Annemin asıl niyeti daha eve taşınmadan boyası falan olmadan o evden vazgeçirtip başka daha düzgün bir ev tutturtmak o yüzden bu kadar tepki veriyor ama nişanlıma bunu söyleyince başka ev baksak deyince o da bu sefer sen dalga mı geçiyorsun diyor kaporası verildi boyaya başlanacak diyor. O da haklı oldu bi sefer o ev olacak ama annem kabullenip bana moral vereceğine daha moral bozuyor off anne off
seni döverim diyorsa yapamaz pardon da neye göre yapamaz kıyamız demsissin valla öle bir kıyarkiii sen bile inanamazsın
Merhaba arkadaşlar son günlerde o kadar moralim bozuk ve stresliyim ki yardımınıza ihtiyacım var. Düğünüme 80 gün var ve nişanlımla son günlerde tartışmalarımız iyice arttı herşey sorun olmaya başladı. Oğlak burcu ve çok inat hep kendi dediği olsun istiyor ha bana danışmıyor mu bazı konularda danışıyor ama hep son sözü o söylemek istiyor çok aceleci tez canlı ben ise ağır ve temkinli yaklaşırım olaylara. Şuanki sorunumuz şu düğün yaklaştığı için kiralık ev bakmaya başladık sadece iki ev bakmıştık onlar bana çok küçük gelmişti üçüncü baktığımız ev ilk görüşte hoşuma gitmişti kaçmasın diye tutalım dedim kapora yatırdılar ama evi annem ve babam görünce hiç beğenmediler sen yeni evleneceksin o ev çok kirli ve masrafı var ve 5. kat çok yüksek eşyalarınm hep çizilecek kırılacak dediler onlar öyle yapınca bende soğudum evden ama nişanlım orası olsun istiyor kaporada yatmış annemin çok morali bozuk benim de ve değişmesini istesem olmayacak biliyorum çok inatlar. Ve bunun gibi bir çok sorun en ufak bişeyi yanlış anlamalar büyütmeler hatta böyle olursa seni ilerde döverim gibisinden tehdit vari konuşmalar yaşadım biliyorum kıyamaz siniriyle söylüyor ama bütün bu olanlar babamın annemin kafanı toparla iyi düşün demeleri beni çok strese sokuyor ben ne yapmalıyım inanın bilmiyorum bazen tartışınca çok muıtsuz oluyoruz ve onuda kendimide mutsuz etmek istemiyorum ilerde daha kötü olur diye korkuyorum yol yakınken bu ilişkiden sağlıklı bir evlilik çıkmayacaksa vazmı geçmeliyim yoksa devam mı etmeliyim lütfen yardım edin
ne demek cnm faydam olduysa sevinirim.Aynen anlattığın gibi benim eşim de evlenmeden önce öyleydi sakinken hiç bir problem yok ama sinirliyken çok aksi kırıcı hırçın hepsi var ama siniri dinince oda aynen çoğu zaman üzülüyo sinirliyken dedikleri için özür diliyodu içimi rahatlatmaya çalışıyodu.Birde benim nikahım ilk önce oldu 2 ay sonra düğünüm oldu nikah kıyıldıktan sonra babamla bazı sorunlar yaşadık eşimin yanına gelmek zorunda kaldım düğünümüze kadar hatta o gün bile bir sürü tatsızlık kavga herşey oldu düğün günüm de eşim çok stresliydi bir aksilik çıkıcak diye teyzemin oğluyla atıştılar oğlak burcu kıskançtır eşim de öğleydi sonra düğün falan yok demeye başladı ben gelinliğimde baba evindeyim düğün salonuna gidicez diye bekliyorum eşimle babası tartıştılar kapının önünde sonra babam müdahale etti noluyo napıyosunuz evimin önünde diye ben kapıda gelinlikle ağlaya ağlaya izliyorum düğün arabamızın süslerini faln parçaladı babamda sinirlendi düğün yoksa yok dedi gir içeri dedi bana bende girdim artık öle bi doldum ki patladım o an beni sevmiyo sandım sinir krızi geçirdim evden herkesi çıkarmak istedim kapıyı kapatıp itim derken kapının cam olan bölümünden iterek vurdum kollarım hep kesik içinde gelinliğim kan içinde kala kaldım bayıldım ambulans geldi ambulansa aldılar beni babamda bindi cam kesikleri olduğu için aşı yapmak istedilr hastaneye gitmemiz gerk dediler görevliler hastaneye götürürsek tutanak tutulur ordan karakola ifadeye gitmk zorunda kalırsınız dedi bende istemedim polisler falan geldi eşim orda benmlemisin dedi evet dedim sonra babam sana boşan demiyorum ama bu şekilde kız alınmaz böle çıkılmaz evden bu şekilde gidersen hakkımı helal etmem dedi ambulansdan indim herkez sakinleşti sonra kuaföre götürdüler tekrar saçm başım her yerim perişandı saolsun kuafördekiler çok ilgilendi düğün saçına 40 tl aldılar eşim hüngür hüngür ağlayıp durdu beni o halde görünce çok üzüldü annem babam perişan onlara da çok üzüldüm sonra düğün salonuna geçtik hiç bir şey olmamış gibi düğünümde oynayıp durdum ilk dansımızda bugünün hep iyi yönünü düşünücez diye söz verdik birbirimize güle oynaya bitirdik düğünümüzü eşim her aklına geldiğinde hemen yüzü düşüyo üzülüp ağlıyo hiç haketmedin bense naptım diye dövünüp duruyodu ama ALLAH'ıma şükürler olsun atlattık.. Hep üstüme düşerdi eşim o günden sonra daha da üstüme titrer oldu nazar deymesin kırk bir buçık kere maşallahhh=)
üzülme yani neler neler var benden sana bi örnek olsun diye anlattım =)
Bence de nasıl kıyamaz kıyamayan insan bunun lafını bile etmez ve bence kıyamaz değil de öyle bi insan değil deseydin daha sağlam olabilirdi ama o lafı etmiş bi insan da aynı zaman da. Önce emin ol bundan
Daha önce bir şiddetini görmedim ama hakaretvari psikolojik şiddet var fiziksel değil. Bunları onun tez canlılığına sinirine veriyorum zaten bana da söylüyor ben sinirli insanım diyor kızınca gözüm hiçbişey görmüyor diyor bir kere daha bu döverim lafını etmişti ben o zaman tavrımı koymuştum ayrılma aşamasındaydık aylar önce sonra arayıp ben sana hiç öyle bişey yapabilir miyim sinirle söyledim falan dedi üzdüğü için özür diledi öyle birşeryin olmayacağını söyledi ama şimdi hepo beni suçluyor sürekli kavga çıkartmaya çalışır gibi ufacık şeyleri büyütüyor ve çok alıngan bende alınganımdır ama bu benden de alıngan. Bak döverim evlenince falan demeleri acaba bak şimdiden söylüyorum ilerde yaparsam ben sana söylemiştim bunların olacağını demek için mi yapıyor diyorumm iyice silkinip kendimi toplamaya çok ihtşiyacım var bern böyle şeyler bilmezdim nelerle uğraşıyorum ya
Spora yazıldığını söylüyorsun canım muhakak git düğün öncesi çok iyi gelecek.. Bu günleri gerçekten mumla arıyacaksın..
Oturup ailenle de konuş bu konuyu senin ne kadar üzüldüğünü ...Nişanlına da bir şekilde abartı olmadan canım dişlerini göster .Dayak noktası yok yani benimde kabul edebileceğim bir şey değil.. Bazı şeylere izin verirsen ileride önlemini alamazsın. Bu sadece senin ailen için geçerli değil diğer taraf içinde geçerli..
Canım önemli olan sen bu çocukla bir ömür geçirebilecekmisin. Aynı eve girince eşyası şusu busuna bakmıyor iş.. Yani ortak bir payda da bir araya geleceksiniz başlarım evin reisi kim hakimi kim olayına herkesin üstün olduğu noktalar vardır... Biz eşimle ikimizde yayız ama eşim benden daha atılgandır daha bencidir.. Şu önemli hayır diyebileceğim noktaları iyi biliyorum ben onları bildiğim sürece de eşim sağolsun asla diretmez ben bilirim ben ederim diye...
Şimdiden ev için böyle tantana çıktıysa yanlış anlama bunun çeyiz gitmesi var çeyiz sermesi var.. var oğlu var :):)
Allah kolaylık versin canım hiç canını sıkma sana diyebileceğim şudur sağlığından etme kendini lüütfen
En başında anneni de alıp gitmeliydin bence kaportayı filan verdirmeden önce. Sonuçta annen de haklı, kızı için en güzeli en iyisi olsun, sıkıntı çekmesin istiyor. Mantıksız da değil o kadar masraf yapana kadar daha düzgün bi ev tutsaydınız derken. Ama artık olan olmuş, annenin gönlünü almaya çalış. O kıyamaz zaten affeder bi süre sonra seni ama olabildiğince evle ilgili diğer konularda onun dediğini birebir olarak yapmasan da onların fikirlerine önem verdiğini onları da göz önünde tuttuğunu belli et. Sonuçta yarın bi gün Allah korusun ama mutsuz olursan yine her zaman senin yanında olacak olan ailendir.
Nişanlının stresine gelince, normaldir. Ben de oğlak burcuyum. Her şey hemen olsun ve mutlaka benim istediğim gibi olsun isterim. Ben de bu inadım ve tez canlılığım yüzünden nişanlımı çok bunaltmışımdır. Nişanımızın yapılacağı gün bile ne kavgalar çıkarmıştım. Ama bunları onu sevmediğimden yapmadım, stres altında çok daha hassas oluyorum, inadım da asabiyetim de artıyor. Burada sana düşen biraz anlayış göstermek. Ama seni döveceğine dair imalarda bulunuyorsa, sakın altta kalma. Sana böyle bir şey yapmaya kalkarsa bile seni kaybedeceğini bilsin.
Ah canım benim ya neler atlatmışsın inan duygulandım insan başına herşey geliyor değil mi olmaz dediğin oluyor senin adına çok üzüldüm ama en azından sonu güzel bitmiş inşallah bundan sonra çok ama çok mutlu olursunuz. Keşke böyle olmasaymış ama bak herşeyde bir hayır var sen o noktada bile vazgeçmemişsin onunla beraber olmayı seçmişsin ve onun sana olan sevgisi bu hareketinden sonra daha da artmıştır. Hep duyardım düğün zamanı kız tarafı oğlan tarafı böyle tartışmalı olacağını sorunlar olacağını insan kendi başına gelince daha iyi anlıyor. Ama benim belki şu konuda çok hatalarım var hep alttan alan ben olunca o sanırım daha da şımardı herşeyi yaptırtabileceğini sanıyor bu konuda biraz kesin kararlar vermeli ve tavrımı koymalıyım. İlk zamanlar takı olaylarındada sorunlar çıktı neyse ki o günleri atlattık ama çok cimri bir ailesi var nişanlımda biraz aileden kaynaklı biraz onlara çekmiş ben herşeyimi farklı hayal etmiştim ama kader işte.Erkek kardeşim ilk günden beri istemiyor nişanlanınca biraz biraz kabullenmeye başaldı babam ise ilk zamanlar sen okumuşlsun üniversite mezunu o lise falan imalarında bulundu üstü kapalı bunların benim için önemi yok önemli olan anlaşabilmekti ve ben hep aileme karşı herzaman nişanlımı savunmuşumdur ama onunda bu şekilde davranıp beni üzmesi kırması bazen canımı çok yakıyor ya babamlar haklı çıkarsa düşüjncesine kapılıyorum nişanlımın 40 yaşlarında evlenmemiş bir ablası var üvey ablası nişanlımın ailesini sanki o yönetiyor ilk zamanlar onunlada sorunlar yaşadık çok kıskançtı ama o günleride aştık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bilemiyorum nasıl olacak şu saatten sonra bazen diyorum niye bukadar acele ettik ettirdi nişanlanmakta yüzüme güldüğünde bana sarıldığında herşeyi unutuyorum onu seviyorum ama ufacık bir tartışmada çok aksileşiyor huysuz insanla tartışması ölüm gibi bişey sinir stres hep inşallah düğünden sonra benim oğlakta sakinleşir ve bugünleri bana unutturur allahtan tek bunu diliyorum evlilik kararı vermek hakikaten ne kadar da zor bir kararmış inşallah herşey düzelir canım ya insanın hayatıyla ilgili çok önemli bir karar verirken sinir stres içinde olması ne kadar da zor bir durummuş ya allah yardımcım olsun
Canım, eğer eski açtığım konuya bakarsan benim de nişanı attığımı görürsün ve haklı olduğum halde hayırlısının bu olduğunu düşündüğüm halde çok pişmanım.
İnan şimdi olsa atmazdım çektiğim acının haddi hesabı yok. Ağlamaktan mahvoldum. Dönmek istiyorum ama aileler yüzünden dönemiyorum da. Yapma etme eyleme
bu sebepten dolayı atma bence nişanı, benim çektiğimi sen çekme...
Canım, eğer eski açtığım konuya bakarsan benim de nişanı attığımı görürsün ve haklı olduğum halde hayırlısının bu olduğunu düşündüğüm halde çok pişmanım.
İnan şimdi olsa atmazdım çektiğim acının haddi hesabı yok. Ağlamaktan mahvoldum. Dönmek istiyorum ama aileler yüzünden dönemiyorum da. Yapma etme eyleme
bu sebepten dolayı atma bence nişanı, benim çektiğimi sen çekme...
sağol cnm evet insanın başına herşey gelebiliyor ben kimseye ezdirmezdim kendimi en ufak yüksek ses tonuna gelemezdim bende hırçınlaşırdım asla bir erkeği alttan almam derdim çok çok büyük konuşmamak gerekiyo yapmam dediğim şeyleri yapıyorum eğer eşimi sevmeseydim düğün gününde ona bi kez daha evet demezdim ama isterse bin defa olsun ALLAH'IMINDA izniyle evet derim...
sende üzülme çokta ezdirme kendini oda kırıldığını üzüldüğünü anlasın hırçın kırıcı konuşma üzüldüğünü kırıldığını sinirlendiğinde seni çok hırpaladığını söle birazda sensizlik korkusunu yaşat ben bir kere ayrılalım demiştim blöftü tabi gece kapımda arabada sabahladı hüngür hüngr ağladı arayıp bnde sni seviyorum dediğim de havalara uçtu yani bazen erkekleri korkutmak gerekiyo rayına oturana kadar tabi... İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR CANIM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?