Erkek arkadasim var. Yaza nisan yapmayi dusunuyoruz,aileler de tanisti.
Ben de ailesiyle daha onceden tanismistim.
Annesi beni sık sık olmasa da arar.
Az once cok sinir oldum.
Neyse bugun annesi guya (!) anneme gecmis olsun icin aradi.( Annem biraz rahatsizdi iyi simdi sukur)
Biz erkek arkadasimla ortak bir arkadasimizin dugunune gitmistik. Annemle konustuktan sonra, bana " sizin dugundeki fotografinizi gordum. Ay yavrum ben giysem bana daha cok yakisirdi o elbise, az ye az " dedi. Aynen bu, bunun gibiydi yani. Fazlasi var eksigi yok oyle soyleyeyim.
Sok oldum ya bu nasil bir tavir bu nasil bir uslup? ( kendi kilolu bir hanim ben 1.65 boy 62 kilo)
Benim annem bana bi gun soyle demedi.
Sinir oldum " ben halimden memnunum siz niye dert edindiniz " dedim. Tutamadim kendimi. Yok o benim iyiligim icin soylemis. Gerek yok dedim soguk davranip kapattim, kisa kestim. Cok sinir oldum.
Klasik "kaynana" diyip gecmem mi gerekiyor bilmiyorum ama benim icin asil problemi ve cok daha onemli olani anlatayim.
Erkek arkadasimin bu konusmadan henuz haberi yok.
2 yildir birlikteyiz ve sorunumuz yoktu onunla ta ki aileyle tanisana kadar.
Simdi ne olsa annem haklidir, ablam oyle dememistir, senin iyiligin icindir vs.
Bu meselede de ne var bunda ya derse ben ciddi ciddi nisan meselesini dusunecegim. Haksiz miyim?
Evet seviyorum ama konu ailesi olunca en absurd seyi en sacma sekilde savunabiliyor. Ben de oyle her seyden nem kapip sikayet eden biri degilimdir , hatta kendi konuyu acar sirf savunmak icin.
Ailesinin sozunden cikmayan erkekleri burada cok okuyorum , evlilikleri pek saglikli olmuyor. Endiseleniyorum.
Bu konuyu anlatip tepkisine bakmali miyim ?
Yanlis mi dusunuyorum ?