Nisanim bozuldu:(

Bence evli olsanız neler yapar kayınvalide adayı daha almadan " yok benim istediğim gelinliği giyeceksin" o nedir ya kaç yaşında kadın seninle zevkleri uyuşmaz bir kere insan bir kez giyer gelinliği onu da kayınvalide seçmesin bir zahmet böyle olup evlenince neler yaşayanalar var bir bilseniz hatta evlenince ailenizde ayrılma kararınıza kem küm yapar bakın çevremde nişanlınız gibi birisi var o geldi aklıma adam 38 yaşında hala evlenemiyor en son bayram öncesi bir nişan daha attı vardır bir hayr bu süreçte yapmanız gereken kesinlikle mesaj arama vs iletişimi kesin kararlı olun ve çıkarın aklınızdan yoksa siz tam toparlanınca arar mesaj atar kafanız karışır psikolojiniz bozulur kendinizi yıpratmanıza değmez eminim daha güzel bir gelecek sizi bekliyor

Allah yardimciniz olsun zor zamanlar geciriyorsunuz belki ama sonu selamet insallah.Daha gelinlik bakmada bu sekilde konusan,ailenize kadar kufreden birini degil es, arkadas dahi edinmeyin.

bence kurtulduğunuza sevinin neden dünyanız başınıza yıkılıyor anlamadım!!!! buradaki konuları okuyun belki evlenince esir hayatı yaşatacaktı size !

Bu kadar iradesiz olmayın yaaa..Böyle bi insanla evlendiğinde gelecekte başına neler geleceğini burdaki herkes oturup yazar sana..Önce kendini sev kendini..

dünyada erkek mi bitti ... eşiniz bile olmadan size ailenize küfür edio sonra ailem beni evlendircek dio evlensede sende kurtulsan...

Ilk mesajdan sonra baska bosey yazsa demekki affedecektin
Ailene küfür eden Adami , sama saygi duymayan adami
Sanki dünyada baska erkek kalmadi !!

Gelinligi secerken annesinemi seciyordunuzki annesinin dedigi olacakmis , ne ana kuzusuymus madem öyle otursun anasinin dizinin dibinde ..

Böyle biri icin üzülmeye degmezzzz.

Burda hiç eski nişanlına taraf olan varmı? YOK
Sakın ama sakın dönme bence. Şimdi sana vicdan da yapar, seni duygulandırır, bir sürü şey...
Bunların hepsi köprüyü geçene kadar ama.. Ötesi yok...

Benim en yakın arkadaşlarımdan biri de seninle aynı durumdaydı. Gelinliğine kadar herşeyine karışmış kayınvalide. Düğününde yaşadığı strese bağlı bayılmış, düğünü görememiş. Evliler fakat hep farklı sorunlar. Kayınvalide mutlaka araya birşey sokuyor. Kız kendi babası, ablasıyla bile görüşemiyor. Kaza geçirdiği zaman bile benim telefonumdan onlardan habersiz konuştu. Defalarca boşanma durumuna geldiler. Dayak da vardı tabi.. Doğumuna iki hafta kala kocası boşanma davası açtı. İşte bunların hepsi kayınvalide yüzünden oldu. Kocası şimdi eşine hak vermeye başladı ama ne kadar değişirse değişsin, en fazla yontulmuş odun yani. Özünde iyi birisidir ama etrafında dört dönen, becerikli, hem çalışan hem de evine misler gibi bakan bir eş bunları asla haketmiyordu..

Şimdi üzülmen normal ama iradeli ol. İlerde bunları sen de yaşayacaksın onu düşün.
Hakkında hayırlısı...

Birde barışmayımı düşündün ailene bile küfür etmiş bir ömür bu adamımı çekicektin

Ahhh bu aileler cocuklarını mutsuz edince ellerine ne geçiyor anlamıyorum

Barisma degmez cunki eski nisanlin bi kizin hayatinda en deyerli anin dugunu oldugunu ve gelinligini kendisinin hayallerindeki gibi secmesinin onun icin ne kadar onemli oldugunu anlamayacak kadar aklin kayb etmis olamazdi. Affedersen yine ayni seylero yasarsin bos ver onune bak

Bıraksınlar artık şu gelinlik işine karışmayı yahu !!! Nedir bunu neden yaparlar anlamıyorum ama senin olayında resmen bir düzmece var bahaneler var.ELİNİ YIKA YOLUNA BAK.Kimse için yıpranmaya değmez.Seni gözden çıkaranı sen bir kalemde silmelisin.GELİNLİK FALAN BAHAANE

deyişir değil o değişir.
(Kusura bakmayın ben de takıntı düzeltmeden duramıyorum)
Hayatınızın en önemli kararı gelinliği bile seçerken annemin dediği olacak yoksa ağzının payını alırsın diyen adamdan ayrıldığınız için zil takıp oynayın çünkü evlenseydiniz söz söyleme hakkınız olmayacaktı.
Ben de nişan attım 3 ay önce bana hayvan dediği ve iş yerinde erkekler için çalıştığımı ima ettiği için.
Deliler gibi severken ayrıldım hem de.
Beni deliler gibi sevdiğini sandığım adam 50 gün sonra kız istemeye gitti şimdi evlenmeyi bekliyorlar.
Ve ben rabbime dua ediyorum benim o adamla evlenmemi nasip etmediği için.

Kurtulmuşsun ne güzel daha niye ilk mesajıyla umutlanıyorsun yüzünü göstermiş ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…