Ailesi çok perişan beni çok severlerdi,onun üstüne gittiklerinden sürekli inat yapıyo,biliyorum küfür varsa iyi yapmışsın diye düşünür herkes ama onun asıl kalbi bu değil,düzelemedi askerden gelince bide şirketi vardı kardeşine teslim etmişti geldiğinde batmak üzereydi 150,000 tl borca girdi geleli 8 ay oluyo askerden o gün bugündür bunlarla uğraşıyo,bende hiç benimle görüşmüyosun dışarı çıkmıyoruz vs diye çok üstüne gittim,bende de suç çook ilgisiz duramadım tek çocuğum ben zaten yalnızdım.o beni anlamadı ben onu.üstelik benim haberim yokken bana bireysel emeklilik açmış 3 aydır ödüyomuş bende beni hiç düşünmüyo diyodum,birde küfürün ardından yüzükleri ve altınları annesine teslim etmeme aşrı sinirlenmiş,fevri yim bende işte kafam attımı düşünmeden hareket ediyorum.Dayanamıyorum,5 yıl çıktık ama öncesi de var ben onu 10 yıldır tanıyorum,şuan 25 yaşındayım 15 mden beri tanıyorum,çocukluktan aşıktı bana 5 yıl da peşimde koştu,evlerimiz yakındı.hala çok yakın.ben bitirsemde bişeyler kopmuyo,heryerde inanılmaz anım var belki her konuda,alışverişimizi bile beraber yapardık hep,ne biliyim çok başkaydık,irademe yenik düşüyorum barışmak istiyorum,onunda hala sevdiğini biliyorum ama öyle bir duruma geldikki ne o bunu diyebilir ne ben.Başkasını düşünmekmi mümkün değil yapamam çünkü 10 yıl sanki hayatımın bütününü onunla geçirmişim gibi,kardeşleri o barışöak diyo sen arama o arıcak biz eminiz diyolar aradı 3 saat konuştuk neden bana böyle davrandığını anlattı hiç anlatmadığı sorunlarını,en sonda Allah a emanet ol dedi,bende ona,onun dışında hiç aramdı.çok canım yanıyo,ayağa kalktığımda yürümekte zorlanıyorum.