- 8 Şubat 2015
- 1.642
- 5.830
- 358
- Konu Sahibi sadecemelo
-
İyi yapmışsın. Ben daha kötülerini yaşadım ama evlendim tabi +1 farkla eşim annesine beni hiç ezdirmedi. Ama nişanlılık sürecinde eşimle değilde annesiyle nişanı atmayı çok istemiştim. Şimdide evlendim; eşimle değilde annesiyle boşanmayı çok istiyorum. Kaynanasına boşanma davası açan gelin diye haberlerde görürseniz birini şaşırmayın ve kumandayı sakince sehpaya bırakın, o benimdir
Benimde bir yanım sevinçli şimdi gittim alışveriş yaptım yolda arkadaşımla güle oynaya gelirken ex kayınpederi gördüm dik dik baktı ve bende gayet güvenli bi şekilde hiç umursamadan gülmeye devam ettimAaaa nasıl sevindim anlatamam
şurada halay ekibi olsa alır mendilimi koşardım o derece
Artık 3 yıl 5 yıl üzerinden ne kadar geçer bilemem
ama ileride gerçekten mutlu bir yola adım attığında
bugun buraya yazdıklarını dön ve tekrar oku..
Sanırım hayatında bundan daha doğru bir adım atamazdın.
Öperim seniiii
Amiin sağolun dua edin bu güzel günlerdeGözünüz aydın, çok yakınım sanki bir çıkmazdan kurtulmuş kadar sevindim, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonra İnşallah.
Bu sefer Kayınvalidesiz bi hayat düşünüyorum mümkünse ha birde annemin babamın lafını çiğnemem bundan sonra bu benim için büyük bi ders oldu banaEski konunu okumuştum ve ayrılmana çok sevindim.Şikayet edip edip ayrılamayanlardan olursun diye üzülmüştüm.Mantıklı ve akıllıca bir karar verdin,tebrik ederim.İnşallah karşına istediğin gibi hayırlı biri çıkar.Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer :)
Elhamdülillah haklısınız çok teşekkür ederim destekleriniz içinHayatınızı kurtardınız tebrik ederim inanın diğer türlü canınız daha çok acıyacaktı.
Sizin adınıza çok sevindim. Bir kişi kurtuldu..
Aynen öyleymiş nasipten öte köy yok bunu yaşamak varmış kaderimde olsun şükürler olsun
Benimde bir yanım sevinçli şimdi gittim alışveriş yaptım yolda arkadaşımla güle oynaya gelirken ex kayınpederi gördüm dik dik baktı ve bende gayet güvenli bi şekilde hiç umursamadan gülmeye devam ettim
Hahahaha sesli güldüm ya onu ben nasıl düşünemedim doğru söylüyorsunKarın bu yoldan geçmene izin veriyo mu sor ona nerden istiyosa ordan yürü deseydin.
Hahahaha sesli güldüm ya onu ben nasıl düşünemedim doğru söylüyorsun
Hiç aramadı ve herkes nişanlımı soruyor bi hamle bile yapmadı mı diye yapmadı yapmasında ama bu beni sevip sevmediğini çok iyi gösterdi insanların bişeyleri görmesi için sebepler olur bende bu sebeple onun yalan sevgisini görmüş oldum ve ne kadar doğru bi karar verdiğimi daha iyi anladımSu ana kadar karsi taraftan iyi veya kotu bi hamle geldi mi ailesi veya kendisi aradi mi hic
Öyle yaparım inşallah ama hiç güleceğim yoktu Allahta hep senin yüzünü güldürsün :)Bidaha gördüğünde söyle babasınada oğlunada bas kahkahayı devam et yoluna.
Ardından öküz tren bağı gibi bakıp kalsınlar.
Öyle yaparım inşallah ama hiç güleceğim yoktu Allahta hep senin yüzünü güldürsün :)
Hayır youtubea bide bele cek yazın anlarsınızResimdeki sizmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?