Kk dili diye bir dil çıkmış ya bu kaçıncı konu???????
Okumaya çalışırken yoruldum!
nisanin bozulmasi iyi olmus bu adamdan sana koca olmaz ne demek annemin istedigi gelinligi giyeceksin ne demek ailene kufur etmek bu isin sonu evlensen bile evlilik uzun surmezYaklasik iki ay once nisanim bozuldu.gelinlik bakmaya gitmisdik ece donunce nisanlim bana annem hangi gelinliyi isterse onu giyiceksin dedi kendi istediyini soylersen agzinin payini alicaksin dedi.cok kotu olmusdumsonrada kiyafet konusunu acib basda bana verdiyi sozleri geri almaya basladi ben niye boyle yapdigini sorub sozunu tutmmamasini kabullenemedim oda basladi aileme ve bana kufur etmeye.kufuredib telefonu yuzume kapatdi.ona cok kizmisdim .kapanir kapanmaz mesaj atib onunla evlenmek istemedigimi nisani bozucagimi soyledim oda bana cevabinda senin gibi kiz bana lazim diyil diye yolladi.o an dunya bawima yikilmiwdi. Sonra ailesi gece bize geldi ve ogullarinin yaptiklsrinin dogru oldugunu savundular. Uc gun sonra nisan bozuldu .tabi bu uc gunde nisanlim ne ozur diledi nede beni gormeye geldi cekildi bi kenara.kendimi cok degersiz hiss etmiwdim hayallerim yikilmisdi. Yavaw yavawalismistim bu duruma . Ama kecen hafta yeniden mesaj atdi bana pisman oldugunu soyledi affetmemi istedi.ama ailesinin benimle tekrardan barismak istemedigini soyledi oda onlarin sozuyle baskasiyla evlenecegini soyledi. Ilk mesaji yazinca cokumutlanmiwdim ama oyle yazinca dunyam basjma yikildi yeni teni toparlanmisdimoynadi benimle cok kotuyum kendimi toparlayamiyorum
agzina saglikBöyle Kişiliği bozuk, ana kuzusu insanların neyini seviyorsunuz ya? Valla gidin şükür Namazı falan kılın. Birşey eğer olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir.
Engelle. Seni kandirmasina izin verme.Haddini bildirdim ama yine yazmaya devam etti . Bi insan iki ayda nasil boyle deyisir anlamiyorum
nesine umutlandın kardeşim pardon da? kurtuldugunu sevinecegine bekliyor musun halen dönse diye?Yaklasik iki ay once nisanim bozuldu.gelinlik bakmaya gitmisdik ece donunce nisanlim bana annem hangi gelinliyi isterse onu giyiceksin dedi kendi istediyini soylersen agzinin payini alicaksin dedi.cok kotu olmusdumsonrada kiyafet konusunu acib basda bana verdiyi sozleri geri almaya basladi ben niye boyle yapdigini sorub sozunu tutmmamasini kabullenemedim oda basladi aileme ve bana kufur etmeye.kufuredib telefonu yuzume kapatdi.ona cok kizmisdim .kapanir kapanmaz mesaj atib onunla evlenmek istemedigimi nisani bozucagimi soyledim oda bana cevabinda senin gibi kiz bana lazim diyil diye yolladi.o an dunya bawima yikilmiwdi. Sonra ailesi gece bize geldi ve ogullarinin yaptiklsrinin dogru oldugunu savundular. Uc gun sonra nisan bozuldu .tabi bu uc gunde nisanlim ne ozur diledi nede beni gormeye geldi cekildi bi kenara.kendimi cok degersiz hiss etmiwdim hayallerim yikilmisdi. Yavaw yavawalismistim bu duruma . Ama kecen hafta yeniden mesaj atdi bana pisman oldugunu soyledi affetmemi istedi.ama ailesinin benimle tekrardan barismak istemedigini soyledi oda onlarin sozuyle baskasiyla evlenecegini soyledi. Ilk mesaji yazinca cokumutlanmiwdim ama oyle yazinca dunyam basjma yikildi yeni teni toparlanmisdimoynadi benimle cok kotuyum kendimi toparlayamiyorum
değişmedi, gerçek yuzunu göstermeye basladı yalnızca.. hep böyleydi.. ama sen o yuzunu bilmediginden degişti sanıyorsun..Haddini bildirdim ama yine yazmaya devam etti . Bi insan iki ayda nasil boyle deyisir anlamiyorum
Ben turk diylim o yuzden dogru duzgun yazamiyorumİnsallah cok mutlu olursunuz uzmeyin kendinizi..
Soylemeden gecemicem Turkce de soyle bir kural var belki dikkat edersiniz
Ünsüz sertleşmesi Türkçedeki ses olaylarından biridir. Bu kurala göre sert ünsüzle biten kelimeler b, c, d, g ünsüzleriyle başlayan bir ek aldığında, ekin bu ilk ünsüzü sertleşerek p, ç, t, k ünsüzlerinden birine dönüşür:
- dolap+da - dolapta, aç+dı -açtı, kitap+cı - kitapçı, bit+gin - bitkin, 15+de -15'te, Türk+ce - Türkçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?