- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Alsında oğlunu başına çalsın artık bu oğul ana muhabbeti nedir yaa ayy şiştim inanki kabullenemiyorlar gelinlerı :)Benimkide ağlıyordu ev uzak olmasın ben gidip gelemem oğluma yemek getiremem diye oğlunu kandırıp dizinin dibinde rezil bi ev bulmuştuk sırf yanında olsun oğlu diye harabe eve bile saray muamelesi yapmıştı ay ayy ne güzel evmiiş kapılara bak beyaz ayy diye triplere girmişti tabi ev sahibi şok
Allah onunda yardımcısı olsun bunların vebalini nasıl ödeyecekler bilmiyorum ama her düşüşün bi çıkışı vardır onunda yükseldiği gün gelir elbet yani inşallah çok teşekkür ederim gözümü açtığınız için@bide bele cek bayılıyorum senin kullanıcı adına :)
ayrıca yüreğime yüreğime su serptin laf dinleyerek doğru olanı yaparak.ayy çok seviyorum ayy elalem ne der diyerek hayatını karartmadın afferin kız sana.
bak sana ne diyeceğim çok çok yakın akrabam geliniyle oturuyor daha doğrusu evine hizmetçi bir kadın adlı oğlunun yatağına da sokup çocuk doğurtuyor diyeyim.
anayla babayla görüşmesi yasak ortada çocuklar var kadın garibim dövmüyorlar sövmüyorlar bari çocuklarımdan ayrılmayayım diye boşanmıyor.evde adı o kadın ne kocasının ne kendinin o evde hükmü yok kaynana ne derse o ne derse o alınır o satılırı o yenilir ve hatta o giyilir.
yaşı 30 küsür oldu 20 senelik evli ve maalesef benim 60 yaşındaki annem ondan genç.
kahroluyorum 10 yılda bir görüyorum o da düğün cenazede her gördüğümde daha yaşlı daha da içine kapanık kapana kısılmış fare gibi.
evlerine gitmiyorum çünkü avazım çıktığı kadar bağarıp o evden koparmak istiyorum.
kaynanayı soracak olursan yedi içti otrudu bol bol semirdi hala suratsız hala dominant .
ve aynı senin kaynan gibiydi ilk başta.
Allah onunda yardımcısı olsun bunların vebalini nasıl ödeyecekler bilmiyorum ama her düşüşün bi çıkışı vardır onunda yükseldiği gün gelir elbet yani inşallah çok teşekkür ederim gözümü açtığınız için
ay doğru yapmışsın , yarın bir gün çocukların olunca sanki o çocuklar onların da, sen de taşıyıcı anneymişsin muamelesi görünce keşke perdeci de yüzüğü atsaydım derdin , hakkında hayırlısı olsun canım.Evet bunu yaptım dün perde bakılmaya gidildi annesi ve oğlu renk beğenmişler bizde annemle oruç halimizle bizede danışacaklar hep birlikte alacağız herşeyimizi hayaliyle gittik tabiki öyle olmadı ben yine perdeci de ses çıkarmadım hatta perdeyi diken abi sen mi kullanacaksın bırakta gençler seçsin dedi orda yüzüğü eline tutuşturacaktım ama eve gelip telefonda kıyameti kopardım salak nişanlımda bizde son sözü gelin söyle herşeyi kız kendi yapar falan dedi ki ben nişanlığımı bile kendim seçmedim sonra dedim ki ben seninle çok mutlu olurdum ama iş sadece seninle bilmiyormuş dedim eşyaları topluyorum babam getirecek dedim ve evde zerre eşyaları kalmadan hepsini gönderdim içim buruk çok canım acıyor ama geçecek Allahın izniyle bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Bu aileye gelin gideceksin diye korkuyordum;ne yalan soyleyim..Evet bunu yaptım dün perde bakılmaya gidildi annesi ve oğlu renk beğenmişler bizde annemle oruç halimizle bizede danışacaklar hep birlikte alacağız herşeyimizi hayaliyle gittik tabiki öyle olmadı ben yine perdeci de ses çıkarmadım hatta perdeyi diken abi sen mi kullanacaksın bırakta gençler seçsin dedi orda yüzüğü eline tutuşturacaktım ama eve gelip telefonda kıyameti kopardım salak nişanlımda bizde son sözü gelin söyle herşeyi kız kendi yapar falan dedi ki ben nişanlığımı bile kendim seçmedim sonra dedim ki ben seninle çok mutlu olurdum ama iş sadece seninle bilmiyormuş dedim eşyaları topluyorum babam getirecek dedim ve evde zerre eşyaları kalmadan hepsini gönderdim içim buruk çok canım acıyor ama geçecek Allahın izniyle bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Nesine pisman olacaksin ki, gordun simdiden gercek yuzlerini.. Sana laf dusmez deyip seni yok sayan kadin ve ogulcuguyla o kurdugun hayallerin hic birini yasayamazdin..Sağolun ah aptal kafam dememek için yaptım bunu belki ilerde pişmanlık hissi yaşarım ama şu an üzülsemde ailem ve ben doğru kararı aldığımızı düşünüyoruz
Allah korusun hiç düşünmüyorum ki zaten onlarda bi çaba göstermedi ne kadar yerinde bi karar vermişim diyorum şimdi inşallah pişman olup geri dönmez bu sefer burnundan getiririm çok canımı yaktı bide bana Allah görendir bilendir demez mi böyle içimdekileri söyleyemedim diyemedim ya la hesabı oldu içimde kaldı inşallah bigün söyleme fırsatım olur senin annen herşeyi mahvetti annen yüzünden tam bir yılan senin annen diyeydim rahatlardım belki yaSimdi nisanlin annesini bi sureligine susturup eline ayagina kapanabilir.. Ikna etmek icin her seyi yapabilir.. Artik akillandilad diye dusunme sakın.. Kimse degismez.. Ders cikaracak kapasitede olan zaten bunlari yapmaz.. Mesele esya degil kesinlikle; arizali hastalikli zihniyet.. Bugun esya olur, yarin ailen, öbür gun cocugun.. Hepsiyle ilgili sorun yasardin mutlaka.. Simdi onca yaptiklarina bakmayıp 'burnu dikti, bizi begenmedi, perde icin nişan atti' muhabbetleri dönebilir; aldirma.. Kurtulmussun cidden, Allah'asukret.. Ve arkana bile bakma..
De canım kim tutar seni.. ayrıca sadece anası değil kendisi de..Allah korusun hiç düşünmüyorum ki zaten onlarda bi çaba göstermedi ne kadar yerinde bi karar vermişim diyorum şimdi inşallah pişman olup geri dönmez bu sefer burnundan getiririm çok canımı yaktı bide bana Allah görendir bilendir demez mi böyle içimdekileri söyleyemedim diyemedim ya la hesabı oldu içimde kaldı inşallah bigün söyleme fırsatım olur senin annen herşeyi mahvetti annen yüzünden tam bir yılan senin annen diyeydim rahatlardım belki ya
Ayy gerçekten mi çok sevindim ya bi umut geldi şimdi içime böyle şeyler yaşayınca insan dünyanın sonu geldi gibi zannediyor halbuki ne dertler var her halimize şükür buda geçercanım sakın üzülüp ay nişandan döndüm mantığıyla üzülme ben de nişanan dönmüştüm hem de dünyadaki en fırıkdak adama çok aşık olup nişanlandım sonra bi şekilde ayrıldık tamamen grurdan ayrıldım hep açık kapı bırakarak azıcık meyletse barışacaktım Allahtan bi dünya olaylar gelişti de unuttum gitti .eğer evlenseydim boşanmıltım adım gibi eminim.ve dünya bir yana eşim bir yana diyeceğim eşim var şimdi .
iyiki o acıları çektim iyi ki evlenmedim o üçkağıtçıyla :)
Aynen ana kuzusuymuşsun koskoca 28 yaşında eğitimli işinde gücünde adamsın ne bu ya biraz bağımsız olmayı öğren yani diyeyim dimi bu varya kesin askerlikte anasının fotoğrafına bakarak ağlamıştır herşeye ağlıyordu zaten en kötü günlerinde ben vardım o kadar kalabalık içinde yapayalnızdı bunlar ne çabuk unutuluyor yaDe canım kim tutar seni.. ayrıca sadece anası değil kendisi de..
Keske sorun sadece annesi olsaymis : )Allah korusun hiç düşünmüyorum ki zaten onlarda bi çaba göstermedi ne kadar yerinde bi karar vermişim diyorum şimdi inşallah pişman olup geri dönmez bu sefer burnundan getiririm çok canımı yaktı bide bana Allah görendir bilendir demez mi böyle içimdekileri söyleyemedim diyemedim ya la hesabı oldu içimde kaldı inşallah bigün söyleme fırsatım olur senin annen herşeyi mahvetti annen yüzünden tam bir yılan senin annen diyeydim rahatlardım belki ya
Annesini sevmesi baska sey, her hatasina yanlisina kör olup bir de arka cikip "anaci"olmasi bambaşka sey.. Simdi "ama annem benim" ayagina yatar.. Yemeyiz..Aynen ana kuzusuymuşsun koskoca 28 yaşında eğitimli işinde gücünde adamsın ne bu ya biraz bağımsız olmayı öğren yani diyeyim dimi bu varya kesin askerlikte anasının fotoğrafına bakarak ağlamıştır herşeye ağlıyordu zaten en kötü günlerinde ben vardım o kadar kalabalık içinde yapayalnızdı bunlar ne çabuk unutuluyor ya
De gerçekten hiç bir şey içinde kalmasın. . Çul çaput dediklerin yüzünden ayrılmadık. Madem çuldu çaputtu niye bırakmadınız ben seçeyim kendi evimin eşyasını.. beni resmen konu mankeni yaptınız, siz herşeye karar verdiniz ben köşede öylece durdu. Saçma sapan adetlerinizden hiç bahsetmiyorum bile de.. söyle ki hepimizin şu Ramazan gününde içi buz gibi olsunAynen ana kuzusuymuşsun koskoca 28 yaşında eğitimli işinde gücünde adamsın ne bu ya biraz bağımsız olmayı öğren yani diyeyim dimi bu varya kesin askerlikte anasının fotoğrafına bakarak ağlamıştır herşeye ağlıyordu zaten en kötü günlerinde ben vardım o kadar kalabalık içinde yapayalnızdı bunlar ne çabuk unutuluyor ya
Zaten mesele esya dugun dernek degildir ki hic bi zaman.. Zihniyet hastalikli.. Dugun biter evine sarar ev biter cocuguna sarar.. Cahil, bencil, gorgusuz insanlarin genel tarzi yani..De gerçekten hiç bir şey içinde kalmasın. . Çul çaput dediklerin yüzünden ayrılmadık. Madem çuldu çaputtu niye bırakmadınız ben seçeyim kendi evimin eşyasını.. beni resmen konu mankeni yaptınız, siz herşeye karar verdiniz ben köşede öylece durdu. Saçma sapan adetlerinizden hiç bahsetmiyorum bile de.. söyle ki hepimizin şu Ramazan gününde içi buz gibi olsun
Canım yeni okudum konunu.Zordu zaten senin olayın bi önceki konudan hatırlıyorum.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.Evet bunu yaptım dün perde bakılmaya gidildi annesi ve oğlu renk beğenmişler bizde annemle oruç halimizle bizede danışacaklar hep birlikte alacağız herşeyimizi hayaliyle gittik tabiki öyle olmadı ben yine perdeci de ses çıkarmadım hatta perdeyi diken abi sen mi kullanacaksın bırakta gençler seçsin dedi orda yüzüğü eline tutuşturacaktım ama eve gelip telefonda kıyameti kopardım salak nişanlımda bizde son sözü gelin söyle herşeyi kız kendi yapar falan dedi ki ben nişanlığımı bile kendim seçmedim sonra dedim ki ben seninle çok mutlu olurdum ama iş sadece seninle bilmiyormuş dedim eşyaları topluyorum babam getirecek dedim ve evde zerre eşyaları kalmadan hepsini gönderdim içim buruk çok canım acıyor ama geçecek Allahın izniyle bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim
benim merak ettigim sey onlar bu kadar sahiplenirken olayo yani esya olsun nisanlik olsun senin tepki verip vermedigin yani seni nasil biliyorlardi onemsemeyenmi kabullenmismi yoksa tepkini bilip sallamiyolarmiydiEvet bunu yaptım dün perde bakılmaya gidildi annesi ve oğlu renk beğenmişler bizde annemle oruç halimizle bizede danışacaklar hep birlikte alacağız herşeyimizi hayaliyle gittik tabiki öyle olmadı ben yine perdeci de ses çıkarmadım hatta perdeyi diken abi sen mi kullanacaksın bırakta gençler seçsin dedi orda yüzüğü eline tutuşturacaktım ama eve gelip telefonda kıyameti kopardım salak nişanlımda bizde son sözü gelin söyle herşeyi kız kendi yapar falan dedi ki ben nişanlığımı bile kendim seçmedim sonra dedim ki ben seninle çok mutlu olurdum ama iş sadece seninle bilmiyormuş dedim eşyaları topluyorum babam getirecek dedim ve evde zerre eşyaları kalmadan hepsini gönderdim içim buruk çok canım acıyor ama geçecek Allahın izniyle bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim
yok be sende abartma ne dünya sonu ,sırtında yüksek ihtimal oluşacak kamburdan kurtuldun..bir gez toz nefes al bak hiç düşündüğün kadar bile sürmeyecek..bahar bi gelsin kuşlar kelebekler çiçekler böcekler bi coşsun görürsünAyy gerçekten mi çok sevindim ya bi umut geldi şimdi içime böyle şeyler yaşayınca insan dünyanın sonu geldi gibi zannediyor halbuki ne dertler var her halimize şükür buda geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?