Nişanı atmak istemiyorum çözüm yolu gösterin lütfen :(

gerçekten yazdıklarınızı söylediler benim duymadığımı sandılar ben nasıl bu hataya düştüm kalktım gittim bilmiyorum.Öleceğimide bilsem gitmem sen bu yüzüğün layıkı değilsin deyip halasının avucuna koymuştum aile büyükelri ikna etti kalktım gittim el öptüm.

Kendi fikir ve düşüncenin arkasında durmayıp haklı olduğun halde özür dilemişsin .yanlış yoldasın bu adam yarın daha kötü durumlarda da senin özür dilemeni bekler yol yakınken vazgeç sevgi olabilir ama saygısız olmaz canım .seni haklı olduğun bir konuda evleneceğin adam bile başını eğdirmiş eğme başını ben olsam asla özür dilemezdim .ki bende evlenmeden önce buna benzer şeylerle söz attım .haklıysan hakkını önce sen korumalısın

Sizin durumunuzda çözüm ayrılmak... Nişanlınızın tayini çıkınca o aile yine yapar yapacağını, uzaklaşınca sorunlar azalmıyor maalesef. Bugün ayrılmazsanız, yarın boşanmak durumunda kalacağınız bir evlilik bekliyor sizi

bende bundan korkuyorum adam bildiğin çocuk yetişkin gibi davranamadı normalde herkesle anlaşır ağır bi karakteri vardı ama bu olaya kadarmış.Kimseye kendini saydıramıyor

ve benim ailem onu istemiyordu en başından beri fizik olarak mekan olarak sen buna mı layıksın diyolardı araya koymadığım adam kalmadı öyle ikna ettim

Bir adam doldurusa gelip sizin elinize yüzügü koydugu an bitirmelisiniz. Cünkü bu sirf sizi ezmek ve bastirmak icin bir hareket. Ilerde bu "git bosan o zaman" ve evden atmalara gecer. Acin bakin burda bir sürü konu var. Esim ve ben bastan buna anlastik: Ciddi anlamda düsünmüyorsak bosanma kelimesi agza alinmayacak. Kavga etsek bile. Heleki dramatize hale geturilmis yüzük atmak vermek gibi durumlar asla. Böyle seyler iliskiyi yipratir sadece. Bence sen bunu tekrar iyi düsün. Seni yem gibi ailesinin önüne atmis. Ayrica durusun gayet takdir edilecek sekilde. Yani ben cok begendim. Insallah benimde ilerde senin gibi akli basinda bir gelinim olur kendini ezdirme

bende bundan korkuyorum adam bildiğin çocuk yetişkin gibi davranamadı normalde herkesle anlaşır ağır bi karakteri vardı ama bu olaya kadarmış.Kimseye kendini saydıramıyor
Lütfen kendinizi, geleceğinizi yakmayın boşandığım adam aynen böyleydi, ailesi herşeyi ona yüklerdi ses çıkaramazdı üstelik hep beni haklı gördüğü halde yine de onların dediği olurdu ve en sonunda sen haklı da olsan onların sana yaptıkları eziyetlere katlanacaksın dedi bana, sizin nişanlınız sizi haklı bile görmüyor ki sonuna kadar haklı olduğunuz halde, kendinize bu adamı layık görmeyin

Dağ başında sadece ikiniz yaşayacaksanız mutlu olursunuz, garanti.

Ama gerçek hayat böyle değil. Bugün ailesi, yarın ev sahibi, öbür gün patronu, öbür gün komşu, diğer gün arkadaşının karısı. Sizi ezdirmemesi gerekiyor. Toplumda yaşıyoruz, dağ başında değil.

kadın zaten tayin çıkarsa bende oğlumla giderim demiş. sanki lise talebesi gidip başını bekleyecek.
bu kızcağız evlenirse evliliklerinin içinden çıkmaz bu aile.
Aaa ben onu okumamışım, bu söz resmen konu sahibi kızcağızı yok saymaktır, oğlu sanki tek başına gidiyor da anası onun başını bekleyecek ne hadsizler var Allahım, konu sahibi lütfen bitir bu işi

Keske ozur dilemeseydiniz sizde yuzugu verseydiniz. Nisanlisnz size yuzuk vererek blöf yapmis artik huyunuzu ogrendi her durumda bunu koz gibi kullanip ailenize köle eder bu tipler iyi dusunun

ve benim ailem onu istemiyordu en başından beri fizik olarak mekan olarak sen buna mı layıksın diyolardı araya koymadığım adam kalmadı öyle ikna ettim

Bazen bizim görmediklerimizi onlar görüyorlar,
Sevince kandırıyoruz kendimizi
Ben çok açık bir şekilde şunu söyleyebilirim.
Evlendiğimde 24 yaşımdaydım.
Bu platform o zaman olsaydı ben buraya yazsaydım nişanlımın yaptıklarını,
buradan bir çok kişi bana sakııııınnnn derdi,
Ama yoktu işte
Burada benden sizden daha tecrübeli insanlarda var.
Bizim yorumlarımızdan ders çıkaran tecrübesizler de var.
Burası cidden bulunmaz bir fırsat
Ben eminim sizden yaşça büyüğüm büyük olmam sizden tecrübeli olduğumu ispatlamaz ama,
İlişkinize tarafsız bakmamı sağlıyor enazından,
Bu nişanlılık devam ederse sonu evlilik olursa inanın çok vahlarsınız,
Kendinize bunu yapmayın. Yol verin gitsin ki daha iyilere yer açılsın

Ben boşandığım adamın ailesinden çok uzakta olduğumuz halde bin türlü sorun yaşadım uzaktan yapmadıkları kalmadı, üstelik böyle durumda arkandan ne işler çevirdiklerini farkedip önlem de alamıyorsun...

değişir mi sizce onu değiştirebilir miyim amacım ailesine düşman etmek değil kendimi savundurmak
Bak tatlım, asla değişmeyecek... bir arkadaş söylemiş daha önce bu fragman, asıl film bundan beter olacak.
Eski eşimle sözlüysen ve nişana 2 ay varken aldığımız nişan yüzüklerini benim bekar evimde durmasın arkadaşlarım gelip gidiyor diye annesine göndermiştim. Tamamen iyi niyetle.... bize yüzdüğü geri gönderdi deyip aynı seninkiler gibi özür diletmişlerdi. Aman huzurumuz bozulmasın diye o gün idareden dilediğim özür, sonrasında boşanmaya götürdü bizi.... çünkü o köylü annesi alıştı bi kere, kaşının üstünde göz var, hadi özür dile, bugün yemekte surat astın özür dile.... bitmeyecek yani...
Senin o ısırık nişanlına ağlayacaklar da ağlayacaklar, o aile meclisi sürekli kurulacak sürekli dolduracaklar, evlenirim uzağa giderim çözüm değil biz başka şehirde oturuyorduk onlara yakın, o zaman bile tükettiler bizi...
Hatta annesiyle plan yapmışlardı, boşanma aşamasında ben evde yokken gelip altınları evden almaya...
Yani o aile meclisi hep olacak,
İnan karşına daha çok seveceğin ve sana daha çok değer veren birileri çıkacak. Burada yorum yazan herkes bir şeyler yaşamış tecrübe etmiş insanlar, keşke o zaman okusaydım bende, o zaman temmuz ayı gibi sıcak bir günde buz gibi bir mahkeme salonunda binbir hevesle kurduğum yuvamı, tanımadığım bir adamla sonlandırmak zorunda kalmazdım...
Yapma etme...
Boşanmama rağmen bekar biriyle evlendim sonra be kıymet görüyorum, evliliğin nasıl olması gerektiğini bir erkeğin nasıl savunması hanımının arkası da durması gerektiğini gördüm.
İnan öyle erkekler var, yok yakınken vazgeç, benim yaşadıklarımı yaşananı istemem, sonu böyle bitecek, burada kişiler farklı ama hikayeler hep aynı be güzelim....

Gayet makul ve mutlu olunacak bir istek. Gelinimizin gözü yükseklerde degil oğlumuzu zorlayacak istekleri olmayacak diyerek mutlu olmaları lazim. Aferin sana. Şimdi gençler daha bilinçli. Ayağını yorganına göre uzatmak varken yıllarca borç ödemek niye. Sen çok çok doğru düşünüyorsun. Hassas olduğun konu ailenin huzurunu ve evin bereketini o kadar çok etkiliyor ki. Ben de aynı hassasiyetteydim evlendiğimde. Eşim bunun doğru olduğunu gördü zamanla. Bu konuya bu kadar girmemeli aile ama muhtemelen" etrafa karşı..." zihniyetindeler. Şunu unutma sevgi hiçbirşeyin üstesinden gelmiyor konu evlilikse. Sevgine güvenerek yola çıkma. Evlenince dik duran kararlı erkek gibi erkek görmek istiyorsun karşında. Bu görevi esin degil ailesi yapınca da sen ölümlerden ölüm beğen. Aman aman!!! Doğru karar ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…