İçimden bir ses konu sahibi bugün barışmış olarak geri dönecek diyor :44::44::44:
Ya sen acmisin aciktamisin? Senin bir ailen yokmu? Resmen anneni aileni seni ileride dövmekle tehdit ediyor ki nisanlilik döneminde yapmis bunu... Bak belki asiksin, belki bilmediginden normal sayiyorsun bu adamin hareketlerini ama kesinlikle normal degil bu davranislar.. pintiligini ailesini dinlemesini gectim ama adam resmen hakaret ediyor resmen ileride uygulayacagi siddeti hem düsünüyor hemde ailene anlatmaktan cekinmiyor. Seni hor görüyor
ALLAHIM sinirden nasil yazacagimi sasirdim
Bende zamaninda nisan attim.. inan bana hayatin sonu degil ve hayatimda verdigim belkide en iyi kararoldugunu simdi simdi anliyorum! Sonra aglayayacagima bir ömür boyu simdi aglarim
yuh diyorum artik. birde bundan sonra nasil bir yol izlemeliyimmi diye düsünüyorsun. Canim sen o pislikten yol yakinken kurtulduguna dua et ve üstüne bir de kurban kes.... Kendi degerini bil canim.... Bu kadar cekmissin o adamdan, sabir diye diye... eminim bunun karsiligini olerki zamanda güzel bir insanla alirsin....
hakkaten ben konuyu okuyunca, şu alıntılaNANLA aynı zannettim..
iki bacı dertlerini mi yazdılar birbirinden habersiz acaba?
konu sahibi bir açıklama yapar herhalde buna
bir üyeligi iki kisimi kullaniyor ben anlamadim :44:
kardeşi açmış üyeliği ama kardeşte abla yerine yorum yazıyor sözde..
kardeş channel olan profilmiş ama üyeliğini iptal ettirmiş..
ayrı ayrı kişiyseniz neden diğer üyelik iptal ediliyor
KK nin dikkatini sabrını mı test ediyorlar yoksa
şimdi konuyu açan abla ve nişanlıydı.neyse nişanı attı kurtuldu
arada girip yzan da evli kızkardeşi sanırım.üyeliği iptal edilmiş.
ama aynı üyelikten yazmayın kızlar kafamızı karıştırmayın
ee chanel diger uyelikse burda ne ariyor,konuyu abla aciyor ama hop chanelde giriyor araya cvp yaziyor chanel evli degilmi ablasi gilde ne isi var karisik geldi biraz :26:
hee simdi anladim,ayni uyeligi iki kisi kullanmasi yasak diye biliyorum haberleri olsun
evet channel evliymiş, kendi evindeymiş evinden yazıyormuş biz merak etmiyelim diye..
abla da evden yazıyormuş..
hayır olsun ama bakalım ne çıkacak
abla olan hepar, burada kardeş olan channel in konusunu ( kendi hakkında ve ailesinin hakkında yazdıklarını ) okudu..
arkadaşlar kopyaladılar.. bir yorum da yazmamış..nişanda olup bitenlerle ilgi falan
karışık değil mi sizcede?
ee chanel diger uyelikse burda ne ariyor,konuyu abla aciyor ama hop chanelde giriyor araya cvp yaziyor chanel evli degilmi ablasi gilde ne isi var karisik geldi biraz :26:
evet channel evliymiş, kendi evindeymiş evinden yazıyormuş biz merak etmiyelim diye..
abla da evden yazıyormuş..
hayır olsun ama bakalım ne çıkacak
abla olan hepar, burada kardeş olan channel in konusunu ( kendi hakkında ve ailesinin hakkında yazdıklarını ) okudu..
arkadaşlar kopyaladılar.. bir yorum da yazmamış..nişanda olup bitenlerle ilgi falan
karışık değil mi sizcede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?