Nisanim var ama endiseliyim :(

Sizin bu konuda bir takıntınız mı var hep bu tarz konu açıyorsunuz daha önceki konunuzda da görümceniz arkadaşıyla bir araya getirmiş sizi aslında o böyle değil makyaj yapmamış bugün falan dedi görümcem demiştiniz yani görümceniz de makyajsız güzel olmadığınızı iddia etmiş gibi anlatmıştınız konunuzda şimdi de kaynana elbisemi yakıştırmadı kilolusun dedi diyorsunuz sürekli neden aynı sözler size söyleniyor anlamadım bu tesadüfü görümcem beğenmiyor kaynanam beğenmiyor diye. Sizi nişanlınız beğenmiş ya daha ne verin cevabını tamam

Yok ben takintili degilim. Ben de anlamadim. Boyle oluyor.
Ikisi de beni begenmiyor,kilomdan yuzumden sacimdan bi sekilde laf soyluyolar. Ne biliyim artik kendimi cok kotu hissediyorum.

Bence bu insanla yapamazsınız siz

Ben sizin tavrınızı da düşüncelerinizi de çok haklı buldum..

Tek sorun "kayinvalide" olsa bir çoğu aynı der geçerdim ki siz vermeniz gereken cevapları alası ile veren bir tipsiniz kendinizi de ezdirmeyeceginiz belli lakin sorun eş adayında..
Bir ömür annem,ailem haklı ile geçecek bir ömür hayal edin ve ona göre karar verin,böyle tiplerin adaleti sadece kendine ve ailesine işler ve siz o aile kavramının içinde asla olamazsıniz..

Ben bana elbisemi yakistirmadi demiyorum. Konumda yazdim aynen oyle soyledi, boyle bir sey duymadan sunu yazacak halim yok.

Derdim onlar degil benim sevgilimin daha nisanlanmadan her duydugu seyde beni suclamasi.

Ya cok tesekkur ederim.
Bir insanin dis gorunusune bu kadar laf edilir mi ayip degil mi ?
O meseleyi de geciyorum. Sevgiliyiz daha ya, gidip annem de cok ayip etmis vs demesini beklemiyorum ama en azindan yaptigi seyi de savunmasin.
Burda hep okuyorum kisi, aileyle esi arasinda dengeyi kuramayinca bir suru problem cikiyor. Ben de yasamak istemiyorum.

Sevgiliniz şimdiden sizin arkanızda durmuyorsa nişanı 1 değil 1009 düşün arkadaşım.evlenince en iyi ihtimalle bu şekilde kalır erkek arkadsnz. Hayır bir de nasıl bir üslup terbiyesizlik.
BIR DE şunu sormak istiyorum daha nisan yok aileler tanışmış bunda okeyim.ne kadar süredir ailesine gidip geliyosn

Bu yaz nisan yapmaya karar vermistik. Evine gidip gelmiyorum oyle ailemle bizi yemege davet etmislerdi bir de ben bir kere yalniz gitmistim tanismaya.
Arkamda durmuyor, onu gectim bir de ben haksiz oluyorum. Ne diyim ki ben.
Sussa yine bisey,illa beni haksiz ilan edecek.

Her seye ragmen evlilik yapamam.evlenince mutsuz olmaktansa simdiden belli olsun her sey isterim.
Uzuleceksem simdi uzuleyim, bile bile yanlis yapmak istemiyorum
Cok tesekkurler.

Evde ana kız muhabbetini yapiyorlardir.

Ablasi defalarca, kardesim senin kalbine asik olmus goruntuye takilmaz o dedi :)
Baska bi gun eski kiz arkadasi cok guzeldi onu cok kiskanirdi,simdi kiskanmiyodur rahatsindir sen de dedi.
Sen hic kuafore gitmiyo musun dedi:) ki gidiyorum, bakimliyim elimden geldigince.
Ve daha bir cok sey.
Annesiyle zaten cok gorusmesik yuz yuze ama telde o da soylerdi gecerdim hic soylemedim sevgilime.
Ama bugun o da kendini asti.

Ağzının payını basıl vermişsiniz öyle..
şu hazır cevapçılıktan bende de olmasını çok çok isterdim.

Benim de eşin annesisi birçok noktada eleştirir ama Benimle alakalı bir durumda hep onları korur.

Hatta evlendik eşimin telefonunda şöyle bir mesaj gördüm. Annesine yazmış : sen her zaman birincimsin! Ben şok.hala içimde yaradır.

Anne hakkı herşeyden önce gelir lafları filan...

Çok dedim eş ayrı anne ayrı niye karşılaştırıp duruyorsun diye

Ki kendisi annesinin temiz olmamasından kilosundan ,hazırladığı yemekten herşeyden laf sokar annesine ..

Gerçi artık ailesine iyi bana yapıyo iğneleri. Ben de bu durumu aşmaya çalışıyorum.ondan hazırcevapcı olmam lazım:)

Yani kesinlikle söyle tepkisini izle...

Bizlersafız biraz. yaşımız geçmeden yuva kuralım derdindeyiz. Ama işte o yuva dünyada cehennemi de yaşatabiliyor.

O aşklarmasallardaki gibi olmuyor.

Burdan bütün genç kardeşlerimize sesleniyorum: Şakın ama şakın kimsenin boyuna posuna kara kalına gözüne aldanmasın. Her anlamda aklınıza yatması lazım. Değiştiririm demeyin kesinlikle değişmiyorlar.

Allah olmayana mülayim , anlayışlı, romantik, saygılı, gerektiği yerde konuşan , kavgayı uzatmayan, laf cambazlığı yapmayan, özel hissettiren , karizma , gerekli yerde konuşan , gerekli yerde savunan... eş nasip etsin. Olan odunlarımızın da dünya gözüyle değiştiklerini görmemizi nasip etsin

İlk defa bu kadar uzun bir yorum yazdım. Biraz yardımcı olduysak ne ala...

Gelişmelerden haberdar et bizi

bence nişanlınla konuş kesinlikle.

Ne kadar guzel yazmissiniz
Cok tesekkur ederim.
Hazir cevapliliktan degil de sinirden ve soktan dedim :) gercekten sabirliyimdir ama su dediklerini duyunca cidden cok sinirlendim.
Zaten onun yaptigindan cok sevgilimin tepkisiyle ilgileniyorum. Ne diyecek ?
Simdiye kadar ne olsa ki genelde yaninda oldu, ben haksiz oldum.
Ben bir sey demesem de yapilanlari savunma geregi hissederek konulari acti.
Idare etmek ya da arayi bulmak soz konusu degil. Biraz gorsem gercekten cabaliyor diyecegim.

Ben de size katiliyorum. Evlenince degisecek,her sey cok guzel olacak hikayesine ben inanmiyorum. Kimse degismiyor,ben degistigine daha sahit olmadim.

Ne guzel saymissiniz :) Aminnn:)

Tabi ki ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…