- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi benoctobus
-
ya ben suan yardım edemem ama aılem nısanlıma yardım edıcegını soyledı dugun konusunda hatta ıstedıgım gelınlıgı babam alıcak oyle soylym bunuda nısanlımın aılesıne soylemıcez dı e konustu babam nısanlımla. ben nısanlımı maddıyatını onemsemeden sevdım ama suan aılesının ve onnu n umursamazlıgı benı dınlememelerı aılemı hıce saymaları zoruma gıdıo bunun yanıdna sevmedıgım huylarıda var
Bu adam dünyaları ayaklarımın dibine serse bile dönüp bakmam, değil hayat arkadaşı olmak... Adam resmen hödük, bugün bunları yapan yarın neler yapar... Buna değil cimriliklerine takmanız çok tuhaf.
bırazdan gıdıcem yanına canım konusucam herseyı korkuyorum bıraz ama napayım artık konusucam ne olursa olsun
bence sende şuan pek saglıklı düşünemiyosun gibi geldi bana ama anlam veremedıgım bastan durumlarınızı bilmiyomuydunz ki hemen nşan düğün işlerine girdinz ya şu anlattıklarından evet bitirmen dogru bi karar gibi ilerde bunlar hep önunuze gelecek seyler mesela sen diyebilirsin gelinliğimide babam aldı sen bana ne yaptın ki bunlar hoş şeyler olmaz kanımca
neden korkuyorsunki canım ya neyapabilir sana??? ben bazı şeyleri daha yeni okudum hiç durma kurtul yani..ömrun boyunca pişmanlık çekersin.yuzyuze ayrılmazsa bir msj at olsun bitsin..kendi kaşınmışş
neden korkuyorsunki canım ya neyapabilir sana??? ben bazı şeyleri daha yeni okudum hiç durma kurtul yani..ömrun boyunca pişmanlık çekersin.yuzyuze ayrılmazsa bir msj at olsun bitsin..kendi kaşınmışş
canımm ya babanda ne iyi bir insanmış o aile hala nasıl umursamaz olabiliyor.bak diyim nişanlın bunları kompleks yapıcak.aşk dediğin hiçbişi değil gelir geçerr,ömur boyu ağlamakyan iyidir birkaç ay acı çekmen..yok ben soylemem oyle syler gerckten baana pahalı gelınlık almk zorunda degılkı o benım secımım sonucta. ben cok ısrar ettım babama cok sevıyorum dedm babam cok karsı cıktı ben cok agladım babamda kıyamadı ıste.
cok kızgın olarak konusma canım.. haklısın sınırlenebılır. sana dıycegı bılmıyormuydun bu durumu dıyecek. ama sen sakin sakin konus. ılerde mutsuzlukdan daha ıı falan de dualar senınlee canımm
canımm ya babanda ne iyi bir insanmış o aile hala nasıl umursamaz olabiliyor.bak diyim nişanlın bunları kompleks yapıcak.aşk dediğin hiçbişi değil gelir geçerr,ömur boyu ağlamakyan iyidir birkaç ay acı çekmen..
merhaba canım.ben birçok arkadaşın yazdığına katılmıyorum.nişanlının durumu olmayabilir evet bu onu kötu biri yapmaz.ama senin nasıl hayat standartlarında yaşamaya aıştığın önemli.eğer diyorsanki ben güzel bir düğün,iyi bir gelecek istiyorum zaten o çocuk sana göre değil,onuda ailesinide oyalamamaya çalış.maddiyat önemlidir.2 gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor artık..insanlar maddi sıkıntı yaşadıklarında bu psikolojilerini etkiliyor ve ikili ilişkilerde çıkmaza giriyor.herkes için değil tabi, bu dediğim.ama sen yapamam diyorsunki ben olsam bende yapamazdım.yapabilcek arkdaşlar vardır ama yapamayanada neden yapamıyorsun diyemeyiz..öte yandan nişanlın durum karşısında sana bağırıyormuş bence bu çok çirkin.evlilik çok ciddi birşey canım,mantıklı davranmakta fayda var.Hkkında hayırlısı olsun.
bize durumu bildir canım..hadi bakalımm hayırlısı..
sana ufakta olsa hediyeler almışlar biz onu bile görmedik.ne bayram ne yılbaşı ne doğum gunu.hem nişanlını seviyorsun hemde parasız die küçümsüyorsun onları.evet para şart ama ne bileyim aşksızda olmz yani.evlenince para mı sıcak tutcak seni.bilemiyorum şaşırıyorm böyle diyenlere.bende o kadar ahım şahım durumu olan biri değilim bi eşimin maaşıyla geçiniyoruz.üstelik evimixde kira ama ne bileym ucuucuna geçiniorz ama çok mutluyuz eşimle.bilmiyorum seviyorsan ayrılırsan iyimi edersn kötu mü.bide kuzenm var bnm o kadar zengn ki ama eşini hiç sevmiyor mutlu değil o da bana özeniyor.keşke çok zengn olmasamda sizin gibi birbiirimzi sevsek huzurlu olsak diyor.sen bilirsin senn için en doğru kararı hakkında hayırlısı inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?