Nişanı attım

Sende söyleyen kaçıncı kisisin.. iyi veya kötü olmuyo işte geriden tatlı tatlı olmak gerekiyo. .. ya bnim kardeşimı ayrı aldılar şimdi ramazan diye birlikte oturalim ddi kv inanin kardeşim evini nasıl istiyor anlatamam abla kesinlikle ayrı çok rahat diyor kv Side o kadar iyi ki anlatamam iyi de olsa gene olmuyo ...sende geç olmuş ama kurtulmuşsun darısı başıma inşallah bn düğünü ertelemeyi dusundum anneme açtım bu konuyu karşı çıktı elim kolum bağlı gibi hissediyorum

Bence de madem nişanlını seviyosun düğünü ertele.. 6 ay.. en azından ne kadar ciddi olduğunu anlasınlar. Bir şeyler yap hayatınla ilgili..

Bence de madem nişanlını seviyosun düğünü ertele.. 6 ay.. en azından ne kadar ciddi olduğunu anlasınlar. Bir şeyler yap hayatınla ilgili..

Katılıyorum
Nişanlınız kabul etmez diye korkuyorsunuz sanırım Misk-i amber
Onun tatlı, beyaz yalanlarına inanmayı tercih ediyorsunuz şu anda. Siz fedakarlık yapmayı göze almışsınız. Nişanlınıza da teklif edin, o da fedakarlık yapsın. 6 ay daha sabretsin.

geçen konunun bütün sayfalarını nutkum tutularakokumuştum ve herkes gerekeni söylendiği için yorum yapmamıştım ama inan mutlu oldum şu an sen üzülüyorsun anlıyorum ama inan ki ileride iyi ki yapmışım diyeceksin

Eski konunuzu çok üzülerek okumuştum, söz-nişan tecrübem olmadığı için yorum yazmamıştım ama içimden dua etmiştim sizin için. Sizi eski kayınvalidenize ne olursa olsun saygıda kusur etmediğiniz için kutluyorum. Umarım sizinde karşınıza fikirlerinize saygılı kişiler çıkar, her şey gönlünüzce olsun inşallah.

Kendi annem kardeşim bile çok uzadı artık düğün olsun diyo bn nisanlima söylesem ne der ki onu bile düşünemiyorum ya :) bu düğün ertelemesi başka sonuçlar doğurur diye de korkuyorum hersey hazır ken tekrar düğün mekanı tarih ayarlamaları bide acaba yer bulabilcez mi düşünceleri dahada uzayabilir birde bulunduğumuz yer küçük mahalle herkes birbirini taniyo millet ne der düşünceleri burda okudugum kv konulari ayy kafam allak bullak yaa

Hakettim bn salak en başından masum gelin rolleri yapacağıma ayrı isteseydim bunların hiç biri olmuycakdı çekecek çilem mi varki evlendikten sonra kv gibi bnim de psikolojim bozulur hap kullanirmişim

[\QUOTE]"Misk-i amber, post: 47108622, member: 725138"]Kendi annem kardeşim bile çok uzadı artık düğün olsun diyo bn nisanlima söylesem ne der ki onu bile düşünemiyorum ya :) bu düğün ertelemesi başka sonuçlar doğurur diye de korkuyorum hersey hazır ken tekrar düğün mekanı tarih ayarlamaları bide acaba yer bulabilcez mi düşünceleri dahada uzayabilir birde bulunduğumuz yer küçük mahalle herkes birbirini taniyo millet ne der düşünceleri burda okudugum kv konulari ayy kafam allak bullak yaa[/QUOTE]
Sence elalem, eşyalar, düğün yeri... bunlar senden kıymetli mi? Sende istemezdin böyle olmasınıı. Ama sana söylendiği gibi olmadı hiç bir şey.. 6 ay sonra 1 yıl sonra 10 yıl.. sonra bir bakmışsın ne aşkın ne de sen kalmışsın ortada.. kv nin hizmetiçi si..

benim için bu sitedeki en gözde nick ve avatar uyumu olan üyesin diyeyim önce bir gülümse :)

önceki konunu okudum şimdi.. k.validenin acilen evlenmesi gerek, evliyse boşanıp yeniden evlensin.. bazı şeyler içinde kalmış belli ama korkarım nikahta senin sandalyene oturur, akşam da siftah benden olsun diye yatağında yatardı.. bundan 5 sene sonra keşke daha dominant olup "anne o mobilyaları senin eve götürelim, hediyem olsun güle güle kullan biz de kendi evimize alalım.. hem sen çok yoruldun bundan sonraki alışverişleri biz nişanlımla yapacağız" deseydim diyeceksin.. tecrübe; hayatta yediğin kazıkların toplamıdır derler ya çok severim bu sözü.. ama bana güven iyi ki olmamış.. şu an o dominantlığı sergileyebilecek yapıda değilsin, bu kadın saçlarını ağartırdı senin.. inan bana sen çook daha iyilerine layıksın, en büyük aşk acısı bir kuaföre gitmeye bakar :) tahminimce senden büyüğüm, abla nasihatı olsun sana.. :)

Gülümsedim kendime geldim ne güzel yazmışsın Allah razı olsun ablacım çok haklısın bende çayımı höpürdetiyorum ve bu moral dolu mesajlarınızı okuyorum kendime geliyorum hepinizden Allah razı olsun

Tabikide kiymetsiz... o kadar ağladı ağladı evi bile bulmuştuk gezmistik akşamına ağlayarak işini halletti zorla yanında oturtuyor ama bnden ona hayır gelmez yemek bile yapmayı bilmiyorum dedim onun yaptığı yemegide nasıl midem alcak bilmiyorum hareketleri bile bni sinirlendjrmye yetiyor inşallah birbirimize girmeden cikariZ o evden .. artık tamam 6 ay oturalim dedik tekrar donmezler bu laftan annemler .. Malesef oturcam kv yle ilk 3 ay yoklar son 3 ayda çok samimi olmuycam seviyeli bu sekilde çıkcam istediği kadar aglasin artık

Benimkide ağlıyordu ev uzak olmasın ben gidip gelemem oğluma yemek getiremem diye oğlunu kandırıp dizinin dibinde rezil bi ev bulmuştuk sırf yanında olsun oğlu diye harabe eve bile saray muamelesi yapmıştı ay ayy ne güzel evmiiş kapılara bak beyaz ayy diye triplere girmişti tabi ev sahibi şok

Seni gönülden tebrik ediyorum gerçekten herkes yapamaz Allaha dayanıp iman gücüyle yapmışsın belliki haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır Allah akıl vermiş düşünelim diye dil vermiş doğruyu söyleyelim diye herşey bizim için bunu unutma ayrıca nick konusunda herkese katılıyorum çok eğlenceli birisin ve 20 yaşındaki bi kıza göre çok zeki ve mantıklı olduğunu düşünüyorum hakkında hayırlısı ha bu arada kaybettin sandıkların kurtulduklarındır bunu unutma hep mutlu ol emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…