Nişanı atmak istiyorum

tahtakurusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
145
5
96
Ankara
sıkıldım artık ilgisizliğinden

sözde espri yapıyo iş yerinde yüksek sesle bi çıkışıyo bana bende saf gibi ona laf gelmesin diye iş yerinde el üstünde tutuyorum oNU

düğünle ilgili maddi sıkıntıya sokuyo ailesi onu biliyorum ama bende yoruldum artık onda varda bende yokmu düğün stresi sanki

iki gündür ağlıyorum canım sıkılıyo
dün bi durum oldu maaşı bekleyelim dedi 5 dk geçmedi bi telefon
hemen gönderiyorum şimdi hesabına dedi parası varnmış borç veriyo bana gelince maaşı bekleseydik

ben onu istiyordum çevresini değil
çevresiyle bi hayat istemiyorum
ilk defa ayrılık düştü aklıma ilk defa
oysaki ne kadar imreniyodu millet ,ilk defa ayrılık düştü aklıma ama hiç tartışmadık biz daha

Nişan evlilik öncesi birbirini tanıma evresidir.
Eğer çok üzülüyor ve çok ağlıyorsanız konuşun bitirin.
ama unutmayınki çevresi dediğiniz kişiler bir başka insanlada olsa karşınıza çıkacak.
Sonuçta eşinizle birlikte aileside bir şekilde sizlerle olucak.
Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim,kararı vericek olan sizsiniz,umarım pişman olmazsınız.

ben düğünümden bir gün önce nişanı atıyodum kafam çok bozuktu
bu dönemler böyledir hır gürlü gecer sakin olmaya çalış
ben onu istiyorum cevresini değil derken ailesini kastediyorsan
henüz aramızda öyle bi talihli olmadı
yeri gelecek ailesinin burnu herseyin içinde olacak

canım ne kadar zamandır berabersiniz, ne zaman nişanlandınız, evlilik ne zaman bilmiyorum ama bence sen de evlilik stresi başlamış. bu hepimize oldu inan :) şöyle düşün hepimiz sadece eşlerimizi istedik ama aynı zamanda onların ailesi ve çevrelerine de karışmış olduk. bu 2+2 = 4 gibi birşey. şimdi nişanlımın çevresini istemiyorum ben sadece onu istiyorum nişanı atmak geçiyor içimden diyorsun ama düşün. bunu yapsan nişanlından ayrılsan, gün gelip bir başkasını bulsan onun çevresi ve ailesi olmayacak mı sanki? tabi ben sadece çevre ve aile faktöründen dolayı bunaldığını düşünerek yazdım bunları. yoksa başka sorunlar varsa canını çok sıkan, sana ters gelen, nişanlılık dönemi zaten bir deneme süreci, olacak mı olmayacak mı karar verme zamanı, ne şekilde mutlu olacağına inanıyorsan o şekilde bir karar ver kimse seni suçlayamaz ve yargılayamaz. sevginden emin değilsen tabi ki ayrıl ama sorun sadece çevreyse, yeni gelenin de çevresi olacak unutma. mutluluklar...

biz nişanlanalı 8 ay oldu

düğünü yazın yapcaktık kayınpederi kaybettik oda stresli haklı babasını kaybetti ama ailesi olmayan insanlar ailemizmiş gibi davranıyo

dün niye para istiyo senden dedim malum şahıs için ya dedi hesaplarımız ortak gibidir onda olmaz ben yollarım bende olmaz o yollar

2 milyara yakın maaş alıyo bu adam ve beni korku sarmaya başladı evi geçindiremez kan emicisi çok etrafında diye

vallahi etrafından uzaklaştırmaya bak..yoksa iki yakanız bir araya gelmez..sorumluluklarını bilmesi lazım..açık açık konusmalısın..ayrılmayı düşünme bu zamanlar en stresli en karısık zamanlar aynısını bende yasıyorum ama ayrılıgı hiç düşünmedim..acık acık konusuyorum işe yarıyo..hemen düzeltiyo kendini...sende öyle yap.

düğün önce bizde öyle şeyler yaşadık hepsi sıkıntıdan stresten oluyor evlenince merak etme hepsini atlatıyorsun ayrılığı düşünme canım düğün sanaıldığı gibi kolay birşey değilmiş bende yapınca öğrendim.

canım şu an yapabileceğin en doğru şey, biz de evlenmek üzereyiz ve çok masrafımız olacak. istersen borç verirken bunu gözönünde tut ki biz de sıkışmayalım gibi yıkıcı olmayan, ama niyeti belli eden uyarıcı tavırlarda bulunman. sonuçta babasını kaybetmiş tabi ki ailesine destek olacak, bunu yapmaması abes olur ama arkadaşlarına borç verme zamanıdeğil elbette.

cnm benim üzme tatlı canını stres oluyo inan erkekde daha fazla stres oluyo maddi açıdan sorunlarda varya bence önceden tanıyorsan eğer böle bişey önceden yoktu diyosan düğün stresidir ama sürekli böleydi bu aralar arttı diyosan evlenip boşanmazktansa şimdiden bitmesi daha mantıklı bu kararı verecek kişi sensin ......... ne düşübüyosun peki......

canım bazı tavırları belki düğün stresinden olabilir biz de çok fenaydık özellikle düğüne iki ay kala
amma velakin etrafında sürekli para verdiği birileri varsa e bu paralar geri gelmiyorsa dikkatli ol eşin ayrı bir evi ve yaşantısı olduğunu o evi geçindirmesi gerektiğini öğrenemediği sürece çok canınız yanar o yüzden önce biraz sakinleş sonra da al karşına konuş sonra bi de senin de maaşın var diye eşine iyice yüklenirler başınızı alamazsınız aman diyim tecrübe konuşuyor

düğün öncesi insan o kadar sinirli oluyorki sadece siz yaşamıyorsunuzki bunları. ama bayan olarak sana sabırlı olmak idare etmek düşüyor. hem babasınıda kaybetmiş onu düşünmelisin. hoş bizim babsı vardıda ne oldu hiçbişey almadılar tüm borçları yüklediler eşimin üzerine birde her akşam dırdır kafasını yiyorlardı. benmi ne yaptım sustum hep onu sakinleştirdim. ailesi kavga çıkarttı sustum ama düğün ertesi kavga çıkartınca bende patladım. eğer sevginden emin değilsen pişman olmayacaksan nişanı at bu senin tercihin. ama nişanlın normalde iyiyse hiç kavga etmediyseniz gayet mutluysan onunla biraz sabret onlar yine eskisi gibi oluyorlar. erkekler strese gelemiyor maalesef.

bu para verme olayı dugun öncesi strese hıc benzemıyor ki..
ınsan stresten para dagıtırmı hıc ??
ya herzaman verır ya da hıc huyu degıldır vermez...
onun dısındakılere bısey dıyemıyorum..
kan emıcıler demıssın haklısın..
emın ola kı evlendıkten sonrada devam edecek..
yerı gelecek senı bıle kıracak onlar ıcın..
iyi dusun cnm..
daha evlı degılsın sanslısın..
cunku vlendıkten sonra bu hareketleri artık kaldıramıycaksın..

güzelim emin ol herkes aynı yollardan geçiyor bende gelinlik provasına hıçkıra hıçkıra ağlayarak gitmiştim ordaki kadınları bile ağlatmıştım hem ağlıyorum hem üstümde gelinlik ölçüsü alınıyor:gitme: düğün öncesi herkeste böyle tantanalar çıkıyor canım az sakin ol sen :teselli::teselli:

düğün öncesi herkeste bi sıkıntı oluyor. bende düğünümden 3 gün önce bitirme kararı aldm ama dayanamadım sarıldım yine boynuna . şimdi çok mutluyuz çok Şükür Allah'a. . .
bence biraz daha düşün . ben gelinlik bakmaya mobilya bakmaya düğün nişan alışverişi yapmaya hep morali bozuk gtmiştim .şimdi geride kaldı hep o günler

dün gittik güzel bi gün geçirdik dediğim gibi bizim ikili sorunumuz yok
kalabalıklaşınca etraf araya girince,her şeye karışınca onun etrafı tabi benim zavallılardan ses yok siz bilirsiniz diyorlar
o insanlar olunca sorun oluyor ama ben sorun ediyorum etmem gerek çünkü bi yuva kurcaz bi düzen olmalı
anlayamıyorum noldu bana onun etrafına kızıp bi anda yüzüğü atmak istiyorum

canım inan bana bunlar hep düğün stresinden oluyor. kolay değil, iki aile birbirine alışmaya, uyum sağlamaya çalışıyor ve bunun tüm ceremesini zavallı gelinle damat çekiyor. ama şunu bil ki bunlar bir süre daha devam etse bile en fazla 1 sene içinde herkes birbirine alışacak ve ortam süt liman olacak. siz yeter ki birbirinize saygı ve sevgiyle yaklaşmaya devam edin. ikiniz arasında sorun olmadıkça bunların hepsi gelir geçer. mutluluklar kaydirigubbakcemile3

baştaki mesajınızda ilgisiz ve espri adı altında sizi kırdığını yazmıştınız..

sonraki mesajdada aslında ikimiz arasında sorun yok diyorsunuz..CADIARZU

kafanız karışık sizin.

düğün arefesi diye birşey yok..

biraz stres olabilir ama bu stres tatlı strestir..

evlenmek isteyen iki insan biaraya geliyor, neden kötü durumlar yaşansınki, kimse istemediği biriyle evlendirilmiyor.lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…