nişanım vardı iptal oldu çok üzgünüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Piyasadan haberiniz var mi gercekten herşey ateş pahası abiye elbise bu.
1500 tl gayette uygun.
13 yıl önce aldım ben 1000 tlye gelinliğimi şuan herşey almış başını gitmiş.
Herşeyin ateş pahası olduğu bir gerçek ama nerde aradığınıza da bağlı. Örneğin ben nişan zamanı sosyal medyada gördüğüm modellere mesaj attığımda 2500 civarı fiyatlar verildi ama bakırköyde yüzlerce çeşit abiyeci vardı ve çok çok içime sinen bir modeli çok uyguna almıştım. Bu arada kimseye vermeyin demiyorum tabiki ekstra paraya kıyan olabilir ama sevgilisini tanıyan onun durumunu bilen biri için bir öneri sundum sadece illa o kadar olmak zorunda değil diye.

Annene saygısızlık yapıyosa kaç. Sana yapsa affedebilirsin ama annene yapmamalı. Bi de koca kadından özür bekliyo e huy artık. Çok kaldırmış anası totosunu. Koskoca kadın senden özür mü dileyecek. Çok nazlı niyazlı bi tip. Hayır gelmez bundan ve evet erkek gibi de değil. Sanki kaprisli gelin gibi haklısınız o lafınızda da zaten. Hiç üzülme sevin.. Ve kaççççç!

Su dislike atanlari bazen gercektende anlamakta zorlu cekiyorum
Dinimiz kadinlari üstün goruyor diyorum dislike ne diye anlamiyorum

Bu kadar sorun basta çıkmış daha. Bence mantıklı olan yol yakınken donmek. Çünkü yüz göz olmuşsunuz ilerde de hep yuzunuze vururlar ve mutlu olamazsınız. Yapılanları unutmazlar çünkü

Israilden girip baklavadan cikmissin

Adetler gereği nedir ya?
Siz bir yuva kuruyorsunuz. Şunu şu alır bunu bu alır diye bişey olmamalı. Kimin durumu neye el verirse onu yapar. Ha, eğer adetler yerini takır takır bulsun istiyorsanız zengin koca bakmalısınız. 1500 abiye için zar zor buldum diyorsunuz. Allah aşkına 1500e mutfağı dizersiniz şık bir elbise altına da normal bir elbise yetmez mi?
Ex nişanlınıza allahtan üslup size de zengin koca diliyorum.

Ahhaah yaş kaç? :)
Çocukluğumun kabusu.
Çok yaramazlık yapanları bohçacılara veriyorlarmış derlerdi.
Bir dönem bohçanın içinde çocuk taşıdıklarını düşünüyordum.
Ay evet hatirliyorum o yaramazlik yapani bohcacilara veriyolar muhabetini ben de, simdi bohca asagi bohca yukari okudukca, (bi de biz paralel evrenden oldugumuz icin konuya uzagim) benim gözüme bohcaci geldi haaanim diye dolanan kaynana figurleri beliriyo

O bohçanın içinden neler neler çıkmazdı.
Böyle yere sererlerdi hayret içinde kalırdım.
O kadar çok malzemeyi göre göre büyüdükçe de anladım çocukları korkuttuklarını.
Ama çok güzel trip atıyorlardı kimse hiçbir şey almayınca.
Birkaç saniyede söylene söylene o bohçayı sarıp sarmalayıp hooop sırta atıp gidiveriyorlardı. :)
Ben bohça bir iki gördüm düğünümde de kardeşimin nişanlısının akrabası pek çoktu birinci dereceden teyzeler dayılar vs.
Bohça getireceğiz diye geldiler salon bohça doldu aç aç bitmedi.
Belki yüz çift çorap vardı.
Herkes beş, on çorap koymuş.

Adinin bohca olmasi beni benden aliyo, sinirim zipliyo 150 cift corap ciksa bi de icinden hepten sinire keserim bxbbxbx

Herkes hatalı ama en çok nişanlın. Annenin bu kadar sivrilmesi hoş değil ama bu sivrilmenin karşısında nişanlının tavrı da ileride yaşayacaklarının fragmanı olmuş. Geçinmeye gönlü olan adam kayınvalidesine car car konuşmaz az saygılı olur. Bir de adet de adet. Ne adeti? Millet nasıl geçinirimin derdine düşmüş siz daha bir çul çaput konusunda anlaşamıyosunuz. Bu işin sonu bence hayır değil. Çünkü bu tarz olaylar yıllar geçse de unutulmaz, çığ gibi büyüyerek devam eder.

İkinizde hatalısınız. Ve madem durumu iyi değil karşı tarafın şimdi ben alıyorum sonra bana yollarsın parayı ne ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…