Nisanim var ama endiseliyim :(

bence nişanlınla konuş kesinlikle.

Alintiladiginiz tum durumlar sevgilimin yaninda oldu ve hepsinde ben haksiz oldum. Onun yaninda olmayan bu minvalde soylenen seyler de var ,onlari da ben soylemedim kapattim konuyu orda. Ama sevgilim Konuyu acmamama ragmen kendi acip ablasini savunma ihtiyaci hissetti.
O yuzden bugunku durumu sirf tepkisini gorebilmek icin soylemek istiyorum. Tesekkur ederim.

Alintiladiginiz tum durumlar sevgilimin yaninda oldu ve hepsinde ben haksiz oldum. Onun yaninda olmayan bu minvalde soylenen seyler de var ,onlari da ben soylemedim kapattim konuyu orda. Ama sevgilim Konuyu acmamama ragmen kendi acip ablasini savunma ihtiyaci hissetti.
O yuzden bugunku durumu sirf tepkisini gorebilmek icin soylemek istiyorum. Tesekkur ederim.

yani aslında balık baştan kokmuş.

Yaptığınız yorumlar, ne kadar akıllı ve mantıklı bir kız olduğunuzu gösteriyor..keşke sevgilinizin ailesi de, benim size sempati duyduğum gibi onlarda sempati duysalardı.
Neden duymuyorlar biliyor musunuz?
çünkü empati yoksunu cahil insanlar da ondan, görsellikten önce karakterin ne kadar önemli olduğunu göremiyorlar.
Öz güveni olmayan insanlarla bi ömür geçirmeyin.
Bakın bu aileyle aranızda kültür farkı var, lütfen bile bile nişanlanmayın kendinize yazık etmeyin.

Ailesine nasıl davranıyor ?

Ailesine cok iyi.
Aslinda ben cok sevinmistim ailesine bu kadar ozenli davranmasina sonucta ailesine deger vermeyen ilerde kendi ailesine de deger vermez diye dusundum.
Ailesine deger versin hic sorunum yok,aksine bundan mutlu oluyorum ama her duydugu seyde beni suclamak nedir ya

Annesinin yaptigi sey patavatsizlik ama benim ben memnunun siz niye dert edindiniz demem mi asirilik ? Bu cifte standart niye ? O usluba ragmen boyle karsilik almasinda ben bir asirilik goremiyorum.Orda hakaret yok oyle algilanacak bir sey de yok. Hakaretten bahsedecegimiz bir yer varsa bana dedigi seyler yeter.
evet daha sevgiliyiz, ben bugune kadar annesine en ufak bir sey demedim, aramizda ne gecerse gecsin sevgilime bisey demedim,kendi durup durup acti konulari. Simdiye kadar surekli bana imalarda bulunmasina ragmen saygimdan sustum su olayda bile senin sagligin icin diyorum,diyet yapmalisin dese yine bir sey demezdim.
Konumda da yazdim derdim annesi degil. Ben bunlari sikayet edecek,ah vah bak annen boyle dedi hadi arada kal bisey yap diyecek biri de degilim. Sevgilimin daha simdiden bana bu kadar sirt cevirmesi beni endiselendiriyor o yuzden soyleyip tepkisine bakacagim dedim.
Patavatsızlık yaptığını söyledim ama savunan bir cümlem olmadı,doğru davranmadığını belirttim hangi çifte standarttan bahsediyorsunuz?Ayrıca çifte standart olarak belirlediğiniz davranışın alasını sevgiliniz yapıyor ayrılın madem...Yalnız şunu unutmayın mükemmel insan yok hele mükemmel kv hiç yok......

Yaptığınız yorumlar, ne kadar akıllı ve mantıklı bir kız olduğunuzu gösteriyor..keşke sevgilinizin ailesi de, benim size sempati duyduğum gibi onlarda sempati duysalardı.
Neden duymuyorlar biliyor musunuz?
çünkü empati yoksunu cahil insanlar da ondan, görsellikten önce karakterin ne kadar önemli olduğunu göremiyorlar.
Öz güveni olmayan insanlarla bi ömür geçirmeyin.
Bakın bu aileyle aranızda kültür farkı var, lütfen bile bile nişanlanmayın kendinize yazık etmeyin.

Cok tesekkur ederim.Ne kadar naziksiniz.
Nickiniz size tam uyumlu:)
Beni sevemediler ben de anlamadim, ne saygisizlik ne baska bir sey yaptim. Annesi zaten beni cok gormedi neyimi sevmedi o da ilginc.
Neden surekli dis gorunusum hakkinda imali laflar soyleniyor anlamis degilim.
Dis gorunusten vurmak cok cirkin,cok ayip degil mi ya ? Koca koca insanlar bunu yapan.

Onlara klasik anne ve abla diyip geciyorum ama sevgilimde her sey tikaniyor.
Yaninda bir sey olsa haksizliga ben ugramis olmama,lafi ben yemis olmama ragmen hala neden konuyu acip savunuyor, bilmiyorum.
Nisan-evlilik korkutuyor resmen artik. Ben surekli mucadele mi edecegim esimle?
Surekli bir seyler mi dayatilacak bana ?
Bunlari dusundurtuyor artik.
Cok tesekkur ederim tekrar.

Sanırım bu olay ilk değil, özellikle ablasının lafları sürüyle.
Ben yerinizde olsam onlar seviyeyi artırdıkça ben de artırırım. Yani ilk seferinde şuan kv adayınıza söylediğinizi söylerim, sonrasında sizi ilgilendirmez derim, bir kez daha olursa sıktın artık senin fikrini sallamıyorum derim. Kısaca ben değil onlar erkek arkadaşıma beni şikayet ederler. E o zaman da denecek şaf belli, ilk taşı onlar attı, ben nefsi müdafaa :KK39:

Bu durumlarda nişanlının tavrı çok önemli ikinizi idare etmeyi bilmeli. Yoksa sıkıntı çok büyük sıkıntı hem de.

:oha:
Kavgada söylenmez. O ne biçim laf?
Siz kilolu da olabilirsiniz, elbise yakışmamış da olabilir ama insan olan bunu söylemez.

Ben 160 boy ile 60 kiloydum evlendiğimde. Nişanlıyken daha fazlaydım belki. Kimse ağzını açıp laf etmedi edemez de..

Resmen savaş boyası sürmüş kv..
Ben olsam nişanlıma anlatır takınacağı tavra göre hareket ederim. Zaten siz tahmin ediyorsunuz ama bence yine de fikrini alın..

Dogum sonrası 1.58 boyla 75 kilo gezdim.kimse ağzını açıp bir sey demedi.kimsenin de haddine degil sizin kililarınızdan kime ne.

Erkek arkadasim var. Yaza nisan yapmayi dusunuyoruz,aileler de tanisti.
Ben de ailesiyle daha onceden tanismistim.
Annesi beni sık sık olmasa da arar.
Az once cok sinir oldum.

Neyse bugun annesi guya (!) anneme gecmis olsun icin aradi.( Annem biraz rahatsizdi iyi simdi sukur)

Biz erkek arkadasimla ortak bir arkadasimizin dugunune gitmistik. Annemle konustuktan sonra, bana " sizin dugundeki fotografinizi gordum. Ay yavrum ben giysem bana daha cok yakisirdi o elbise, az ye az " dedi. Aynen bu, bunun gibiydi yani. Fazlasi var eksigi yok oyle soyleyeyim.
Sok oldum ya bu nasil bir tavir bu nasil bir uslup? ( kendi kilolu bir hanim ben 1.65 boy 62 kilo)
Benim annem bana bi gun soyle demedi.
Sinir oldum " ben halimden memnunum siz niye dert edindiniz " dedim. Tutamadim kendimi. Yok o benim iyiligim icin soylemis. Gerek yok dedim soguk davranip kapattim, kisa kestim. Cok sinir oldum.

Klasik "kaynana" diyip gecmem mi gerekiyor bilmiyorum ama benim icin asil problemi ve cok daha onemli olani anlatayim.

Erkek arkadasimin bu konusmadan henuz haberi yok.
2 yildir birlikteyiz ve sorunumuz yoktu onunla ta ki aileyle tanisana kadar.
Simdi ne olsa annem haklidir, ablam oyle dememistir, senin iyiligin icindir vs.
Bu meselede de ne var bunda ya derse ben ciddi ciddi nisan meselesini dusunecegim. Haksiz miyim?
Evet seviyorum ama konu ailesi olunca en absurd seyi en sacma sekilde savunabiliyor. Ben de oyle her seyden nem kapip sikayet eden biri degilimdir , hatta kendi konuyu acar sirf savunmak icin.
Ailesinin sozunden cikmayan erkekleri burada cok okuyorum , evlilikleri pek saglikli olmuyor. Endiseleniyorum.
Bu konuyu anlatip tepkisine bakmali miyim ?
Yanlis mi dusunuyorum ?

Bence anlat ve tepkisini ölc

Back
X