Nişanı attım

Kutlarım walla cesaretin icin, ne güzel burda bi kızımızın gelecegini görüp mantıklı karar alması
Tak farklı eşarpları bak yoluna, daha kimler çıkar karsına, bu Adam ve ailesimi seni soğutacak sevmekten sevilmekten
Gün gelir bunlara gülersin,Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın seni ve aileni

Allah kurtarmış... kimse kimseye ayrılın demez bu vebali almak istemez... ama bitirmeniz iyi olmuş.. sakın geri adım atmayın..

Merak ediyorum para kaynanada miydi ya da onlar mi ödeyecekti de bu kadar karisma haddini buldu kendinde? Bir de demediniz mi siz hic bu kumas olmasin su renk olmasin diye hic fikir belirtmediniz mi?

Bana da tan tersi bi bez parçası için herşeyi mahvettin dedi ve bidaha mesaj atma dedi ömrümün sonuna kadar seni beklerim diyordu bana

Ne sacma tek sorunun bi bez parçası olmadigini anlayamiyorsa madem iyi yapmissin. Tam tersi bi bez parçasinda bu kadar karisabiliyorsa kv ki nisanligini bile o secti saka gibi, ömür boyu rahat vermez ki. Nisanlin da daha şimdiden dur diyemiyorsa ona sonradan kesinlikle diyemez. Bu erkekler niye bu kadar kör Türkiye'deki erkeklerin büyük çoğunluğu anne manyağı kesinlikle. Fallik döneme takilip kalmislar. Arkadaş arasinda kisaca fallik diyorum boyle tiplere

Olsun gerçeği gec olmadan gorup evlenince duzelir moduna girmemissin ya önemli olan o

Verilmiş sadakanız varmış.
Diğer konuyu hatırlıyorum.
Bugün bu hareketi yapmasaydınız, inanın evlendikten sonra ilk 1 ay içinde avukat arayacaktınız.
Canınız acıyacak, elbet zor olacak ama geçecek...

Kaynanam olacak kişi benim hakkımda soru sorarlarsa niye bitirdi diye o da bi perde yüzünden bitirdi bu işi diyeceğim diyor anneme telefonda ve daha ne saçmalıklar

Inan bana kimin hakli oldugu er gec ortaya cikiyor. Kaynananin kuyruk acisi buyukmus ki ayrilmaniza ragmen cirkefe yatiyor. Bundan sonra hic biri umurunuzda olmasin. Ucuz kurtulmussunuz resmen.

Hayirlisi olsun, ne diyelim baska?
Hani evlenecegin Insan birazda senin icin caba gösterseymis..
Bosver - kolay olmasada - ilerisi nasil olacakti kim bilir? Icinden nasil geliyorsa öyle davran her zaman.

Merak ediyorum para kaynanada miydi ya da onlar mi ödeyecekti de bu kadar karisma haddini buldu kendinde? Bir de demediniz mi siz hic bu kumas olmasin su renk olmasin diye hic fikir belirtmediniz mi?
Herşeyi kendi zevkine göre almış bi ton para yatırıp ben bunu istiyorum dedikten sonra o olmaz diyemedim para ondan çıkmasa bile eşinden çıkıyor ama hayatı elaleme ne der gösteriş mal mülk en pahalı ve en zevksiz şeylerden ibaret ayrıca bi emekli maaşı ve oğlunun maaşı var zengin aile değil ama kendini deli gibi borca ve zora sokmayı seviyor üstelik hiçbirşey istmeme rağmen ben istemişim gibi gösterdi herşeyi bir çöp istediysem iki gözüm önüme aksın istemeyi bırakın ay anne şu çok hoş bunu beğendim bile demedim ki belki parası yoktur diye mağazalara baka baka gezerdim nişanlım yanımdayken hep başım yerde gezdim niye çünkü bakarım farkında olmadan beğenirim o da alamaz durumu olmaz diye bu kadar ince düşündüğüm için kendimi asla affetmeyeceğim

Ne benim basima canim anlamadim :)) Ben cok sukur evli mutlu bebekli kadinim :)

hayirlisi be canim :)

Böyle düşünmen çok normal ama inan hiç de öyle olmuyor. Ben de nişan attım ve burada konu açmıştım hatta. Ben de aynı şeyleri söylerdim ve benim çok daha büyük sıkıntılarım vardı ayrılırken. Atlatmam daha zordu yani esasen. Bir de benim ayrılmam sakız gibi uzamıştı. Ayrılmak istiyorum diyorum bir ay daha sakince düşün diyor bana adam falan...
Neticede ayrılığın hemen arkasından çocukluk aşkımla konuşmaya başladım. Olmadı ama başkalarını da düşünebildiğimi keşfettim.
Şimdi de hayatımda öyle biri var ki şükrediyorum iyi ki salaklık edip dönmemişim ona diyorum. Allah sana da nasip etsin bunu söylemeyi.

Hadi sen benim kadar hızlı olma da biraz daha bekle diyelim:) İlla ki kalbini hızlı attıran insanlar çıkacak karşına. Ömrün boyunca yalnız olacağını bilsen bile böyle bir evlilik yapmaya değmez.

Sabredip sabredip sinir hastası mı olsun kız. Kızı hep fasulyeden sayacaklar o da sabredecek. Şu mantığı bırakın ya,işte bu yüzden eşler de kv.ler de saygı duymuyor gelinlere.
O da insan dimi; içine at at nereye kadar?? Sabrettikçe daha çok tepesine binerlerdi.
En isabetli kararı almış konu sahibi, hatta belki de hayatının en isabetli kararı bu olacak..

iyi yapmissin... keşke zamaninda bende senin kadar kararlı dursaydim. nişanı attım bende seninle ayni sebeplerden dolayı an sonra o beni ikna etti sözler verdi falan sonuç evleneli 3 yıl oldu hala pismanim cunku nisan atmak bosanmaktan cooooook daha kolay...

evet belki şimdi uzuluyorsundur ama sonrasi için bunu yapmak gerekiyordu...

sonucun böyle olacağını eski konunu okuduğumda tahmin etmiştim..nişanlın annem de annem diyorsa çok iyi etmişin kardeşim..zira; annesine düşkün bi adamla, aldatan adam arasında fark görmemeye başladım..iki durum da kadının gururunu ayaklar altına alıyor..

Hayatının miladi nişanı attigin gün başladı. Çok acıyor olabilir için ama geçecek. Sevindim senin adına, daha bir kaç ayda hayatını mahveden k.v evlenince neler neler yapardı. Seni cesaretin ve güçlülüğün için tebrik ediyorum. @bide bele cek

Herkese hayirli ramazanlar. Benzer konudan benim de sorunlarim var diye ilk kez yaziyorum. Konu sahibi arkadas yatsin kalksin dua etsin zamanin da benim yapip da ikna olup yeniden baristigim gibi yapmamis. Nisan atmak evli olup arafta kalmaktan cok daha kolay emin olun arkaniza dahi bakmayin. Keske demek istemiyorum ama iste keske...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…