Nişanı atmalı mıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi f23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saydığım sorunlar kesinlikle ayrılık sebebi mi sevgimi bir kenara mı bırakmalıyım

Yazmış olduğum gibi gelince kalmasına gerek yoktur belki de hiç bu yönden baktın mı

Yani AYRILMALI mıyım

Aramızdaki mesafe 12 saat
Gerekirse 48 saat olsun seven gelir siz bu kişinin sizi EŞ olarak sevdiğini düşünmeyin. Geliş saatini sabaha , geri dönüş saatini akşama alıp sizde ya da başka yerde kalmadan çok güzel gelir vakit geçirir görüşür tanırsınız..
Akraba evliliği mevzusuna hiç değinmiyorum ama sizin ilişkinizde sevgi olduğunu düşünmüyorum varsa da evlenecek kadar değil. Karşı tarafında diğer pişmanım geri zekalı vs mevzusundan dolayı size saygısı olduğunu düşünmüyorum.Herşeyin temeli saygı , sevgininde aşkında. Uzatmayın bence tabi siz bilirsiniz ama evlenecek kadar saygınızın, sevginizin olduğunu düşünmüyorum

AYRILMALI MIYIM?
Ayrılmalısın.
Halasına gelın gıdıp kıymeti bilinen on kısıden biridir, o da babası en zenginleridir babasından korkarlar anca oyle el ustunde tutarlar.
Gerısıı ezilir. Akraba oldugu ıcın Bosanma durumu bile gerceklesmez.
Hıc gerek yok boyle aksiyonlara.
23 yasındasın gencecıksın, onune neler cikar kimbılır.

Saydığım sorunlar kesinlikle ayrılık sebebi mi sevgimi bir kenara mı bırakmalıyım
Ee tabı benım arkadasım nişan attı bu durumdan bızede söyleyememiş çocuk kötü gözüksün diye. Başta bu laflar sonra ota boka her sınırlendığınde p.. v.k vs neler dıyormuş. Kıskanlıkları cabası. Sonunda nışanı attı rahat. Bız onada dedık böylesı evlenınce senı döverde evede hapseder dıye. Allahtan iş işten geçmemişti. Kızım 23 ne ki millet 30 unda evlenıyor daha ılerısınde bıle normal artık eskıı gıbı değil. Akraba işi olmaz zateb

Ailesi de iyi ama pek arayıp sormazlar bu yüzden onlara karşı da çok mesafeliyim..

Şu an duygularım daha baskın olduğu için mantığı iyi kavrayamıyorum bakış açılarınız gözümü açabilir
akraba ne de olsa diye seni ezecekler.
boşanamayacağını düşünecekler.
kendi ailen bile akraba olduğunuz için boşanmanı istemeyecek.
adam dövse de sövse de ömrünün sonuna kadar orda kalman gerekecek.
bir de çocuk olursa ohooooo.

Ailesi de iyi ama pek arayıp sormazlar bu yüzden onlara karşı da çok mesafeliyim..
Arayıp sormaları muhım degıl isterse dk bası arasınlar.
Kocana itaat edeceksin kafasındaki bır erkekle mutlu olamazsın anladın mı? O bu kafadaysa aılesı kimbılır hangı kafa da.
Sen simdi Nisan atacam dersen aılen onaylar mı?

Ailem her zaman yanımda elhamdülillah benim mutluluğum önemli ben zaten kendi ayakları üzerinde biriyim üniversiteden de yeni mezun oldum..

17 yaşında tanışmışsınız 9 ay sevgili olmuşsunuz 14 aydır nişanlısınız..bu durumda siz 18 yaşında falan nişanlandınız hatta 18 e girmeden.. Şuan da 19 yaşındasınız.. Bahsettiğiniz muhabbetler yaşınız için çok büyük geldi bana kusura bakmayın.. Nişanlanmadan da ilişkinizi devam ettirebilirdiniz.. Okulunuzu okuyup daha sonra kendinizi hala aynı adamla birlikte olmak istiyor muyum?? Sargusuna çekip daha sonra nişanlanmalıydınız.. Tabi bu benim fikrim.. Bende eşimle 18 yaşındaydım tanıştık ama okulumuz bitmeden nişan falan yapmadık bana yanlış geliyor.. Çünkü 18 yaşı eş seçimi için biraz aceleci bir yaş.. Tabi sizde hepi topu bir nişan yapmışsınız adamın nikahına gşrmemişsiniz gerçi ama yine de diyeceğim şu evlenmek için lütfen acele etmeyin.. Diğer bahsettiğiniz şu aranızdaki mevzuya gelince saçma sapan düşüncelere sahip bir kişilik.. Kadın kocasına hep susmalı falan şeklinde bu çok tehlikeli.. Zaten daha küçüksünüz ama baktığım zaman sen daha olgun daha mantıklı olan tarafsın..

Ben ezilecek bir karakterde değilim. Şu an ki sorunlara da tahammül etmemin sebebi nişanlım çok sevmem. Fikir alma sebebim de yaşanılan tecrübeler ve evlilikte neler doğuracağı mı bilmek istemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…