Nisanim bozuldu:(

Saçmalama Allah askına ya.Annemin istediğini giyiceksin yoksa ağzının payını alıcaksın diyen adamla evlenip napıcaksın? Üstelik pişman ama ailesinin sözünden çıkamadığı için barışamıyor bile.Böylelerine erkek denmez başka bişey değil.Hala üzülmek ne oluyo ya.

Ne umitlenmesi ya!
Hayatımızdan kendi istediği ile defolup gitmiş işte daha ne istiyorsunuz. Kesinlikle barismayin evlendiginizde ailesi evliliğinize karışıp huzuruzu bozup sizi ayırır en iyisi başlamadan bitirinnn

Allah eski nisanlinin/ sevgilininde hayirlisini versin ya.
Bu ne?
Gel vur kir, ozur dile sonra geri icine et.

Yazik kizlarimizin duygularina.

yani ne diyelim herifin teki benim gelinliğime kaynanamı karıştıracak, tehdit edecek, bana aileme küfürler edecek ben ayrılacağım sonra mesaj attı diye dünyalar benim olacak
ne yapacaktın sorması ayıp
evleneceğini yazmasaydı affet çok pişmanım dese bir iki güzel söz atsa eve de iki çiçek yollasa her şeyi yutup koşa koşa geri mi dönecektin
o adama iki ay içinde sihirli değnek değmeyecek ya
otur kalk böyle bir adamdan kurtulduğuna dua et bu forumda bu dediklerinin yarısını nişanlıyken yapmadığı halde evlenince ne sorunlar çekiliyor

ayrıca gerçekten biz kadınlara gerçekten kızmaya başlıyorum onca şey yaşamışsın o kadar hakaret duymuşsun iki mesaja tav olacaksın
geçen burada bir üye de hamileyken lohusayken dövülmüş ama kocişi facebookta hüzünlü sözler paylaştı diye yumuşayıp affedip döndü
la havle

Allahtan evlenmeden çıkmış yüzü ortaya , ailesinin sözüyle hareket ediyo evlilik zehir olurdu sana, otur şükret kurtulduğun için

Bu adamla bir ömür geçmez. Nişanın bozulduğuna sevin bence

Şükredin kurtulduğunuza ondan.Daha nişanlıyken ağzının payını alırsın diyen adamdan ne bekliyorsunuz.Ailesi de istemiyormuş madem bırakın gitsin kime gidiyorsa.

İlk beş satırı okudum ve hemen anladım adam olmayacağını
Siz nasıl hala anlamadiniz şaşkınım

Annemin istediği gelinliği giyiceksin demek, hmmm peki git barış bence böyle mükemmel bir adamısakın kaçırma elinden yavrucum

verilmiş sadakan varmış,evlenmede kurtulmuşsun daha ne umudu.evlenmeden böyle yapan elenince neler yapar...

Seven adam vazgecmez.. kalısa sokacak kız arıyolarmıs kalk bi göbek at kurtuldum die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…