Nişanı attım,tecrubesi olan arkadaşlar ne olur yardım edin

Hayır smuwila aramadı,annesi ablaları arıyorlar çok üzülüyolar onlar.beni severlerdi bende onları,annesi ağlıyo sürekli beni haklı görüyolar.Kendi kimseyle konuşmuyomuş tek başına oturup düşünüyomuş.

Benim nişanlımda geçen sen ebu dönemde gitti askere ve gerçekten onunda psikolojisi ciddi anlamda bozuldu askerdeyken daha önce olmayan alışkanlıklar edindi bazen çokta kırıcı oldu birde üstüne işsizlik psikolojisi eklenince benzer olaylar yaşadım seninle bir dönem ben bu dönemde üstüne gitmedim o aramadan aramadım zamanla düzeldi biliyorum yaptığı hiç birşeyi haketmemişsin ama belliki çok fazla bozulmuş psikolojisi.. keşke biraz daha mücadele etseydin belki gurursuzluk diye düşünecek çoğu kişi ama ben bunu zor anındada yanında olmak olarak görüyorum belki çok iyimser yaklaştım bilmiyorum

çok iyi yapmışsın canım
zor bir karar kolay değil ne hayallerle nişanlanıyorsun
ama bir de işin içine hayal kırıklığı giriyor
"ben böyle düşünmemiştim"diyerek...
hakkında hayırlısı olsun canım erken farketmen çok iyi olmuş...:71:

cnm bende nişan attım severek ayrıldım küfür falan yoktu ama nedense ben ondan severek ayrıldım yazı mevzusuna inanırmısınız bilmiyorum ama bana yazı yaptı kim yaptıysa ve ben o çok sevdigim adamı çok çirkin görmeye başladım yanına yaklaşamıyordum bu yüzden ayrıldım..ve o 15 gün sonra yani benm dogumgunumde baskasıyla nişanlandı.ben hastanelik oldum ilaçlarla ayakta duruyodum psikolog yardımıyla..derken karşıma okadar perişan bi haldeyken ayrılıgımın 3.ayında murat çıktı ve ben ona sırılsıklam aşık oldum..unutamamm die çıldırdıgım adamı unutturdu bana 5 yıl anlaştık ve son 1 yıldır nişanlıyız.iyiki ayrılmışım ondan ve şimdiki gerçek aşkımı bulmusum.bazen gülüyorum kendime ben gerçek sevgiyi tatmamışım meger bundan önce ne diye hastanelik olmusum anlamıyorum..inşallah düzelir psikolojisi eski nişanlının yada hayırsızsa sende böle bişry yaşarsın yani sevdigini sandıgın birini unutturacak geçek aşkını hayat arkadaşını bulursun bu süreç geçici cnm sadece sabretmen ve bu durumu kabullenmen lazım..

Son düzenleme:
sana bu yaptıklarından sonra içinde sevgi kaldı mı
zannetmiyorum kendimi senin yerine koyuyorum
tek damla gözyaşı akıtmazdım
şükretmelisin evlenmeden gerçek yüzünü gördüğüne
seni kaybettiğine otursun kendi ağlasın
umarım barışma gibi bir hata yapmazsın

Ailesi çok perişan beni çok severlerdi,onun üstüne gittiklerinden sürekli inat yapıyo,biliyorum küfür varsa iyi yapmışsın diye düşünür herkes ama onun asıl kalbi bu değil,düzelemedi askerden gelince bide şirketi vardı kardeşine teslim etmişti geldiğinde batmak üzereydi 150,000 tl borca girdi geleli 8 ay oluyo askerden o gün bugündür bunlarla uğraşıyo,bende hiç benimle görüşmüyosun dışarı çıkmıyoruz vs diye çok üstüne gittim,bende de suç çook ilgisiz duramadım tek çocuğum ben zaten yalnızdım.o beni anlamadı ben onu.üstelik benim haberim yokken bana bireysel emeklilik açmış 3 aydır ödüyomuş bende beni hiç düşünmüyo diyodum,birde küfürün ardından yüzükleri ve altınları annesine teslim etmeme aşrı sinirlenmiş,fevri yim bende işte kafam attımı düşünmeden hareket ediyorum.Dayanamıyorum,5 yıl çıktık ama öncesi de var ben onu 10 yıldır tanıyorum,şuan 25 yaşındayım 15 mden beri tanıyorum,çocukluktan aşıktı bana 5 yıl da peşimde koştu,evlerimiz yakındı.hala çok yakın.ben bitirsemde bişeyler kopmuyo,heryerde inanılmaz anım var belki her konuda,alışverişimizi bile beraber yapardık hep,ne biliyim çok başkaydık,irademe yenik düşüyorum barışmak istiyorum,onunda hala sevdiğini biliyorum ama öyle bir duruma geldikki ne o bunu diyebilir ne ben.Başkasını düşünmekmi mümkün değil yapamam çünkü 10 yıl sanki hayatımın bütününü onunla geçirmişim gibi,kardeşleri o barışöak diyo sen arama o arıcak biz eminiz diyolar aradı 3 saat konuştuk neden bana böyle davrandığını anlattı hiç anlatmadığı sorunlarını,en sonda Allah a emanet ol dedi,bende ona,onun dışında hiç aramdı.çok canım yanıyo,ayağa kalktığımda yürümekte zorlanıyorum.

Benim nişanlımda geçen sen ebu dönemde gitti askere ve gerçekten onunda psikolojisi ciddi anlamda bozuldu askerdeyken daha önce olmayan alışkanlıklar edindi bazen çokta kırıcı oldu birde üstüne işsizlik psikolojisi eklenince benzer olaylar yaşadım seninle bir dönem ben bu dönemde üstüne gitmedim o aramadan aramadım zamanla düzeldi biliyorum yaptığı hiç birşeyi haketmemişsin ama belliki çok fazla bozulmuş psikolojisi.. keşke biraz daha mücadele etseydin belki gurursuzluk diye düşünecek çoğu kişi ama ben bunu zor anındada yanında olmak olarak görüyorum belki çok iyimser yaklaştım bilmiyorum

Doğru söylüyosun biraz bende daha anlayışlı davransaydım bu kadar oda ileri gitmicekti :(

Son durum ne var mı bir gelişme? Ben hala barışmandan yanayım..

Aramıyo,anlatmıştım henüz babam bilmiyo saklıyorum çünkü öğrendiği an sonsuza kadar kapanır konu zaten söyleyemem de ben yani 5 yıl gezdik,1 yıl senin haberin olarak nişanlanmayı bekledik nişanlanıncada 40 gün bile dolmadan ayrıldık diyemem.bunu onada söyledim,babanlar helelleşmeye geldiklerinde öğrenecek benim ailemde elimden başka gelen yok demiştim 4 gün önce tamam demişti bugün yolarım yarın yollarım dedi,ama hala ailesi helalleşmeye felan gelmedi,ben arasamda inat yapıyo ,bilmiyorum benimde çok haklı olduğum yanlarım var ama sanırım burnumu sürtmek istiyo,ama bende kendi haline bıraktım,işide oluruna bıraktım,birde evli olan ablası aradı yarın felan gidicez eve seninle onu beraberce dinlememiz lazım dedi,onada demişler hayır felan dememiş susmuş sadece,sence gerçekten ayrılmaya kararlımı? çok üzgünüm bu sessizlik daha da zor :43:

Ailesi çok perişan beni çok severlerdi,onun üstüne gittiklerinden sürekli inat yapıyo,biliyorum küfür varsa iyi yapmışsın diye düşünür herkes ama onun asıl kalbi bu değil,düzelemedi askerden gelince bide şirketi vardı kardeşine teslim etmişti geldiğinde batmak üzereydi 150,000 tl borca girdi geleli 8 ay oluyo askerden o gün bugündür bunlarla uğraşıyo,bende hiç benimle görüşmüyosun dışarı çıkmıyoruz vs diye çok üstüne gittim,bende de suç çook ilgisiz duramadım tek çocuğum ben zaten yalnızdım.o beni anlamadı ben onu.üstelik benim haberim yokken bana bireysel emeklilik açmış 3 aydır ödüyomuş bende beni hiç düşünmüyo diyodum,birde küfürün ardından yüzükleri ve altınları annesine teslim etmeme aşrı sinirlenmiş,fevri yim bende işte kafam attımı düşünmeden hareket ediyorum.Dayanamıyorum,5 yıl çıktık ama öncesi de var ben onu 10 yıldır tanıyorum,şuan 25 yaşındayım 15 mden beri tanıyorum,çocukluktan aşıktı bana 5 yıl da peşimde koştu,evlerimiz yakındı.hala çok yakın.ben bitirsemde bişeyler kopmuyo,heryerde inanılmaz anım var belki her konuda,alışverişimizi bile beraber yapardık hep,ne biliyim çok başkaydık,irademe yenik düşüyorum barışmak istiyorum,onunda hala sevdiğini biliyorum ama öyle bir duruma geldikki ne o bunu diyebilir ne ben.Başkasını düşünmekmi mümkün değil yapamam çünkü 10 yıl sanki hayatımın bütününü onunla geçirmişim gibi,kardeşleri o barışöak diyo sen arama o arıcak biz eminiz diyolar aradı 3 saat konuştuk neden bana böyle davrandığını anlattı hiç anlatmadığı sorunlarını,en sonda Allah a emanet ol dedi,bende ona,onun dışında hiç aramdı.çok canım yanıyo,ayağa kalktığımda yürümekte zorlanıyorum.

ay canım yaaa 3 saat konuşmuşsunuz tatlıya bağlanmadımı yani keşke orada sen bağlasaydın tatlıya yaa

Aramıyo,anlatmıştım henüz babam bilmiyo saklıyorum çünkü öğrendiği an sonsuza kadar kapanır konu zaten söyleyemem de ben yani 5 yıl gezdik,1 yıl senin haberin olarak nişanlanmayı bekledik nişanlanıncada 40 gün bile dolmadan ayrıldık diyemem.bunu onada söyledim,babanlar helelleşmeye geldiklerinde öğrenecek benim ailemde elimden başka gelen yok demiştim 4 gün önce tamam demişti bugün yolarım yarın yollarım dedi,ama hala ailesi helalleşmeye felan gelmedi,ben arasamda inat yapıyo ,bilmiyorum benimde çok haklı olduğum yanlarım var ama sanırım burnumu sürtmek istiyo,ama bende kendi haline bıraktım,işide oluruna bıraktım,birde evli olan ablası aradı yarın felan gidicez eve seninle onu beraberce dinlememiz lazım dedi,onada demişler hayır felan dememiş susmuş sadece,sence gerçekten ayrılmaya kararlımı? çok üzgünüm bu sessizlik daha da zor :43:

canım yok yok burnunu sürtmeye çalışıyor ay inşallah barışırsınız yaa

ay canım yaaa 3 saat konuşmuşsunuz tatlıya bağlanmadımı yani keşke orada sen bağlasaydın tatlıya yaa

Konuştuk evet ama veda gibi konuştu hep, arada bir de senin söylemek isdeğin bişey varmı diye sordu 2-3 kez.bende yok dedim.Hayır der diye cesaret edemedim:( oda bana en son peki Allah a emanet ol dedi ben de sende dedim.Birde ben tamamen hatalı durumuna düşürmek istemedim kendimi onunda çok yanlışı var dı benim de ben ısrar etsem naza çeker ısrar etsem barışırız belki ama bu sefer aynı sorunlar devam eder diye korkuyorum.O yüzden ben sessiz kalıyorum.Anca o ararda konuşalım derse işte :(

Konuştuk evet ama veda gibi konuştu hep, arada bir de senin söylemek isdeğin bişey varmı diye sordu 2-3 kez.bende yok dedim.Hayır der diye cesaret edemedim:( oda bana en son peki Allah a emanet ol dedi ben de sende dedim.Birde ben tamamen hatalı durumuna düşürmek istemedim kendimi onunda çok yanlışı var dı benim de ben ısrar etsem naza çeker ısrar etsem barışırız belki ama bu sefer aynı sorunlar devam eder diye korkuyorum.O yüzden ben sessiz kalıyorum.Anca o ararda konuşalım derse işte :(

aaslında sen şuanda çok mantıklı düşünüyosun ama bu sessizlik içinde ailenin duymaması lazım
allahtan onun ailesi böyle ısrarcı
onlar sizi barıştırır merak etme

adam sen onlara gidince odasına gidip uyuyor seni günde bir kere bile aramıyor her tartışmada ağır hakaretler ediyorsa neyi beklyorsun babana niçin söylemiyorsun psikolojisi bozulduysa psikoloğa gitsin neden hıncını senden çıkarsınki? hepimizin dertleri sorunları var hele erkeklerimzin bizden kat be kat daha fazla sorunları var akşama kadar onun bunun afrasıydı tafrasıydı uğraşıyorlar kendi işleride olsa çalışan olsalarda bu değişmiyor yani. şimdi hepimizin kocası veya nişanlısı böyle hakaret mi etsn bence bunu onda bir hak olarak görmekle hata ediyorsun.kendine olan saygına zarar veriyorsun.ne olursa olsun siz daha nişanlısınız şimdi böyle küfürler eden yarın evlendiğinde döverde emin olabilirsin..o zaman ne yapacaksın bence yol yakınken boşver derim severek ayrılman ilerde nefret ederek pişmanlıklar içinde boşanmandan daha iyidir canım.
sen de ona yaz "asıl sen s..tr git" diye valla çok sinirlendim ya..:84:

coook ıyı olmus en ıyısını yapmışsın gecer gecer bunlar da gecer zaman her seyın ilacı o lafı işte öyle yedırırler adama gözünden düşsün artık aptal mıdır nedır evlenıp napıcaktın allah korusun o adam neler yapmazdı sana basit insan ..askerlık de bahane oldu sankı tek askere o gıttı yanii yolun acık olsun

Bazen aklıma başka şeyler bile geliyo :( Kolay kolay aklıma böyle şeyler gelmez ama nazar değdiğine inanır oldum ne zaman onların akrabalarının düğün gibi bişeylerine gitsek bayramda dolaşsak papaz oluyoruz,o sülalerinde okumuş adam gibi işi olan tek erkek, yakışıklıda sayılır,bende kendimi çok beğenmem ama herkes güzel olduğumu vs söyler hele akrabaları bana bayılır,giyimime yakışmasına dikkat ederim,iyi bi üniversiitetede okudum felan, biyere gittikmi (düğün gib) çok bakarlardı felan ne biliyim yanlış anlamayın dediklerimi ukalalık değil,ama çok çekemeyenimiz vardı,zamanında ona da bana da bela olan çoktu,bizi ayırmaya engellemeye çalışanlarda oldu son 1 yıl hariç,hatta ilk yılımızda 6 ay ayrıldık geri olduk,ne biliyim aklıma bi nazar geliyo şuan kafayı yedim galiba :43:

bende 3 hafta önce nişan attım , konuşmak istediklerimi konuşamadan, severek ayrıldım. hayır nabıyoruz , niye böyleyiz diyemeden.. gururum ağır bastı. üzgün müyüm evet, geçtimi 3 haftada acısı hayır, ilk günkünden daha ağır.. ama ailem benim yanımda oldular, hepsi iyiki dedi iyiki, daha mutlu olacaksın eminiz.. bir uğraş bul kendine, ve bırak senin kıy*****i onlar anlasın, sen ağlama.. için acısa da olmayınca olmuyor arkadaşım.. evlilik kıy*****i bilenlerle olursa güzel, mutlu olmak için evlenmiyor muyuz biz? ne kadar seversen sev, her yanlış senden birer birer alıp götürüyor, sonra ne sevgi kalıyor geriye ne de saygı. için çok acıyor biliyorum , istiyorsun yalvarılsın, pişman olunsun.. çok çok iyi anlıyorum, ama boş.. elindeyken kıy*****i anlamayan adam, kaybettikten sonra anlasa ne çıkarki o saatten sonra?

Victory,leyla sizde haklısınız,ama sadece bana karşı değil kendi annesine bile çok uzak,çok başka,bilmiyorum kafam öyle karışıkkı sadece Allah tan hayırlısını diliyorum,Hayırlıysa düzelsin hayırsızsa olmasın diye diliyorum.

Bazen aklıma başka şeyler bile geliyo :( Kolay kolay aklıma böyle şeyler gelmez ama nazar değdiğine inanır oldum ne zaman onların akrabalarının düğün gibi bişeylerine gitsek bayramda dolaşsak papaz oluyoruz,o sülalerinde okumuş adam gibi işi olan tek erkek, yakışıklıda sayılır,bende kendimi çok beğenmem ama herkes güzel olduğumu vs söyler hele akrabaları bana bayılır,giyimime yakışmasına dikkat ederim,iyi bi üniversiitetede okudum felan, biyere gittikmi (düğün gib) çok bakarlardı felan ne biliyim yanlış anlamayın dediklerimi ukalalık değil,ama çok çekemeyenimiz vardı,zamanında ona da bana da bela olan çoktu,bizi ayırmaya engellemeye çalışanlarda oldu son 1 yıl hariç,hatta ilk yılımızda 6 ay ayrıldık geri olduk,ne biliyim aklıma bi nazar geliyo şuan kafayı yedim galiba :43:

su anda ona dönmek barısmak için sebepler arıyorsun ama bence hata edersın Allah ınsana akıl fikir vermiş tartsın düşünsün diye bu adamla mı mutlu olacaksın ..ya bı ınsan evladı dıgerıne o küfrü etmeye utanırken nasıl oluyor da sana esı olacak ınsana edebılıyor terbıyesızce ..nasıl cocuk yetıstırecek bu adam sorumluluk alamıyor sıkıya gelınce basıyor küfürü ..şimdi aklına hep gelır aslında özü iyi bize büyü mü yaptılar vs vs bunlar senı kandırmasın bi insan degısmez bence su anda asıl özünü göstermeye başlamış sakın derim ben bir de arayıp konusmaya calışarak kendi degerını düşürme ..babana da o küfrü ettiği için ayrıldım dersen emınım hak verecektır kımse evladına laf ettırmez

niye kafayı yiceksin ki arkadaşım nazar vardır evet nazar da değmiş olabilir ki gittiğiniz ortamlarda göze gelmiş olabilirsiniz malesef güzel olunca yakışıklı olunca çiftleri kıskanan çok çok olur birinci derece akrabaların bile kıskanır..evet bunu söleyen çok kişi var...beraber insan içine çıkınca nazar değiyor galiba ayrılık oluyor tartışıyoruz diyorlar aynı şeyi bende diyorum..ama benden sana bir tavsiye canım inşallah barışırsanız bir ortama girince ikiniz içinden sürekli aytel kürsi nas felak oku gerçekten nazarı önlüyormuş....

Back
X