- 11 Nisan 2018
- 215
- 317
- 18
- Konu Sahibi Satelle-emillia
-
Şimdiden yarışa başlamış bile.Ay yavrum ben giysem bana daha cok yakisirdi o elbise, az ye az " dedi.
Şimdiden yarışa başlamış bile.
Oğluşlarını dünyaya getirmeden, taşısalar bir ömür karınlarında, olurmuş aslında.
Öncelikle gelinlerin yaptığı en büyük yanlış herşeyi eşlerine aktarmaları...
Hele bir dur, zaten sen gereken cevabı vermişsin, ne diye bunun sorumluluğunu ona yüklüyorsun.
Bir rahat bırak nişanlını, boşver, kendin çöz bu durumu, onu ilgilendiren bir sorun yok ortada.
Farklı bir mevzu olsaydı yorumum da haliyle farklı olurdu.
Ancak şimdiden en ufak meseleyi nişanlına aktarırsan en çok senin başın ağrır.
Zamanla bu ufak şeyler birikerek kocaman bir problem haline gelecek.
O yüzden diyeceğim, sen lafını söyledin çekildin.
Bundan sonra mesafeli davran, samimiyet gösterme karşı taraf hatasını anlasın ve bir daha böyle densizce yorum yapamasın. Kimsenin kilosu da kimseye kalmadı...
Yani ben 20 senelik arkadaşıma demedim böyle. Kayınvalide çok hadsiz. Ama nişanlın arkanda durmazsa sorun büyük...
İnsanlar can sıkmak istediklerinde her şeyi söylerler. Ağzıları torba değil ama büzmek kolay.Bu nedir ya ? Inanin ilk duyunca algilayamadim bi. Ciddi ciddi oyle dedi.
Ayrica oglu da kilolu.
Gercekten insan sunu nasil soyler inanamiyorum.
Tesekkur ederim. Ben de soylemem ki simdiye kadar sikayet etmisligim soyle oldu boyle oldu demisligim yoktur. Zaten hep yaninda oldu ve kendi konuyu acarak savunmaya basladi genel olarak.
Ne olsa annem, ablam hakli diyor.
Konuyu cozmek ya da annen bak bana bunu yapti demek icin degil de tepkisine bakmak icin soylemek istiyorum.
Yine annem bisey dememis sen haksizsin derse ciddi ciddi nisani dusunecegim. Bu acidan bakmistim yoksa ben de sizin gibi dusunuyorum.
Evt malesef bazi insanlar patavatsizliklarinin farkinda degiller.Bazı insanlar öyle. Benim çevremde de maalesef öyle insanlar var. İçlerinde zerre kötüniyet yok ama boş boş öyle konuşuyorlar. Karşı taraf alınır diye akıllarına gelmiyor, üslupları öyle. Ama yakınımda ister miyim öylelerini, hayır. Erkek arkadaşınızla konuşun. Onun tavrına göre yolunuzu çizin.
Kv cok cirkin konusmus
Ama sen de cevabini vermissin
Bence nisanlina hemen yetistirme konuyu bosver.
Muhtemelen..annem oyle demek istememistir ..diyecek.
Ama bundan sonra bu tarz cirkin yorumlari olursa kv nin yine nazikce cevabini ver altta kalma
Herkes saygili olmak zorunda kusurabakmasin kv
Şimdi anladım mevzuyu.
Genel anlamdaki problemlerinizde "annemdir öyle demek istememiştir" ayağına yatıyor idare sağlayamıyorsa, tabii ki düşün, nişandan dönmek kolay da evlilikten o kadar kolay dönülmüyor işte.
O zaman konuyu aktar ve bak bakalım durumları nasıl idare edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?