- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Önemsenmiyordubenim merak ettigim sey onlar bu kadar sahiplenirken olayo yani esya olsun nisanlik olsun senin tepki verip vermedigin yani seni nasil biliyorlardi onemsemeyenmi kabullenmismi yoksa tepkini bilip sallamiyolarmiydi
geçiyor merak etme rabbim daha mükemmelini gönderiyor...ben de iyiki atmışım rabbim harika bir eş nasip etti şimdi..Evet bunu yaptım dün perde bakılmaya gidildi annesi ve oğlu renk beğenmişler bizde annemle oruç halimizle bizede danışacaklar hep birlikte alacağız herşeyimizi hayaliyle gittik tabiki öyle olmadı ben yine perdeci de ses çıkarmadım hatta perdeyi diken abi sen mi kullanacaksın bırakta gençler seçsin dedi orda yüzüğü eline tutuşturacaktım ama eve gelip telefonda kıyameti kopardım salak nişanlımda bizde son sözü gelin söyle herşeyi kız kendi yapar falan dedi ki ben nişanlığımı bile kendim seçmedim sonra dedim ki ben seninle çok mutlu olurdum ama iş sadece seninle bilmiyormuş dedim eşyaları topluyorum babam getirecek dedim ve evde zerre eşyaları kalmadan hepsini gönderdim içim buruk çok canım acıyor ama geçecek Allahın izniyle bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Dimi öyle oluyor dimi dimigeçiyor merak etme rabbim daha mükemmelini gönderiyor...ben de iyiki atmışım rabbim harika bir eş nasip etti şimdi..
Aranizda geçeni siz bilirsiniz ama daya yeni üyesisiniz ilk mesajınız nasıl oluyo kiBenim kalbimi çok kirmistin bir konuda tanımadan neler yaşadığımı bilmeden ağır konusmustun bende Allah'ima havale etmiştim senii bu yüzdendir belki başına gelenler kimbilir.bundan sonra kimseye karsi önyargılı olma olur mu tatlim@bide bele cek
İkinci üyelik benceAranizda geçeni siz bilirsiniz ama daya yeni üyesisiniz ilk mesajınız nasıl oluyo ki
Eski üye yeni hesapla gelmiş.Aranizda geçeni siz bilirsiniz ama daya yeni üyesisiniz ilk mesajınız nasıl oluyo ki
Benim kalbimi çok kirmistin bir konuda tanımadan neler yaşadığımı bilmeden ağır konusmustun bende Allah'ima havale etmiştim senii bu yüzdendir belki başına gelenler kimbilir.bundan sonra kimseye karsi önyargılı olma olur mu tatlim@bide bele cek
İkinci üyelik bence
Eski üye yeni hesapla gelmiş.
İlk yorumu da oh iyi oldu ilahi adalet der gibi
Benim kalbimi çok kirmistin bir konuda tanımadan neler yaşadığımı bilmeden ağır konusmustun bende Allah'ima havale etmiştim senii bu yüzdendir belki başına gelenler kimbilir.bundan sonra kimseye karsi önyargılı olma olur mu tatlim@bide bele cek
Kalbiniz, düşünceleriniz çok çok kötü. Başkasının mutsuzluğundan mutlu olmuşsunuz resmen.Benim kalbimi çok kirmistin bir konuda tanımadan neler yaşadığımı bilmeden ağır konusmustun bende Allah'ima havale etmiştim senii bu yüzdendir belki başına gelenler kimbilir.bundan sonra kimseye karsi önyargılı olma olur mu tatlim@bide bele cek
Sizde çift üyelik almayın olur mu?Benim kalbimi çok kirmistin bir konuda tanımadan neler yaşadığımı bilmeden ağır konusmustun bende Allah'ima havale etmiştim senii bu yüzdendir belki başına gelenler kimbilir.bundan sonra kimseye karsi önyargılı olma olur mu tatlim@bide bele cek
Habersiz ikinci üyeliklerin önüne geçmek adına deşifre edilseler nasıl olur? Belki azaltılabilir deşifre edilme korkusu ile...Sizde çift üyelik almayın olur mu?
Bu seferlik üyeyi yalnızca özelden ikaz ettim ama tekrarlarsa deşifre edilecek, kendisini de bilgilendirdim deşifre konusunda.Habersiz ikinci üyeliklerin önüne geçmek adına deşifre edilseler nasıl olur? Belki azaltılabilir deşifre edilme korkusu ile...
hic moralini bozma emin ol Evlenince cok daha kotu olucakti hersey o zaman donusde cok zor olurdu.hayirli olsunEvet bunu yaptım dün perde bakılmaya gidildi annesi ve oğlu renk beğenmişler bizde annemle oruç halimizle bizede danışacaklar hep birlikte alacağız herşeyimizi hayaliyle gittik tabiki öyle olmadı ben yine perdeci de ses çıkarmadım hatta perdeyi diken abi sen mi kullanacaksın bırakta gençler seçsin dedi orda yüzüğü eline tutuşturacaktım ama eve gelip telefonda kıyameti kopardım salak nişanlımda bizde son sözü gelin söyle herşeyi kız kendi yapar falan dedi ki ben nişanlığımı bile kendim seçmedim sonra dedim ki ben seninle çok mutlu olurdum ama iş sadece seninle bilmiyormuş dedim eşyaları topluyorum babam getirecek dedim ve evde zerre eşyaları kalmadan hepsini gönderdim içim buruk çok canım acıyor ama geçecek Allahın izniyle bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Sen de bundan zevk aldin oyle mi 'tatlim'?Benim kalbimi çok kirmistin bir konuda tanımadan neler yaşadığımı bilmeden ağır konusmustun bende Allah'ima havale etmiştim senii bu yüzdendir belki başına gelenler kimbilir.bundan sonra kimseye karsi önyargılı olma olur mu tatlim@bide bele cek
Hangi konuda ya ben hatırlayamadım öyle bişey yaptıysam da kusura bakmayın ama burda rencide edici hiç bi yorum yaptığımı hatırlamıyorum bile neyse siz zevk almışsınız bu durumumdan inşallah başınıza gelmez ne diyimBenim kalbimi çok kirmistin bir konuda tanımadan neler yaşadığımı bilmeden ağır konusmustun bende Allah'ima havale etmiştim senii bu yüzdendir belki başına gelenler kimbilir.bundan sonra kimseye karsi önyargılı olma olur mu tatlim@bide bele cek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?