Evet çözümsüz.Eskidende sinirli biriydi ama beni kırsa felan kıyamazdı barışırdık hemen herşey çok farklıydı.Geçen yıl bu vakitler askere gitti kısa dönem orda çok zorlandı psikolojisi bozuldu birde bisürü sorumluluğu var ailesi vs herşey onun üsrtündeydi derken çok ama çok değişti bana karşı da.Ama yinede sevgisine hep emindim.Nişan oldu 30 ekimde,nişandan sonra beni günde 1 kez aramıyodu bile çok farklıydı herkese karşı banada çok kötü.Dışarda felan hiç buluşmuyoduk bize gel oturalım diyodu eve gidiyodum eve gelince yemek yiyip uyuyodu ben annesi gille oturuyodum.bu benim için önemli bi sorundu.Ama herşeye dayanırdım beni bitiren küfürleri oldu.en ufak tartışma korkunç,iğrenç hakaretlere varıyodu.ve artık bunu bilerek yapmaya başladı sürekli si..ir gt diyodu en sonunda verdim ailesine yüzüğü ve altınları telim ettim.Böyle yani çözümsüz

40 günde nişan bitti çok gururuma dokunuyo.insan nişanlısına ne olursa olsun s...r git,şere..iz dermi?madem kendine güvenmiyodu sevmiyodu neden benimle nişanlandı?ben zorlamadım ki çıkmaya başladığımzdan 3 ay sonra hep o ısrar etti okulum vardı vs okurken evlenelim ne olacak gibi çoook ısrar etti.ama şimdi böyle yaptı 2 gün oldu daha yolun açık olsun gibisinden duygusal bi veda mesajı attım ona bile sadece si...ir git diye cevap yazdı.ve daha aileme bile söyleyemedim bittiğini biran önce söylemeliyim ama çok zor...ne yapacağımı bilmiyorum,odamdan hç çıkmadan sürekli ağlıyorum.