Nisanim bozuldu:(

Kk dili diye bir dil çıkmış ya bu kaçıncı konu???????
Okumaya çalışırken yoruldum!

Herhalde biz duymadan harf inkılabı falan oldu.
Özellikle genç arkadaşlarda yazıyı sembolleştirme merakı almış başını gitmiş.

Ay defolsun evlensin, iyi ki kurtulmuşsun o adamdan, cevap bile yazma engelle numarasını, ne yas tutuyorsun bunun için. Kendini kurtarmışsın. Şükret bence.

90 lisin sanirim..Ah ne toysun !
Adam adam degil... Sen ise hala nasil degisir anlamiyorum diyorsun..

Allah aşkına Türkçe yazın lütfen.
Ayrıca ben inanamıyorum ya. Ada'm anasının istediği gelinliği alacak. Yetmeyecek bana ağzının payını alırsın diyecek. Oda yetmeyecek yüz buldu ya bana ce aileme küfredecek. Bende mesaj atınca umutlanıcam öyle mi. Böyle Ada'mla evlenen herşeyi kabullenmiş ve hakeder yani net

Ben okuyamadim. Hayirlisi olsun

İnsallah cok mutlu olursunuz uzmeyin kendinizi..

Soylemeden gecemicem Turkce de soyle bir kural var belki dikkat edersiniz

Ünsüz sertleşmesi Türkçedeki ses olaylarından biridir. Bu kurala göre sert ünsüzle biten kelimeler b, c, d, g ünsüzleriyle başlayan bir ek aldığında, ekin bu ilk ünsüzü sertleşerek p, ç, t, k ünsüzlerinden birine dönüşür:

• dolap+da - dolapta, aç+dı -açtı, kitap+cı - kitapçı, bit+gin - bitkin, 15+de -15'te, Türk+ce - Türkçe

O kadar erkeklik yapacak çoooook....kimsede olmayan neyi var ki.gençliğini mahveder böylesi.Bugün kafadi döner seni hakki görür; yarin kafasi döner anadini hakli görür.Durumu ve kendini iyi tartmamiş.Bundan sana yar olmaz

nisanin bozulmasi iyi olmus bu adamdan sana koca olmaz ne demek annemin istedigi gelinligi giyeceksin ne demek ailene kufur etmek bu isin sonu evlensen bile evlilik uzun surmez

Asla affetme ! Evlendikten sonra çok sorunun olur çok üzerler seni. Buna izin verme

Onunla devam etmeyi hayal bile etmen hata. Gelecekte ne oldugunu bugunden gormusun. Sukret bence.

Cidden bu adami hala seviyor musun?
Kendi düşen ağlamaz unutma.

nesine umutlandın kardeşim pardon da? kurtuldugunu sevinecegine bekliyor musun halen dönse diye?

Adam mı buda şimdi yani. Salla gitsin kişiliksizi. Kim evlencekse o düşünsün kara kara valla sen yoluna bak

Ben turk diylim o yuzden dogru duzgun yazamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…