canım ev konusunda bısey dıyemem aılenın tutumunada karısamam ama benım kardesımde oglak burcu anlatırken kardesım canlandı gozumde doverım dedıyse dover en azından benım kardesım ınat sınırlı agresıf haksız bıle olsa kabul etmeyen benım dıyen bırıdır oğlak burcu kardesımde genc kızken cok kavga ederdık kedı kopek gıbı bende balıgım kız arkadasınıda hırpaladı yanı sınır bır gelır anlatamam bı arkadasımın esıde oglak oda boleydı kıza derdım kardesım gıbı davranıo ınat ve gıcık
Dügün arifesinde hemen hemen herkez bu tarz tartışmalar yasıyo,sen evi begenmişsin sonuçta ilk gördügünde istediginde olmuş tutulmuş,annen oturmıcakki o evde tatlım be.Niye bu kadar etkilenip morelini bozuyosun.Aileler herşey çok güzel bile olsa muhakkak bir kusur bulurlar,senin nasıl içine siniyosa onu yapıcaksın.Bu sebeplerden dolayı nişanı atmak olmaz yani.Sevmiyomusun,uzun zamandır tanımıyomusun nişanlını?
bencede nişanlını ikna etmeye çalış,öyle ha deyince çıkamazsın ayrıca çıkınca da annenin dediği gibi eşyaların çizilir..bilmiyorum be evlendiğimde de kayınvalidemler kendilerine yakın eski bi ev vardı orayı tutmak istediler ama ben eşyalarım yeni olcak yeni bina olsun istedim nişanlımla da konuştuk ve uzak ama yeni bi eve çıktım 4 yıldır da oturuyorum artık bi dahaki taşınmam ev alınca olur inşallah...sorununuzun çözüleceğine inanıyorum...
Amin canım benim amin inşallah çok sağolasın ama dediklerini uygulucam biraz dişlerimi göstercem ve bensizlikle korkutcam arada bir eli maşalı olmakta yarar var aslında ben çok sakin iyi hoşumdurda bir soğudum mu tam soğurum biter herşey bende kadifeden eldiven içinde demir yumruk gibiyimdir haksızlık olduğunda saygısızlık insanlara unutamayacakları dersler verir çıkar giderim hayatlarından aaa bu böyle tepki vermezdi çok yumuşak huyluydu diyerek ezmeye çalışanlar bile şaşar kalır arkamdan ama bu duruma geldi mi kıymeti yok bitecek noktaya geldiği anda noktayı koymasınıda bilirim umarım öyle olmaz ama nişanlandım diye sonuçta nikah yok bişey yok elalem nişanlıdan ayrıldı diyecek diye bir ömür acı çekemem ama ben yinede iyi tarafından bakmak istiyorum herşeye...
ne demek cnm faydam olduysa sevinirim.Aynen anlattığın gibi benim eşim de evlenmeden önce öyleydi sakinken hiç bir problem yok ama sinirliyken çok aksi kırıcı hırçın hepsi var ama siniri dinince oda aynen çoğu zaman üzülüyo sinirliyken dedikleri için özür diliyodu içimi rahatlatmaya çalışıyodu.Birde benim nikahım ilk önce oldu 2 ay sonra düğünüm oldu nikah kıyıldıktan sonra babamla bazı sorunlar yaşadık eşimin yanına gelmek zorunda kaldım düğünümüze kadar hatta o gün bile bir sürü tatsızlık kavga herşey oldu düğün günüm de eşim çok stresliydi bir aksilik çıkıcak diye teyzemin oğluyla atıştılar oğlak burcu kıskançtır eşim de öğleydi sonra düğün falan yok demeye başladı ben gelinliğimde baba evindeyim düğün salonuna gidicez diye bekliyorum eşimle babası tartıştılar kapının önünde sonra babam müdahale etti noluyo napıyosunuz evimin önünde diye ben kapıda gelinlikle ağlaya ağlaya izliyorum düğün arabamızın süslerini faln parçaladı babamda sinirlendi düğün yoksa yok dedi gir içeri dedi bana bende girdim artık öle bi doldum ki patladım o an beni sevmiyo sandım sinir krızi geçirdim evden herkesi çıkarmak istedim kapıyı kapatıp itim derken kapının cam olan bölümünden iterek vurdum kollarım hep kesik içinde gelinliğim kan içinde kala kaldım bayıldım ambulans geldi ambulansa aldılar beni babamda bindi cam kesikleri olduğu için aşı yapmak istedilr hastaneye gitmemiz gerk dediler görevliler hastaneye götürürsek tutanak tutulur ordan karakola ifadeye gitmk zorunda kalırsınız dedi bende istemedim polisler falan geldi eşim orda benmlemisin dedi evet dedim sonra babam sana boşan demiyorum ama bu şekilde kız alınmaz böle çıkılmaz evden bu şekilde gidersen hakkımı helal etmem dedi ambulansdan indim herkez sakinleşti sonra kuaföre götürdüler tekrar saçm başım her yerim perişandı saolsun kuafördekiler çok ilgilendi düğün saçına 40 tl aldılar eşim hüngür hüngür ağlayıp durdu beni o halde görünce çok üzüldü annem babam perişan onlara da çok üzüldüm sonra düğün salonuna geçtik hiç bir şey olmamış gibi düğünümde oynayıp durdum ilk dansımızda bugünün hep iyi yönünü düşünücez diye söz verdik birbirimize güle oynaya bitirdik düğünümüzü eşim her aklına geldiğinde hemen yüzü düşüyo üzülüp ağlıyo hiç haketmedin bense naptım diye dövünüp duruyodu ama ALLAH'ıma şükürler olsun atlattık.. Hep üstüme düşerdi eşim o günden sonra daha da üstüme titrer oldu nazar deymesin kırk bir buçık kere maşallahhh=)
üzülme yani neler neler var benden sana bi örnek olsun diye anlattım =)
Vallahi ağzım açık bir şekilde hüzünlenerek okudum çok kötü şeyler yaşamışsınız gerçekten herşey düzeldi mi peki ?
ALLAH'IMA şükürler olsun ki düzeldi hayat bu herşey olabiliyor nazarımız çıktı diyoruz bizde daha kötüsüde olabilirdi ALLAH korusun düğüne diye çıkıp cenazeye gidenler var ben halime şükrediyorum en azından kimseye özellikle eşime zarar gelmeden atlattık .Şimdide 5.5 aylık hamileyim eşim çok istedi bebeğimizn olmasını oğluşum utkum gelicek aramıza inşallah ....=))
Allah bozmasın canım çok sevindim,rabbim hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin ,tabiki düğün öncesi çok sorunlar olabilir ama asıl şaşırdığım ailelerin konuyu büyütmemesi .Maşallah..
Merhaba arkadaşlar son günlerde o kadar moralim bozuk ve stresliyim ki yardımınıza ihtiyacım var. Düğünüme 80 gün var ve nişanlımla son günlerde tartışmalarımız iyice arttı herşey sorun olmaya başladı. Oğlak burcu ve çok inat hep kendi dediği olsun istiyor ha bana danışmıyor mu bazı konularda danışıyor ama hep son sözü o söylemek istiyor çok aceleci tez canlı ben ise ağır ve temkinli yaklaşırım olaylara. Şuanki sorunumuz şu düğün yaklaştığı için kiralık ev bakmaya başladık sadece iki ev bakmıştık onlar bana çok küçük gelmişti üçüncü baktığımız ev ilk görüşte hoşuma gitmişti kaçmasın diye tutalım dedim kapora yatırdılar ama evi annem ve babam görünce hiç beğenmediler sen yeni evleneceksin o ev çok kirli ve masrafı var ve 5. kat çok yüksek eşyalarınm hep çizilecek kırılacak dediler onlar öyle yapınca bende soğudum evden ama nişanlım orası olsun istiyor kaporada yatmış annemin çok morali bozuk benim de ve değişmesini istesem olmayacak biliyorum çok inatlar. Ve bunun gibi bir çok sorun en ufak bişeyi yanlış anlamalar büyütmeler hatta böyle olursa seni ilerde döverim gibisinden tehdit vari konuşmalar yaşadım biliyorum kıyamaz siniriyle söylüyor ama bütün bu olanlar babamın annemin kafanı toparla iyi düşün demeleri beni çok strese sokuyor ben ne yapmalıyım inanın bilmiyorum bazen tartışınca çok muıtsuz oluyoruz ve onuda kendimide mutsuz etmek istemiyorum ilerde daha kötü olur diye korkuyorum yol yakınken bu ilişkiden sağlıklı bir evlilik çıkmayacaksa vazmı geçmeliyim yoksa devam mı etmeliyim lütfen yardım edin
Merhaba arkadaşlar son günlerde o kadar moralim bozuk ve stresliyim ki yardımınıza ihtiyacım var. Düğünüme 80 gün var ve nişanlımla son günlerde tartışmalarımız iyice arttı herşey sorun olmaya başladı. Oğlak burcu ve çok inat hep kendi dediği olsun istiyor ha bana danışmıyor mu bazı konularda danışıyor ama hep son sözü o söylemek istiyor çok aceleci tez canlı ben ise ağır ve temkinli yaklaşırım olaylara. Şuanki sorunumuz şu düğün yaklaştığı için kiralık ev bakmaya başladık sadece iki ev bakmıştık onlar bana çok küçük gelmişti üçüncü baktığımız ev ilk görüşte hoşuma gitmişti kaçmasın diye tutalım dedim kapora yatırdılar ama evi annem ve babam görünce hiç beğenmediler sen yeni evleneceksin o ev çok kirli ve masrafı var ve 5. kat çok yüksek eşyalarınm hep çizilecek kırılacak dediler onlar öyle yapınca bende soğudum evden ama nişanlım orası olsun istiyor kaporada yatmış annemin çok morali bozuk benim de ve değişmesini istesem olmayacak biliyorum çok inatlar. Ve bunun gibi bir çok sorun en ufak bişeyi yanlış anlamalar büyütmeler hatta böyle olursa seni ilerde döverim gibisinden tehdit vari konuşmalar yaşadım biliyorum kıyamaz siniriyle söylüyor ama bütün bu olanlar babamın annemin kafanı toparla iyi düşün demeleri beni çok strese sokuyor ben ne yapmalıyım inanın bilmiyorum bazen tartışınca çok muıtsuz oluyoruz ve onuda kendimide mutsuz etmek istemiyorum ilerde daha kötü olur diye korkuyorum yol yakınken bu ilişkiden sağlıklı bir evlilik çıkmayacaksa vazmı geçmeliyim yoksa devam mı etmeliyim lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?