerden çok -ki haklısın isteseler kalbini kazanacak bişiler bulabilirler ucuzda olsa-
nişanlının daha şimdiden sana bağırmasına dikkat çekmek istiyorum..
sana bir öğüt vereyim canım 6 yıllık evli biri olarak senin ailenin sana göstermediği muameleyi hiçbir erkeğin sana yapmasına izin verme.eminim ailen sana sesini yükseltmiyor ve laf sokmuyordur ama elin oğlu vede onun ailesi yapmaya kendini hak görüyor.buna göz yumarsan ailene haksızlık yapmış olursun bence...
ailenki üzerinde onca emekleri var babacığın ve anneciğini asla kırma.istemiyorlarsa asla evlenme..30 yaşımdayım ve şimdiye dek ailesini ezip geçip evlenipde mutlu olanını hiç tanımadım sakın bu hatayı yapma..çok kötü bişi ailenin sana olan emeklerini bir erkek için heba etme canım ne olur..
neden se yazmak istedim çünkü senin konuyu sadece yazmak için yazmamış olduğunu hissettim.
şimdi sana bağıran nişanlı ilerde neler yapmaz ben den sana tavsiye ne olur ailenin ileriyi herzaman göreceğini unutma..
sonucu mutlaka bilmek istiyorum..bahtın açık olsun herşeyden önce Allahtan hayırlısı olsun hakkında..
Allah Allah yav!
Gezerken yediğinizin içtiğinizin parasını siz ödüyorsanız görmüyor musunuz gerçekleri de nişan yaptınız?
21 yaş bunları farketmek için o kadar da küçük yaş değil ki!
canım senin problemin alınan satılandan çok nişanlının senin söylediğin şeylere bağırarak cevap vermesi .siz nişanlısınız bunun evliliği var böyle sıkıntıda alttan almayıp bağıran çağıran evlenipte gerçek sıkıntıyı görünce napar[/QUO
agzımı acamıyorum desem yerıdır hemen annesını savunmaaya baslıo
bence gerçek problem bu canım dikkatliol
tamam alamıyabilerler ama tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
benim kayınvalidemde böyleydi bi söze geldi bi düğüne el gibi
söyleyince durumumuz yoktu dedi eşim
ama kızınz birsürü bilezik alıp koymuştu evlenirse diye
atalarımız yağmazsanda gürle demiş
yolda yururken bu konuyu konusuyoduk ben nısanda nıe bsey yapmadı annen dedım okdar sınırlendıkı resmen sacımı cekıp canımı yakmaya calıstı yolun ortasında bana bı bagırdı herkes bıze baktı
yolda yururken bu konuyu konusuyoduk ben nısanda nıe bsey yapmadı annen dedım okdar sınırlendıkı resmen sacımı cekıp canımı yakmaya calıstı yolun ortasında bana bı bagırdı herkes bıze baktı
aşk işte ben cok sevdım onu 1 sanıye yanında kalmak ıcın babamla karsı karsıya geldım uzdum babamı ama ısın ıcıne aıller gırınce rengi degıstı
Ortada şiddet var sana diyecek birşey bulamıyorum o zaman bu adamla niye nişanlandım seviyorum edebiyatı sakın yapma şiddet uygulayan bir adama sevgi duyulmaz nefret duyulur
ya konusarak halletmeye calıstım canımı yaktıgını bıdaha yapmamasını soyledım aama bu seferde bagırıp cagırmalar amaan oyle işte. bunlarda vrda ıste bohca o bu bahane olucak sanırım bu benım yasadıgım aılemın bılmedıgı aılem sadece yapılmayanlar konusunda kızgınbunları bılselerdı asla ızın vermezlerdı ama ben yıne sustum tabıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?