nişanı attık ve bitti

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
1 yıllık nişan 2 yıllık iliskin an itibariyle bitti..süreç icinde garip tebessumum oldu..aglamadim hic neden bilmiyorum..eski konularimda var bitis nedenim..evlilik sonrasi askere gidicekti ailemmle koyde kalican diye direttiler gelene kadar evim dururken.anne evimde kalamazmisim onlardan cikiyomusum evlenince faln fistan.oyle iste

Hayirlisi olmus üzülmeyin. Olmayinca olmuyor zorlamaktansa yol yakinken dönmek daha iyi.

Barisirsiniz nasilsa ama bu sureci iyi degerlendir sevgi

Olması gereken buydu,Allah tez zamanda içini ferahlatsın.Hakkında hayırlısı.

Coook iyyyi yapmissin kurtulmussun hiiic uzulme diger konularini biliyorum icini ferah tut geccek bir omur uzulmekten iyidir

Çok iyi yapmışsın ,için sızlamıyor çünkü mantıklı bir karar ...Ne demekmiş o annemlerle köyde kalcan hatırlıyorum çok saçmaydı konuştukları ..

düşünceleride çok saçmaymış..ne o gelin alınca..ailesi ni mi unutacak..tabiki bir gelinin eşi olmayınca yanı kendi ailesinin yanında daha rahat eder..kendilerini bulunmaz hint kumaşı mı zannediyorlar..hiç üzülme..hayatına daha çok kişiler çıkar..

1 yıllık nişan 2 yıllık iliskin an itibariyle bitti..süreç icinde garip tebessumum oldu..aglamadim hic neden bilmiyorum..eski konularimda var bitis nedenim..evlilik sonrasi askere gidicekti ailemmle koyde kalican diye direttiler gelene kadar evim dururken.anne evimde kalamazmisim onlardan cikiyomusum evlenince faln fistan.oyle iste
iyi etmissin desem ayip etmis olur muyum? zira konularinu biliyorum..
Rabbim hayirli kararlar verdirsin..

Hayırlısı olsun canım, eski konularından dolayı doğru karar verdiğini düşünüyorum. İnşallah düzgün insanlarla karşılaşırsın bundan sonra.

Hakkınızda hayırlısı olsun

Siz daha önce bununla ilgili konu açmıştiniz sanirim..geçmiş olsun böyle adamlardan hayır gelmez

Hayırlısı olsun. Önceki konuları bilmiyorum fakat yorumlardan anladigim sizin için bunun daha hayırlı olduğu. Evlenince ailenizle kalmanızı doğru bulmamasına ise hiç anlam veremedim. Umarım fikirlerinizin uyustugu iyi insanlar cikar karsiniza.

Nisanlilik donemini aglayarak uzulerek geciriyordun zaten evliligini dusunemiyorum bile.Boylesi hayirlisiymis.Uzuleceksin elbet ama bitecek.Dinecek acin.

Back
X