- Konu Sahibi sadecemelo
-
Merak ediyorum para kaynanada miydi ya da onlar mi ödeyecekti de bu kadar karisma haddini buldu kendinde? Bir de demediniz mi siz hic bu kumas olmasin su renk olmasin diye hic fikir belirtmediniz mi?Kaynanam olacak kişi benim hakkımda soru sorarlarsa niye bitirdi diye o da bi perde yüzünden bitirdi bu işi diyeceğim diyor anneme telefonda ve daha ne saçmalıklar ben o üzülmesin diğer gelininde yapamadığı adetleri yaptım sırf gönlü olsun diye yaptık annemle yok canımızla bir maaşla nişan söz yok Arnavut şalvarı günü yok söz alma günü birsürü adet vs vallahi benimde erkek kardeşim var bir çöpüne bile karışmam ne annem ne ben bizene ya kendi zevki kendi hayatı benim annem gelinine bu evi ben döşeyeceğim kendi zevkime göre diyecek ve kız bunu kabul edecek düşünsene insan yerine konulmuyorsun senin zevkin yok konumuna düşüyorsun onlar benim iyiliğimi düşünüyormuş en pahalısını almışlar iyide bana sordun mu ben belki en pahalısını istemiyorum neyse bitti şükür
Bana da tan tersi bi bez parçası için herşeyi mahvettin dedi ve bidaha mesaj atma dedi ömrümün sonuna kadar seni beklerim diyordu bana
İlk baş görücü usulü oldu sonra biz güya birbirimizi sevdik ama babam istemedi bana defalarca söylediler olmaz bu aileyle yapamazsın bende ailesiyle evlenmiyorum onunla evleniyorum dedim tam bir cahilim yani 70 yaşındaki amcam araştırıp kadının huyunun böyle olduğunu öğrenmişti hatta kızım kadın fena seni üzer dedi ve ben bişey olmaz dedim ailem arkamda durdu şimdi vazgeçtim yine arkamda duruyorlar ama tabi kendin ettin kendin buldun gibi laf sokmaları oluyor hak veriyorum doğru söylüyorlar
Kaynanam olacak kişi benim hakkımda soru sorarlarsa niye bitirdi diye o da bi perde yüzünden bitirdi bu işi diyeceğim diyor anneme telefonda ve daha ne saçmalıklar
Herşeyi kendi zevkine göre almış bi ton para yatırıp ben bunu istiyorum dedikten sonra o olmaz diyemedim para ondan çıkmasa bile eşinden çıkıyor ama hayatı elaleme ne der gösteriş mal mülk en pahalı ve en zevksiz şeylerden ibaret ayrıca bi emekli maaşı ve oğlunun maaşı var zengin aile değil ama kendini deli gibi borca ve zora sokmayı seviyor üstelik hiçbirşey istmeme rağmen ben istemişim gibi gösterdi herşeyi bir çöp istediysem iki gözüm önüme aksın istemeyi bırakın ay anne şu çok hoş bunu beğendim bile demedim ki belki parası yoktur diye mağazalara baka baka gezerdim nişanlım yanımdayken hep başım yerde gezdim niye çünkü bakarım farkında olmadan beğenirim o da alamaz durumu olmaz diye bu kadar ince düşündüğüm için kendimi asla affetmeyeceğimMerak ediyorum para kaynanada miydi ya da onlar mi ödeyecekti de bu kadar karisma haddini buldu kendinde? Bir de demediniz mi siz hic bu kumas olmasin su renk olmasin diye hic fikir belirtmediniz mi?
Ne benim basima canim anlamadim :)) Ben cok sukur evli mutlu bebekli kadinim :)Ohh çok sevindim inan... şimdi canınız acıyor ama bunlarla ömür geçmez. . Onlarda anlasınlar her şey istedikleri gibi olmaz.. ahh ahh.. keşke şu elalem diye bir şey olmasaydı. Kaç kızımız bu çete yüzünden heba oldu gitti.. darısımissburc senin başına canım..
hayirlisi be canim :)Evet bunu yaptım dün perde bakılmaya gidildi annesi ve oğlu renk beğenmişler bizde annemle oruç halimizle bizede danışacaklar hep birlikte alacağız herşeyimizi hayaliyle gittik tabiki öyle olmadı ben yine perdeci de ses çıkarmadım hatta perdeyi diken abi sen mi kullanacaksın bırakta gençler seçsin dedi orda yüzüğü eline tutuşturacaktım ama eve gelip telefonda kıyameti kopardım salak nişanlımda bizde son sözü gelin söyle herşeyi kız kendi yapar falan dedi ki ben nişanlığımı bile kendim seçmedim sonra dedim ki ben seninle çok mutlu olurdum ama iş sadece seninle bilmiyormuş dedim eşyaları topluyorum babam getirecek dedim ve evde zerre eşyaları kalmadan hepsini gönderdim içim buruk çok canım acıyor ama geçecek Allahın izniyle bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Teşekkür ederim bu saatten sonra geri dönüşü yok Allah korusun ama içimde artık mutlu olmayacakmışım gibi bir his var insanlar ne der diye düşünmüyorum ama artık ne severim ne de sevinirim gibi geliyor evlenmeyi aşkı sevgiyi artık düşünemem bile
Merhaba,ben bu sureclerde sabredenin kazanacagini düşünüyorum...keske sabretseydiniz...zamanla hersey duzelirdi...esya vs sebebler aslinda imtihan biz zannediyoruz ki kul yapiyir aslinda Allah deniyor iki tarafida...ben bu sureclerfe hep sabri tavsite ediyorum...evet dunyanin sonu degil ama kırık bir gönül hikayesi oluyor..olan olmus atrik uzmeyin kendinizi Insallah daha iyileri cikar karsiniza...dua ile Allaha siginin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?