Nisanim var ama endiseliyim :(

ayyyy bu hadsizlik,bu ne seviyesizlik,bu ne terbiyesizlik.daha sevgili iken bunları söylüyorsa evlenince sizi o kv nin şerrinden allah korusun. annem ablam diyenlerin neler yaşadığını burda okuyorsunuz ona göre karar verin bence ilişkinin devamına.( bakın nişan bile demiyorum yakmayın kendinizi )

Söyleyip tavrına bakın.
Annem ayıp etmiş haklısın derse mesele yok ama kalkıpta ne var bunda yada öyle demek istememiştir vb minvalde konuşursa arkanızda durmayacak demektir ki bu bence büyük bir sorun.
Kocaman kadın,böyle futursuzca konuşmasın bir zahmet,içinde tutuversin aklına geleni. Hepimiz her aklımıza geleni pat pat söylersek ne dostumuz kalır ne ailemiz.

Sevgiliyken daha bir sevgiliden yana olunur, sonra değişti diye başlar konular. Anlaşılan şimdiden köprü yapayım derken sizi öfkelendiren bir tavır söz konusu. Evlenince ama niyeti iyiler artıyor genelde

Valla bende korktum eğer sorunlu ınsanlarsa her problemde Eşiniz olacak kışı sızın yanınızda olmaz karsı tarafı desteklerde bu sızı çok yıpratır ıyı insanlar olsa mesela benim kv hep gelınlerınden taraf olur her konuda sağolsun sorun olmaz ama problem çıkartacak cınstenlerse gerçekten düşünün ve en bastan konusun anlaşın

Her erkek evlilik öncesi arayı iyi tutmak için iki tarafı da idare eder aileci olup olmadığını anca düğün zamanı ve sonrasında anlarsınız.onlara da hak vermek lazım biri sevdiği biri ailesi

Herkes benim iyiligimi istiyor zaten o elbiseyi ben giysem daha cok yakisirdi demesi de hep benim iyiligimi dusundugunden.
normalde söyleyin demem ama bunu söyleyin bence
yok efendim annem şaka yapmıştır kötü niyetli değildir derse
bende ona birgün diyeceğim ayyy elbise güzel ama senin vücutta ne iğrenç durmuş gibi konuşacağım diyin
söyle derse yapın bunu
ne terbiyesiz kadın

Patavatsız bir kadın belli ki ama tepkiniz aşırı geldi,hele de konuşmayı anlatma sıkıntınız abes,bazı şeyler aranızda kalmalı neden hakem heyeti gibi nişanlınıza gidiyorsunuz....Doğru adres nişanlı değil yalnız...

Iste benim orda kastettigim erkek arkadasima soyleyeyim de gorsun annesinin yaptigi dusuncesi ile degil.
Annesine laf ettirmemesini anlarim, bir sekilde arayi bulmasini da anlarim ama erkek arkadasim konu aile olunca beni haksiz yanlis, ailesini dogru ve hakli cikariyor. Su olayda susup ya annem de iste seni dusundugunden dese orda idare etmek, arayi daha fazla acmamak icin bir caba Sarfediyor diyecegim de bana gelip hakli kadin sende hata var derse ben bunu normal karsilayamiyorum.
Tepkimin nesini asiri buldunuz? O usluba ragmen ben saygimi bozmadan cevap verdim.

ben anlatsam dua edersiniz bunu soylediğine klasık gaynana işte.ağzınla kuş tut o iğne heryerden batar.sende gulerek cevap verınce dilli olursun.tepeme ıç diceksın sadece o zaman memnun olurlar.ıçsalar bıle yıne bişey bulurlar yan durdun dıye .yoksa başka turlusu ımkansız.

Bence de oyle. Haklisiniz.
Klasik kaynana diyip geciyorum. derdim o degil derdim sevgilimin asla idare edememesi, etmek istememesi.
Her olayda daha konuyu anlamadan beni haksiz gormesi.

" ben halimden memnunum siz niye dert edindiniz "
Bu cevabı vermeniz bana göre aşırı geldi,yani hakaret etmiş gibi algılamışsınız, ben patavatsızlığına rağmen biraz yumuşak olmalısınız diye düşünüyorum,henüz nişanlı değilsiniz ve karşınızda ki Kv ne de olsa nişanlanacağınız insanın annesi,aynı tepkiyi nişanlınız annenize gösterdiğinde evet bingo cevap derseniz sorun yok.....

Bence de oyle. Haklisiniz.
Klasik kaynana diyip geciyorum. derdim o degil derdim sevgilimin asla idare edememesi, etmek istememesi.
Her olayda daha konuyu anlamadan beni haksiz gormesi.
işte eşininde seni koruması lazım yoksa yurumez benm eşim eşitlik sağlıyor susturur ıkımızıde .aileme karşı çok saygılı maddi manevi o yuzden annesıyle ılgılı hiç birsey demem.

Annesinin yaptigi sey patavatsizlik ama benim ben memnunun siz niye dert edindiniz demem mi asirilik ? Bu cifte standart niye ? O usluba ragmen boyle karsilik almasinda ben bir asirilik goremiyorum.Orda hakaret yok oyle algilanacak bir sey de yok. Hakaretten bahsedecegimiz bir yer varsa bana dedigi seyler yeter.
evet daha sevgiliyiz, ben bugune kadar annesine en ufak bir sey demedim, aramizda ne gecerse gecsin sevgilime bisey demedim,kendi durup durup acti konulari. Simdiye kadar surekli bana imalarda bulunmasina ragmen saygimdan sustum su olayda bile senin sagligin icin diyorum,diyet yapmalisin dese yine bir sey demezdim.
Konumda da yazdim derdim annesi degil. Ben bunlari sikayet edecek,ah vah bak annen boyle dedi hadi arada kal bisey yap diyecek biri de degilim. Sevgilimin daha simdiden bana bu kadar sirt cevirmesi beni endiselendiriyor o yuzden soyleyip tepkisine bakacagim dedim.

işte eşininde seni koruması lazım yoksa yurumez benm eşim eşitlik sağlıyor susturur ıkımızıde .aileme karşı çok saygılı maddi manevi o yuzden annesıyle ılgılı hiç birsey demem.

Yani korumasa da en azindan bu tur konulara girmese veya surekli beni haksiz bulmaya calismasa.
Ama o da yok.
Annesi klasik kaynana diyorum da sevgilim daha simdiden sirtini cevirdi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…