Nişanı attım

geçiyor merak etme rabbim daha mükemmelini gönderiyor...ben de iyiki atmışım rabbim harika bir eş nasip etti şimdi..

Benim kalbimi çok kirmistin bir konuda tanımadan neler yaşadığımı bilmeden ağır konusmustun bende Allah'ima havale etmiştim senii bu yüzdendir belki başına gelenler kimbilir.bundan sonra kimseye karsi önyargılı olma olur mu tatlim @bide bele cek

Aranizda geçeni siz bilirsiniz ama daya yeni üyesisiniz ilk mesajınız nasıl oluyo ki

Tabi tabi size o konuda o mesaji yazmasaydi sizde Allah a havale etmeseydiniz kayinvalidesine ve nisanlisina bir sihirli degnek degecekti ve konu sahibinin mukemmel bir evliligi olacakti.

Ayrica size ne yazmis olursa olsun bir insanin uzuntusunden keyif almak cok insalcil gelmiyor bana.

Başına gelenler şuan için kötü olsada sonraki hayatı için arkadaşımız için büyük bi deneyim.

Nasıl bi eş seçmesi ailesinin nasıl olması gerektiğini ve enönemliside kendisinin nekadar çok değerli olduğunu anladı

Havale işe yaramış hepimize et

Kalbiniz, düşünceleriniz çok çok kötü. Başkasının mutsuzluğundan mutlu olmuşsunuz resmen.

Sizde çift üyelik almayın olur mu?

hic moralini bozma emin ol Evlenince cok daha kotu olucakti hersey o zaman donusde cok zor olurdu.hayirli olsun

Sen de bundan zevk aldin oyle mi 'tatlim'?
Hani bi insan oyle seyler gorurki karşıdan, merhamet edemeyecek hale gelebilir; uzulmezsin, umursamazsin.. Kotuluk de dusunmez yapmazsin ama uzulmezsin de..
Sana ne buyuk kotuluk etti ki bu konu sahibi bu kadar??

Hangi konuda ya ben hatırlayamadım öyle bişey yaptıysam da kusura bakmayın ama burda rencide edici hiç bi yorum yaptığımı hatırlamıyorum bile neyse siz zevk almışsınız bu durumumdan inşallah başınıza gelmez ne diyim

Beni biriyle karıştırıyor heralde arkadaşlar ben hiç öyle bişey yaptîğimi hatırlamıyorum burda biriyle polemiğe bile girmişliğim yoktur bakın beni buluyor cidden heryerde beni bulur tövbe bismillah durduk yere beddua da almışım haberim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…