gerçekten yazdıklarınızı söylediler benim duymadığımı sandılar ben nasıl bu hataya düştüm kalktım gittim bilmiyorum.Öleceğimide bilsem gitmem sen bu yüzüğün layıkı değilsin deyip halasının avucuna koymuştum aile büyükelri ikna etti kalktım gittim el öptüm.Oğullarının yüzük attığını niye söyleyip ağlamaya başladın ki?? Adam yüzüğü avucunuza koyar koymaz pişman olmuş işte ( yani sizin anlattığınizdan öyle anladım araya mesafe girmemiş gibi) akşamında da gidip adamlara oğlunuz sizin yüzünüzden yüzük attı diye ağladın mı? Emin ol onlar nişan atılacak diye tutuşmadılar sen ağladın diye susturmak için vicdan yapıyormuş gibi göründüler.. çünkü siz haklı olmanıza rağmen özür dilediniz onlarda "aha bizim oğlan yola getirmiş bu kızı.. böylesini bidaha bulamaz" kafasıyla üzerine düşmüşlerdir emin ol... o senin avucuna yüzük koyana da aynısını sen yap "sen beni bu olayda bile savunamadın ilerde hiç savunamazsın eğer akşam gelip sende sessiz kaldığın için benim ailemden özür dilersen ve hemen ardından senin ailenin yanına gidecez bundan sonra kendimizle ilgili kararları biz vereceğiz" demezsen buyur al yüzüğün de bakalım ne yapacak...
Sizin durumunuzda çözüm ayrılmak... Nişanlınızın tayini çıkınca o aile yine yapar yapacağını, uzaklaşınca sorunlar azalmıyor maalesef. Bugün ayrılmazsanız, yarın boşanmak durumunda kalacağınız bir evlilik bekliyor sizi1 aylık nişanlıyım,2 gün önce nişanlımın ailesiyle bi konuda sorun yaşadık.bi konuda fikrimi beyan ettim.çok kalabalık bi ortamdı.Ben evliliğimde buınu istemiyorum lütfen bana saygı duyun dedim ben naif söyledim sanıyorum ama benim ailemde biraz sert mizaçla söyledin diyolar.bu konu daha önce 10 defa konuşulduğu için tepkimi sert koymuş da olabilirim.Kendimi halen kusurlu bulmuyorum.Sonra annesi ve halası bana sesini yükseltti bende nişanlıma beni savunmadın deyip surat astım gece boyunca.Akşam eve gidip 15 kişi istişare edip nişanlımı bana karşı doldurmuşlar.Sabah geldi ya ailemden özür dilersin yada bu iş biter deyip yüzüğü avucuma koydu.Sonra pişman oldu taktı bende ailesine gidip el öptüm yemin ederim çok kusurlu olduğumu düşünmüyorum.Ama gittiğime beni pişman ettiiler amcası babaannesi yengesi ve anne babası saygısızca davrandılar.Söylemedik laf bırakmadılar geceye dair.Sonra ben nişanlıma tepkimi koydum.Seni kaybetmekten korkmuyorum beni korumadığın sürece devam edemem dedim.sonra aileler bi araya geldi iyi oldu ben ne desem yapıyor yanımda yer alıyor ama tam bir birey gibi değil ben ondan daha sağlam duruyorum.Ve ailesiyle bi araya gelince bana karşı belli etmesede soğukluk hissediyorum.Ve o geceye dair gözünde tek suçlu benim kendini de suçluyor ama sırf beni kaybetmemek için.Ailesi yine masum ben yanlış anlamışım.Sizce nasıl düzeltebilirim bu adamı nişan atmak istemiyorum,bu şekilde de içim almıyor?
İnan ben de anlamadım, haklı olduğun yerde sana özür dileten adam neler yapar yani.
Kendi fikir ve düşüncenin arkasında durmayıp haklı olduğun halde özür dilemişsin .yanlış yoldasın bu adam yarın daha kötü durumlarda da senin özür dilemeni bekler yol yakınken vazgeç sevgi olabilir ama saygısız olmaz canım .seni haklı olduğun bir konuda evleneceğin adam bile başını eğdirmiş eğme başını ben olsam asla özür dilemezdim .ki bende evlenmeden önce buna benzer şeylerle söz attım .haklıysan hakkını önce sen korumalısın[/QU
aldım elinden yüzüğü sen bu yüzüğn layıkı değilsin diye halasının avucuna koydum.öeleceğimide bilsem haklı olduğum davamda özür dilemem dedim.aile büyükleri git özür dileme el öp deyince kalktım gittim eşek kafam
Kesinlikle çok doğru...bence büyük evi geldiklerinde yatacak yerleri olsun diye istiyorlar..
bende bundan korkuyorum adam bildiğin çocuk yetişkin gibi davranamadı normalde herkesle anlaşır ağır bi karakteri vardı ama bu olaya kadarmış.Kimseye kendini saydıramıyorSizin durumunuzda çözüm ayrılmak... Nişanlınızın tayini çıkınca o aile yine yapar yapacağını, uzaklaşınca sorunlar azalmıyor maalesef. Bugün ayrılmazsanız, yarın boşanmak durumunda kalacağınız bir evlilik bekliyor sizi
ve benim ailem onu istemiyordu en başından beri fizik olarak mekan olarak sen buna mı layıksın diyolardı araya koymadığım adam kalmadı öyle ikna ettimO zaman sonuna kadar haklısınız,
Bu Nişanlını tabi ki kapsıyor, Ama ailesini maalesef kapsamıyor....
Hadsizlik etmişler ve onlar haddini aşarken Senin Sümsük nişanlında onların ağzına mı baktı,
Anasının eteğinin altından çıkamıyorsan kimseyi yakmayacaksın arkadaş,
Otur ananla babanla niye yakıyorsunuz Elin kızlarını
Kesinlikle çok doğru...
Lütfen kendinizi, geleceğinizi yakmayın boşandığım adam aynen böyleydi, ailesi herşeyi ona yüklerdi ses çıkaramazdı üstelik hep beni haklı gördüğü halde yine de onların dediği olurdu ve en sonunda sen haklı da olsan onların sana yaptıkları eziyetlere katlanacaksın dedi bana, sizin nişanlınız sizi haklı bile görmüyor ki sonuna kadar haklı olduğunuz halde, kendinize bu adamı layık görmeyinbende bundan korkuyorum adam bildiğin çocuk yetişkin gibi davranamadı normalde herkesle anlaşır ağır bi karakteri vardı ama bu olaya kadarmış.Kimseye kendini saydıramıyor
öyle söyledim barıştık ama ben zannetmiyorum düzeleceğini insanın hamurunda olmalı.Resmen şuan güç savaşı yaşıyorum ailesiyle güç birliği değil.Sadece nişanlımla çok mutlu olurum tek kavgamız bile olmuyodu aile araya girene kadar.ama şuan gözüm kırıldı çok korkuyorum ama bitirmekte sitemiyorum.Posta koydum şartlarımı kabul ediyosan devam edelim yoksa herkes yoluna baksın dedim.Ama burda yazdığım gibi basit olmadı taş taş üstünde koymadım.Sonra senden kopamıyorum ne şartın varsa kabulüm seni aileme karşı hep tutucam falan dedi.Gelde inan
Aaa ben onu okumamışım, bu söz resmen konu sahibi kızcağızı yok saymaktır, oğlu sanki tek başına gidiyor da anası onun başını bekleyecek ne hadsizler var Allahım, konu sahibi lütfen bitir bu işikadın zaten tayin çıkarsa bende oğlumla giderim demiş. sanki lise talebesi gidip başını bekleyecek.
bu kızcağız evlenirse evliliklerinin içinden çıkmaz bu aile.
ve benim ailem onu istemiyordu en başından beri fizik olarak mekan olarak sen buna mı layıksın diyolardı araya koymadığım adam kalmadı öyle ikna ettim
Ben boşandığım adamın ailesinden çok uzakta olduğumuz halde bin türlü sorun yaşadım uzaktan yapmadıkları kalmadı, üstelik böyle durumda arkandan ne işler çevirdiklerini farkedip önlem de alamıyorsun...Dağ başında sadece ikiniz yaşayacaksanız mutlu olursunuz, garanti.
Ama gerçek hayat böyle değil. Bugün ailesi, yarın ev sahibi, öbür gün patronu, öbür gün komşu, diğer gün arkadaşının karısı. Sizi ezdirmemesi gerekiyor. Toplumda yaşıyoruz, dağ başında değil.
Bak tatlım, asla değişmeyecek... bir arkadaş söylemiş daha önce bu fragman, asıl film bundan beter olacak.değişir mi sizce onu değiştirebilir miyim amacım ailesine düşman etmek değil kendimi savundurmak
ev alıcaktık evlendikten sonra nişanlımla beraber aramızda konuştuk küçük olsun faizsiz olsun ama 10 defa konuştuk.ailesi hayır faizle olcak lüx olcak dediler.Bende hayır bu konuda çok hassasım lütfen müdahale etmeyin herkes özgür ama ben evliliğimde kredi faiz istemiyorum dedim.Sen istemiyor olabilirsin bu bizide kapsıyor deyip bağırdılar sesimi çıkarmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?