- 9 Şubat 2017
- 314
- 897
- 103
Böyle konuları okuyunca kendim için çok üzülüyorum. Keşke zamanında "bir derdim var"dan haberim olsaydı, ben de konu açsaydım diye. Ne güzel olurdu saçma sapan bir evlilik yapmamış ve boşanmak zorunda kalmamış olurdum. Burda yorum yapan kadınların önerilerini dikkate almak gerek hepsi hayat tecrübesi çünkü. Siz şanslıymışsınız, gerçekleri önceden görmüşsünüz. Milyon kere sevinin şükredin kurtulduğunuza...
Bir aile es adayını istemiyorsa muhakkak bir bildikleri vardır, aile muhalefetini hiçe sayılarak yapılan evlilikler yuzde doksan kötü bitiyor, kaldı ki bu olayda nişanlın ve ailesi haksız, sen de boşuna özür dileyip kendini ezdirmişsin, bundan sonra hep alttan alman beklenecek, yol yakınken aileni dinle ayrıl, insanlıktan anlamayan bu tip ailelere fırsat vermemek lazım.ve benim ailem onu istemiyordu en başından beri fizik olarak mekan olarak sen buna mı layıksın diyolardı araya koymadığım adam kalmadı öyle ikna ettim
Bir aile es adayını istemiyorsa muhakkak bir bildikleri vardır, aile muhalefetini hiçe sayılarak yapılan evlilikler yuzde doksan kötü bitiyor, kaldı ki bu olayda nişanlın ve ailesi haksız, sen de boşuna özür dileyip kendini ezdirmişsin, bundan sonra hep alttan alman beklenecek, yol yakınken aileni dinle ayrıl, insanlıktan anlamayan bu tip ailelere fırsat vermemek lazım.
Ev küçük olursa sülalesi gelip yayılamaz, sıkıntı ondan kaynaklanıyor bence.. size daha büyük, daha lüks ev aldırıp, sizden çok sefa sürme peşindeler.. onları kapsayan kısmı budur..ev alıcaktık evlendikten sonra nişanlımla beraber aramızda konuştuk küçük olsun faizsiz olsun ama 10 defa konuştuk.ailesi hayır faizle olcak lüx olcak dediler.Bende hayır bu konuda çok hassasım lütfen müdahale etmeyin herkes özgür ama ben evliliğimde kredi faiz istemiyorum dedim.Sen istemiyor olabilirsin bu bizide kapsıyor deyip bağırdılar sesimi çıkarmadım
gerçekten ben şok.aferin onlara da yol yakınken dönmüşler.arkadaşım arkana bakmadan kaaaccccArkadaş güncelleme yapmadığı için bilmiyorsunuz arkadaşlar
ama
NİSAN ATILDI...
Hem de erkek tarafından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?