- Konu Sahibi benoctobus
-
yolda yururken bu konuyu konusuyoduk ben nısanda nıe bsey yapmadı annen dedım okdar sınırlendıkı resmen sacımı cekıp canımı yakmaya calıstı yolun ortasında bana bı bagırdı herkes bıze baktı
valla maddiyat bi yere kadar severek evlednk eşimle ama olan bütün kavgalrımız maddiyat yüzündenben mesleim yok çalışamıyomçocuğuma bakan yok daha temin birşeyden bahsettim biz zengin deiliz dedi basit bişey hemde bende istemedimki zaten dedm şimdiki aklım olsa çok düşünrdm iyi düşü derim canım bak çocuğum var istediğiimi alamıyom hattahiç bişey çocuğuma arkadaşlarımı görüyom ve üzülüom buda kötü bir durum
ya haklısınız ama sonucta bende genc bı kızım durumları yok degıl sadece benım aılem kadar ıyı degıl benım kızdıgımd kayınvalıdem dugun hazırlıgı yerıne evıne yenı esyalar alması evını yenı bastan yaptrması parası olmayan ınsan bunları yapamz ben sadece nısnalımın maasının tek basına ev gecındıremıyecegını bılıyorum ama aılesı yardım eder dugunu yaparız dıe dusunuoduk kayınvalıdm bunlara yanaasmıo ama banada cok yakın davranıo benı ıstemıo dıe udsunuorum bazen amaişte hayatın cilveleri bunlar tatlım
eğer sana markalı kaliteli pahalı vs şeyler alınmasını istiyorsan zengin bir koca adayı bulacaktın.
ne yapsın şimdi nişanlın?ya da ailesi?güçleri o beğenmediğin iğrenç şeylere yetmiş.
baştan beri durumlarını biliyorsan hiç bir beklentinin de olmaması lazımdı açıkçası.
bir an önce sen de iş bulup çalışırsan evlilik hazırlıklarında eşine yardım edersin.beğendiklerinizi gücünüz yettiğince alırsınız.öyle bohçaymış boncukmuş onlar gereksiz ayrıntılar.
Ah güzelim saçını mı çekti...çok üzüldüm buna neden izin veriyorsun yani seni bu şekilde aşağılamasına. ailen biliyormu sana bu yaptığını??
valla maddiyat bi yere kadar severek evlednk eşimle ama olan bütün kavgalrımız maddiyat yüzündenben mesleim yok çalışamıyomçocuğuma bakan yok daha temin birşeyden bahsettim biz zengin deiliz dedi basit bişey hemde bende istemedimki zaten dedm şimdiki aklım olsa çok düşünrdm iyi düşü derim canım bak çocuğum var istediğiimi alamıyom hattahiç bişey çocuğuma arkadaşlarımı görüyom ve üzülüom buda kötü bir durum
egerkı olmayacak gıbıyse sakın ama sakın evlenme duzelır dıye dusunme sakın.... ben oyle bır hata yaptım. sımdı evlıyken ayrıldım. nısanlıuıyken gecer dedım aman herkes laf etcek dedım. bos yere nıe ayrılıyım herkes dort dortlukmu dıye dusundum ama yanlıs yapmısımmm
kızlar derdımı soyle anlatmaya baslıyayım.ben eylulde nısanladım ve nısanlımısın aılesı bana ne bohca nede nısan alısverısı yaptılar sadece yuzuk ve ıgrenc kadın ısı bı ıncı kolye taktılar okdar. benım aılemın maddı durumu oldukca ıyı ama nısanlımın oyle degıl nısanlımın 1000 tl maaası var aılesıde dugune yardımcı olmucak gıbı gelınlık kuafor esya salon hepsını ucuz ucuz seylerden almaya bakıolar kayınvalıdem hep işittirio bana. bısey dedıgım zamanda nısanlım bana okdar bagırıyokı anlatamam kızlar bısey dıyemıyorum susuyorum. babam nısanlanmama sıcak bakmadı cunku durumlarını bılıyor baana hep naısl gecınıceksınız dıodu ama ben karsı cıktım.sonra dn gece kayınvalıdm geldı bosbos konusup dugun gunu soylemedn gıttı konuusulmadı bıle bıde bana bı kazak almıs ıgrenc bısey ınsan onu getırırken utanır zaten bayrmdada bısey almadılar yılbasında kayınbabam defter hedıye etttı:S sonra annem cok sınırlendı dun gece konsutuk benım masraflarım ısteklerım hersey ıcımde kalıcak bılıyorum onu sevıyorm ama evlenırsek evlılıgımız bnm ıcın kabus olucak cunku ben ıyı gıyınmyı ıyı yasamayı seven bı ınsanım benım aılem benı oyle buyyuttu maddıyat nerye kadar dıe dusunuyodm ama yok kızlar olmucak galıba ben cocuguma ıyı bı gelecek veremdıkten sonra bu evlılıgın anlamı ne sızce??bugun nısanlımla konusup bu işi bitiricem. aılem ıcınde sorn olmaz hatta babam sevınır bıle. hoscaklaın kızlar yorumlarınızı bklyrm:85:
bende cook kotu seylerını gecer dıe bekledım nısanlıtız suan hala aynı dıyebılrım
arkadaşım bence okudugun için şuan nişan yapmakla hata yapmısın kese okulu bitirip işini kurduktan sonra yapsaydın senınde hem bir katkın olurdu kendine ayrıca sıkıntı cekmeden bu işlere başlayan yok herşeyin mükemmel olmasın ilerde beraber yaparsınz sen dolayısıyla calısmadıgın ıcın bazı seylerı anlaman zor demekkı maddiyatı nişanlından daha cok seviyosun ki sen bu cocugun durumunu nişan yapmadan öncede biliyodun öyle değil mi
ya haklısınız ama sonucta bende genc bı kızım durumları yok degıl sadece benım aılem kadar ıyı degıl benım kızdıgımd kayınvalıdem dugun hazırlıgı yerıne evıne yenı esyalar alması evını yenı bastan yaptrması parası olmayan ınsan bunları yapamz ben sadece nısnalımın maasının tek basına ev gecındıremıyecegını bılıyorum ama aılesı yardım eder dugunu yaparız dıe dusunuoduk kayınvalıdm bunlara yanaasmıo ama banada cok yakın davranıo benı ıstemıo dıe udsunuorum bazen ama
daha nişanlıyken böyle yapıyor bu adam. tamam aşktan belki gözüne çok görünmüyor,hemen affediyorsun ama evlendikten sonra gözünü körleştiren aşk aradan kalkar. her gün kavga gürültü,anlaşmazlıklar diz boyu olur. bugün saçını 'sokak ortasında' çeken,yarın işine gelmezse kimbilir ne yapar. sen ailene direnmişsin onla birlikte olmak için,annesine dair en ufak eleştirilerde bile sana nasıl muamele etmiş. bence bu ilişkiyi ite kaka yürütmen hata olur.
ya ben suan yardım edemem ama aılem nısanlıma yardım edıcegını soyledı dugun konusunda hatta ıstedıgım gelınlıgı babam alıcak oyle soylym bunuda nısanlımın aılesıne soylemıcez dı e konustu babam nısanlımla. ben nısanlımı maddıyatını onemsemeden sevdım ama suan aılesının ve onnu n umursamazlıgı benı dınlememelerı aılemı hıce saymaları zoruma gıdıo bunun yanıdna sevmedıgım huylarıda var
benım nısanlımda pıyangodan para cıkmasını beklıo evlenmek ıcın. hep hatalarla dolu zatenneden nişanlının ailesinden medet umuyorsun ki.. nişanlın birikim yapsın seni seviyorsa düğünü kendi yüklensin. neden aileye gebe kalasınız ki.. bugün maddi destek çıkan böyle bir aile( oğlundan çok kendini düşünen) yarın herşeyinize maydonoz olur evliliğinizi zehiir eder zaten.. benim arkadaşım da aynı durumdaydı oğlan kızı çok seviyor değer veriyordu. ilesinin desteği olmadan yaptı herşeyi. borçlandılarsa da ikisi düğünden sonra kemerleri sıktı herşey halloldu. aileden yana da sıkıntıları yok. uzak duruyorlar. oh kafa dinç... benim evliliğimde de yapılacak ne varsa eşim yapmıştı.. erkek ekmeğini taştan çıkartır ailesini kimseye muhtaç ettirmez....
ayrıca canım bunlar bi tarafa sizin sorunlarınız apayrı. nişanlın sana bağırıyor şiddet uygulamaya kalkıyor.. yani sana saygısı yok..... evlensen bile çok sürmez bir sene sonra bu köşede evliliğinden olan sıkıntılarını yazmaya başlarsın... yol yakınden vazgeç.. aşk yarası en fazla birkaç ay canını yakar. o da geçer.. geçmeyen ne var ki... önemli olan bağlayıcı birşeyler kalmasın ileride(çocuk gibi).. insan kendi sıkıntılarını aşabilir ama iki kişi olunca çok çok daha zor.
benım nısanlımda pıyangodan para cıkmasını beklıo evlenmek ıcın. hep hatalarla dolu zaten
arkadasım sen daha ıyı bılırsın ama bence cok ıyı bı konus hıc erteleme .. maddıyat cok onemlı. yerı geldı ac oturursunuz ama anlasma olmazsa olmaz. benım babamda dugunde bı cok seyı kendı yaptı. benım canım sıkılmasın dıye. dugun salonunu bıle tutmadılar babam kıraladı. ama bosaa herseyyy
kızlar derdımı soyle anlatmaya baslıyayım.ben eylulde nısanladım ve nısanlımısın aılesı bana ne bohca nede nısan alısverısı yaptılar sadece yuzuk ve ıgrenc kadın ısı bı ıncı kolye taktılar okdar. benım aılemın maddı durumu oldukca ıyı ama nısanlımın oyle degıl nısanlımın 1000 tl maaası var aılesıde dugune yardımcı olmucak gıbı gelınlık kuafor esya salon hepsını ucuz ucuz seylerden almaya bakıolar kayınvalıdem hep işittirio bana. bısey dedıgım zamanda nısanlım bana okdar bagırıyokı anlatamam kızlar bısey dıyemıyorum susuyorum. babam nısanlanmama sıcak bakmadı cunku durumlarını bılıyor baana hep naısl gecınıceksınız dıodu ama ben karsı cıktım.sonra dn gece kayınvalıdm geldı bosbos konusup dugun gunu soylemedn gıttı konuusulmadı bıle bıde bana bı kazak almıs ıgrenc bısey ınsan onu getırırken utanır zaten bayrmdada bısey almadılar yılbasında kayınbabam defter hedıye etttı:S sonra annem cok sınırlendı dun gece konsutuk benım masraflarım ısteklerım hersey ıcımde kalıcak bılıyorum onu sevıyorm ama evlenırsek evlılıgımız bnm ıcın kabus olucak cunku ben ıyı gıyınmyı ıyı yasamayı seven bı ınsanım benım aılem benı oyle buyyuttu maddıyat nerye kadar dıe dusunuyodm ama yok kızlar olmucak galıba ben cocuguma ıyı bı gelecek veremdıkten sonra bu evlılıgın anlamı ne sızce??bugun nısanlımla konusup bu işi bitiricem. aılem ıcınde sorn olmaz hatta babam sevınır bıle. hoscaklaın kızlar yorumlarınızı bklyrm:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?