- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Sende söyleyen kaçıncı kisisin.. iyi veya kötü olmuyo işte geriden tatlı tatlı olmak gerekiyo. .. ya bnim kardeşimı ayrı aldılar şimdi ramazan diye birlikte oturalim ddi kv inanin kardeşim evini nasıl istiyor anlatamam abla kesinlikle ayrı çok rahat diyor kv Side o kadar iyi ki anlatamam iyi de olsa gene olmuyo ...sende geç olmuş ama kurtulmuşsun darısı başıma inşallah bn düğünü ertelemeyi dusundum anneme açtım bu konuyu karşı çıktı elim kolum bağlı gibi hissediyorumCanım ben aynı eve gelin gitmedim ama yan daireye gelin gittim. 1 sene beraber yedik içtik. Hayatımın en kötü senesiydi. Çocuk olunca ayırdık yeme içmeyi ama hep içiçe olduk. İnanın kötü insanlar değiller kaynanamgil.. ama farklıydık. Mesela onlar için gelin iş yapardı hizmet ederdi. Öyle alışmışlar kendi kv göre bana çok iyi davrandı. Bazen düşünceli bazen düşüncesizlerdi. Bu şekilde 6 sene beraber oturduk 2 yıldır ayrı bir ilçeye taşındık. İnanın çok rahat ettik. Eşim bile iyiki taşınmışız diyor. En başta beraber oturmasaydık hiç yüz göz olmazdık . Eşimde kimi gün destek oldu kim gün köstek.. mesafe her zaman iyiymiş.
bak şimdi bende açıp 1736. Kez izleyeceğimHayır youtubea bide bele cek yazın anlarsınız
Bence de madem nişanlını seviyosun düğünü ertele.. 6 ay.. en azından ne kadar ciddi olduğunu anlasınlar. Bir şeyler yap hayatınla ilgili..Sende söyleyen kaçıncı kisisin.. iyi veya kötü olmuyo işte geriden tatlı tatlı olmak gerekiyo. .. ya bnim kardeşimı ayrı aldılar şimdi ramazan diye birlikte oturalim ddi kv inanin kardeşim evini nasıl istiyor anlatamam abla kesinlikle ayrı çok rahat diyor kv Side o kadar iyi ki anlatamam iyi de olsa gene olmuyo ...sende geç olmuş ama kurtulmuşsun darısı başıma inşallah bn düğünü ertelemeyi dusundum anneme açtım bu konuyu karşı çıktı elim kolum bağlı gibi hissediyorum
Bence de madem nişanlını seviyosun düğünü ertele.. 6 ay.. en azından ne kadar ciddi olduğunu anlasınlar. Bir şeyler yap hayatınla ilgili..
Gülümsedim kendime geldimbenim için bu sitedeki en gözde nick ve avatar uyumu olan üyesin diyeyim önce bir gülümse :)
önceki konunu okudum şimdi.. k.validenin acilen evlenmesi gerek, evliyse boşanıp yeniden evlensin.. bazı şeyler içinde kalmış belli ama korkarım nikahta senin sandalyene oturur, akşam da siftah benden olsun diye yatağında yatardı.. bundan 5 sene sonra keşke daha dominant olup "anne o mobilyaları senin eve götürelim, hediyem olsun güle güle kullan biz de kendi evimize alalım.. hem sen çok yoruldun bundan sonraki alışverişleri biz nişanlımla yapacağız" deseydim diyeceksin.. tecrübe; hayatta yediğin kazıkların toplamıdır derler ya çok severim bu sözü.. ama bana güven iyi ki olmamış.. şu an o dominantlığı sergileyebilecek yapıda değilsin, bu kadın saçlarını ağartırdı senin.. inan bana sen çook daha iyilerine layıksın, en büyük aşk acısı bir kuaföre gitmeye bakar :) tahminimce senden büyüğüm, abla nasihatı olsun sana.. :)
[\QUOTE]"Misk-i amber, post: 47108622, member: 725138"]Kendi annem kardeşim bile çok uzadı artık düğün olsun diyo bn nisanlima söylesem ne der ki onu bile düşünemiyorum ya :) bu düğün ertelemesi başka sonuçlar doğurur diye de korkuyorum hersey hazır ken tekrar düğün mekanı tarih ayarlamaları bide acaba yer bulabilcez mi düşünceleri dahada uzayabilir birde bulunduğumuz yer küçük mahalle herkes birbirini taniyo millet ne der düşünceleri burda okudugum kv konulari ayy kafam allak bullak yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?