Canım benim bende 1.5 yıl sevgililik 1.5 yılda nişanlı kaldık nişanlıyken bizimde kavgalarımız artmıştı iki tarafta gergin ve stresli oluyor şu an evliyiz ve öyle kavga edecek problemlerimİz yok çok şükür hemen böyle acele karar vermeMerhaba, 9 ay sevgililiğinin ardından nişanlandım ve şu an 14 aydır nişanlıyım. Akraba ile asla evlenmem dememe rağmen halamın oğlu ile nişanlandım.. Daha öncesinde öyle bir kuzenim olduğunu dahi bilmiyordum 17 yaşında başka bir akrabamızın düğününde tanışmıştık ilk orada görmüştüm kendisini. Nişanlım ile farklı ve uzak şehirlerde yaşıyoruz nişanlandığımızdan beri sadece bir defa görüştük. Maddi ve korona meselelerinden dolayı görüşme fırsatımız olmadı. Telefonla sürekli görüntülü sohbet halindeyiz. Sevgi ve güven konusunda bir problemimiz yok. Kendisi sabah işe gider akşamda çok yorgun olur. Gezme tozması hiç yoktur. Evine ve ailesine düşkün biridir. Genellikle çok iyi anlaşıyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz ama çok saçma şeylerden dolayı kavga ediyoruz ve kavga sırasında sinirle de olsa bazen gerizaklı gibi kelimeler kullanıyor ve ben saygıya çok önem veren bir insanım bence seven sevdiğine bu şekilde kelimeler kullanmaz bilmiyorum ben mi çok abartıyorum kavgada olur böyle şeyler diyen çok insan var ama bana göre bu tarz şeyler dahi olmamalı. Bu gece yine saçma bir konu yüzünden kavga ettik. Çok ufak şeylerden tartışma çıkıyor ve kendisi sinirleniyor ve bugun evleneceğim insan bu mu bazen pişmanlık hissediyorum filan dedi. Tartışma yaşadığımızda bir kadının her zaman kocasına karşı daha saygılı olması gerektiğini söylüyor bense eşit olunduğunu ve haksızlığa karşı susmayacağımı her zaman söylüyor. O da bende baskın karakterleriz. Ufak şeyler içinde olsa pişmanım filan demesi beni düşündürüyor. Çok sevsekte sizce ayrılmalı mıyım?
Daha askerliğini var önümüzdeki senenin sonunda olucak düğün.. Pişmanım filan demesi sinirle veya gerçek beni kırıyor. Sevgisinden şüphem yok ama bu böyle gider mi diye de endişeleniyorum kendisini çok seviyorumCanım benim bende 1.5 yıl sevgililik 1.5 yılda nişanlı kaldık nişanlıyken bizimde kavgalarımız artmıştı iki tarafta gergin ve stresli oluyor şu an evliyiz ve öyle kavga edecek problemlerimİz yok çok şükür hemen böyle acele karar verme
Evlenince ozur de dilemeyecek,hos dilese ne olur da=/Hemen ertesi güne özür diliyor benimde sinirim geçmiş oluyor ve affediyorum.. Tartışmalar çok nadir oluyor ama oluncada çok hızlı alevleniyor ne yapmam gerekiyor bende bilmiyorum sevgisinden şüphem yok ama bu şekilde oluncada bende kırılıyorum
Tartışmalar çok nadir oluyor.. Kesinlikle affedilmemesi gereken birşey mi bu konuda net karar veremiyorum çünkü her ilişkide tartışmalar oluyor. 14 aydır nişanlıyız küçük tartışmalar oldu 2 3 kez ama tartışma alevleniyor.. Bitirme kararı çok mu doğru olucak sonrasında pişman olur muyum.. Çünkü ortada gerçek bir sevgi de söz konusuNe demek gerizekalı falan? Benim eşim tek bir defa bile demedi böyle bir şey. Demez orası ayrı ama asıl ben dedirtmem zaten! Kendime saygım var, karşımdakinin de ona göre saygısı olsun. Zaten sinyali veriyor. Erkeği üstün, kadını alttan alması gereken gibi görüyor. Genelde böyle şeyler söylemem ama bence sana göre biri değil. İleride evlendiğinde bu işlerin dozunu artırır.
Bende aynen sizin söylediğiniz gibi söyledim yol yakınken bitsin o zaman dedimBana pişmanım dese, o zaman yol yakınken vazgeç derdim
Ama sen deme, yoksa köprüler cabuk yakılmış olur
En azından hatasının farkına varıyor açık açık konuş sende ben böyle kelimeler duymaHemen ertesi güne özür diliyor benimde sinirim geçmiş oluyor ve affediyorum.. Tartışmalar çok nadir oluyor ama oluncada çok hızlı alevleniyor ne yapmam gerekiyor bende bilmiyorum sevgisinden şüphem yok ama bu şekilde oluncada bende kırılıyorum
Canım açıkça konuş net olarak sınırlarını çiz bizimde uzaktandı 6 ay da bir ancak görüşebiliyorduk telefonda yanlış anlaşılmalar daha fazla oluyor ama sen yinede açık açık herşeyi net şekilde anlatDaha askerliğini var önümüzdeki senenin sonunda olucak düğün.. Pişmanım filan demesi sinirle veya gerçek beni kırıyor. Sevgisinden şüphem yok ama bu böyle gider mi diye de endişeleniyorum kendisini çok seviyorum
Daha önce saygı konusunda net konuşmuştuk o da zaten normalde argo konuşan biri değil tartışma esnasında sinirle ağzından çıktığını söylüyor. Ama şimdi konumuza dönersek bugun ki saçma sapan ufak tefek kavgadan pişman olduğunu söyledi.. Benimle evlenmek istemiyor mu acaba yani sinirlede olsa bu içindeki gerçek duygu olabilir miEn azından hatasının farkına varıyor açık açık konuş sende ben böyle kelimeler duyma
Canım açıkça konuş net olarak sınırlarını çiz bizimde uzaktandı 6 ay da bir ancak görüşebiliyorduk telefonda yanlış anlaşılmalar daha fazla oluyor ama sen yinede açık açık herşeyi net şekilde anlat
yaşında
Sizce evlenince bu tartışmalar ne şiddette olur ? Şuan yanında değilsiniz ve aynı ev ortamında ya da yan yanayken ne derece sinirleniyor nasıl tartışıyor bilemezsiniz. Çok detaylı düşünün hatta fazla detaylı düşünün yan yana olsanız bir nebze huyunu anlardınız ama şu durumda çok zor.Tartışmalar çok nadir oluyor ama oluncada çok hızlı alevleniyor ne yapmam gerekiyor bende bilmiyorum
Sizce yeteri kadar tanıyor musunuz birbirinizi. Görüntülü sohbet ve bir elin parmağını geçmeyecek sayıda yüz yüze görüşmeyle evliliğe gitmek doğru bir karar mı?Evet hep ayrı şehirlerdeydik sevgiliyken 2 3 kez görüştük yaklaşık 2 ay önce görüşme fırsatımız oldu
Bende akraba evliliğine karşıydım ama sonuç olarak birlikte büyümedik.. 17 yaşında gördüm kendisini ve farklı şehirlerdeyiz şu an 23 yaşındayımBen hala oğlu olmasına takıldım. Kuzen evliliğine karşıyım..
Bu akraba gerçeğini değiştirmiyor kiBende akraba evliliğine karşıydım ama sonuç olarak birlikte büyümedik.. 17 yaşında gördüm kendisini ve farklı şehirlerdeyiz şu an 23 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?