Nişan nişanı kız tarafı mı yapar?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

evet aynen böyle...bizimde nişan salonda oldu,herşey bize aitti...salon,yemekler,müzik,video,resimler,pasta.....
ayrıca dediğim gibi nişan elbisemi biz aldık,nişanlımınkinide kendi...kuaförü falanda biz verdik...herşeyiyle bize aitti nişan....

söz nişan kız tarafına aittir.takılan takılar kıza kalır.
ayrıca kınada kız tarafına aittir fakat kına ikramı erkek tarafı getirir

a.s evet kına,kına ikramı,kınada kızın kıyafeti erkek tarafına ait...

kınayı kız yapar mantığıda evdeyse kızın evinde olması,salondaysa salonu kız tarafının karşılamasından kaynaklı....

hımmm kına mantığını anladım şimdi...
ama nişan kız tarafına aitse bunu siz gerçek anlamıyla gerçekleştirmişsiniz baksana kuaförü bile siz vermişsiniz

arkadaşlar benimde kafama takılan şu;nişanlık kuaför fotograf çekimi kime ait?kız tarafımı erkek tarafımı?
valla nişanı kız yapıyosa hepsini sen alacan tuhaf ama
bunu tam olarak bilmemekle birlikte, sözlüm kuaför ayarladı. fotoğrafçıyı da ayarlayacağını söyledi.

irenefnur bak arkadaşında böle olmuş erkede yapabilio demekki

arkadaşlar benimde kafama takılan şu;nişanlık kuaför fotograf çekimi kime ait?kız tarafımı erkek tarafımı?

ya arkadaşlar akıl var mantık var,"nişanı kız yapar " ne demek? nişan töreninin herşeyiyle kıza ait olması dmek...yani nişanı kız yapıyorsa yok salonu ben ödedim kuaförü sen öde,resimleri ben ödedim pastayı sen öde mantığı saçma olur...o zaman düğünü erkek yapar dimi?ee düğünde onlarda desinki o zaman ben salonu ödüyorum pasta kız tarafının vs...böyle bişey yok yani....

kim üstleniyorsa bişeyi ,herşey ona ait....düğünüde herşeyiyle erkek tarafı yapacak...

ha istisnai durum olur,erkek tarafının içinden gelir hadi saçın makyajın benden olsun der o ayrı ya da kız tarafı zorlanacaktır bazı şeyleri yapmakta,erkek tarafının durumu iyidir ,incelik yapıp biz yapalım derler kız tarafıda kabul ederse o zaman o da ayrı....ama genel anlamda,mantık dediğim gibi.....

canım benim nişanımı biz kendimiz yaptık..Yani nişan kıza aittir..Çünkü normalde kız evinde yapılırr nişan o yuzdende herseyı kız ustlenır..Benım nişanımda biz sadece mekanı tutmuştuk herşey dahil...1 milyara gelmişti..Pasta çerez orkestra cola fotograf ve vidiyo hersey ıcınde idi..Kıyafetimi ıvır zııvırımı nişanlım aldı kuaförüm makyajımda erkek tarafına ait oldu..Geneldede oyle olur yerı mekanı kız tarafı ayarlar(evinde olmuyorsa) geri kalanı kuafor fotograf makyaj felan erkek tarafı goturur...

hımm çok iyi anladım canım teşekkürler

tatlım ablamın nişanını da kız evinde yaptık erkek tarafı hiç birşeye karışmadı ..

tatlım ablamın nişanını da kız evinde yaptık erkek tarafı hiç birşeye karışmadı ..

ablanmı nişanlandı cnm hayırlı olsun ay ne giydin kız merak ettim şimdi albüme resim koyuver cicim elbiseni falan çok merak ettim ....ne kadar masraf oldu canım toplam kuaförü demi siz karşıladınız senin saçın falan

sağol canımmm,darısı başımıza:)... ya burda yeniyim albüme resim nasıl konuluyo bilmiyorum..resim de eklemek istemiyorum ama o da sayfada kalıyo...canım 140a elbise aldım..saçımı ve makyajımı kendim yaptımm..düz uçlara da maşa yaptım.. toplam ne kadar masraf oldu bilmiyom. bu arada biz nişanı evde yaptık..çok abartılı bişey olmasın istedik...bunun daha kınası var düğünü varrrrr..bu akşam şehir dışına ablamın evini düzeltmeye gidiyoruzzzz....8 ekime kadar yokum canım...gidip geleyim avatarıma resimlerimden koyup gösteririm:)

ne demek hem kız veriyorum hemde nişan mı yapıcam..
kim kime ne veriyor ne alıyor..
yarın öbürgün kötü muameleye maruz kalırsanız ailenizinde size sahip çıkma hakkı yok, sizi onlara vermişler ya..
herşeyi erkek tarafına yıkmak hiç hoş olmuyor..

tamam canım hem düğün resimlerinide koyarsın istersen kolay gelen..darsı başımıza amin kız evde yaptıysanız sen nie elbise aldın bide pahallı da
valla bilmiom koskoca annem diyor bunları vardır bi bildiği
kesinlikle kız tarafı yapar kız vermekte ne dir yuva kuruluyor sadeceemekmiş yeni b
e öyle osmanlı törelerine göre kız vermek denir bunun adına tabi yuva kurmakta olur

o zaman koskaca annenizin dediğini doğru kabul edin..bana ters..
yarın öbürgünde evleneceğiniz adama beni sana veriyorlar maden nişanıda sen yap dersiniz olur biter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…