Nişanı atmalı mıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi f23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öz hala oğlu mu nişanlınız? Her şeyden önce bebeğiniz sağlıklı olur mu diye düşündünüz mü? Gördüğüm dört beş kişide hala oğlu amca kızı ile evlenen ilk çocuk değilse de ikinci yada ilki engelli ikinci sağlıklı şekilde

Yaklaşık 2 ay önce abisinin düğünü oldu ve 2 hafta kadar bir aradaydık en ufak tartışma dahi olmadı aramızda

Ben de ayrılın demiycem direk ama,bence nişanlılık döneminde 1 kere bir araya gelmekle olmaz ,daha yakından tanıyıp,daha sık bi şekilde bi araya gelip vakit geçirmeniz lazım,hem o zaman daha net kararını verirsin .

Kesinlikle bizde kardeş gibi büyüdüğümüzden herhalde kuzenmiş hatta komşu kızı oğluymuş onlara o gözle bakılmaz.. Dünyada kan bağı olan insan kalmamışçasına
17 yaşında tanıştım diyor ama bu akraba gerçeğini değiştirmiyor

Yaklaşık 2 ay önce abisinin düğünü oldu ve 2 hafta kadar bir aradaydık en ufak tartışma dahi olmadı aramızda
Ahh kardeşim bende senin için ordaydı sandım abisinin düğünü var diye mi görüştünüz sadece. Ben yanlış yolda olduğunu hatta ikinizin yanlış yolda olduğunuzu düşünüyorum. Bence sevgisini deği saygısını sorgula geri zekalı ya da pişman oldum lafları sizde saygı eksikliğini gösteriyor. Hadi çok seviyor dersen de ben sana bu çocuk senin için senin yanına kaç defa geldi derim.

Canım daha yaşın genç bır ınsan sana o lafları kullanıyorsa evlendiğinde daha beter olur net. Hem akraba evliliği ayrı bir fiyasko nadırdır belkı cıdden ıyı olan ama sağlıklı değil. Ilerde bundan çok sorun yaşarsın akrabalar bırbırıne girer vs önüne daha iyilerı çıkar daha yaşın ne ki

Şöyle bir sıkıntı da var yalnız bizim eve sürekli gelmesi veya kalması sıkıntı çünkü aile apartmanı şehrimizde kalacağı başka bir tanıdığı da yok

ya allah korusun ama çocuğunuz engelli olursa? hangi akrabasınız bunu göze alabiliyor musunuz? çocukların perişan olmasından korkuyorum, akraba evliliği sonuçta.
Allah korusun tabi.. Evliliklerin çoğu böyle akraba evliliğinden oluşan çok evlilik var ve çoğunun sonucu böyle değil. Tabi ki bunu araştırdım. Ama lütfen konuya sadece mantık bakmayın

Şöyle bir sıkıntı da var yalnız bizim eve sürekli gelmesi veya kalması sıkıntı çünkü aile apartmanı şehrimizde kalacağı başka bir tanıdığı da yok
Şimdi şöyle düşünüyorum aranızdaki mesafe 24-48 saat olsun sanmıyorum o kadar çok olduğunu ama sevsem napardım biliyormusun alırdım bileti ineceğim saati sabaha gideceğim saati akşama ya da geceye ayarlardım size aşıksam sizle evlenmek istiyorsam sizle sabahtan akşama kadar hasret giderir kalmam gecesine geri dönerdim.
Dar kutuptan bakıyorsun sadece sevdiğin için ama yapma ya herşeyin bir yolu bir çözümü var nasıl görmezsin bende 23 yaşındayım ama neden tek bir yönden bakıyorsun

Allah korusun tabi.. Evliliklerin çoğu böyle akraba evliliğinden oluşan çok evlilik var ve çoğunun sonucu böyle değil. Tabi ki bunu araştırdım. Ama lütfen konuya sadece mantık bakmayın
Mantıklı bakmayıp nasıl baksın, ıkı gonul bir olunca samanlık seyran olur diye yalan mı atsın.
Kaldı ki sizin gonullerde bır degıl, bır kez gorusmussunuz.

Sinirle söylediğini ve sonrasında olmayacağını söyledi. Düğün meselesine gelince tabi ki düğün için değil bir arada olmak için görüştük bu konuda bir şüphe yok.. Gelmemesinin en büyük sebeplerinden biri de biz aile apartmanın da oturuyoruz her ne kadar akraba da olsak nişanlı da olsak bizim evimizde sürekli gelip gitmesi sıkıntılı bir olay 2 günden fazla kalsa çok sıkıntı olur insanlar herşeyi yanlışa bağlamayı sever bilirsiniz.. Şehrimizde kalacağı başka tanıdığı yok

şu mantık bakalım o zaman.
nişanlın bir kadının kocasına karşı saygılı olması gerektiğinden bahsetmiş.
ataerkil bir düşünce yapısı var.

ayrıca ne de olsa akraba öyle kolay boşanamaz diye yarın öbür gün seni yıpratmayacağı ne malum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…