- 11 Nisan 2018
- 215
- 317
- 18
- Konu Sahibi Satelle-emillia
-
Zaten patavatsizlik yapip yapip sen iyiligin icin diyolar
Söyleyip tavrına bakın.Tesekkur ederim. Ben de soylemem ki simdiye kadar sikayet etmisligim soyle oldu boyle oldu demisligim yoktur. Zaten hep yaninda oldu ve kendi konuyu acarak savunmaya basladi genel olarak.
Ne olsa annem, ablam hakli diyor.
Konuyu cozmek ya da annen bak bana bunu yapti demek icin degil de tepkisine bakmak icin soylemek istiyorum.
Yine annem bisey dememis sen haksizsin derse ciddi ciddi nisani dusunecegim. Bu acidan bakmistim yoksa ben de sizin gibi dusunuyorum.
normalde söyleyin demem ama bunu söyleyin benceHerkes benim iyiligimi istiyor zaten o elbiseyi ben giysem daha cok yakisirdi demesi de hep benim iyiligimi dusundugunden.
Patavatsız bir kadın belli ki ama tepkiniz aşırı geldi,hele de konuşmayı anlatma sıkıntınız abes,bazı şeyler aranızda kalmalı neden hakem heyeti gibi nişanlınıza gidiyorsunuz....Doğru adres nişanlı değil yalnız...
Bence de oyle. Haklisiniz.ben anlatsam dua edersiniz bunu soylediğine klasık gaynana işte.ağzınla kuş tut o iğne heryerden batar.sende gulerek cevap verınce dilli olursun.tepeme ıç diceksın sadece o zaman memnun olurlar.ıçsalar bıle yıne bişey bulurlar yan durdun dıye .yoksa başka turlusu ımkansız.
" ben halimden memnunum siz niye dert edindiniz "Iste benim orda kastettigim erkek arkadasima soyleyeyim de gorsun annesinin yaptigi dusuncesi ile degil.
Annesine laf ettirmemesini anlarim, bir sekilde arayi bulmasini da anlarim ama erkek arkadasim konu aile olunca beni haksiz yanlis, ailesini dogru ve hakli cikariyor. Su olayda susup ya annem de iste seni dusundugunden dese orda idare etmek, annesini korumak icin bir caba Sarfediyor diyecegim de bana gelip hakli kadin sende hata var derse ben bunu normal karsilayamiyorum.
Tepkimin nesini asiri buldunuz? O usluba ragmen ben saygimi bozmadan cevap verdim.
işte eşininde seni koruması lazım yoksa yurumez benm eşim eşitlik sağlıyor susturur ıkımızıde .aileme karşı çok saygılı maddi manevi o yuzden annesıyle ılgılı hiç birsey demem.Bence de oyle. Haklisiniz.
Klasik kaynana diyip geciyorum. derdim o degil derdim sevgilimin asla idare edememesi, etmek istememesi.
Her olayda daha konuyu anlamadan beni haksiz gormesi.
" ben halimden memnunum siz niye dert edindiniz "
Bu cevabı vermeniz bana göre aşırı geldi,yani hakaret etmiş gibi algılamışsınız, ben patavatsızlığına rağmen biraz yumuşak olmalısınız diye düşünüyorum,henüz nişanlı değilsiniz ve karşınızda ki Kv ne de olsa nişanlınızın annesi,aynı tepkiyi nişanlınız annenize gösterdiğinde evet bingo cevap derseniz sorun yok.....
işte eşininde seni koruması lazım yoksa yurumez benm eşim eşitlik sağlıyor susturur ıkımızıde .aileme karşı çok saygılı maddi manevi o yuzden annesıyle ılgılı hiç birsey demem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?