- 18 Kasım 2019
- 5.596
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.093
- 198
Yaklaşık 2 ay önce abisinin düğünü oldu ve 2 hafta kadar bir aradaydık en ufak tartışma dahi olmadı aramızdaSizce evlenince bu tartışmalar ne şiddette olur ? Şuan yanında değilsiniz ve aynı ev ortamında ya da yan yanayken ne derece sinirleniyor nasıl tartışıyor bilemezsiniz. Çok detaylı düşünün hatta fazla detaylı düşünün yan yana olsanız bir nebze huyunu anlardınız ama şu durumda çok zor.
2.değineceğim konu gerizekalı meselesi siz bu kelimeyi kendinize yakıştırıyormusunuz şahsen yakıştırdığınızı düşünmüyorum gerekirse sert bir dille uyarın.Saygı yoksa sevgi biter zaten mevzu sevmesi değil bir insan bir insana saygı duyuyorsa onu eş aile dost gibi sevebilir, diğer türlü zor ve yanlış.
3.konu tamam kardeşim pandemi ve maddi sebeplerle 14 aydır görüşememişsiniz ama pandemi marttan beri yasaklar da daha ileri zamanlarda oldu. Aranızda 3-5 günlük yol mesafesi yoksa bu süre bana aşırı uzun geldi.Hiç mi özlemedi hiç mi görmek istemedi diye sorar insan. Maddiyat diyosun lisede bir arkadaşım vardı çocuk günlerce cafelerde çalıştı sevgilisini görmek için yol parası biriktirdi ki onlar sevgili siz nişanlısınız.
Sorgulamanız gereken çok şey olduğunu düşünüyorum.
23Kaç yaşındasın
Kesinlikle bizde kardeş gibi büyüdüğümüzden herhalde kuzenmiş hatta komşu kızı oğluymuş onlara o gözle bakılmaz.. Dünyada kan bağı olan insan kalmamışçasınaBen hala oğlu olmasına takıldım. Kuzen evliliğine karşıyım..
17 yaşında tanıştım diyor ama bu akraba gerçeğini değiştirmiyorKesinlikle bizde kardeş gibi büyüdüğümüzden herhalde kuzenmiş hatta komşu kızı oğluymuş onlara o gözle bakılmaz.. Dünyada kan bağı olan insan kalmamışçasına
Ahh kardeşim bende senin için ordaydı sandım abisinin düğünü var diye mi görüştünüz sadece. Ben yanlış yolda olduğunu hatta ikinizin yanlış yolda olduğunuzu düşünüyorum. Bence sevgisini deği saygısını sorgula geri zekalı ya da pişman oldum lafları sizde saygı eksikliğini gösteriyor. Hadi çok seviyor dersen de ben sana bu çocuk senin için senin yanına kaç defa geldi derim.Yaklaşık 2 ay önce abisinin düğünü oldu ve 2 hafta kadar bir aradaydık en ufak tartışma dahi olmadı aramızda
Kesinlikle katılıyorum17 yaşında tanıştım diyor ama bu akraba gerçeğini değiştirmiyor
Canım daha yaşın genç bır ınsan sana o lafları kullanıyorsa evlendiğinde daha beter olur net. Hem akraba evliliği ayrı bir fiyasko nadırdır belkı cıdden ıyı olan ama sağlıklı değil. Ilerde bundan çok sorun yaşarsın akrabalar bırbırıne girer vs önüne daha iyilerı çıkar daha yaşın ne ki
Şöyle bir sıkıntı da var yalnız bizim eve sürekli gelmesi veya kalması sıkıntı çünkü aile apartmanı şehrimizde kalacağı başka bir tanıdığı da yokAhh kardeşim bende senin için ordaydı sandım abisinin düğünü var diye mi görüştünüz sadece. Ben yanlış yolda olduğunu hatta ikinizin yanlış yolda olduğunuzu düşünüyorum. Bence sevgisini deği saygısını sorgula geri zekalı ya da pişman oldum lafları sizde saygı eksikliğini gösteriyor. Hadi çok seviyor dersen de ben sana bu çocuk senin için senin yanına kaç defa geldi derim.
Haklısınız benim sadece açıklamak istediğim şey hiç bir araya gelme fırsatımız olmadı evet akrabayız ama arada herhangi bir tanışıklık yomtjKesinlikle katılıyorum
Allah korusun tabi.. Evliliklerin çoğu böyle akraba evliliğinden oluşan çok evlilik var ve çoğunun sonucu böyle değil. Tabi ki bunu araştırdım. Ama lütfen konuya sadece mantık bakmayınya allah korusun ama çocuğunuz engelli olursa? hangi akrabasınız bunu göze alabiliyor musunuz? çocukların perişan olmasından korkuyorum, akraba evliliği sonuçta.
Şimdi şöyle düşünüyorum aranızdaki mesafe 24-48 saat olsun sanmıyorum o kadar çok olduğunu ama sevsem napardım biliyormusun alırdım bileti ineceğim saati sabaha gideceğim saati akşama ya da geceye ayarlardım size aşıksam sizle evlenmek istiyorsam sizle sabahtan akşama kadar hasret giderir kalmam gecesine geri dönerdim.Şöyle bir sıkıntı da var yalnız bizim eve sürekli gelmesi veya kalması sıkıntı çünkü aile apartmanı şehrimizde kalacağı başka bir tanıdığı da yok
Mantıklı bakmayıp nasıl baksın, ıkı gonul bir olunca samanlık seyran olur diye yalan mı atsın.Allah korusun tabi.. Evliliklerin çoğu böyle akraba evliliğinden oluşan çok evlilik var ve çoğunun sonucu böyle değil. Tabi ki bunu araştırdım. Ama lütfen konuya sadece mantık bakmayın
Sinirle söylediğini ve sonrasında olmayacağını söyledi. Düğün meselesine gelince tabi ki düğün için değil bir arada olmak için görüştük bu konuda bir şüphe yok.. Gelmemesinin en büyük sebeplerinden biri de biz aile apartmanın da oturuyoruz her ne kadar akraba da olsak nişanlı da olsak bizim evimizde sürekli gelip gitmesi sıkıntılı bir olay 2 günden fazla kalsa çok sıkıntı olur insanlar herşeyi yanlışa bağlamayı sever bilirsiniz.. Şehrimizde kalacağı başka tanıdığı yokAhh kardeşim bende senin için ordaydı sandım abisinin düğünü var diye mi görüştünüz sadece. Ben yanlış yolda olduğunu hatta ikinizin yanlış yolda olduğunuzu düşünüyorum. Bence sevgisini deği saygısını sorgula geri zekalı ya da pişman oldum lafları sizde saygı eksikliğini gösteriyor. Hadi çok seviyor dersen de ben sana bu çocuk senin için senin yanına kaç defa geldi derim.
17 yasında gorsen dahi hala halanın oglu dımı, 17 de gordun dıye akrabalıktan dusmedı?Bu akraba gerçeğini değiştirmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?