- Konu Sahibi yellowbomb
-
Niaşnı kız yapar. Genel teamül böyle.
ama arkadaşlrım arasında da şahit oldum, kızın durumu iyi değilse ve nişan kalabalık olacaksa erkek tarafı üstleniyor kendi isteğiyle. Kimse siz yapacaksınız demiyor. Bu şekilde yapan erkek aileleri var.
Benim nişanım kalabalık oldu ve dışarda yaptık biz üstlendik her şeyi. Video, pasta, çiçek, süsleme, salon kirası,yemek-içki vs.
Erkek tarafı benim nişan elbisemi, takılarımı, ayakkabımı, çantamı, fotoğrafçıyı, kuaförü karşıladı.
Birbirimize bohça yaptık.
söz nişan kız tarafına aittir.takılan takılar kıza kalır.
ayrıca kınada kız tarafına aittir fakat kına ikramı erkek tarafı getirir
evet aynen böyle...bizimde nişan salonda oldu,herşey bize aitti...salon,yemekler,müzik,video,resimler,pasta.....
ayrıca dediğim gibi nişan elbisemi biz aldık,nişanlımınkinide kendi...kuaförü falanda biz verdik...herşeyiyle bize aitti nişan....
a.s evet kına,kına ikramı,kınada kızın kıyafeti erkek tarafına ait...
kınayı kız yapar mantığıda evdeyse kızın evinde olması,salondaysa salonu kız tarafının karşılamasından kaynaklı....
arkadaşlar benimde kafama takılan şu;nişanlık kuaför fotograf çekimi kime ait?kız tarafımı erkek tarafımı?
valla nişanı kız yapıyosa hepsini sen alacan tuhaf amaarkadaşlar benimde kafama takılan şu;nişanlık kuaför fotograf çekimi kime ait?kız tarafımı erkek tarafımı?
bunu tam olarak bilmemekle birlikte, sözlüm kuaför ayarladı. fotoğrafçıyı da ayarlayacağını söyledi.
arkadaşlar benimde kafama takılan şu;nişanlık kuaför fotograf çekimi kime ait?kız tarafımı erkek tarafımı?
canım benim nişanımı biz kendimiz yaptık..Yani nişan kıza aittir..Çünkü normalde kız evinde yapılırr nişan o yuzdende herseyı kız ustlenır..Benım nişanımda biz sadece mekanı tutmuştuk herşey dahil...1 milyara gelmişti..Pasta çerez orkestra cola fotograf ve vidiyo hersey ıcınde idi..Kıyafetimi ıvır zııvırımı nişanlım aldı kuaförüm makyajımda erkek tarafına ait oldu..Geneldede oyle olur yerı mekanı kız tarafı ayarlar(evinde olmuyorsa) geri kalanı kuafor fotograf makyaj felan erkek tarafı goturur...
tatlım ablamın nişanını da kız evinde yaptık erkek tarafı hiç birşeye karışmadı ..
sağol canımmm,darısı başımıza:)... ya burda yeniyim albüme resim nasıl konuluyo bilmiyorum..resim de eklemek istemiyorum ama o da sayfada kalıyo...canım 140a elbise aldım..saçımı ve makyajımı kendim yaptımm..düz uçlara da maşa yaptım.. toplam ne kadar masraf oldu bilmiyom. bu arada biz nişanı evde yaptık..çok abartılı bişey olmasın istedik...bunun daha kınası var düğünü varrrrr..bu akşam şehir dışına ablamın evini düzeltmeye gidiyoruzzzz....8 ekime kadar yokum canım...gidip geleyim avatarıma resimlerimden koyup gösteririm:)
valla bilmiom koskoca annem diyor bunları vardır bi bildiğine demek hem kız veriyorum hemde nişan mı yapıcam..
kim kime ne veriyor ne alıyor..
yarın öbürgün kötü muameleye maruz kalırsanız ailenizinde size sahip çıkma hakkı yok, sizi onlara vermişler ya..
herşeyi erkek tarafına yıkmak hiç hoş olmuyor..
e öyle osmanlı törelerine göre kız vermek denir bunun adına tabi yuva kurmakta olurkesinlikle kız tarafı yapar kız vermekte ne dir yuva kuruluyor sadeceemekmiş yeni b
o zaman koskaca annenizin dediğini doğru kabul edin..bana ters..
yarın öbürgünde evleneceğiniz adama beni sana veriyorlar maden nişanıda sen yap dersiniz olur biter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?