Nişanı atacağım galiba

Ah güzelim saçını mı çekti...çok üzüldüm buna neden izin veriyorsun yani seni bu şekilde aşağılamasına. ailen biliyormu sana bu yaptığını??

ya haklısınız ama sonucta bende genc bı kızım durumları yok degıl sadece benım aılem kadar ıyı degıl benım kızdıgımd kayınvalıdem dugun hazırlıgı yerıne evıne yenı esyalar alması evını yenı bastan yaptrması parası olmayan ınsan bunları yapamz ben sadece nısnalımın maasının tek basına ev gecındıremıyecegını bılıyorum ama aılesı yardım eder dugunu yaparız dıe dusunuoduk kayınvalıdm bunlara yanaasmıo ama banada cok yakın davranıo benı ıstemıo dıe udsunuorum bazen ama

insan kıymet verilsin istiyo tabi kendisine. ama sen nişanlını yanına al karşına almaktansa. al karşına tut elinden anlat hissettiklerini birlik olun, böyleyken sahip de çıkamazsın ilişkine. bence ilk yapman gereken bu, bişeyler daha ucuz ama daha huzurla yapılabilir, ama samimiyetinize inanmanız lazım bbirbirinizin. ve erkekler böyle davrandıkça kadınlara iyice nefret etmeye başlıyorum, saç çekmek de ne? sana bunu yapmasına izin verme, ayrıca gerçekten yapamayacaksan da bu işi şimdi kaybedeceklerin, sonradan kaybedeceklerinden çok daha az unutma.

evet babam bana nısanlandıgım gun aksamı dedı sen evlenmye degıl ev gecındırmeye gıdıosun bunu unutma o an bunu pek anlayamadım ama sımdı anlıyorum

egerkı olmayacak gıbıyse sakın ama sakın evlenme duzelır dıye dusunme sakın.... ben oyle bır hata yaptım. sımdı evlıyken ayrıldım. nısanlıuıyken gecer dedım aman herkes laf etcek dedım. bos yere nıe ayrılıyım herkes dort dortlukmu dıye dusundum ama yanlıs yapmısımmm

bende cook kotu seylerını gecer dıe bekledım nısanlıtız suan hala aynı dıyebılrım

arkadaşım bence okudugun için şuan nişan yapmakla hata yapmısın kese okulu bitirip işini kurduktan sonra yapsaydın senınde hem bir katkın olurdu kendine ayrıca sıkıntı cekmeden bu işlere başlayan yok herşeyin mükemmel olmasın ilerde beraber yaparsınz sen dolayısıyla calısmadıgın ıcın bazı seylerı anlaman zor demekkı maddiyatı nişanlından daha cok seviyosun ki sen bu cocugun durumunu nişan yapmadan öncede biliyodun öyle değil mi insanların zaaflarıyla oynanyrsa her insan sinirlenmezmi sürekli ne yaptınz ne getırdınz denmesı hoş degıl bence

Son düzenleme:
bende cook kotu seylerını gecer dıe bekledım nısanlıtız suan hala aynı dıyebılrım

ben hep alttan alıyordum ozaman mutlu oluyorduk. konusmayı dene sevmedıgın huylarını onun canını sıkmadan soylemeye calıs. ama sana cok ters gelıyorsa nısanlında hıc duzelme yoluna gırmıyorsa. sımdıden anlasmalık olursa olmaz bu evlılık bence. tabıkı sen yasıyorsun daha ıyı bılırısın ama ben yasadıgım ıcın dıkktlı olmanı ısterım. nısanlıyken ayrılınca bısı olmaz. ama evlıyken daha zor acı cekersın. ıkınız ortak bır noktada olmuyorsanız bu ısı uzatma bence

daha nişanlıyken böyle yapıyor bu adam. tamam aşktan belki gözüne çok görünmüyor,hemen affediyorsun ama evlendikten sonra gözünü körleştiren aşk aradan kalkar. her gün kavga gürültü,anlaşmazlıklar diz boyu olur. bugün saçını 'sokak ortasında' çeken,yarın işine gelmezse kimbilir ne yapar. sen ailene direnmişsin onla birlikte olmak için,annesine dair en ufak eleştirilerde bile sana nasıl muamele etmiş. bence bu ilişkiyi ite kaka yürütmen hata olur.

ya ben suan yardım edemem ama aılem nısanlıma yardım edıcegını soyledı dugun konusunda hatta ıstedıgım gelınlıgı babam alıcak oyle soylym bunuda nısanlımın aılesıne soylemıcez dı e konustu babam nısanlımla. ben nısanlımı maddıyatını onemsemeden sevdım ama suan aılesının ve onnu n umursamazlıgı benı dınlememelerı aılemı hıce saymaları zoruma gıdıo bunun yanıdna sevmedıgım huylarıda var

arkadasım senın tek hatan kayınvalıdene guvenmekk. hıc kımseye guvenme.. cunku sans kı oyle yapan kayınvalıdeler cok. aynısını bende yasadım. ve de sıkıntıyı ben cektım. dıkktlı harcama yapman gerecek mecbursun. ayrıca evlılık tabıkı zor. masraflar cogalacak. ıdare edılecek mecbur

neden nişanlının ailesinden medet umuyorsun ki.. nişanlın birikim yapsın seni seviyorsa düğünü kendi yüklensin. neden aileye gebe kalasınız ki.. bugün maddi destek çıkan böyle bir aile( oğlundan çok kendini düşünen) yarın herşeyinize maydonoz olur evliliğinizi zehiir eder zaten.. benim arkadaşım da aynı durumdaydı oğlan kızı çok seviyor değer veriyordu. ilesinin desteği olmadan yaptı herşeyi. borçlandılarsa da ikisi düğünden sonra kemerleri sıktı herşey halloldu. aileden yana da sıkıntıları yok. uzak duruyorlar. oh kafa dinç... benim evliliğimde de yapılacak ne varsa eşim yapmıştı.. erkek ekmeğini taştan çıkartır ailesini kimseye muhtaç ettirmez....

ayrıca canım bunlar bi tarafa sizin sorunlarınız apayrı. nişanlın sana bağırıyor şiddet uygulamaya kalkıyor.. yani sana saygısı yok..... evlensen bile çok sürmez bir sene sonra bu köşede evliliğinden olan sıkıntılarını yazmaya başlarsın... yol yakınden vazgeç.. aşk yarası en fazla birkaç ay canını yakar. o da geçer.. geçmeyen ne var ki... önemli olan bağlayıcı birşeyler kalmasın ileride(çocuk gibi).. insan kendi sıkıntılarını aşabilir ama iki kişi olunca çok çok daha zor.

bende boyle olmasını ıstemezdım ama suc bende ben cok ezdırdım kendımı hep sustum

Bu adam dünyaları ayaklarımın dibine serse bile dönüp bakmam, değil hayat arkadaşı olmak... Adam resmen hödük, bugün bunları yapan yarın neler yapar... Buna değil cimriliklerine takmanız çok tuhaf.

Son düzenleme:

arkadasım sen daha ıyı bılırsın ama bence cok ıyı bı konus hıc erteleme .. maddıyat cok onemlı. yerı geldı ac oturursunuz ama anlasma olmazsa olmaz. benım babamda dugunde bı cok seyı kendı yaptı. benım canım sıkılmasın dıye. dugun salonunu bıle tutmadılar babam kıraladı. ama bosaa herseyyy

benım nısanlımda pıyangodan para cıkmasını beklıo evlenmek ıcın. hep hatalarla dolu zaten

bırazdan gıdıcem yanına canım konusucam herseyı korkuyorum bıraz ama napayım artık konusucam ne olursa olsun

merhaba canım.ben birçok arkadaşın yazdığına katılmıyorum.nişanlının durumu olmayabilir evet bu onu kötu biri yapmaz.ama senin nasıl hayat standartlarında yaşamaya aıştığın önemli.eğer diyorsanki ben güzel bir düğün,iyi bir gelecek istiyorum zaten o çocuk sana göre değil,onuda ailesinide oyalamamaya çalış.maddiyat önemlidir.2 gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor artık..insanlar maddi sıkıntı yaşadıklarında bu psikolojilerini etkiliyor ve ikili ilişkilerde çıkmaza giriyor.herkes için değil tabi, bu dediğim.ama sen yapamam diyorsunki ben olsam bende yapamazdım.yapabilcek arkdaşlar vardır ama yapamayanada neden yapamıyorsun diyemeyiz..öte yandan nişanlın durum karşısında sana bağırıyormuş bence bu çok çirkin.evlilik çok ciddi birşey canım,mantıklı davranmakta fayda var.Hkkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…